Παναθηναϊκός: Φιλικό τεστ ετοιμότητας

Παναθηναϊκός: Φιλικό τεστ ετοιμότητας

Φιλικό αγώνα με τον Εθνικό Πειραιά (δευτεραθλητή στο περσινό πρωτάθλημα) για να διατηρηθούν οι αθλητές του σε ετοιμότητα λόγω της προσωρινής αναστολής του Πανελλήνιου πρωταθλήματος χόκεϊ επί χόρτου έδωσε ο Παναθηναϊκός.

Όπως ενημερώνει ο Ερασιτέχνης του συλλόγου μέσα από την ιστοσελίδα του:

«Ο φιλικός αγώνας διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, ανάμεσα στους δύο μεγαλύτερους βάσει ονόματος και ιστορίας, αθλητικούς συλλόγους στο χώρο του ελληνικού χόκεϊ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, από το πρώτο λεπτό του αγώνα, με σκοπό να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά παρά την κατοχή της μπάλας, όλες οι προσπάθειες των παικτών του κατέληγαν άουτ ή αποκρούονταν από τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα του Εθνικού.

Όμως στο 30΄ μετά από μια απίστευτα γρήγορη και ομαδική ενέργεια πέντε παικτών του Παναθηναϊκού από τα αριστερά, ο Μίλτος Σπυρόπουλος (Αριστερό Εξτρέμ) "άγγιξε" με το μπαστούνι του τη μπάλα για το 1-0.

Το προβάδισμα διατηρήθηκε μόνο για 3΄ γιατί με Penalty Corner ο Εθνικός έκανε το 1-1. Έτσι έληξε το ημίχρονο.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να έχει ιδιαίτερη ανωτερότητα. Ωστόσο στο 54΄, σε έναν από τους αιφνιδιασμούς του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν 4 επιθετικοί, εναντίον 3 αντιπάλων στην άμυνα, ο Μάκης Χουσεϊνης (Center half) με ψύχραιμο Hit στη γωνία "έγραψε" το 2-1.

Και πάλι η ισοφάριση δεν άργησε. Στο 58΄ ο Εθνικός μετά από φάση διαρκείας και μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες, έκανε 2-2.
Οι αθλητές του Παναθηναϊκού συνέχισαν να επιτίθενται και σε μια ομαδική προσπάθεια στο 65΄βγήκε τετ α τετ για τον Άκη Κουλούβαρδη που με πλασέ σημείωσε το τελικό Παναθηναϊκός-Εθνικός 3-2».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved