Κολυμπάδης: «Αυτό που έγινε στην Αυστρία ξεπέρασε κάθε προσδοκία»
SHARE

Κολυμπάδης: «Αυτό που έγινε στην Αυστρία ξεπέρασε κάθε προσδοκία»


Με γραπτή του ανακοίνωση ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο. Επ. Α. Μανώλης ευχαριστεί όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της Εθνικής ομάδας Πινγκ Πονγκ για το επιτυχημένο δεκαήμερο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθει στην Αυστρία.

αράλληλα καλή όλους τους φίλους του αθλήματος να βρεθούν την Πέμπτη (17/10) στο ΣΕΦ όπου θα πραγματοποιηθεί γιορτή και θα τιμηθούν οι πρωταγωνιστές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών – γυναικών που διεξήχθη στη πόλη Σβέσχατ της Αυστρίας, τέλειωσε χτες βράδυ αφήνοντας στις καρδιές όλων όσων υπηρετούμε το άθλημα αυτό στη πατρίδα, γλυκά και ονειρεμένα συναισθήματα.

Το πρώτο, και μάλιστα ασημένιο μετάλλιο στον ομαδικό ανδρών και το χάλκινο μετάλλιο του Παναγιώτη Γκιώνη, μας έκαναν όλους υπερήφανους, πρώτα γιατί είμαστε Έλληνες που δεν μας πτοούν οι κάθε είδους δυσκολίες και ύστερα γιατί η εμφάνιση, πάνω απ’ όλα, όλων των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Θέλω από βάθους καρδιάς να ευχαριστήσω τα παιδιά με τα οποία τόσα χρόνια προσπαθούμε μαζί να φέρουμε διακρίσεις στη πατρίδα και βέβαια τους προπονητές τους που διαχρονικά δούλεψαν μαζί τους και τους έφεραν σε σημείο να βλέπουν στα μάτια τον κάθε αντίπαλο απ’ όποια χώρα και αν προέρχεται.

Τέλος ευχαριστώ τους εκατοντάδες φίλους του αθλήματος - αθλητές, προπονητές, διοικητικά στελέχη των σωματείων μας, συνεργάτες μας στο Δ.Σ., διαιτητές, την ηγεσία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Κυριακή Γιαννακίδου – και πάνω απ’ όλα τον πρώτο πολίτη της πατρίδας, τον εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, για τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους. Ήταν για τα παιδιά, το προπονητικό τιμ και για εμένα προσωπικά ένα ονειρεμένο και πέρα από κάθε προσδοκία 10ήμερο.

Την προσεχή Πέμπτη 17/10 περιμένουμε όλους τους φίλους του αθλήματος στο Σ.Ε.Φ. στις 7 το απόγευμα, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις μεγάλες επιτυχίες του αθλήματός μας αλλά και για να σφίξουμε το χέρι όλων των παιδιών που μας έκαναν περήφανους».

Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης
Στο Περιστέρι ο Αγραβάνης
Στην Άλμπα ο Τσάπμαν
Στην Άλμπα ο Τσάπμαν
Ζάκυνθος: Άνοιξε και πάλι η παραλία του Ναυαγίου
Ζάκυνθος: Άνοιξε και πάλι η παραλία του Ναυαγίου
ΑΕΛ: Δεκτή η παραίτηση Αντωνίου, φωνές για τη διαιτησία
ΑΕΛ: Δεκτή η παραίτηση Αντωνίου, φωνές για τη διαιτησία


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies