Εντυπωσιακό φινάλε στη Σύρο
SHARE

Εντυπωσιακό φινάλε στη Σύρο

Με την υπόσχεση να γίνει το τουρνουά Νοτίου Αιγαίου θεσμός για τον αθλητισμό της νησιωτικής Ελλάδας αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ έπεσε η αυλαία της διοργάνωσης που θύμισε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και η θερμή παρουσία των συριανών και στους έξι αγώνες που έγιναν στο γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» είναι η προίκα που αφήνει πίσω της η διοργάνωση που εκτός των άλλων αποτέλεσε διαφήμιση για το νησί αλλά και το ελληνικό βόλεϊ. Οι φωτογραφίες, τα video και η μετάδοση των αγώνων αλλά και από το όμορφο νησί των Κυκλάδων αποτέλεσαν ευχάριστη έκπληξη για τις αποστολές από τη Γερμανία, την Βουλγαρία αλλά και την Αίγυπτο. Ειδικά οι γερμανοί της TV Buhl που έχουν επικεφαλής τον Έλληνα πρόεδρο Γιώργο Βλαχογιάννη σε ανταπόδοση της άριστης φιλοξενίας προσκάλεσαν τον Φοίνικα για φιλικούς αγώνες μέσα στο Δεκέμβριο στο εντυπωσιακό Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας.

Ο επικεφαλής της αιγυπτιακής αποστολής επιφυλάχθηκε για πρόσκληση στην Αλεξάνδρεια αμέσως μόλις ηρεμήσει κι άλλο η κατάσταση στην Αίγυπτο, ενώ υποσχέθηκε πως θα μοιράσει και θα προβάλει το οπτικοακουστικό υλικό των αγώνων στα 120.000 μέλη του συλλόγου.

Ανταπόδοση της φιλοξενίας υποσχέθηκαν και οι υπεύθυνοι της βουλγαρικής Γκάμπροβο.

Ο υπεύθυνος του τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Δημήτρης Γρυπάρης που έκανε και την απονομή στη γερμανική TV Buhl δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Πετύχαμε ένα μεγάλο στόχο αλλά το στοίχημα για όλους μας είναι η καθιέρωση του τουρνουά στην περιφέρειας μας με πρόταση να γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό νησί. Αν και προέρχομαι από το πόλο είμαι πολύ κοντά στο βόλεϊ αλλά και σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες στα νησιά μας. Σκεφτείτε πως πετυχαίνουμε μικρούς άθλους σε μία δύσκολη και ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδας με πολλές και δαπανηρές μετακινήσεις. Δεν το βάζουμε κάτω και θα είμαστε πρωτοπόροι στον πολιτισμό και στον αθλητισμό στον όμορφο τόπο μας. Το πιο σημαντικό για μας είναι ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο και τις τρεις ημέρες των αγώνων αλλά και στις απονομές χειροκροτώντας όλες τις ομάδες αποδεικνύοντας την κουλτούρα και την αγάπη των συριανών για το βόλεϊ και γενικά για τον αθλητισμό».

Συμφωνία με Ρόκα ο Ηρακλής
Συμφωνία με Ρόκα ο Ηρακλής
Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών «βλέπουν» πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα οι Αρχές
Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών «βλέπουν» πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα οι Αρχές
Παναθηναϊκός: Ονειρεμένο «πράσινο» Σαββατοκύριακο! (photos)
Παναθηναϊκός: Ονειρεμένο «πράσινο» Σαββατοκύριακο! (photos)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/12)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/12)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies