MLB: Απολύθηκε ο Ozzie Guillen

MLB: Απολύθηκε ο Ozzie Guillen

Ανακοινώθηκε από τους Μαϊάμι Μάρλινς η απόλυση του Ozzie Guillen και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Η εξέλιξη δεν προκάλεσε σοκ, καθώς είχαν δημιουργηθεί σχετικές φημολογίες, αλλά και οι απαραίτητες προϋποθέσεις από τα μέσα της σεζόν. Πρόλαβε, πάντως, να συμπληρώσει μία χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Jeffrey Loria θα κληθεί να προσλάβει τον… πέμπτο διαφορετικό προπονητή από το 2010, όταν είχε αγοράσει τους Μάρλινς.

Ξεκίνημα με Zito
Ο Barry Zito θα ξεκινήσει το πρώτο τελικό του φετινού World Series για τους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Θυμίζουμε πως οι Ντιτρόιτ Τάιγκερς είχαν καταλήξει ήδη στον Justin Verlander.

Παρακάτω το πρόγραμμα του World Series (η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες):
25/10, 03.07: Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς
26/10, 03.07: Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς
28/10, 03.07: Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς
29/10, 03.07: Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς
30/10, 03:07: Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς
01/11, 03.07: Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς
02/11, 03.07: Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς

Έξι συμβόλαια με διαιτησία
Με βάση τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, οι Drew Storen (reliever) των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Everth Cabrera (shortstop) των Σαν Ντιέγκο Πάντρες, Josh Thole (catcher) των Νιου Γιορκ Μετς, Sam Fuld (outfielder) των Τάμπα Μπέι Ρέις και Tyler Colvin (outfielder) συν Chris Johnson (third baseman) των Κολοράντο Ρόκις μπορούν να ζητήσουν νέο συμβόλαιο με την τωρινή τους ομάδα μέσω της ειδικής διαιτητικής επιτροπής. Υπάρχουν πολλές ακόμα αντίστοιχες περιπτώσεις, αλλά αυτές είχαν το αντίστοιχο δικαίωμα και στην προηγούμενη συλλογική σύμβαση εργασίας.

Παρουσιάστηκε ο Farrell
Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου, η οποία ήταν αφιερωμένη στην παρουσίαση του John Farrell σαν νέο προπονητή των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Ο 50άχρονος κόουτς δεσμεύτηκε πως θα μιλήσει με όλα τα μέλη του ρόστερ. Εν τω μεταξύ, οι «κόκκινες κάλτσες» φαίνεται πως είναι κοντά σε συμφωνία με τον David Ortiz για διετές συμβόλαιο.

Διάκριση για Adam Dunn
Ο Adam Dunn των Σικάγο Ουάιτ Σοξ αναδείχθηκε «AL Comeback Player of the Year». Άλλωστε ο designated hitter των «άσπρων καλτσών» ανέβασε σημαντικά τις επιθετικές του επιδόσεις κατά τη διάρκεια του 2012.

Συνεχίζουν το ψάξιμο οι Ρόκις
Αναζητούν ακόμα τον διάδοχο του Jim Tracy στους Κολοράντο Ρόκις. Βασικοί υποψήφιοι για τη θέση του κόουτς θεωρούνται οι Sandy Alomar Jr. των Κλίβελαντ Ίντιανς, Tim Wallach των Λος Άντζελες Ντότζερς, Mike Gallego των Όκλαντ Αθλέτικς και Brad Ausmus των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Mark Wiley, που θα αναλάβει καθήκοντα διευθυντή στο τμήμα των pitchers.

Free agent o Pelfrey
Οι Νιου Γιορκ Μετς δεν προτίθενται να ανανεώσουν μονομερώς το συμβόλαιο του Mike Pelfrey (pitcher). Πάντως θα επιδιώξουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ, αφού πρώτα γίνει free agent. Αντίθετα ο Andres Torres (outfielder) θα μείνει ελεύθερος και θα αποχωρήσει.

Μικραίνει το «Petco Park»
Ανακοινώθηκε πως θα μικρύνουν οι διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου του «Petco Park», που χρησιμοποιούν σαν έδρα οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Η αλλαγή  υπολογίζεται στα πέντε μέτρα.

Στους Καμπς ο David Bell
Σαν third base coach βρέθηκε στους Σικάγο Καμπς ο David Bell, γιος του Hall of Famer, Buddy Bell. Επίσης, ο James Rowson μονιμοποιήθηκε σαν hitting coach, θέση που ανέλαβε προσωρινά τον Ιούνιο.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved