Μήνυση του TNA σε WWE!
SHARE

Μήνυση του TNA σε WWE!

Στα δικαστήρια θα αναμετρηθούν πλέον το WWE και το ΤΝΑ, καθώς το δεύτερο κατέθεσε μήνυση, με αφορμή αντικανονική προσέγγιση παλαιστών.

Πρόκειται για τα δύο μεγαλύτερα promotions pro-wrestling στη Βόρεια Αμερική και στη Γη γενικότερα. Το WWE, όμως, βρίσκεται σε αρκετά υψηλότερο επίπεδο, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Πλέον κινδυνεύει να… προσφέρει κάποιο ποσό χρημάτων στο αντίπαλο promotion.

Η μηνυτήρια αναφορά αποκαλύπτει πως άνθρωπος του WWE πλησίαζε παλαιστές του ΤΝΑ, ώστε να διαπραγματευτεί μαζί τους συμβόλαια, ενώ ήταν ήδη «δεσμευμένοι» με το αντίπαλο promotion. Φυσικά οι συγκεκριμένες ενέργειες είναι παράνομες και θα προκαλέσουν κυρώσεις σε βάρος του WWE, αν σταθούν δικαστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Brian Wittenstein είναι αυτός που κατηγορείται. Μάλιστα απολύθηκε από το WWE πριν από μερικούς μήνες. Προφανώς το promotion είχε αντιληφθεί τις κινήσεις του, κάτι που επιβεβαίωσε νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας, Jerry McDevitt. Στα ελαφρυντικά είναι πως ο ατζέντης δούλευε στο ΤΝΑ από το 2008 μέχρι το 2011, οπότε μπορεί να ισχυριστεί πως διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους επίμαχους παλαιστές.

Ανάμεσα στους παλαιστές, τους οποίους φαίνεται πως προσέγγισε, είναι ο Ric Flair. Γενικά διέρρευσαν αρκετά «ονόματα», που υποτίθεται απασχολούν το WWE, τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που ίσως «συνδέεται» με την υπόθεση. Άλλωστε υπήρχε φανερή πολιτική… άγνοιας παλαιστών που εργάζονται στο ΤΝΑ, μέχρι πρότινος.

Στις 11 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη σχετική δίκη. Για την ώρα το ΤΝΑ φαίνεται πως θα δικαιωθεί και πως θα αποσπάσει αρκετά χρήματα. Άλλωστε το WWE ουσιαστικά αναγνώρισε τις παράνομες πράξεις απολύοντας τον Wittenstein, αλλά ταυτόχρονα θεωρεί «unfair» την αντίδραση του έτερου promotion.

Καρεμπέ: «Μετά από το επεισόδιο με τον Οκκά, σκέφτηκα την αποχώρηση»
Καρεμπέ: «Μετά από το επεισόδιο με τον Οκκά, σκέφτηκα την αποχώρηση»
Ανατροπή: Τι αλλάζει στις αγορές με κάρτες
Ανατροπή: Τι αλλάζει στις αγορές με κάρτες
Κόντρα στην παράδοση
Κόντρα στην παράδοση
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Με ενισχυμένο κέντρο!
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Με ενισχυμένο κέντρο!


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies