Τσιάβου-Γιαζιτζίδου: «Δεν τους γεµίζαµε το µάτι»
SHARE

Τσιάβου-Γιαζιτζίδου: «Δεν τους γεµίζαµε το µάτι»

Για τη διαδροµή προς την κορυφή και τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου χρειάστηκαν θυσίες λένε η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου.

Με δηλώσεις τους στο «Goal» έκαναν έκαναν ένα απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας τους.

«Το 2009 ήταν διαφορετικά. Δεν µας περίµεναν. Μας έβλεπαν και δεν τους γεµίζαµε το µάτι. Τώρα µας ζηλεύουν. Θέλουν να µας περάσουν. Κι εµείς το ίδιο θα κάναµε. Κάποιοι που δεν µας µιλούσαν και µας σνόµπαραν τώρα µας χαιρετούν. Τώρα µπήκαµε και στο δικό τους πεδίο».» είπε η Τσιάβου.

Η Γαζιτζίδου συµπληρώνει: «Κανείς δεν προπονείται για να χάσει. Μπήκαµε στο πλάνο τους»

Για την ζωή της πρωταθλήτριας και το πως περνούν τον ελεύεθρο χρονο στον Σχοινιά η Γιαζιτζίδου τονίζει: «Δεν έχεις τη διάθεση ακόµα και να κάνεις αυτή τη διαδροµή του ενός τετάρτου για να βγεις. Υπάρχουν βέβαια κι άλλες φορές που το αποζητάς» 

«Υπάρχουν στιγµές που δεν µπορώ να συνεχίσω. Θέλω να τα παρατήσω όλα. Οµως αυτό το συναίσθηµα δεν κρατάει πολύ. Το πρωί σηκώνοµαι πάλι έτοιµη να δουλέψω. Να προσπαθήσω περισσότερο» λέει η Τσιάβου.

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης η Τσιάβου λέει: «Η Χριστίνα έπρεπε να γίνει λιγότερο νευρική κι εγώ περισσότερο. Να βρούµε την ισορροπία».

«Ακόµα µαθαίνουµε η µία την άλλη. Χρειάστηκε να προσαρµοστούµε. Αλλο στυλ είχα εγώ, άλλο η Αλεξάνδρα. Επρεπε να αλλάξω τον τρόπο που κωπηλατώ. Να βρω το ρυθµό» λέει η Χριστίνα ΓιαζιτζίδουΓια το πού µπορούν να φτάσουν 

«Είναι µια χρονιά που την έχεις στο µυαλό σου. Οι ρυθµοί πρέπει να παραµείνουν υψηλοί. Δεν έχουµε περιθώριο να κάνουµε τα λάθη του 2010. Οπως την πατήσαµε στο Καραπίρο όπου κάποια πράγµατα δεν µας βγήκαν (σ.σ.: στο Παγκόσµιο Πρωτάθληµα ήταν «χάλκινες»). Χάσαµε. Την επόµενη χρονιά βάλαµε το κεφάλι κάτω και το ξαναπήραµε» λέει Γιαζιτζίδου και η Τσιάβου προσθέτει «δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αν θες βρίσκω. Χάσαµε. Ηµασταν τρίτες. Δεν ήµασταν καλά. Αυτό είναι αλήθεια. Το θέµα είναι τι έγραψε… Χάσαµε στο Καραπίρο; Τέρµα»

Εθνική γυναικών μπάσκετ: Ήττα στο τέλος στο Μάντσεστερ
Εθνική γυναικών μπάσκετ: Ήττα στο τέλος στο Μάντσεστερ
Ελλάδα-Εσθονία: Πρόβλημα με τον α’ βοηθό – 4ος ο Ακρίβος
Ελλάδα-Εσθονία: Πρόβλημα με τον α’ βοηθό – 4ος ο Ακρίβος
Σεισμός στην Ηλεία
Σεισμός στην Ηλεία
Τσαμπουκάς και αποβολή Μάβραι στο Αλβανία-Σκωτία
Τσαμπουκάς και αποβολή Μάβραι στο Αλβανία-Σκωτία


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies