Κληρώνει για τις Εθνικές
SHARE

Κληρώνει για τις Εθνικές

Στις 5 Σεπτεμβρίου θα μάθουν τους αντιπάλους τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι εθνικές ομάδες στο πινγκ πονγκ.

Η εθνική ανδρών ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι, το αντίστοιχο συγκρότημα των γυναικών κάνει την ερχόμενη εβδομάδα την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν και το μυαλό όλων των στελεχών «πηγαίνει» από τώρα στην κλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις πόλεις Γκντανσκ και Σόποτ της Πολωνίας από τις 8 έως τις 16 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει και φέτος ομαδικό και ατομικό, αλλά οι εθνικές ομάδες θα πληροφορηθούν πολύ νωρίτερα, στις 5 Σεπτεμβρίου, τους αντιπάλους τους στην πρώτη φάση.

Το μεσημέρι εκείνης της ημέρας θα γίνει στον τόπο τέλεσης των αγώνων η κλήρωση του ομαδικού, που αφορά μόνο στο στάδιο των γκρουπ. Η εθνική μας ομάδα των ανδρών θα πάρει μέρος στην 1η κατηγορία (Championship Division) όπου μετέχουν οι 16 καλύτερες ομάδες της ηπείρου. Η εθνική ομάδα των γυναικών θα βρίσκεται και αυτή τη χρονιά στη 2η κατηγορία (Challenge Division), δηλαδή μεταξύ των θέσεων 17-32. Η κλήρωση παίζει πάντα τον ρόλο της και θα είναι σημαντική όχι μόνο για τους άνδρες, που θέλουν να φτάσουν σε πολύ καλό πλασάρισμα, αλλά και για τις γυναίκες, οι οποίες είναι σε φάση πλήρους ανανέωσης. Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα αποτελέσει και για τα δύο συγκροτήματα την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών τους δραστηριοτήτων μέσα στη σεζόν. Νωρίτερα, υπάρχει σε ατομικό επίπεδο το τουρνουά Προ Τουρ της Αυστρίας (Σβέσατ 21-25 Σεπτεμβρίου) και το προσεχές διάστημα θα αποφασιστεί ποια θα είναι η ελληνική αποστολή.

Με πρωινή προπόνηση εξάλλου, ολοκληρώθηκε σήμερα το προπονητικό καμπ της εθνικής ανδρών στο Καρπενήσι, στο οποίο πήραν μέρος και οι σπουδαίοι Γάλλοι αθλητές Μισέλ Μαρτίνεζ και Μπάι Φενγκτιάν. Ο υπεύθυνος του προγράμματος, ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βατσακλής, ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση και όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου «Μοντάνα» για τις διευκολύνσεις και την άψογη εξυπηρέτηση σε ό,τι ζητήθηκε από τα μέλη της ομάδας. Οι διεθνείς μας επιστρέφουν στις προπονήσεις, στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αύριο (Πέμπτη) το απόγευμα. Την Παρασκευή θα έχουν διπλή προπόνηση και το Σαββατοκύριακο ρεπό. Οι αθλήτριες της εθνικής γυναικών γυρίζουν στις προπονήσεις, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, στις 29 Αυγούστου.

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΔΟΕ αποφασίζει για την πόλη του 2026
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΔΟΕ αποφασίζει για την πόλη του 2026
Κολύμβηση: Ο Κριστιάν Γκολομέεβ στην International Swimming League
Κολύμβηση: Ο Κριστιάν Γκολομέεβ στην International Swimming League
Φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ράμος
Φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ράμος
Έτσι θα καθαρίσεις εύκολα το αυγό σου! (photos)
Έτσι θα καθαρίσεις εύκολα το αυγό σου! (photos)