ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Αν δεν το πάρουμε θα είναι σκ…» - Το μήνυμα του «100άρη» Άμραμπατ στον κόσμο!
AEK FC

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Αν δεν το πάρουμε θα είναι σκ…» - Το μήνυμα του «100άρη» Άμραμπατ στον κόσμο!

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο MVP της νίκης επί του Άρη, Νόρντιν Άμραμπατ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, ενόψει του ντέρμπι κορυφής της Super League.

Ο Μαροκινός πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση στο «Κλ. Βικελίδης» και με το γκολ που πέτυχε έδωσε στην ΑΕΚ ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο».

Η αναμέτρηση, μάλιστα, ήταν ξεχωριστή και για ακόμα έναν λόγο για τον Άμραμπατ, καθώς συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα της «Ένωσης».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφερε σε ποστάρισμα της ότι: «Ο σκόρερ του γκολ της νίκης για την ομάδα μας απέναντι στον Άρη, Νόρντιν Άμραμπατ, συμπλήρωσε με την αποψινή του τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις! Αυτό απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν το 20ο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα, ενώ έχει στο ενεργητικό του και 15 ασίστ! Well done Nordin!»

Την ερχόμενη Τετάρτη (24/4) υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο των δηλώσεων του στη Nova, ο Άμραμπατ πήρε το μικρόφωνο κι έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, λέγοντας: «Οπαδοί της ΑΕΚ, την Τετάρτη σας χρειαζόμαστε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελάτε στο γήπεδο, ελάτε νωρίς, δώστε μας ενέργεια, δώστε μας δώστε μας ό,τι έχετε για να γίνετε ο 12ος παίκτης και να φτάσουμε όλοι μαζί στη νίκη».

Από εκεί και πέρα, ο παίκτης της ΑΕΚ, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και προηγήθηκε. Είναι δύσκολο όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες και είσαι πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε»

Για τις πολλές ευκαιρίες της ΑΕΚ και το πώς μεταμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο είπε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Χουτεσιώτη, έκανε πολλές επεμβάσεις, έσωσε πολλές φορές την ομάδα του. Ο κόουτς μάς έκανε μια ομιλία που μας κινητοποίησε στο ημίχρονο και ήταν σημαντικό για να πάρουμε ώθηση ότι ισοφαρίσαμε πολύ νωρίς».

Για την 100η συμμετοχή του και το γεγονός ότι συνδυάστηκε με το γκολ της νίκης, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, η ομάδα μού έφτιαξε και μια φανέλα με το 100. Είχαμε ανάγκη αυτό το γκολ και χαίρομαι πολύ που πέτυχα ένα τόσο σημαντικό γκολ, μάλιστα με το αριστερό. Είναι η τρίτη μου σεζόν στην ΑΕΚ και για την ηλικία μου δεν είναι άσχημο ότι έφτασα τις 100 συμμετοχές. Δεν το περίμενα όταν υπέγραφα, αλλά είναι μια φανταστική ομάδα, με φανταστικό κόσμο και γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλιώς είναι μια… σκατά σεζόν».

Ερωτηθείς για το μέλλον του απάντησε: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει στο τέλος της σεζόν. Δεν ξέρω ακόμη, θα δούμε. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, απομένουν τέσσερα παιχνίδια. Ακόμη νιώθω πολύ καλά, όπως όταν ήμουν 25».

Τέλος, για την ειδικά φανέλα με το 100 που του ετοίμασε η ΠΑΕ είπε: «Θέλω να τη δημοπρατήσουμε και να πάνε τα έσοδα σε κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό. Ελπίζω να ξεκινήσει από 500.000 ευρώ. Ο πρόεδρος ας την αγοράσει (γέλια)».



Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved