Μπέος: «Καταπέλτης» για Τέμπη, Καρυπίδη | Αναφορά σε Τζίμα, Ντέλια κι όσους κάνουν κακό στον Κούτσια

Μπέος: «Καταπέλτης» για Τέμπη, Καρυπίδη | Αναφορά σε Τζίμα, Ντέλια κι όσους κάνουν κακό στον Κούτσια

Συνέντευξη για όλους και για όλα από τον Αχιλλέα Μπέο

Ο δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας της ομάδας της Super League μίλησε για το δυστύχημα των Τεμπών και τις πολιτικές ευθύνες, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στις περιπτώσεις του Στέφανου Τζίμα, Γιάννη Κωνσταντέλια και Γιώργου Κούτσια, καθώς και στον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά μίλησε στο Metropolis FM:

Για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών: «Θρηνεί όλη η πατρίδα μας, εκτός από μερικούς κοπρίτες πολιτικούς. Ήρθε ένας άλλος κοπρίτης εδώ που δεν ξέρει να μιλήσει ελληνικά και έδωσε μέσω τηλεφώνου άδεια σε έναν άλλο συνδικαλιστή. Επανάσταση θέλει, άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ κυβερνούν τη χώρα, μιλάω γενικά δεν αναφέρομαι μόνο στη σημερινή κυβέρνηση. Όλοι έχουν ένα μερίδιο ευθύνης, άλλοι πολλοί άλλοι λίγο. Δεν θέλω να είμαι σαν και εσάς, έτσι γεννήθηκα».

Για τα όσα έχει βιώσει ο ίδιος ενώ βρίσκεται στη δημαρχεία του Βόλου: «Κάναμε μία φάτνη και είχε προβατάκια που τα ταΐζαμε συνέχεια, τα φροντίζαμε συνέχεια. Ήταν μία κίνηση για να χαρούν τα παιδάκια στις γιορτές. Σε μία άλλη περίπτωση είχα περιποιηθεί τις γραμμή του τρένου στο Πήλιο με κάποια λουλούδια και ήρθε η υπηρεσία νεωτέρων μνημείων και είπε ότι τα λουλούδια που τοποθέτησα κάνουν κακό στις γραμμές του τρένου, ενώ πιο κάτω έχουν βάλει τραπεζοκαθίσματα και καρέκλες. Τι τραβάει η πατρίδα μου».

Για το ότι ο Κώστας Καραμανλής κατεβαίνει εκ νέου υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές: «Θεωρώ ότι είναι λάθος η χρονική στιγμή, επειδή τον έχω γνωρίσει, μπορεί να βρίζουμε όμως οι περισσότεροι που έχουν κυβερνήσει δεν ξέρουν το παρακράτος που υπάρχει από κάτω. Πριν 5 χρόνια ένας ταμίας καταχράστηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό, το ανακάλυψα εγώ, τι θα έλεγα ''δεν γνώριζα;'' Από τη στιγμή που θέτεις τον εαυτό σου για να διοικήσεις και να εκλεγείς, έχεις ευθύνη. Για εμένα η αρχή και το τέλος του κακού είναι οι συνδικαλιστές».

Για την αναμέτρηση του Βόλου απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Μια γιορτή θα έχουμε την Κυριακή, ο ΠΑΟΚ καίγεται για τους βαθμούς, έχει κομμάτι από την πίτα στην 1η και τη 2η θέση. Σε πολλά παιχνίδια είδα έναν ΠΑΟΚ που ''έπνιγε'' τον αντίπαλο, αλλά σε άλλα παιχνίδια δεν το είδα αυτό. Πριν το παιχνίδι θα υπάρχει ένα τουρνουά στο βοηθητικό γήπεδο με ηλικίες Κ11, Κ12, Κ13, με ακαδημίες των δύο ομάδων. Να έρθουν όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θέλουν, είναι μία ώρα δρόμος, να έρθουν να πιουν τον καφέ τους, να φάνε, να δουν το παιχνίδι και να μην υπάρξουν επεισόδια».

Για το ότι πολλοί θεωρούν ότι θα ξεφουσκώσει η ομάδα: «Δεν ξεφουσκώσαμε τόσες αγωνιστικές, ποδόσφαιρο δεν μαθαίνεις μεγάλος, αλλά σε μικρή ηλικία, εμείς δώσαμε τόσα χρόνια τους καλύτερους μας παίκτες και πετύχαμε τον στόχο των play off με κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο».

Για τους Τζίμα και Κωνσταντέλια: «Πριν δυο μήνες είπα δώστε μου τον Τζίμα να τον βγάλω πρώτο σκόρερ και πάρτε τον μετά, όπως είχα πει για τον Κωνσταντέλια που είναι ζήτημα αν τον κρατήσει του χρόνου ο ΠΑΟΚ, ένα παιδί για να πάει σε κορυφαία πρωταθλήματα. Να δουλέψει, να γίνει ίνδαλμα να αφήσει τα σκουλαρίκια, τα τατουάζ και όλα αυτά. Εύσημα στους ανθρώπους που τον ανακάλυψαν, τον δούλεψαν αλλά και στον Λουτσέσκου, ο οποίος τον έβαλε σταδιακά και όχι βιαστικά για να μην τον κάψει. Εγώ θα του πρότεινα να μείνει στον ΠΑΟΚ και να μην βιαστεί να πάρει μεταγραφή».

Για τον Κούτσια: «Ο Κούτσιας είναι μεγάλο ταλέντο, με περιθώριο βελτίωσης αλλά επηρεάζεται από τον θείο του και τον πατέρα του, είναι για κανένα μαντρί να πάνε. Από που να ξέρουν ποδόσφαιρο; Το ποδόσφαιρο έχει μυστικά. Ψυχολογία, εκγύμναση πολλά πράγματα, δεν είναι μόνο πως θα πάρουμε ένα μεγάλο συμβόλαιο, αλλά πως θα δουλέψουμε για να φτάσουμε σε αυτό. Τον επηρέασαν και στον Βόλο όταν είχε έρθει, αλλά θα τους συμβούλευα να είναι μακριά του ποδοσφαιρικά γιατί του κάνουν κακό».

Για τη μάχη του τίτλου: «Και οι τέσσερις ομάδες έχουν ένα δύσκολο έργο, ΑΕΚ - Ολυμπιακός μπορεί να τελειώσει ισοπαλία, ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο και ο ΠΑΟΚ με τον Βόλο, αλλά όλα θα κριθούν στα play of».

Για τη διεκδίκηση της 5ης θέσης: «Εμείς εκπληρώσαμε τον στόχο μας, στη χειρότερη περίπτωση θα μπούμε με έναν βαθμό διαφορά με τον Άρη και θα διεκδικήσουμε τις λίγες πιθανότητες μας για την 5η θέση. Έχουμε τεράστια προβλήματα, αν είχαμε την ομάδα του καλοκαιριού θα είχαμε 7 βαθμούς διαφορά, αλλά δεν αμφισβητώ τον Άρη, είναι το φαβορί, έχει ιστορία, εμείς είμαστε μία ομάδα μόνο λίγων χρόνων».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Δεν ξέρω αν είναι παράγοντας ή μοντέλο, είναι πρόεδρος σε μία ομάδα που οι φίλαθλοι της προκάλεσαν επεισόδια στο γήπεδο και γι' αυτό δεν δίνω εισιτήρια. Θα έπρεπε να πληρώσει τις ζημιές που έκαναν οι φίλαθλοι του στο γήπεδο. Δεν ξηγιούνται έτσι οι παράγοντες, θα έπρεπε να έρθει εδώ και να πληρώσει τις ζημιές που έκανε».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved