Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Και τώρα οι δυο τους - Τα πλάνα Γιοβάνοβιτς και Μαρτίνς (photos)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Και τώρα οι δυο τους - Τα πλάνα Γιοβάνοβιτς και Μαρτίνς (photos)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τους Ίβαν Γιοβάνοβιτς και Πέδρο Μαρτίνς να έχουν έτοιμα τα πλάνα τους για να φτάσουν στη νίκη

Πάντα ένα ντέρμπι ανάμεσε σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έχει το δικό του ενδιαφέρον ανεξαρτήτων βαθμολογικής θέσης. Έτσι και το σημερινό με τις δυο ομάδες να έχουν ξεπεράσει τα όποια θέματα με τα κρούσματα κορονοϊού που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες μέρες και να είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να κάνει ένα ακόμα βήμα για το πρωτάθλημα, ενώ από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα στον Βόλο, δείχνει σε ανοδική πορεία και μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή στην κατηγορία.

Τα πλάνα Μαρτίνς και ο... Βαλμπουενά

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει σε σχήμα με τέσσερις στην άμυνα και τον Ματιέ Βαλμπουενά στον ρόλο του οργανωτή. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του στη Λεωφόρο με τον Τόμας Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.

Στα χαφ, απόντος του τραυματία Ανδρέα Μπουχαλάκη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι οι Μαντί Καμαρά και Γιαν Εμβιλά, με τον Μαρτίνς να σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει στη βασική 11άδα τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Όσον αφορά στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής, δεδομένων των απουσιών των Ονιεκούρου και Ροντρίγκες που βρίσκονται στο Κόπα Αφρικα, θα είναι οι Μασούρας και Λόπες, με τον Ελ Αραμπί να έχει το προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης.

Πάντως ο 51χρονος τεχνικός τις τελευταίες μέρες στου Ρέντη δοκίμασε διάφορα πράγματα και γενικά, όπως συνηθίζει πριν τα ντέρμπι και θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του μην ανακοινώνοντας αποστολή για το ματς.

Οι επιλογές Γιοβάνοβιτς για τη νίκη στο ντέρμπι

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δύο απουσίες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θα λείψουν ο τιμωρημένος Σάντσες και ο ανέτοιμος Χατζηγιοβάνης, ενώ εκτός φυσικά είναι και ο Κουρμπέλης, που συμπληρώνει 13 μήνες εκτός δράσης… Τα πλάνα του Σέρβου τεχνικού του Παναθηναϊκού δεν αλλάζουν σημαντικά, βέβαια, εξαιτίας των συγκεκριμένων απουσιών. Ο Χατζηγιοβάνης έχει χάσει τη θέση του και ο Σάντσες θα αφήσει τη θέση του στον Κώτσιρα.

Ο τελευταίος δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά, ενώ πληγώθηκε η αυτοπεποίθησή του μετά και το λάθος στο πρόσφατο ματς με τον Βόλο. Το ντέρμπι, ωστόσο, αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία να εξιλεωθεί με μία καλή εμφάνιση.

Ο Γιοβάνοβιτς, λοιπόν, αναμένεται να ξεκινήσει τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, αν και ο Ιταλός επίσης δεν τα πήγε καλά στο Πανθεσσαλικό. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι έκανε ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και ήταν θετικός. Δεξιά, όπως αναφέραμε θα παίξει ο Κώτσιρας κι αριστερά επιστρέφει ο Χουάνκαρ, η απουσία του οποίου αποδείχθηκε σημαντική στον αγώνα με τον Βόλο.

Στόπερ θα είναι οι Σένκεφελντ, Βέλεθ και στα χαφ στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Πέρεθ, ο Μαουρίσιο που έλειψε με τον Άρη και τον Βόλο και φυσικά ο Βιγιαφάνιες. Στα άκρα θα είναι οι Αϊτόρ, Παλάσιος. Ο Ισπανός αναμένεται να αγωνιστεί δεξιά και ο Αργεντινός αριστερά. Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Καρλίτος, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει, αντί του Μακέντα.

Δείτε σε γράφημα τις πιθανές ενδεκάδες του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved