Ατρόμητος-Άρης 2-2: Ψυχάρα οι Θεσσαλονικείς πήραν το «Χ» με δέκα παίκτες! (videos+photos)

Ατρόμητος-Άρης 2-2: Ψυχάρα οι Θεσσαλονικείς πήραν το «Χ» με δέκα παίκτες! (videos+photos)

Ατρόμητος-Άρης: Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ότι έχουν φτιάξει  τρομερό μέταλλο και πήραν το 2-2, ενώ έχασαν 2-0 και έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 37' με το αποτέλεσμα στο 0-0!

Ο Άρης έχει ψυχή, έχει μετάλλο και το απέδειξε στο Περιστέρι!

Οι Θεσσαλονικείς πήραν ισοπαλία στην έδρα του Ατρόμητου κι ενώ βρέθηκαν να χάνουν 2-0 και με παίκτη λιγότερο! Κι όχι μόνο αυτό. Το 1-0 έγινε με πέναλτι, στο οποίο δόθηκε και κόκκινη στον Ρόουζ στο 37'. Ο Άρης, μάλιστα, είδε να γίνεται το 2-0 στην αρχή του δεύτερου μέρους. Κι όμως, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου κατέθεσαν ψυχή κι έφτασαν στο 2-2. Τρομερό αποτέλεσμα για τον Άρη, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς κι αυτοκτονία για τον Ατρόμητο!

Οι σχηματισμοί

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν ήταν ικανοποιημένος με όσα είδε στην Λάρισα και άλλαξε αρκετά πρόσωπα στην ενδεκάδα. Η διάταξη ήταν 3-4-3. Ο Γιαννιώτης στο τέρμα και στόπερ οι Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο. Δεξί μπακ χαφ ο Γκάλο, αριστερό ο Τομάσεβιτς, στα χαφ ο Νάτσος και ο Χαρίσης, δεξιά ο Μουνίθ, αριστερά ο Ενσικουλού και στην κορυφή ο Μανούσος.

Ο Άρης παρατάχθηκε με 4-2-3-1. Ο Σιαμπάνης στο τέρμα, δεξί μπακ ο Σούντγκρεν, αριστερό ο Γκανέα και στόπερ οι Δεληζήσης, Ρόουζ. Στα χαφ ήταν Ματίγια, Σάσα. Δεξί χαφ ο Ματέο Γκαρσία, αριστερά ο Μπρούνο Γκάμα και ο Μπερτόγλιο πίσω από τον Μάνο.

Νευρικές οι δύο ομάδες

Ο Ατρόμητος έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά και δεν είχε μεγάλη φάση. Οι δύο ομάδες ήταν νευρικές με αρκετά λάθη. Στο 10’ κεφαλιά του Γκαλβάο από φάουλ του Μουνίθ, μπλόκαρε εύκολα ο Σιαμπάνης, ενώ στο 18’ σε γύρισμα του Μπερτόγλιο, ο Μάνος δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα με προβολή. Στο 23’ επίσης μακρινό σουτ του Μπερτόγλιο έφυγε αρκετά άουτ.

Πέναλτι, κόκκινη κι 1-0!

Τα ατού του Άρη Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία είχαν μπλοκαριστεί, ενώ και ο Μπερτόγλιο δεν είχε σωστές πάσες. Ο Ατρόμητος τελικά βρήκε την στιγμή που έκρινε το ματς. Στο 37’ ο Μουνίθ έκανε αριστερό σουτ, ο Ρόουζ έβαλε το χέρι για να μην δεχθεί τη μπάλα στο κεφάλι και ο Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι. Κι όχι μόνο αυτό. Έδωσε και δεύτερη κίτρινη στον Ρόουζ, ο οποίος είχε δεχθεί την πρώτη για φάουλ στον Μανούσο.

Ο τελευταίος εκτέλεσε και σημείωσε το 1-0, ξεσπώντας σε κλάματα, εξαιτίας ενός θέματος υγείας της μητέρας του.

2-0 με Μουνίθ

Ο Ατρόμητος με το υπέρ του 1-0 και με αριθμητικό πλεονέκτημα ήθελε ένα γκολ για να έρθει πιο κοντά στη νίκη και το βρήκε στο 51’. Ο Μουνίθ πήρε τη μπάλα από τον Γκάλο, απέφυγε έναν αντίπαλο και με αριστερό σουτ εκτέλεσε τον Σιαμπάνη, ο οποίος δεν έπεσε καν στην αριστερή γωνία του.

Αλλαγές και μείωση!

Ο Άκης Μάντζιος δεν είχε διάθεση να παρατήσει το ματς και πέρασε στο 59’ στο ματς τους Σίλβα, Κάτσε. Από λάθος των παικτών του Ατρόμητου, οι δύο αλλαγές συνδυάστηκαν και ήρθε η μείωση. Συγκεκριμένα,Ο Σίλβα γύρισε στον Κάτσε κι αυτός νίκησε τον Γιαννιώτη για το 2-1!

Ψυχάρα ο Άρης και 2-2

Ο Άρης όχι μόνο μείωσε, αλλά πίεσε και στο 68’ έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Γιαννιώτης απέκρουσε σουτ του Σάσα και στη συνέχεια ο Ματίγια σούταρε άουτ.

Ο Κάναντι πέρασε στον πάγκο τους δύο σκόρερ Μουνίθ (τραυματίστηκε) και Μανούσο, ο Ατρόμητος δεν ήξερε που πατούσε και ο Άρης έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 81! Ο Μαντσίνι γύρισε από δεξιά στον Σάσα κι αυτός εκτέλεσε για το 2-2!

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Ρισβάνης, Γούτας, Γκάλο, Τομάσεβιτς (72’ Κιβρακίδης), Νάτσος, Χαρίσης (86’ Σάλομον), Μουνίθ (72’ Χριστοδουλόπουλος), Ενσικουλού (86’ Μάτιτς), Μανούσος (72’ Μανούσος).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκανέα (59’ Κάτσε), Σάσα, Ματίγια, Μπερτόγλιο (76’ Μαντσίνι), Γκαρσία (59’ Σίλβα), Γκάμα (42’ Μπεναλουάν), Μάνος (76’ Λόπεθ).



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved