Ο Ουάρντα… απασφάλισε!

Ο Ουάρντα… απασφάλισε!

«Καυτές» δηλώσεις απ’ τον Ουάρντα, ο οποίος αποκάλυψε πως τον ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Άρης, ενώ είπε ευθέως πως ο ΠΑΟΚ και ο Αμπέλ Φερέιρα προσπάθησαν να τον καταστρέψουν-Αντίθετα, είπε τα καλύτερα για τον Ιβάν Σαββίδη!

Στο Βόλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος με το που ολοκλήρωσε τη συμφωνία για τη μεταγραφή του στο σύλλογο της Μαγνησίας, επέλεγε να… σπάσει τη σιωπή του! Με δηλώσεις του στο Metropolis, είπε ευθέως πως στον ΠΑΟΚ ήθελαν να τον καταστρέψουν. Ειδικά ο Αμπέλ Φερέιρα! Αποκάλυψε πως είχε κορονοϊό γι’ αυτό και έχασε την προετοιμασία, ενώ παράλληλα μίλησε για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του Άρη προς το πρόσωπό του!

Παράλληλα, τόνισε πολλές φορές πως δεν είναι… ψώνιο, δεν πίνει αλκοόλ και πως γενικά θέλουν πολλοί να του κάνουν κακό γι’ αυτό και συνέβαιναν όσα συνέβαιναν. Όσο για το Βόλο, είπε ευθέως πως πάει για να παίξει την… μπαλάρα του!

Διαβάστε τις δίχως άλλο ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Ουάρντα:

«Πηγαίνω στο Βόλο, είμαι στο δρόμο. Είναι οριστικό ότι πάω να υπογράψω. Πάω να παίξω το ποδόσφαιρό μου, να το απολαύσω, πάω στον Βόλο να τον βοηθήσω. Ο ΠΑΟΚ δεν μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Γενικά μου έλεγαν από το καλοκαίρι ότι είμαι ο καλύτερος και μπλα μπλα μπλα αλλά δεν μου έδωσαν την ευκαιρία».

Για τον χαρακτήρα του: «Πήγα στον Ατρόμητο, στη Λάρισα, στο Μουντιάλ. Είναι άλλα θέματα. Δεν είμαι ψώνιο. Είμαι νορμάλ άνθρωπος. Στην προετοιμασία είχα κορονοϊό. Έμεινα σπίτι. Συγγνώμη που είχα κορονοϊό. Και ο Ιμπραϊμοβιτς είχε και ο Ντιμπάλα. Είναι από τον Θεό. Έχασα την προετοιμασία. Εγώ την αλήθεια θέλω. Δεν θέλω να μου λένε ψέματα. Έλεγαν ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα, μη μου λένε μ……ς. Πριν δύο μήνες είχα προτάσεις από Ολυμπιακό και Άρη, αλλά εγώ είπα, συγγνώμη είμαι στον ΠΑΟΚ. Με έβαλαν και υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Γιατί;».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Μίλησα με τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι πολύ, πολύ καλός άνθρωπος. Με αγαπάει σαν γιό του. Κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ θέλουν να με καταστρέψουν. Γιατί; Κάθε χρόνο θέλουν να με καταστρέψουν. Κάθε χρόνο το ίδιο γίνεται. Βλέπουν την ποιότητά μου».

Για τα δικά του λάθη: «Εγώ είμαι τώρα 5 χρόνια στην Ελλάδα. Ποτέ δεν πίνω αλκοόλ, είμαι μουσουλμάνος. Φρέντο εσπρέσο πίνω. Πολύς κόσμος λέει πίσω από την πλάτη μου πράγματα. Εγώ θέλω να παίξω την μπαλάρα μου. Μου έλεγαν στον ΠΑΟΚ είσαι ο πρώτος ο καλύτερος μπλα μπλα μπλα. Και μετά τίποτα. Μετά γιατί μ’ έβαλαν να υπογράψω; Για να μην πάω στον Ολυμπιακό; Για να μην πάω στον Άρη; Είμαι 27 και έχω μέλλον. Δεν μιλάω στα Media».

Για τα social media: «Στα social media όλοι θέλουν να με καταστρέψουν. Στον ΠΑΟΚ έχει σίγουρα μέσα ρουφιάνους. Πες μου γιατί δεν παίζω. Στον Ατρόμητο ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα. Σέβομαι και αγαπάω τον Ιβάν Σαββίδη. Κάποιοι θέλουν να με καταστρέψουν. Τον σέβομαι και τον αγαπάω τον ΠΑΟΚ. Μη λέτε κάποια πράγματα όμως. Ο Ουάρντα είναι νορμάλ όπως ο καθένας, είμαι αναγνωρίσιμος, αλλά δεν είμαι ψώνιο».

Για το αν μίλησε με τον Αμπέλ Φερέιρα: «Όχι. Γιατί να μιλήσω; Αφού θέλει να με καταστρέψει. Γιατί ήθελε να ανανεώσω και μετά δεν με θέλει. Μέσα η ομάδα έχει μ…….ς. Αν ξέρετε εμένα προσωπικά, θα καταλάβετε».

Για το τι θέλει να πετύχει στον Βόλο: «Να παίξω την μπάλα μου. Θα δείξω στο γήπεδο. Τώρα έχω ένα χρόνο συμβόλαιο και μετά θα είμαι ελεύθερος. Ρωτήστε αν με ήθελε ο Μαρτίνς ή όχι. Ρωτήστε τον Καρυπίδη αν με ήθελε. Τα λεφτά δεν είναι το παν. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ. Δεν ήθελα να κάνω μ….…ς και να μην με σέβεται ο κόσμος. Μεγάλωσα σε καλή οικογένεια και δεν είμαι μ………ς».



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved