«Στον Παναθηναϊκό ο Φακούντο Σάντσες»! (Video & Photos)

«Στον Παναθηναϊκό ο Φακούντο Σάντσες»! (Video & Photos)

Τα ΜΜΕ της Αργεντινής κάνουν λόγο για οριστικό deal του Παναθηναϊκού με τον δεξιό μπακ, Φακούντο Σάντσες, που είχε φτάσει ένα βήμα απ’ την μετακόμισή του στην Τουρκία!

Ο δεξιός μπακ που φέρνει ο Παναθηναϊκός για να καλύψει το κενό του στη συγκεκριμένη θέση, θα είναι ο Φακούντο Σάντσες! Αυτό αναφέρουν στην Αργεντινή, όπου γίνεται λόγος όχι απλά για ενδιαφέρον αλλά για οριστικό deal του «τριφυλλιού» με τον 30χρονο λατινοαμερικάνο, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Εστουδιάντες.

Μάλιστα, είχε φτάσει… μια ανάσα απ’ το να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Χατάισπορ η οποία ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία και είναι έτοιμη να… ρίξει αρκετά λεφτά για μεταγραφές. Παράλληλα, υπήρχαν πληροφορίες πως του έχει κάνει πρόταση και η Φλουμινένσε, αλλά όπως τονίζουν στην Αργεντινή, ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που τελικά τον κέρδισε! Με τους «πράσινους» να είναι όπως όλα δείχνουν η πρώτη του ομάδα εκτός Αργεντινής, καθώς μέχρι τώρα δεν είχε φύγει καθόλου απ’ την πατρίδα του.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του TyC Sports της Αργεντινής, που αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο Φακούντο Σάντσες δε θα υπογράψει στην Χατάισπορ, επειδή θα παίξει στον Παναθηναϊκό!

Ο δεξιός μπακ που έμεινε ελεύθερος απ’ την Εστουδιάντες, θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια σε μια απ’ τις σημαντικότερες ομάδες της Ελλάδας.

Μετά από πέντε σεζόν στην Εστουδιάντες, τελικά θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα, παρότι είχε συμφωνήσει σε όλα με την Χατάισπορ της Τουρκίας. Ο 30χρονος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του μετά από 143 συμμετοχές και 12 γκολ με την Εστουδιάντες. Θα διασχίσει τον Ατλαντικό για να πάει στον Παναθηναϊκό τελικά, με τον οποίο συμφώνησε για δύο χρόνια.
Ο ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε απ’ τα τμήματα υποδομής της Κολόν και έχει περάσει επίσης από την Ντεφένσα Ι Χουστίσια και την Τίγκρε, ήταν έτοιμος να υπογράψει στην Χατάισπορ της Superlig στην Τουρκία, αλλά έδωσε προτεραιότητα στην πρόταση του Παναθηναϊκού για να συνεχίσει στη γηραιά ήπειρο».

Ο Φακούντο Σάντσες θεωρείται απ’ τους πλέον έμπειρους μπακ της Αργεντινής. Τα τελευταία 4,5 χρόνια αγωνίστηκε στην Εστουδιάντες. Πέρασε όλη τη μέχρι τώρα καριέρα του στην Αργεντινή, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες και στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Είναι δεξί μπακ και μπορεί να πάρει όλη την πλευρά αν χρειαστεί. Του αρέσει να προωθείται, ενώ έχει δυναμικές επεμβάσεις στην μπάλα σε ανασταλτικό επίπεδο.



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved