Ολυμπιακός: Παίρνει Τράουκο και προκαλεί… ντόμινο με Γιαννούλη

Ολυμπιακός: Παίρνει Τράουκο και προκαλεί… ντόμινο με Γιαννούλη

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Μιγκέλ Τράουκο, μία κίνηση που φέρνει εξελίξεις και στον ΠΑΟΚ.

Ντόμινο εξελίξεων έχει προκαλέσει η μεγάλη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στην Λίβερπουλ, το οποίο αναμένεται να επηρεάσει και τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός Έλληνας μπακ κατάφερε να κάνει την μεταγραφή της χρονιάς, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τους «ερυθρόλευκους» και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν ένα «χρυσό» deal με 16,5 εκατομμύρια ευρώ να μπαίνουν στα ταμεία της ΠΑΕ, ενώ το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ, μια και στην συμφωνία υπάρχουν όροι επίτευξης στόχων.

Πλέον, άπαντες στο Λιμάνι έχουν θέσει σε εφαρμογή το πλάνο για την ενίσχυση της ομάδας και την κάλυψη των κενών που έχουν δημιουργηθεί. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το… βάρος πέφτει στα δύο άκρα. Στα δεξιά με την αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί και στα αριστερά, λόγω της μεταγραφής του Κώστα Τσιμίκα. Στον Πειραιά έχουν ήδη κάνει την… προεργασία και πλέον δρομολογούν τις εξελίξεις.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικές μέρες, ο εκλεκτός για το αριστερό άκρο είναι ο Μιγκέλ Τράουκο. Ο Περουβιανός ανήκει στην Σεντ Ετιέν, ωστόσο, δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν στην γαλλική ομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παίκτης είναι έτοιμος να ανακοινώσει στους ανθρώπους της ομάδας πως δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τους «στεφανουά».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Γάλλος δημοσιογράφος Μανού Λονζόν ο Ολυμπιακός έχει ήδη προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς τη διοίκηση της Σεντ Ετιέν, η οποία είναι μεταξύ 1,5 με 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η απάντηση ήταν αρνητική, μια και δεν πλησιάζει στις απαιτήσεις του γαλλικού συλλόγου. Όμως, στην Γαλλία θεωρείται σίγουρο πως οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν με μία δεύτερη, πιο ευνοϊκή προσφορά για τον παίκτη.

Το ντόμινο με Γιαννούλη

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός έρθει σε συμφωνία με την Σεντ Ετιέν για την απόκτηση του Περουβιανού αμυντικού, ίσως προκαλέσει εξελίξεις και στον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρεται στο «envertetcontretous», αν ολοκληρωθεί το deal, τότε ο Κλοντ Πιέλ, ο τεχνικός των «στεφανουά» θα ζητήσει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Στην λίστα που έχουν οι Γάλλοι με υποψήφιους στόχους βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο νεαρός μπακ του «Δικέφαλου του Βορρά» είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την Σεντ Ετιέν, εδώ και πολλούς μήνες και συγκεκριμένα από τα τέλη του Μαΐου.



ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός: Ατομικό για Μπερνάρ και Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: Ατομικό για Μπερνάρ και Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved