Παναθηναϊκός: Στα… χέρια του Πογιάτος!

Παναθηναϊκός: Στα… χέρια του Πογιάτος!

Από το πρωί του Σαββάτου ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με την πρώτη προπόνηση-Το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η αναμονή για τις σημαντικές προσθήκες.

Ο κύκλος των εργομετρικών, κινητικών και ιατρικών τεστ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ολοκληρώθηκε. Οι «πράσινοι» χωρισμένοι σε δύο γκρουπ πέρασαν από τον επιστημονικό έλεγχο που απαιτείται, προκειμένου να γνωρίζουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» και κυρίως το τεχνικό τιμ, την κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή.

Πλέον, είναι ώρα για να αρχίσει η δουλειά! Το πρωί του Σαββάτου (9:00) στο «Γ. Καλαφάτης» θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση. Πρώτη για τη σεζόν 2020-21, πρώτη για τον Ντάνι Πογιάτος και το επιτελείο του, πρώτη για τον Αϊτορ, τον Σαβιέρ, τον Βέλεθ με τη νέα τους ομάδα, πρώτη μετά την επιστροφή του για τον Βιγιαφάνιες.

Η ομάδα και τυπικά περνά για τα καλά στα… χέρια του Ντάνι Πογιάτος με λίγα λόγια. Ο νέος τεχνικός των «πράσινων» καλείται να μοντάρει ένα σύνολο που θα αρέσει στον κόσμο, θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα θα διεκδικεί και στόχους. Δύσκολος ο… δρόμος, οπότε είναι δεδομένο πως η δουλειά που αρχίζει το πρωί του Σαββάτου θα είναι σκληρή. Για την πρώτη μέρα έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, πρωί κι απόγευμα.

Όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Κορωπί, στο προπονητικό κέντρο των «πράσινων». Στις 13 Αυγούστου η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Αναβύσσου για μερικές μέρες, διάστημα το οποίο θα λογίζεται ως βασικό στάδιο προετοιμασίας. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και τρία φιλικά εκείνη την περίοδο, με Μαρκό, ΟΦΗ και Λαμία.

Βασικό ζήτημα είναι και το τι θα συμβεί με το ρόστερ. Διότι προπονήσεις στο Κορωπί θα κάνουν 40 ποδοσφαιριστές! Ο λόγος για τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Κότσαρη, Χατζηγιαννάκη, Χριστογεώργο, Σένκεφελντ, Μακέντα, Κουρμπέλη, Καρλίτος, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Βιγιαφάνιες, Μαυρομμάτη, Σαμαρά, Κολοβέτσιο, Αθανασακόπουλο, Περέα, Σέχου, Κολοβό, Καραγιάννη, Μπεκ, Εμμανουηλίδη, Καμπετσή, Αγιούμπ, Ζαγαρίτη, Σερπέζη, Αλεξανδρόπουλο, Θεοχάρη, Αϊτόρ, Φάουστο, Μολό, Χατζάρα, Δημήτρουλα, Πούγγουρα, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδη, Κόναν, Σκεντεράι, Τζαβίδα.

Είναι προφανές πως θα υπάρχει ένα ξεχωριστό γκρουπ στο οποίο θα συμμετέχουν όσοι δεν υπολογίζονται. Εκεί θα είναι και οι Κολοβός, Κολοβέτσιος, Μπεκ, Κότσαρης, όπως ενημερώθηκαν σχετικά. Μαζί τους θα γυμνάζονται και παίκτες όπως Φάουστο, Μολό, Χατζάρας, Δημήτρουλας, ενώ πιθανότατα εκεί θα «μπουν» και οι Κόναν-Σέχου. Την τελική απόφαση φυσικά, θα την πάρουν οι Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος. Όπως μένει να φανεί τι θα συμβεί με παίκτες που πιθανότατα θα αποτελέσουν παρελθόν, όπως ο Καμπετσής.

Σε κάθε περίπτωση το… ξεσκαρτάρισμα είναι επιβεβλημένο. Όχι όμως και εύκολο. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις για το «χτίσιμό» του. Δεξιός και αριστερός μπακ που θα λογίζονται βασικοί. Ένας χαφ που θα δίνει λύσεις στην ομάδα. Αυτές οι τρεις κινήσεις σίγουρα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αναμένεται να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του Ιωαννίδη απ’ τον Λεβαδειακό, ο οποίος επίσης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Είναι αρκετά τα… ανοιχτά μέτωπα, που θα «τρέχουν» παράλληλα με τις προπονήσεις της ομάδας. Εκεί που ο Πογιάτος πρέπει να κάνει πράξη τα λεγόμενά του, για να παρουσιάσει ένα σύνολο που όπως ο ίδιος είπε θα αρέσει στον κόσμο!

 



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved