ΑΕΚ: Αναμονή για Βράνιες, δύσκολο του Ντιένγκ

ΑΕΚ: Αναμονή για Βράνιες, δύσκολο του Ντιένγκ

Tα μεταγραφικά δεδομένα της ΑΕΚ. Όλα τα δεδομένα.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος παρακολουθεί από τον περασμένο Ιανουάριο τον Ντιένγκ, έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζέρ του και έχει καλλιεργηθεί θετικό έδαφος. Όμως, τους τελευταίους πέντε μήνες έχουν προκύψει συνεχείς αλλαγές στον σύλλογο του νεαρού άσου, την Αλζέρ, με αλλαγές στη διοίκηση και τους τεχνικούς διευθυντές. Ο ένας παραπέμπει στον άλλο, οι επαφές έχουν «παγώσει» κι έτσι δεν υπάρχει κάποια πρόσφατη εξέλιξη.

Όσον αφορά τις (νέες) φήμες περί πρότασης της ΑΕΚ για τον Σέρχιο Αραούχο, δεν ισχύουν. Άλλωστε, η ΠΑΕ έχει ξεκαθαρίσει από την περασμένη εβδομάδα τη στάση της που συνοψίζεται στο εξής: από τη στιγμή που η Λας Πάλμας συζητά μόνο για πώληση του Αραούχο και μάλιστα σε απλησίαστα νούμερα δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία της κατάθεσης πρότασης.

Αντίθετα, έχουν βάση δύο ονόματα που αναφέρθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες και συγκεκριμένα ο 28χρονος μέσος Μάικελ Μέσα της Λας Πάλμας και ο 23χρονος επιθετικός Μαρκ Γκουάλ της Σεβίλης (δανεικός στη Σαραγόσα). Αμφότεροι αποτελούν παίκτες που γνωρίζει και έχει αναφέρει ο Μανόλο Χιμένεθ, χωρίς να έχει ξεκινήσει ακόμα διαδικασία διαπραγματεύσεων. Όσο για τον Γκανέζο Σάμουελ Ογιούζου, εξτρέμ της Τσουκαρίτσκι, είχε προταθεί τον Ιανουάριο, αλλά δεν απασχολεί προς το παρόν τους «κιτρινόμαυρους».

Για τον Όγκνιεν Βράνιες και την πιθανότητα επιστροφής του, η ΑΕΚ περιμένει να ξεκαθαρίσει η στάση της Άντερλεχτ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις. Για τον ίδιο τον Βόσνιο, είναι δεδομένη η επιθυμία να συνεχίσει στην ΑΕΚ, καθώς θεωρεί ότι είναι η καλύτερη επιλογή γι' αυτόν για ένα "restart" στην καριέρα του κι αυτό το έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της Άντερλεχτ. Πάντως, ο Βράνιες δεν αποτελεί μοναδική λύση, καθώς ο Λυμπερόπουλος έχει δουλέψει κι άλλες περιπτώσεις για τη θέση του στόπερ και τις έχει θέσει υπόψη του Χιμένεθ, σε περίπτωση που «ναυαγήσει» η μεγάλη επιστροφή.

Τέλος, πολύ καλή είναι η περίπτωση του Ντάρβιν Ματσίς, του 26χρονου εξτρέμ από τη Βενεζουέλα. Ο παίκτης ανήκει στην Ουντινέζε και αγωνίζεται ως δανεικός στην Καντίθ κι αυτό σημαίνει ότι το θέμα του θα απασχολήσει την ΑΕΚ μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Segunda Division της Ισπανίας, δηλαδή στο μέσον Ιουνίου.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved