Η απάντηση Κυριάκου για την παρουσία του Μίχελ στη δεξίωση του Ολυμπιακού
SHARE

Η απάντηση Κυριάκου για την παρουσία του Μίχελ στη δεξίωση του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ δεν θα απολογηθεί σε κανέναν ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Κυριάκου για τα όσα διέρρευσαν περί παρουσίας του Λούμπος Μίχελ στο δείπνο του Βαγγέλη Μαρινάκη στα μέλη της ECA.

Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία συλλόγων συνεδρίασε το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα, όπου το «παρών» έδωσε και ο Τεχνικός Διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα, έδωσε το «παρών» στο δείπνο του «ισχυρού άνδρα» των Πειραιωτών. Ο Κυριάκος Κυριάκος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Σπορ FM» και έδωσε την απάντησή του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έρχονται στην Σούπερ Λίγκα, τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Ρομπέρτο, αλλά και τον… χαμό στα social media.

Συγκεκριμένα, μίλησε για:

Τις αλλαγές στη Σούπερ Λίγκα: «Συμφωνώ ότι επιτέλους προχωράμε σε βελτιώσεις του πρωταθλήματος και φαίνεται να δημιουργείται ένα ρεύμα από πολλές ομάδες όχι μόνο από τις τέσσερις μεγάλες. Γενικά στο παρελθόν ο διαχωρισμός δεν μας έκανε καλό. Είναι πολλές οι ομάδες. Η πλευρά του ΠΑΟΚ, θα θυμάστε, έχει κάνει πολλές προτάσεις και για δημόσια διαβούλευση στις εποχές που στη Λίγκα οτιδήποτε ψηφιζόταν, ακόμη κι αν… ο γάιδαρος πετάει και έβγαινε ένα 16-2. Ο ΠΑΟΚ έχει θέσει πολλές προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι σημαντικό που με πρωτοβουλία της Λίγκας, πια, γιατί όλοι κατάλαβαν ότι το ποδόσφαιρό μας με τον τρόπο που λειτουργεί μαραζώνει, φτάσαμε σε σημείο να συμφωνήσουμε σε μερικά αυτονόητα πράγματα».

Την αποδοχή από τα ΜΜΕ: «Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτά τα πράγματα τώρα βρίσκουν την πλειοψηφία της Λίγκας, την πλειοψηφία της κοινωνίας του ποδοσφαίρου, αν θέλετε ακόμα και των ΜΜΕ, γιατί κι αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα που, εμένα τουλάχιστον, με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Γιατί σήμερα μπορεί να το αποδεχθούν με χαρά αυτό, όχι όλα φυσικά. Γιατί δεν το αποδέχονταν πριν από δυο χρόνια ή δεν πίεζαν με τη δυναμική τους; Ο Τύπος, για μένα, έχει σημαντική ισχύ, άσχετα με τις δυσκολίες και συμφέροντά που τον περιορίζουν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Όταν με το καλό αρχίσουμε και βελτιώνουμε το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να κάνουμε και μια αξιολόγηση του πώς τα ΜΜΕ, πώς ο Τύπος θεσμικά στον χώρο του ποδοσφαίρου χρησιμοποίησε τη δύναμή του τα τελευταία 2-3 χρόνια. Δεν είναι κακό να κάνουμε αξιολογήσεις».

Το αν θεωρεί ότι με τις αλλαγές στη Λίγκα και τη μείωση των ομάδων από 16 σε 14 το προϊόν θα έχει μια διαφορετική αφετηρία: «Σίγουρα θα είναι πιο σφικτό, θα έχουν όλα τα ματς περισσότερο ενδιαφέρον και βαρύτητα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και εκ των πραγμάτων θα δούμε πολλά περισσότερα ντέρμπι από όλες τις ομάδες. Είτε από ομάδες που τα υποστηρίζουν ως όνομα, είτε ακόμη και από ομάδες που συγκρούονται για συγκεκριμένους στόχους. Θα έχουμε πολλά περισσότερα παιχνίδια σημαντικά. Και ως τηλεοπτικό προϊόν, αλλά και στην ανάγκη του κόσμου να πάει να υποστηρίξει την ομάδα του σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια. Θα είναι και ο κόσμος περισσότερος στα γήπεδα. Το θεωρώ αυτονόητο για μια χώρα όπως η Ελλάδα ο αριθμός των ομάδων να κυμαίνεται κάπου εκεί. Πρέπει να συνυπολογίσουμε την οικονομική κρίση, πόσες και ποιες ομάδες έχουν κόσμο και είναι βιώσιμες. Όλα αυτά μπαίνουν σε μια εξίσωση που μας οδηγεί σε τέτοιου είδους λύσεις. Αυτές οι λύσεις είναι αυτονόητες».

Το ξεκάθαρο πλάνο που ζητούν οι ΠΑΕ μετά την ανακατανομή των εσόδων και για το πώς θα διαχειρίζονται κυρίως από τους μικρούς: «Είναι σαν τα ευρωπαϊκά οικονομικά προγράμματα που έβγαιναν για την Ελλάδα. Χρειάζονται και κάποιες υποδομές από τις ομάδες για να απορροφήσουν αυτά τα χρήματα, αυτός είναι ο στόχος. Να βελτιωθούν τα γήπεδα, η διοργάνωση και η δύναμη όλων των ομάδων για να φτάσουμε στο επιθυμητό όλων. Να βλέπουμε ματς που δεν θα μπορείς να προβλέψεις τα παιχνίδια ή δεν θα ξέρεις πριν ξεκινήσουν το αποτέλεσμα, με ανταγωνισμό, με καλές συνθήκες ασφάλειας για τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και για όλους».

Το αν θα πρέπει κάποια στιγμή να μπει στο κάδρο και η Football League: «Όλα είναι σημαντικά και ο τρόπος που θα ανεβαίνει μια ομάδα και πως θα απορροφά τους κραδασμούς μια ομάδα που υποβιβάζεται από τη μεγάλη κατηγορία. Ξέρετε, δεν θα χρειαστεί να ανακαλύψουμε την Αμερική, υπάρχουν πετυχημένα μοντέλα. Μπορούμε να κάνουμε τις προσαρμογές. Το βασικό και το σημαντικό είναι ότι επιτέλους, στο αυτονόητο συμφωνούν όλοι».

Την ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με την οποία... φωτογράφιζε τον Ιβάν Σαββίδη ως «νέο χαλίφη του ελληνικού ποδοσφαίρου»: «Ήταν για τον Ιβάν Σαββίδη διότι δεν αναφέρεται… Το θεωρώ ανοησία και θεωρώ ότι κρύβει και σκοπιμότητα. Αλίμονο αν ο ΠΑΟΚ ή ο κύριος Σαββίδης με όλα αυτά που αντιμετωπίζει έριχνε και κλεφτές ματιές στη Γ΄ Εθνική, όπως το εννοεί και η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Νομίζω ότι και οι ίδιοι την επόμενη μέρα έκαναν διόρθωση ότι δεν εννοούσαν ότι «είναι ο χαλίφης ή θα γίνει ο χαλίφης». Ταιριάζει η ανακοίνωση στο προφίλ του κ. Καλαϊτζίδη. Δεν έχει κάτι να απαντήσεις πάνω σε αυτό. Αν δούμε τον ΠΑΟΚ να είναι ο χαλίφης του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα τα έχουμε δει όλα Έχει, πάντως, πολλή πλάκα το πώς αναδεικνύουν κουβέντες για νέους χαλίφηδες ορισμένα Μέσα ή ορισμένοι παράγοντες ενώ δεν έχουν ακούσει ή ενδιαφερθεί κάποιοι απ’ αυτούς για παλαιούς χαλίφηδες. Δηλαδή ξαφνικά ανακάλυψαν ότι υπάρχει κίνδυνος να έρθει ένας νέος χαλίφη, που θα αντικαταστήσει ποιον; Είναι τρομερό! Ανησυχούν για το νέο χαλίφη, αλλά δεν είχαν ανησυχήσει ποτέ για τον παλιό».

Τον Γιώργο Τζαβέλα και την περίφημη ανάρτησή του, με την οποία άφηνε αιχμές για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Προσωπικά δεν με ενοχλεί και δεν είναι άξιο σχολιασμού κάτι που γίνεται μακριά από την ομάδα. Με ενοχλεί όταν παιδιά τα οποία μεγάλωσαν στην οικογένειά μας και έχουμε κάνει τα πάντα γι’ αυτούς, είτε έχουν φύγει, είτε έχουν μείνει, απαξιώνουν τον σύλλογο που αγωνίστηκαν. Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη ατάκα. Αν θέλετε να εστιάσουμε σε αυτό, ο ΠΑΟΚ έδειξε με τη στάση του, σε αυτή την κόντρα, με τίνος το μέρος είναι. Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα. Ο προπονητής είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, τον υποστηρίζουμε ακολουθούμε επιλογές του, είναι ο πιο αποδεκτός προπονητής την 5αετία του Ιβάν Σαββίδη, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι ο Τζαβέλλας από τη στιγμή που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, έχει μιλήσει με καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Έδειξε ότι κρατάει μέσα του πικρία για τον προπονητή μας, δεν θέλω να σχολιάσω παραπέρα. Έχω την εντύπωση αν κάποιος έχει κάτι να πει, δεν το λέει με μισόλογα, αλλά ξεκάθαρα και πάμε παραπέρα».

Το αν θα γίνει πιο αυστηρός ο κανονισμός του ΠΑΟΚ για τις τοποθετήσεις παικτών στα social media: «Τον έχουμε αλλάξει ήδη, έχει γίνει πιο αυστηρός, γιατί οι νέες τεχνολογίες θέλουν και μια εκπαίδευση. Δεν θέλω να φτάσουμε στο σημείο να θεωρούμε τους παίκτες ανόητους ή ανεκπαίδευτους ή χαζούς, όμως θέλουν κι αυτοί να μάθουν τη διαχείριση της δημόσιας εικόνας».

Τον Δημήτρη Πέλκα και τα όσα έκανε στον πανηγυρισμό στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά και για το περίφημο like του στον Τζαβέλλα: «Ο Πέλκας ή ο Μυστακίδης ή ένας νεαρός Έλληνας που είναι κοντά στην Εθνική και έχει και μια χρήση των social media, αν θέλετε και επιπόλαιη. Είδε την πανηγυρική φωτογραφία του Τζαβέλλα και χάρισε ένα like. Είναι μια αυτόματη κίνηση, ένα τικ. Είναι μικρό για να το συζητήσουμε παραπάνω. Είναι ένα αποτέλεσμα ενός γενικού προβληματισμού για τη χρήση social media στη σημερινή κοινωνία. Είναι κάτι που το κάνουμε χρόνια, ο ΠΑΟΚ ήταν πρωτοπόρος έτσι κι αλλιώς στα δικά του. Το γνωρίζουμε και έχουμε ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο, λέμε στους παίκτες για το πώς πρέπει να τα χρησιμοποιούν. Είμαστε έτοιμοι και να νουθετήσουμε και να τιμωρήσουμε αν χρειαστεί. Για τον Δημήτρη Πέλκα, τώρα, επειδή το ξέρω το παιδί και την οικογένειά του από 14 χρόνων, όντως η στιγμή του πανηγυρισμού του ήταν μια άτυχη στιγμή, αλλά έχω την εντύπωση ότι με τον τρόπο που απορροφά ο ίδιος τα μαθήματα, στο τέλος μπορεί να του κάνει και καλό. Μπορεί να σκέφτηκε πολλά για τη δημόσια εικόνα του και είμαι σίγουρος ότι του έχει κάνει καλό».

Την αναγνώριση του λάθους από τον Βλάνταν Ιβιτς: «Αν υπάρχει ένας από τους λόγους που έγινε αγαπητός ο Βλάνταν Ιβιτς είναι το γεγονός ότι είναι ευθύς, κάποιες φορές παρεξηγήσιμος, μα ευθύς και ειλικρινής. Δεν είναι άδικος, ακόμη κι όταν κάνει λάθος, το κάνει όχι να αδικήσει κάποιον. Γι αυτό και εκείνος ήθελε να επανορθώσει τη δήλωση του γιατί δεν είχε πλήρη εικόνα την ώρα που την έκανε. Έκανε τη διόρθωση και αυτό είναι σημαντικό».

Τις φήμες για τον Ρομπέρτο: «Αυτά τα μεταγραφικά σενάρια που αρχίζουν τον Φεβρουάριο ειδικά στον ΠΑΟΚ, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ζαριές, δεν χρειάζεται να τα συζητήσουμε. Εγώ σέβομαι τη δουλειά των Μέσων, το ρεπορτάζ έχει και μπανανόφλουδες».

Το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση με προσωπικότητες: «Αυτή η απάντηση είναι μονίμως «ναι». Και την Παρί Σεν Ζερμέρν, για παράδειγμα, να ρωτήσετε το ίδιο θα πει. Μόνο όταν είσαι πρώτος για πολύ καιρό θα πεις «δεν θέλω τίποτα». Όταν δεν είσαι πρώτος, σημαίνει ότι χρειάζεσαι πράγματα. Το τι ακριβώς χρειάζεσαι, είναι συνδυασμός πραγμάτων. Θεωρώ ότι σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, η εμπειρία πρωταθλητισμού, αυτό που άλλοι λένε προσωπικότητα, είναι σημαντική».

Το Κύπελλο και τα ημιτελικά: «Δεν θα σας μιλήσω τυπικά. Αν κάνετε μια ανασκόπηση της χρονιάς, με τις ομάδες αυτές, θα δείτε ότι όλες είχαν ένα διάστημα που ο κόσμος τις θεωρούσε τις καλύτερες. Ενδεχομένως τον ΠΑΟΚ περισσότερο, γιατί είχαμε μεγαλύτερη βαθμολογική ανάγκη. Έχει να κάνει με τη στιγμή, στην οποία θα εμφανιστούν οι ομάδες, δεν μπορώ να ξέρω. Εμείς θα παρουσιάσουμε το κάλο μας πρόσωπο, δεν ξέρω για τους αντιπάλους. Επίσης, μικρό προβάδισμα θα έχει το ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ και νομίζω ότι σε αυτά τα παιχνίδια το σημαντικότερο είναι αυτός που πάει με το μαχαίρι στα δόντια και όχι όπως πηγαίναμε κάποιες φορές με το μαχαίρι στον, δημιουργώντας μια πίεση μόνοι μας που δεν ήταν διαχειρίσιμη. Αξίζει στον Ιβάν Σαββίδη στην 5ετια που είναι εδώ, για να αρχίσει να επισφραγίζεται η επένδυση που κάνει και με τίτλους. θα είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε».

Τα όσα γράφτηκαν για την παρουσία του Λούμπος Μίχελ στη δεξίωση που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης στα μέλη της Ομοσπονδίας ευρωπαϊκών συλλόγων στο Χίλτον: «Καταρχάς, θα είμαστε σε καλύτερο δρόμο όταν θα σταματήσουμε να κάνουμε την τρίχα, τριχιά. Θα σας έβαζα να ανοίξετε τώρα το δημοσίευμα το οποίο αποκαλύπτει σε εισαγωγικά αυτού του είδους τη συνάντηση και μόλις διαβάσετε την πρώτη πρόταση θα καταλάβετε ότι δεν είναι ένα δημοσίευμα που έχει στόχο να αποκαλύψει την είδηση, αλλά να κάνει πολιτική. Το αφήνω παραπέρα. Η ECA είχε γενική συνέλευση στην Αθήνα και στο Χίλτον. Όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν εκτός Αθηνών στη γενική συνέλευση, μεταξύ των οποίων η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ, ο κ. Μίχελ και ο κ. Μαυρομάτης, έμειναν στο Χίλτον και όπως ξέρετε το ξενοδοχείο το βράδυ έχει ένα χώρο να πιείς ποτό. Όντως εκεί έγινε προφανώς η εκδήλωση του Ολυμπιακού, όντως όλοι οι άνθρωποι ήταν εκεί. Δεν είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να μας οδηγήσει σε σχολιασμό ή σε αυτού του τύπου την απολογία. Η ΑΕΚ νομίζω δεν είναι μέλος της ECA. Σε όλη αυτή την κουβέντα, έχω τη σιγουριά ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που δεν έχει να απολογηθεί για τη στάση του σε κανέναν και για τίποτα. Εξαρχής ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα που ήρθε έστω και με καταγγελτικό τρόπο και μετά με πιο δημιουργικό, να θέσει επί τάπητος τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, των σχέσεων των ομάδων, αντιδρούσε στα σκάνδαλα και τις αποφάσεις οργάνων και διαιτητών, στη σκανδαλώδη λειτουργία της ΕΠΟ, θυσίασε βαθμούς πολύτιμους δικούς του και τιμωρίες, όχι μόνο τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που δεν έχει να αποδείξει κάτι. Ο κ. Μίχελ δεν πήγε καν προσκεκλημένος του Ολυμπιακού, για να το βάλουμε στη σωστή βάση. Αλλά και να πήγαινε, αυτό θα σας έλεγα, ως ένα μέλος της ECA, μεταξύ των υπολοίπων 250 ανθρώπων που ήταν εκεί, δεν θα ήταν κάποιος λόγος να απολογηθούμε. Σας λέω, για οποιονδήποτε θέλει να κάνει πολιτική πάνω στο συγκεκριμένο θέμα των σχέσεων του ΠΑΟΚ με τις υπόλοιπες ομάδες: Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρη άποψη από την αρχή, ήρθε εξαρχής στις συγκρούσεις που έπρεπε σε νόμιμα πλαίσια και με πολύ περισσότερο κόπο, στο να ξεκινάει αυτού του είδους η καταγγελία από τη Θεσσαλονίκη και ενδεχομένως να φτάνει σε εσάς λίγο πιο… αχνή, απ’ ότι να ξεκινάει από εκεί δίπλα σας. Κόντρα σε πάρα πολλά πράγματα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έβαλε στην κουβέντα τα πράγματα που έπρεπε να μπουν, ένα εκ των οποίων είναι και τα σημερινά που θα συζητηθούν στη Λίγκα και επειδή ο ΠΑΟΚ πληρώσει αυτή τη στάση, είναι και ο μόνος που δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα. Ο ΠΑΟΚ δεν άλλαξε τις δημόσιες σχέσεις του για να κερδίσει αξιώματα, σπόρια στο γήπεδο ή οτιδήποτε άλλο. Ο ΠΑΟΚ έχει συνεπή στάση, μπορούν να συμφωνήσουν όλοι μαζί μας; Μακάρι. Γιατί αποδεδειγμένα ό,τι έχουμε προτείνει και ό,τι έχει εφαρμοστεί απ’ αυτά έχει συμβάλλει στη βελτίωση του ποδοσφαίρου».

Ζάκυνθος: Άνοιξε και πάλι η παραλία του Ναυαγίου
Ζάκυνθος: Άνοιξε και πάλι η παραλία του Ναυαγίου
ΑΕΛ: Δεκτή η παραίτηση Αντωνίου, φωνές για τη διαιτησία
ΑΕΛ: Δεκτή η παραίτηση Αντωνίου, φωνές για τη διαιτησία
Κίνηση ανθρωπιάς: Ο Μάτιτς έδωσε 70 χιλιάδες για θεραπεία μικρού παιδιού
Κίνηση ανθρωπιάς: Ο Μάτιτς έδωσε 70 χιλιάδες για θεραπεία μικρού παιδιού
To «παλεύει» για ΑΕΚ ο Φακούντο Φερέιρα
To «παλεύει» για ΑΕΚ ο Φακούντο Φερέιρα

 • Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018
 • Στιγμιότυπα
  19:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Χάντερσφιλντ
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  20:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Moto2 2018
  20:50Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  22:05Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  22:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  22:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο
  23:00Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:15Μαρκόπουλο.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018 (Ζ)
  23:30Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018
  23:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Κέβιν Άντερσον (Ζ)
  00:00Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Moto2 2018
  00:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  01:00Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Πόρτο
  01:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Σλάβια Πράγας - Μπορντό
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  02:00Νταβίντ Γκοφάν/Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Τζακ Σοκ/Νικ Κύργιος. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπ. Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • MotoGP 2018
  02:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  02:30Τιάγκο Σάντος 'de Lima Marreta' - Έρικ Άντερς 'Ya Boi'. Σάο Πάουλο, Βραζιλία. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Moto3 2018
  03:00Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο
  03:30Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ
  03:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • MotoGP 2018
  03:55Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  04:00Αφιέρωμα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης
  04:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  05:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  05:45Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Νιουκάστλ
  06:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2018
  06:20Gran Premio Movistar de Aragon 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  06:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Γκλάντμπαχ
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  07:05Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  07:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019
  08:00Supercopa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  08:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Ποδόσφαιρο: Μπέρνλι - Μπόρνμουθ
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  08:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  08:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  09:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη (Ζ)
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  10:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  11:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  11:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  12:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τσέλσι (Ζ)
  12:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  13:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  13:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018 (Ζ)
  13:20Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  13:30Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  14:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ζ)
  15:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  16:00Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  16:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  16:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν (Ζ)
  17:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Moto3 2018
  17:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  18:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  18:30Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ζιρόνα (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  19:00Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto2 2018
  19:10Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  19:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  20:40Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Βαλένθια
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies