Debate AEK-Βασιλόπουλου: Στον κόσμο του o Δήμαρχος, «υπόσχεται» νέα εμπόδια
SHARE

Debate AEK-Βασιλόπουλου: Στον κόσμο του o Δήμαρχος, «υπόσχεται» νέα εμπόδια

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας δείχνει ότι όταν ξεπεραστούν τα υπάρχοντα εμπόδια θα εντοπίσει καινούργια

Η πρώτη δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας και της ΑΕΚ (της οποίας αντιπρόσωπος ήταν ο πρότζεκ μάνατζερ της «Αγιά-Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος) έβγαλε ένα πόρισμα το οποίο πολύς κόσμος ήταν βέβαιος για τόσο καιρό. Ότι ο δήμαρχος θα κάνει τα πάντα προκειμένου να μην περάσει του γηπέδου.

Στη συζήτηση που έγινε στην εκπομπή της ΕΡΤ «10 στην ενημέρωση», επανέλαβε τις γνωστές (αλλά όχι επιβεβαιωμένες από τις Αρχές) καταγγελίες για καθεστώς ομηρίας στην περιοχή, μιλώντας μάλιστα για «ακροδεξιές και φασιστικές ομάδες» και «παρακρατικές συμμορίες», χαρακτηρίζοντας παράλληλα ελλιπή τον φάκελο της ΑΕΚ, αναφέροντας ότι δεν υπογράφει την υψομετρική μελέτη επειδή δεν έχει την απαραίτητη νομική κάλυψη και ζήτησε γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους για να το κάνει.

Το χειρότερο βέβαια ήταν ότι όταν ο κ. Ανδριόπουλος του πρότεινε να πάνε «χέρι-χέρι» προκειμένου να βρεθεί μια λύση εκείνος «σφύριζε» αδιάφορα, αποφεύγοντας να απαντήσει.

Αναλυτικά η συζήτηση

Βασιλόπουλος: «Με αφορμή το θέμα, εδώ και 20 μέρες η πόλη ζει μια διαρκή ομηρία, με ακροδεξιές και φασιστικές ομάδες εγκατεστημένες στο δημαρχείο να απειλούν. Προχθές έκανα 20 λεπτά να φύγω, με το αμάξι μου να χτυπιέται. Ξέρουμε την ταυτότητά τους γιατί κάνουν συγκεκριμένα καλέσματα. Το τελευταίο επεισόδιο έρχεται και δημιουργείται με την απάντηση για τα υψομετρικά. Η «Δικέφαλος ΑΕ» έχει κάνει μια αίτηση για πιστοποίηση υψομέτρων. Αν ζητούσε υψομετρικά ενός δρόμου που θα έμενε σταθερός θα την έπαιρνε σε 1-2 μέρες. Επειδή προβλέπεται υπογειοποίηση, με βάση τη νομοθεσία, αυτό που χρειάζεται ο Δήμος είναι εγκεκριμένη μελέτη.

Σήμερα, με βάση την απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου, δεν έχει την αρμοδιότητα να εγκρίνει. Άρα έχουμε έναν ελλιπέστατο φάκελο, έχουμε πει γραπτώς τις ελλείψεις και αντί να πάνε να ζητήσουν τα έγγραφα από εκεί που πρέπει, έχουν φανατίσει τον κόσμο και αυτή τη στιγμή έχουμε αγανακτισμένους σε πολλά εισαγωγικά».

Ανδριόπουλος: «Διαχρονικά συζητάμε πολιτισμένα και προσπαθούμε να δώσουμε μια λύση. Πρώτον, πρέπει να καταλάβουμε ότι τα μεγάλα έργα απαιτούν χρόνο ωρίμανσης. Τα γήπεδα και οι μεγάλοι χώροι συνάθροισης παίρνουν χρόνο και συνήθως δεν υλοποιούνται από την κυβέρνηση που τα εξήγγειλε. Θέλω να χρησιμοποιήσω μια έκφραση που χρησιμοποιείται όπως “ο ναός του ποδοσφαίρου”. Θέλω να πω το εξής στον Δήμαρχο: Αν από σεισμό πάθαινε κάτι η εκκλησία απέναντι από το γήπεδο και κάποιος την γκρέμιζε κατά λάθος, δεν θα την αποκαθιστούσαν; Επί 80 χρόνια λοιπόν εκεί υπήρχε το γήπεδο της ΑΕΚ, που είναι ο ναός 2 εκατ. φίλων της στην Ελλάδα.

Άρα το να κάνει κάποιος πολιτική και αντίδραση σε αυτό, είναι λάθος. Το σωστό είναι να δούμε πώς θα γίνει. Αποφάσισε η βουλή, το ΣτΕ, και περιέγραψε ποια θα είναι τα ανταποδοτικά οφέλη. Έχουμε καταθέσει υπερπλήρεις φακέλους, η διοίκηση έχει λάβει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις και έχει πάρει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και εκκρεμεί μια τυπική διαδικασία που, ό,τι κι αν ισχυρίζεται ο δήμος, θα μπορούσε να την έχει τελειώσει. Η ΑΕΚ θέλει να φτιάξει το σπίτι που αρμόζει στο μέγεθός της και όχι όπως το φαντάζεται ο καθένας. Και η Πολιτεία έχει θέσει όλες τις προϋποθέσεις».

Βασιλόπουλος: «Ο κ. Ανδριόπουλος είναι ένας άνθρωπος με επιχειρηματολογία, αλλά από την άλλη υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που έχει στοχοποιήσει τον Δήμο. Ενώ ο κ. Ανδριόπουλος προσπαθεί να κάνει σωστά τη δουλειά του, υπάρχει ένα σύστημα που καταλήγει να υποδεικνύει τον Δήμαρχο ως ένοχο, με αποτέλεσμα τη δημιουργία αυτού του κλίματος στην πόλη».

Ανδριόπουλος: «Δημοσίως έχουμε πει -ακόμα γι’ αυτά που λέει ο δήμαρχος και δεν τα γνωρίζω- ότι η ένταση δεν βοηθάει ποτέ. Αυτά τα πράγματα δεν βοηθούν τα έργα. Καταδικάζει κανείς τη βία, αλλά δεν μπορεί να καταδικάσει τη διαμαρτυρία. Οι 4.000 πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια διαδήλωσαν απολύτως ειρηνικά».

Βασιλόπουλος: «Κι εμείς είπαμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη διαμαρτυρία του. Όντως η διαδήλωση ήταν ειρηνική. Σας προσκαλώ όμως να έρθετε στο δημαρχείο και να δείτε. Χαίρομαι που καταδικάζει ο κ. Ανδριόπουλος, αλλά οι ανακοινώσεις της ΑΕΚ έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά. Η υπόθεση του γηπέδου δεν είναι καινούργια. Γκρεμίστηκε το 2003 όταν υπήρχε στον φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων. Το θέμα ήρθε ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές. Είναι δίκαιο το αίτημα της ΑΕΚ να φτιάξει γήπεδο στον ιστορικό της χώρο. Η δική μας παράταξη είχε τοποθετηθεί υπέρ του γηπέδου στον ιστορικό χώρο, αλλά με στέγαση των ερασιτεχνικών τμημάτων και σεβασμό στους περιβαλλοντικούς νόμους.

Το ζήτημα δεν είναι αν το γήπεδο θα είναι 3-4 μέρα ψηλότερο. Το θέμα είναι αμιγώς ζήτημα δημοκρατίας. Υπάρχουν χώρες που τέτοια πρότζεκτ συζητιούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτή τη στιγμή για τα υψομετρικά, η αρμοδιότητα του δήμου είναι γνωμοδοτική. Το πρόβλημα είναι ότι ο δήμος δεν έχει στα μέτρα του εγκεκριμένη μελέτη υπογειοποίησης, κάτι που είναι υποχρεωτικό. Εδώ έχει στηθεί μια σκευωρία να υποδειχθεί ως ένοχος ο δήμος. Έχουν εξαγριώσει τον κόσμο της ΑΕΚ. Το 2014 ήμουν ο μοναδικός υποψήφιος που είχε Χ στο πρόσωπο του. Έκανα προεκλογική συγκέντρωση με 5.000 κόσμο της ΑΕΚ να διαδηλώνει. Εμφανίζομαι ως εχθρός της ΑΕΚ. Μην εμφανίζουμε το θύμα ως θύτη. Εδώ προχθές εισέβαλαν σε σπίτι οικογενειακού μου προσώπου».

Ανδριόπουλος: «Για να διαφωτίσουμε τον κόσμο, γιατί τον ξύλινο λόγο τον βαριέται. Αν ο δήμος ήθελε να βοηθήσει, θα είχε τελειώσει καιρό τώρα. Αντ’ αυτού, για να το καθυστερήσει, έχει κάνει διατριβή το θέμα των υψομέτρων και έχει αναλύσει όλα τα κόμματα και τις τελείες. Το τι πρέπει να γίνει το έχει πει η Βουλή και το ΣτΕ. Άρα ο δήμος αυτή τη στιγμή προσπαθεί με τέτοια τεχνάσματα να καθυστερήσει το έργο. Το έργο θα γίνει και θα ξεκινήσει σύντομα. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι η καθυστέρησή του. Με την ανεργία που υπάρχει και με το δικαίωμα το αναφαίρετο της ΑΕΚ να κάνει γήπεδο, θα έπρεπε όλοι να τη βοηθούν.

Δεν υπάρχει εδώ και μήνες καμία εκκρεμότητα από την πλευρά της ΑΕΚ. Ο δήμαρχος δεν τα έχει με τη «Δικέφαλος ΑΕ». Επικαλείται ένα διοικητικό κενό και παίζοντας τένις, λέει ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα. Αυτό είναι προσχηματικό γιατί αν ήθελε, θα το είχε λύσει αυτό το θέμα. Αυτή η εκκρεμότητα έχει γίνει ο λόγος καθυστέρησης».

Βασιλόπουλος: «Αυτό που έφερε την Ελλάδα ως εδώ είναι να χτίζονται μεγαθήρια όπου μετά ανακαλύπτονται παρανομίες. Το θέμα είναι της Περιφέρειας και δεν το λέει κανένας».

Ανδριόπουλος: «Για να ακριβολογούμε. Πρέπει να πω ότι το έγγραφο που ζητήθηκε από την περιφέρεια δόθηκε και λέει ότι αποδέχθηκε τη δωρεά και έχει προεγκρίνει την προμελέτη. Δεν είναι λογικό να ισχυρίζεται κανείς ότι αυτά τα υψόμετρα θα αλλάξουν μετά».

Βασιλόπουλος (κατόπιν ερώτησης του Στέλιου Σεραφείδη αν είναι υπεράνω του νόμου): «Φυσικά και δεν είμαι υπεράνω του νόμου. Εδώ δεν συζητάμε για το αν ο νόμος είναι συνταγματικός. Το μείζον θέμα είναι ότι ο Δήμος δεν έχει στα χέρια του τα χαρτιά που χρειάζονται για να υπογράψει. Όταν λέμε “σπρώξε κι εσύ λίγο” πρέπει να σκεφτόμαστε και τους υπαλλήλους του Δήμου και αν θα έβαζε ο κ. Ανδριόπουλος την υπογραφή του.

Υπάρχουν πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες στο Δημόσιο. Η συγκεκριμένη διαδικασία λέει ότι αποδέχεται τη δωρεά το περιφερειακό συμβούλιο, αλλά δεν έχει γίνει ποτέ εισαγωγή στο περιφερειακό συμβούλιο για να εγκρίνει την προμελέτη. Αν η ΑΕΚ θεωρεί ότι κάνουμε παράβαση καθήκοντος -έχουν οργανώσει εξάλλου μια επίθεση με μηνύσεις- ας έρθει αύριο κιόλας μια γνωμοδότηση από το νομικό συμβούλιο του κράτους που να λέει ότι η διαδικασία είναι σύννομη και εμείς θα υπογράψουμε σε δυο μέρες. Ας βρουν την επιτροπή που συστάθηκε με την απόφαση του 2014 που ορίζει ότι πρέπει να εισαχθεί το θέμα σε περιφερειακό συμβούλιο».

Ανδριόπουλος: «Ο Δήμος για να καθυστερεί το έργο συνδέει την υπογειοποίηση με το γήπεδο. Συνδέονται ως έργα, αλλά είναι δυο ξεχωριστές διαδικασίες. Η ΑΕΚ έχει κάνει τα απολύτως λιγότερα από όσα της έχει δώσει δικαίωμα ο νόμος. Στον συντελεστή δόμησης, στο ύψος, σε όλα, ενώ είναι έτοιμη να δώσει ανταποδοτικά οφέλη. Η ΑΕΚ θέλει να κρατηθεί έξω από αυτό και να ξεκινήσει το έργο. Ο δήμος πρέπει να επικεντρωθεί στα ανταποδοτικά οφέλη και όχι στα κόμματα και στις τελείες».

Βασιλόπουλος (για το επιχείρημα που παρουσίασε ο δήμος ότι με ένα καπνογόνο μπορεί να πάρει φωτιά το άλσος): «Ο Δήμος έχει 12 αιτήματα και ένα από αυτά είναι να ληφθούν μέτρα πυροπροστασίας του άλσους. Αν θεωρείτε ότι η εικόνα ενός καπνογόνου στην παρουσίαση δείχνει ότι δεν θέλουμε το γήπεδο, κάνετε λάθος. Αν κάποιος έχει κάνει υποχώρηση από τις θέσεις του, είναι η πλευρά της ΑΕΚ, που είχε δεσμευτεί σε τρία πράγματα. Ας πούμε, είχε δεσμευτεί ρητά για 1.500 θέσεις πάρκινγκ».

Ανδριόπουλος: «Αυτά που λέει ο Δήμαρχος είναι ιστορίες που δεν ισχύουν. Η Πολιτεία είχε πει για 200 θέσεις. Η ΑΕΚ είπε ότι θα προσπαθήσει σε μέρες αγώνων να εξασφαλίσει 1.500 θέσεις πάρκινγκ σε άλλο χώρο. Το να πάει η ΑΕΚ δεξιά και αριστερά από το οικόπεδό της δεν έχει απάντηση. Απάντησα πριν ότι ο ναός των ΑΕΚτζήδων είναι εκεί. Μια άλλη διοίκηση είχε πει να πάει στον ΟΔΔΥ και δεν πήγε ποτέ. Ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Γουδή, αλλά θα συμφωνήσει η οικογένεια του Παναθηναϊκού για να πάει εκεί.

Πρέπει να εκτιμήσει ο Δήμος ότι δεν μιλάμε για ένα παλαιό φαραωνικό σχέδιο όπως αυτό του Γρανίτσα. Η ΑΕΚ είπε μηδέν εμπορικά, προστασία στο περιβάλλον, λιγότερες θέσεις. Η ΑΕΚ έκανε οτιδήποτε μπορούσε να κάνει για να είναι ένα συμβατό γήπεδο για τα επόμενα 30 χρόνια και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί».

Βασιλόπουλος: «Ο κ. Ανδριόπουλος σε μια δήλωσή του είχε πει ότι υπάρχει ένα νομικό κώλυμα που επικαλείται ο Δήμος. Θα μπορούσε να φύγει από τον Δήμο και να τα εγκρίνει η Περιφέρεια».

Ανδριόπουλος: «Αν ο Δήμος συμφωνεί σε όλα τα άλλα και η μόνη του κάψα είναι τα υψόμετρα, ας έρθει χέρι-χέρι μαζί μας να πάμε σε όλη τη διοίκηση και να τα πάρουμε. Και αν πουν ότι χρειάζονται άλλους τρεις μήνες, εμείς θα περιμένουμε. Για να καταλάβετε πως περιμένει ο κόσμος, ήμουν στη Θεσσαλονίκη τις προάλλες και με σταμάτησε ένας 78χρονος, ο οποίος με ρώτησε «πότε θα τελειώσει το ρημάδι».

Βασιλόπουλος (για το αν θα πορευθεί μαζί με την ΑΕΚ): «Πριν από 10 λεπτά είπα ότι αν μας έρθει γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους, θα υπογράψουμε».

Ανδριόπουλος: «Θα πάμε μαζί στην Περιφέρεια και στο ΥΠΕΝ και θα το πάρουμε. Θα μπορούσαμε ερμηνευτικά να καλύψουμε το κενό. Η πρότασή μου είναι να πάμε μαζί και να δώσουμε μια λύση».

Βασιλόπουλος: «Εμείς είμαστε εκλεγμένοι και λογοδοτούμε στους πολίτες. Στο συγκεκριμένο θέμα έχουμε εξαρχής τοποθετηθεί πριν τις εκλογές».

Ανδριόπουλος: «Ο Δήμαρχος επαναφέρει τη θέση ότι διαφωνεί με τον νόμο. Δεν είναι τα υψόμετρα, διαφωνεί γενικώς με το γήπεδο. Είναι κρίμα σε δυο μήνες να βγει η άδεια του γηπέδου -που θα βγει- και να γίνεται ένα μεγάλο έργο ερήμην του δήμου».

Βασιλόπουλος: «Εμείς έχουμε διατυπώσει και δημόσια την τοποθέτησή μας. Δεν υπήρξε τηλεφώνημα του πρωθυπουργού. Υπήρξε μια επικοινωνία όπου θέσαμε τις θέσεις μας. Κι εμείς βασανιζόμαστε ως δήμοι για να λύσουμε ακανθώδη ζητήματα και κολλάμε στη γραφειοκρατία. Άρα μην εγκαλούμε τον δήμο που θέλει τη νομιμότητα. Μιλάμε για μια τυπική εκκρεμότητα, που έχει όμως νομικό υπόβαθρο. Το πρώτιστο ζήτημα για την πόλη είναι να σταματήσει αυτή η ιδιότυπη ομηρία. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα και εμείς να συζητάμε.

Το ότι υπάρχει ένας νόμος, δεν σημαίνει ότι υπάρχει και δίκαιο. Να πω δηλαδή ότι όλοι οι νόμοι είναι δίκαιοι; Είμαστε υποχρεωμένοι να τον υπηρετήσουμε τον νόμο, αλλά μπορούμε να διεκδικούμε τροποποιήσεις. Στον βαθμό που και η πλευρά της ΑΕΚ συμφωνεί ότι μπορούν να γίνουν βελτιώσεις στα θέματα που ζητάμε, πολύ ευχαρίστως να πάμε».

Ανδριόπουλος: «Δεν με απασχολεί ιδιαιτέρως αν θα έρθει να πάμε για τα υψόμετρα. Να πει όμως: Αν τελειώσει η διοίκηση το θέμα με τα υψόμετρα, δεσμεύεται ο δήμος ότι δεν θα προσβάλλει τη νέα άδεια και θα έρθει στην πλευρά μας για να πορευθούμε μαζί;»

Βασιλόπουλος: «Αυτά έχουν απαντηθεί αυτά στη συνέντευξη Τύπου. Δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για ένα σχέδιο που θεωρούμε ότι θα δημιουργήσει θέματα στην πόλη. Αν γίνει νομοθετική ρύθμιση, αυτοί που θα την κάνουν πρέπει να αναλάβουν και την πολιτική ευθύνη».

Ανδριόπουλος: «Το μήνυμα που επαναλαμβάνω είναι ότι πρέπει να υπάρχει ειρήνη. Το γήπεδο θα ανήκει για πάντα στην ΑΕΚ».

Βασιλόπουλος: «Μακάρι να δρομολογηθούν τα πράγματα και να δοθεί λύση. Εδώ μιλάμε όμως για παρακρατική συμμορία (σ.σ. αναφερόμενος στους οπαδούς στο δημαρχείο). Στον βαθμό που μπορούμε να έχουμε δημοκρατία στην πόλη και να κυκλοφορούμε ελεύθεροι στην πόλη, θα συζητήσουμε».

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη στο Μαρόκο για το Σούπερ Καπ!
Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη στο Μαρόκο για το Σούπερ Καπ!
10 πράγματα που δεν ήξερες για τα αγαπημένα σου ποτά
10 πράγματα που δεν ήξερες για τα αγαπημένα σου ποτά
Παναθηναϊκός: Κάκωση στο γόνατο ο Ινσούα
Παναθηναϊκός: Κάκωση στο γόνατο ο Ινσούα
Με Κιβρακίδη ο Ατρόμητος
Με Κιβρακίδη ο Ατρόμητος
 • Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • RBAR 2018
  21:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  21:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  21:35Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  22:00Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕK - Ολυμπιακός
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • WRC 2018
  23:10Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  23:25Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Άρης
  23:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Λειψία
  00:25UEFA Europa League 2017 - 2018. Προημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  00:40Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC 2018
  01:00Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν
  01:05Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  01:40Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπαρτσελόνα
  01:55Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  02:15Φινλανδία.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Μπαρτσελόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕK - Ολυμπιακός
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική Φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Μπρέσια - Αρμάνι Μιλάνο
  04:10Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  04:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:25Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:50Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Λιόν
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  05:40Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Ατλάντα Ντριμ - Σιάτλ Στορμ
  06:25NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Λειψία
  06:30UEFA Europa League 2017 - 2018. Προημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  06:45Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  07:20Φινλανδία.
 • UEFA Youth League 2017-18 - Ανασκόπηση
  07:30Ανασκόπηση σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018
  07:50Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  08:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χόλσταϊν Κίελo - Νυρεμβέργη
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  08:40Στιγμιότυπα.
 • La Liga Santander - Κορυφαίες Αποκρούσεις
  08:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  08:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 26η αγωνιστική. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  09:00German Tennis Championships. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  09:05New Hampshire Foxwoods Resorts Casino 301. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Μπαρτσελόνα
  09:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕK - Ολυμπιακός
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική Φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  11:00German Tennis Championships. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπαρτσελόνα
  11:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2018
  12:40Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  13:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - ΑΕΚ
  13:45Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  13:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Αρμίνια Μπίλεφελντ - Καϊζερσλάουτερν
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  15:30German Tennis Championships. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • WRC 2018
  15:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ατλάντα Ντριμ - Σιάτλ Στορμ
  16:00NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  17:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E6
  18:00Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Αφιέρωμα: James Harden
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του MVP του ΝΒΑ για το 2018, James Harden. (Χιούστον Ρόκετς - Κλ. Καβαλίερς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.)
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  18:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  19:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  19:30Φινλανδία.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  20:00German Tennis Championships. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  20:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies