Debate AEK-Βασιλόπουλου: Στον κόσμο του o Δήμαρχος, «υπόσχεται» νέα εμπόδια
SHARE

Debate AEK-Βασιλόπουλου: Στον κόσμο του o Δήμαρχος, «υπόσχεται» νέα εμπόδια

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας δείχνει ότι όταν ξεπεραστούν τα υπάρχοντα εμπόδια θα εντοπίσει καινούργια

Η πρώτη δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας και της ΑΕΚ (της οποίας αντιπρόσωπος ήταν ο πρότζεκ μάνατζερ της «Αγιά-Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος) έβγαλε ένα πόρισμα το οποίο πολύς κόσμος ήταν βέβαιος για τόσο καιρό. Ότι ο δήμαρχος θα κάνει τα πάντα προκειμένου να μην περάσει του γηπέδου.

Στη συζήτηση που έγινε στην εκπομπή της ΕΡΤ «10 στην ενημέρωση», επανέλαβε τις γνωστές (αλλά όχι επιβεβαιωμένες από τις Αρχές) καταγγελίες για καθεστώς ομηρίας στην περιοχή, μιλώντας μάλιστα για «ακροδεξιές και φασιστικές ομάδες» και «παρακρατικές συμμορίες», χαρακτηρίζοντας παράλληλα ελλιπή τον φάκελο της ΑΕΚ, αναφέροντας ότι δεν υπογράφει την υψομετρική μελέτη επειδή δεν έχει την απαραίτητη νομική κάλυψη και ζήτησε γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους για να το κάνει.

Το χειρότερο βέβαια ήταν ότι όταν ο κ. Ανδριόπουλος του πρότεινε να πάνε «χέρι-χέρι» προκειμένου να βρεθεί μια λύση εκείνος «σφύριζε» αδιάφορα, αποφεύγοντας να απαντήσει.

Αναλυτικά η συζήτηση

Βασιλόπουλος: «Με αφορμή το θέμα, εδώ και 20 μέρες η πόλη ζει μια διαρκή ομηρία, με ακροδεξιές και φασιστικές ομάδες εγκατεστημένες στο δημαρχείο να απειλούν. Προχθές έκανα 20 λεπτά να φύγω, με το αμάξι μου να χτυπιέται. Ξέρουμε την ταυτότητά τους γιατί κάνουν συγκεκριμένα καλέσματα. Το τελευταίο επεισόδιο έρχεται και δημιουργείται με την απάντηση για τα υψομετρικά. Η «Δικέφαλος ΑΕ» έχει κάνει μια αίτηση για πιστοποίηση υψομέτρων. Αν ζητούσε υψομετρικά ενός δρόμου που θα έμενε σταθερός θα την έπαιρνε σε 1-2 μέρες. Επειδή προβλέπεται υπογειοποίηση, με βάση τη νομοθεσία, αυτό που χρειάζεται ο Δήμος είναι εγκεκριμένη μελέτη.

Σήμερα, με βάση την απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου, δεν έχει την αρμοδιότητα να εγκρίνει. Άρα έχουμε έναν ελλιπέστατο φάκελο, έχουμε πει γραπτώς τις ελλείψεις και αντί να πάνε να ζητήσουν τα έγγραφα από εκεί που πρέπει, έχουν φανατίσει τον κόσμο και αυτή τη στιγμή έχουμε αγανακτισμένους σε πολλά εισαγωγικά».

Ανδριόπουλος: «Διαχρονικά συζητάμε πολιτισμένα και προσπαθούμε να δώσουμε μια λύση. Πρώτον, πρέπει να καταλάβουμε ότι τα μεγάλα έργα απαιτούν χρόνο ωρίμανσης. Τα γήπεδα και οι μεγάλοι χώροι συνάθροισης παίρνουν χρόνο και συνήθως δεν υλοποιούνται από την κυβέρνηση που τα εξήγγειλε. Θέλω να χρησιμοποιήσω μια έκφραση που χρησιμοποιείται όπως “ο ναός του ποδοσφαίρου”. Θέλω να πω το εξής στον Δήμαρχο: Αν από σεισμό πάθαινε κάτι η εκκλησία απέναντι από το γήπεδο και κάποιος την γκρέμιζε κατά λάθος, δεν θα την αποκαθιστούσαν; Επί 80 χρόνια λοιπόν εκεί υπήρχε το γήπεδο της ΑΕΚ, που είναι ο ναός 2 εκατ. φίλων της στην Ελλάδα.

Άρα το να κάνει κάποιος πολιτική και αντίδραση σε αυτό, είναι λάθος. Το σωστό είναι να δούμε πώς θα γίνει. Αποφάσισε η βουλή, το ΣτΕ, και περιέγραψε ποια θα είναι τα ανταποδοτικά οφέλη. Έχουμε καταθέσει υπερπλήρεις φακέλους, η διοίκηση έχει λάβει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις και έχει πάρει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και εκκρεμεί μια τυπική διαδικασία που, ό,τι κι αν ισχυρίζεται ο δήμος, θα μπορούσε να την έχει τελειώσει. Η ΑΕΚ θέλει να φτιάξει το σπίτι που αρμόζει στο μέγεθός της και όχι όπως το φαντάζεται ο καθένας. Και η Πολιτεία έχει θέσει όλες τις προϋποθέσεις».

Βασιλόπουλος: «Ο κ. Ανδριόπουλος είναι ένας άνθρωπος με επιχειρηματολογία, αλλά από την άλλη υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που έχει στοχοποιήσει τον Δήμο. Ενώ ο κ. Ανδριόπουλος προσπαθεί να κάνει σωστά τη δουλειά του, υπάρχει ένα σύστημα που καταλήγει να υποδεικνύει τον Δήμαρχο ως ένοχο, με αποτέλεσμα τη δημιουργία αυτού του κλίματος στην πόλη».

Ανδριόπουλος: «Δημοσίως έχουμε πει -ακόμα γι’ αυτά που λέει ο δήμαρχος και δεν τα γνωρίζω- ότι η ένταση δεν βοηθάει ποτέ. Αυτά τα πράγματα δεν βοηθούν τα έργα. Καταδικάζει κανείς τη βία, αλλά δεν μπορεί να καταδικάσει τη διαμαρτυρία. Οι 4.000 πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια διαδήλωσαν απολύτως ειρηνικά».

Βασιλόπουλος: «Κι εμείς είπαμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη διαμαρτυρία του. Όντως η διαδήλωση ήταν ειρηνική. Σας προσκαλώ όμως να έρθετε στο δημαρχείο και να δείτε. Χαίρομαι που καταδικάζει ο κ. Ανδριόπουλος, αλλά οι ανακοινώσεις της ΑΕΚ έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά. Η υπόθεση του γηπέδου δεν είναι καινούργια. Γκρεμίστηκε το 2003 όταν υπήρχε στον φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων. Το θέμα ήρθε ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές. Είναι δίκαιο το αίτημα της ΑΕΚ να φτιάξει γήπεδο στον ιστορικό της χώρο. Η δική μας παράταξη είχε τοποθετηθεί υπέρ του γηπέδου στον ιστορικό χώρο, αλλά με στέγαση των ερασιτεχνικών τμημάτων και σεβασμό στους περιβαλλοντικούς νόμους.

Το ζήτημα δεν είναι αν το γήπεδο θα είναι 3-4 μέρα ψηλότερο. Το θέμα είναι αμιγώς ζήτημα δημοκρατίας. Υπάρχουν χώρες που τέτοια πρότζεκτ συζητιούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτή τη στιγμή για τα υψομετρικά, η αρμοδιότητα του δήμου είναι γνωμοδοτική. Το πρόβλημα είναι ότι ο δήμος δεν έχει στα μέτρα του εγκεκριμένη μελέτη υπογειοποίησης, κάτι που είναι υποχρεωτικό. Εδώ έχει στηθεί μια σκευωρία να υποδειχθεί ως ένοχος ο δήμος. Έχουν εξαγριώσει τον κόσμο της ΑΕΚ. Το 2014 ήμουν ο μοναδικός υποψήφιος που είχε Χ στο πρόσωπο του. Έκανα προεκλογική συγκέντρωση με 5.000 κόσμο της ΑΕΚ να διαδηλώνει. Εμφανίζομαι ως εχθρός της ΑΕΚ. Μην εμφανίζουμε το θύμα ως θύτη. Εδώ προχθές εισέβαλαν σε σπίτι οικογενειακού μου προσώπου».

Ανδριόπουλος: «Για να διαφωτίσουμε τον κόσμο, γιατί τον ξύλινο λόγο τον βαριέται. Αν ο δήμος ήθελε να βοηθήσει, θα είχε τελειώσει καιρό τώρα. Αντ’ αυτού, για να το καθυστερήσει, έχει κάνει διατριβή το θέμα των υψομέτρων και έχει αναλύσει όλα τα κόμματα και τις τελείες. Το τι πρέπει να γίνει το έχει πει η Βουλή και το ΣτΕ. Άρα ο δήμος αυτή τη στιγμή προσπαθεί με τέτοια τεχνάσματα να καθυστερήσει το έργο. Το έργο θα γίνει και θα ξεκινήσει σύντομα. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι η καθυστέρησή του. Με την ανεργία που υπάρχει και με το δικαίωμα το αναφαίρετο της ΑΕΚ να κάνει γήπεδο, θα έπρεπε όλοι να τη βοηθούν.

Δεν υπάρχει εδώ και μήνες καμία εκκρεμότητα από την πλευρά της ΑΕΚ. Ο δήμαρχος δεν τα έχει με τη «Δικέφαλος ΑΕ». Επικαλείται ένα διοικητικό κενό και παίζοντας τένις, λέει ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα. Αυτό είναι προσχηματικό γιατί αν ήθελε, θα το είχε λύσει αυτό το θέμα. Αυτή η εκκρεμότητα έχει γίνει ο λόγος καθυστέρησης».

Βασιλόπουλος: «Αυτό που έφερε την Ελλάδα ως εδώ είναι να χτίζονται μεγαθήρια όπου μετά ανακαλύπτονται παρανομίες. Το θέμα είναι της Περιφέρειας και δεν το λέει κανένας».

Ανδριόπουλος: «Για να ακριβολογούμε. Πρέπει να πω ότι το έγγραφο που ζητήθηκε από την περιφέρεια δόθηκε και λέει ότι αποδέχθηκε τη δωρεά και έχει προεγκρίνει την προμελέτη. Δεν είναι λογικό να ισχυρίζεται κανείς ότι αυτά τα υψόμετρα θα αλλάξουν μετά».

Βασιλόπουλος (κατόπιν ερώτησης του Στέλιου Σεραφείδη αν είναι υπεράνω του νόμου): «Φυσικά και δεν είμαι υπεράνω του νόμου. Εδώ δεν συζητάμε για το αν ο νόμος είναι συνταγματικός. Το μείζον θέμα είναι ότι ο Δήμος δεν έχει στα χέρια του τα χαρτιά που χρειάζονται για να υπογράψει. Όταν λέμε “σπρώξε κι εσύ λίγο” πρέπει να σκεφτόμαστε και τους υπαλλήλους του Δήμου και αν θα έβαζε ο κ. Ανδριόπουλος την υπογραφή του.

Υπάρχουν πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες στο Δημόσιο. Η συγκεκριμένη διαδικασία λέει ότι αποδέχεται τη δωρεά το περιφερειακό συμβούλιο, αλλά δεν έχει γίνει ποτέ εισαγωγή στο περιφερειακό συμβούλιο για να εγκρίνει την προμελέτη. Αν η ΑΕΚ θεωρεί ότι κάνουμε παράβαση καθήκοντος -έχουν οργανώσει εξάλλου μια επίθεση με μηνύσεις- ας έρθει αύριο κιόλας μια γνωμοδότηση από το νομικό συμβούλιο του κράτους που να λέει ότι η διαδικασία είναι σύννομη και εμείς θα υπογράψουμε σε δυο μέρες. Ας βρουν την επιτροπή που συστάθηκε με την απόφαση του 2014 που ορίζει ότι πρέπει να εισαχθεί το θέμα σε περιφερειακό συμβούλιο».

Ανδριόπουλος: «Ο Δήμος για να καθυστερεί το έργο συνδέει την υπογειοποίηση με το γήπεδο. Συνδέονται ως έργα, αλλά είναι δυο ξεχωριστές διαδικασίες. Η ΑΕΚ έχει κάνει τα απολύτως λιγότερα από όσα της έχει δώσει δικαίωμα ο νόμος. Στον συντελεστή δόμησης, στο ύψος, σε όλα, ενώ είναι έτοιμη να δώσει ανταποδοτικά οφέλη. Η ΑΕΚ θέλει να κρατηθεί έξω από αυτό και να ξεκινήσει το έργο. Ο δήμος πρέπει να επικεντρωθεί στα ανταποδοτικά οφέλη και όχι στα κόμματα και στις τελείες».

Βασιλόπουλος (για το επιχείρημα που παρουσίασε ο δήμος ότι με ένα καπνογόνο μπορεί να πάρει φωτιά το άλσος): «Ο Δήμος έχει 12 αιτήματα και ένα από αυτά είναι να ληφθούν μέτρα πυροπροστασίας του άλσους. Αν θεωρείτε ότι η εικόνα ενός καπνογόνου στην παρουσίαση δείχνει ότι δεν θέλουμε το γήπεδο, κάνετε λάθος. Αν κάποιος έχει κάνει υποχώρηση από τις θέσεις του, είναι η πλευρά της ΑΕΚ, που είχε δεσμευτεί σε τρία πράγματα. Ας πούμε, είχε δεσμευτεί ρητά για 1.500 θέσεις πάρκινγκ».

Ανδριόπουλος: «Αυτά που λέει ο Δήμαρχος είναι ιστορίες που δεν ισχύουν. Η Πολιτεία είχε πει για 200 θέσεις. Η ΑΕΚ είπε ότι θα προσπαθήσει σε μέρες αγώνων να εξασφαλίσει 1.500 θέσεις πάρκινγκ σε άλλο χώρο. Το να πάει η ΑΕΚ δεξιά και αριστερά από το οικόπεδό της δεν έχει απάντηση. Απάντησα πριν ότι ο ναός των ΑΕΚτζήδων είναι εκεί. Μια άλλη διοίκηση είχε πει να πάει στον ΟΔΔΥ και δεν πήγε ποτέ. Ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Γουδή, αλλά θα συμφωνήσει η οικογένεια του Παναθηναϊκού για να πάει εκεί.

Πρέπει να εκτιμήσει ο Δήμος ότι δεν μιλάμε για ένα παλαιό φαραωνικό σχέδιο όπως αυτό του Γρανίτσα. Η ΑΕΚ είπε μηδέν εμπορικά, προστασία στο περιβάλλον, λιγότερες θέσεις. Η ΑΕΚ έκανε οτιδήποτε μπορούσε να κάνει για να είναι ένα συμβατό γήπεδο για τα επόμενα 30 χρόνια και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί».

Βασιλόπουλος: «Ο κ. Ανδριόπουλος σε μια δήλωσή του είχε πει ότι υπάρχει ένα νομικό κώλυμα που επικαλείται ο Δήμος. Θα μπορούσε να φύγει από τον Δήμο και να τα εγκρίνει η Περιφέρεια».

Ανδριόπουλος: «Αν ο Δήμος συμφωνεί σε όλα τα άλλα και η μόνη του κάψα είναι τα υψόμετρα, ας έρθει χέρι-χέρι μαζί μας να πάμε σε όλη τη διοίκηση και να τα πάρουμε. Και αν πουν ότι χρειάζονται άλλους τρεις μήνες, εμείς θα περιμένουμε. Για να καταλάβετε πως περιμένει ο κόσμος, ήμουν στη Θεσσαλονίκη τις προάλλες και με σταμάτησε ένας 78χρονος, ο οποίος με ρώτησε «πότε θα τελειώσει το ρημάδι».

Βασιλόπουλος (για το αν θα πορευθεί μαζί με την ΑΕΚ): «Πριν από 10 λεπτά είπα ότι αν μας έρθει γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους, θα υπογράψουμε».

Ανδριόπουλος: «Θα πάμε μαζί στην Περιφέρεια και στο ΥΠΕΝ και θα το πάρουμε. Θα μπορούσαμε ερμηνευτικά να καλύψουμε το κενό. Η πρότασή μου είναι να πάμε μαζί και να δώσουμε μια λύση».

Βασιλόπουλος: «Εμείς είμαστε εκλεγμένοι και λογοδοτούμε στους πολίτες. Στο συγκεκριμένο θέμα έχουμε εξαρχής τοποθετηθεί πριν τις εκλογές».

Ανδριόπουλος: «Ο Δήμαρχος επαναφέρει τη θέση ότι διαφωνεί με τον νόμο. Δεν είναι τα υψόμετρα, διαφωνεί γενικώς με το γήπεδο. Είναι κρίμα σε δυο μήνες να βγει η άδεια του γηπέδου -που θα βγει- και να γίνεται ένα μεγάλο έργο ερήμην του δήμου».

Βασιλόπουλος: «Εμείς έχουμε διατυπώσει και δημόσια την τοποθέτησή μας. Δεν υπήρξε τηλεφώνημα του πρωθυπουργού. Υπήρξε μια επικοινωνία όπου θέσαμε τις θέσεις μας. Κι εμείς βασανιζόμαστε ως δήμοι για να λύσουμε ακανθώδη ζητήματα και κολλάμε στη γραφειοκρατία. Άρα μην εγκαλούμε τον δήμο που θέλει τη νομιμότητα. Μιλάμε για μια τυπική εκκρεμότητα, που έχει όμως νομικό υπόβαθρο. Το πρώτιστο ζήτημα για την πόλη είναι να σταματήσει αυτή η ιδιότυπη ομηρία. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα και εμείς να συζητάμε.

Το ότι υπάρχει ένας νόμος, δεν σημαίνει ότι υπάρχει και δίκαιο. Να πω δηλαδή ότι όλοι οι νόμοι είναι δίκαιοι; Είμαστε υποχρεωμένοι να τον υπηρετήσουμε τον νόμο, αλλά μπορούμε να διεκδικούμε τροποποιήσεις. Στον βαθμό που και η πλευρά της ΑΕΚ συμφωνεί ότι μπορούν να γίνουν βελτιώσεις στα θέματα που ζητάμε, πολύ ευχαρίστως να πάμε».

Ανδριόπουλος: «Δεν με απασχολεί ιδιαιτέρως αν θα έρθει να πάμε για τα υψόμετρα. Να πει όμως: Αν τελειώσει η διοίκηση το θέμα με τα υψόμετρα, δεσμεύεται ο δήμος ότι δεν θα προσβάλλει τη νέα άδεια και θα έρθει στην πλευρά μας για να πορευθούμε μαζί;»

Βασιλόπουλος: «Αυτά έχουν απαντηθεί αυτά στη συνέντευξη Τύπου. Δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για ένα σχέδιο που θεωρούμε ότι θα δημιουργήσει θέματα στην πόλη. Αν γίνει νομοθετική ρύθμιση, αυτοί που θα την κάνουν πρέπει να αναλάβουν και την πολιτική ευθύνη».

Ανδριόπουλος: «Το μήνυμα που επαναλαμβάνω είναι ότι πρέπει να υπάρχει ειρήνη. Το γήπεδο θα ανήκει για πάντα στην ΑΕΚ».

Βασιλόπουλος: «Μακάρι να δρομολογηθούν τα πράγματα και να δοθεί λύση. Εδώ μιλάμε όμως για παρακρατική συμμορία (σ.σ. αναφερόμενος στους οπαδούς στο δημαρχείο). Στον βαθμό που μπορούμε να έχουμε δημοκρατία στην πόλη και να κυκλοφορούμε ελεύθεροι στην πόλη, θα συζητήσουμε».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

ΑΕΚ-ΑΟΧ Κισσαμικός: Με φόρα για τους «8»
ΑΕΚ-ΑΟΧ Κισσαμικός: Με φόρα για τους «8»
Το μήνυμα Δώνη στους παίκτες: «Το 100% σε κάθε ματς!»
Το μήνυμα Δώνη στους παίκτες: «Το 100% σε κάθε ματς!»
Ολυμπιακός-Ξάνθη: Να καθαρίσει την πρόκριση
Ολυμπιακός-Ξάνθη: Να καθαρίσει την πρόκριση
Επιστροφή στο Παγκρήτιο: «Απόλυτη» στην Κρήτη η Εθνική! (video&photos)
Επιστροφή στο Παγκρήτιο: «Απόλυτη» στην Κρήτη η Εθνική! (video&photos)

 • Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης
  06:25UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Pick n' Roll
  06:45Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος ΓΣΣ - ΠΑΣ Γιάννινα
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  08:15Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  08:20Μόντε Κάρλο. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  08:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Νιουκάστλ - Κάρντιφ Σίτι
  08:40Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:4510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή ΓΕ
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • WRC 2018
  09:30Σουηδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:15Επεισόδιο: 3ος σταθμός: Αζόρες. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:40Μεξικό. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουότφορντ - Μπέρνλι
  10:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Ανδρέας Σερεβέτας.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Topspin
  11:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • WRC 2018
  11:50Γαλλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  12:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC 2018
  13:00Αργεντινή. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλη
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  13:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λ. Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στ. Γουόριορς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  14:10Πορτογαλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  15:0023η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  15:20Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Βουκουρέστι (Ζ)
  15:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Pick n' Roll
  16:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:30Sydney Gala.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  17:15Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  17:30Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  17:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  18:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  18:25Στιγμιότυπα.
 • Grand Prix Ανασκόπηση 2018
  18:45Εκπομπή αφιερωμένη στους λάτρεις της ταχύτητας. Όλη η διαδρομή για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε Formula 1, Moto GP, WRC, FIA Words Rallycross και Formula E για το 2018.
 • NBA Daily
  18:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: Ζιλ Σιμόν - Μπενουά Περ
  19:102019 ATP World Tour 250. Πούνε. Προημιτελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Ουέσκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Κισσαμικός
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Drone Champions League 2018 E5
  21:00Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  22:00Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  22:15Μόντε Κάρλο.
 • Μπάσκετ: Μέμφις Γκρίζλις - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  22:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  23:00ISM Can-Am 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  00:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  00:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Λεμεσού - Λάτσιο
  00:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Topspin
  00:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Απόλλων Σμύρνης
  02:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Εσπανιόλ
  02:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης
  02:20UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  02:40Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  03:25Μόντε Κάρλο.
 • Pick n' Roll
  04:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Drone Champions League 2018 E5
  04:10Επεισόδιο: Λίμνη Ζυρίχης. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - ΠΑΟΚ
  04:15UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  05:15Χάγη, Ολλανδία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  05:25Σπάρτη. 7ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα
  05:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Αλαβές
  06:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Βόλεϊ: Φενέρμπαχτσε - Βουκουρέστι
  06:30CEV Champions League Γυναικών 2018-19. Φάση ομίλων. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:50Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Απόλλων Σμύρνης
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2018 E25
  07:35Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  08:00Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  08:20Φινλανδία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E16
  08:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Εσπανιόλ
  08:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Έβερτον
  08:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  08:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2019 E1
  09:15Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  09:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  10:00Διεθνής Μαραθώνιος - Σαγκάη.
 • Red Bull Cliff Diving World Series 2018
  10:30Επεισόδιο: 4ος σταθμός: Σίσικον. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:40Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα
  10:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ
  11:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Ξάνθη ΑΟ
  11:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • NBA Daily
  11:35Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  11:45Ανασκόπηση της σεζόν.
 • WRC 2018
  11:50Μεγ. Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19
  12:20All Star Game. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • WRC 2018
  13:00Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Λεγανές
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουνγκ Μπόις
  13:15UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χέρτα Βερολίνου
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  14:10Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E680
  14:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ - Εργοτέλης (Ζ)
  15:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  15:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Βόλεϊ: Κάζαλματζορε - Ιλ Μπιζόντε Φιρέντσε
  15:30Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φράιμπουργκ
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:30Sydney Gala.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:00Μόντε Κάρλο.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  17:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • WRC 2019 (Ζ)
  17:30Pre-Season. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο
  17:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
  18:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  18:10XTERRA World Championship.
 • WRC 2019 (Ζ)
  18:30SS1 La Breole - Selonnet, Μόντε Κάρλο. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E4
  19:10Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • NASCAR Decades: 90's
  19:35Μέρος Α'. Ντοκιμαντέρ.
 • Τένις: Στιβ Νταρσί - Ίβο Κάρλοβιτς
  19:402019 ATP World Tour 250. Πούνε. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Βαλένθια
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ - Εργοτέλης
  20:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • NASCAR Decades: 90's
  20:15Μέρος Β'. Ντοκιμαντέρ.
 • WRC 2019
  20:55Pre-Season. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον
  21:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 23η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μορεϊρένσε
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies