Debate AEK-Βασιλόπουλου: Στον κόσμο του o Δήμαρχος, «υπόσχεται» νέα εμπόδια
SHARE

Debate AEK-Βασιλόπουλου: Στον κόσμο του o Δήμαρχος, «υπόσχεται» νέα εμπόδια

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας δείχνει ότι όταν ξεπεραστούν τα υπάρχοντα εμπόδια θα εντοπίσει καινούργια

Η πρώτη δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας και της ΑΕΚ (της οποίας αντιπρόσωπος ήταν ο πρότζεκ μάνατζερ της «Αγιά-Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος) έβγαλε ένα πόρισμα το οποίο πολύς κόσμος ήταν βέβαιος για τόσο καιρό. Ότι ο δήμαρχος θα κάνει τα πάντα προκειμένου να μην περάσει του γηπέδου.

Στη συζήτηση που έγινε στην εκπομπή της ΕΡΤ «10 στην ενημέρωση», επανέλαβε τις γνωστές (αλλά όχι επιβεβαιωμένες από τις Αρχές) καταγγελίες για καθεστώς ομηρίας στην περιοχή, μιλώντας μάλιστα για «ακροδεξιές και φασιστικές ομάδες» και «παρακρατικές συμμορίες», χαρακτηρίζοντας παράλληλα ελλιπή τον φάκελο της ΑΕΚ, αναφέροντας ότι δεν υπογράφει την υψομετρική μελέτη επειδή δεν έχει την απαραίτητη νομική κάλυψη και ζήτησε γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους για να το κάνει.

Το χειρότερο βέβαια ήταν ότι όταν ο κ. Ανδριόπουλος του πρότεινε να πάνε «χέρι-χέρι» προκειμένου να βρεθεί μια λύση εκείνος «σφύριζε» αδιάφορα, αποφεύγοντας να απαντήσει.

Αναλυτικά η συζήτηση

Βασιλόπουλος: «Με αφορμή το θέμα, εδώ και 20 μέρες η πόλη ζει μια διαρκή ομηρία, με ακροδεξιές και φασιστικές ομάδες εγκατεστημένες στο δημαρχείο να απειλούν. Προχθές έκανα 20 λεπτά να φύγω, με το αμάξι μου να χτυπιέται. Ξέρουμε την ταυτότητά τους γιατί κάνουν συγκεκριμένα καλέσματα. Το τελευταίο επεισόδιο έρχεται και δημιουργείται με την απάντηση για τα υψομετρικά. Η «Δικέφαλος ΑΕ» έχει κάνει μια αίτηση για πιστοποίηση υψομέτρων. Αν ζητούσε υψομετρικά ενός δρόμου που θα έμενε σταθερός θα την έπαιρνε σε 1-2 μέρες. Επειδή προβλέπεται υπογειοποίηση, με βάση τη νομοθεσία, αυτό που χρειάζεται ο Δήμος είναι εγκεκριμένη μελέτη.

Σήμερα, με βάση την απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου, δεν έχει την αρμοδιότητα να εγκρίνει. Άρα έχουμε έναν ελλιπέστατο φάκελο, έχουμε πει γραπτώς τις ελλείψεις και αντί να πάνε να ζητήσουν τα έγγραφα από εκεί που πρέπει, έχουν φανατίσει τον κόσμο και αυτή τη στιγμή έχουμε αγανακτισμένους σε πολλά εισαγωγικά».

Ανδριόπουλος: «Διαχρονικά συζητάμε πολιτισμένα και προσπαθούμε να δώσουμε μια λύση. Πρώτον, πρέπει να καταλάβουμε ότι τα μεγάλα έργα απαιτούν χρόνο ωρίμανσης. Τα γήπεδα και οι μεγάλοι χώροι συνάθροισης παίρνουν χρόνο και συνήθως δεν υλοποιούνται από την κυβέρνηση που τα εξήγγειλε. Θέλω να χρησιμοποιήσω μια έκφραση που χρησιμοποιείται όπως “ο ναός του ποδοσφαίρου”. Θέλω να πω το εξής στον Δήμαρχο: Αν από σεισμό πάθαινε κάτι η εκκλησία απέναντι από το γήπεδο και κάποιος την γκρέμιζε κατά λάθος, δεν θα την αποκαθιστούσαν; Επί 80 χρόνια λοιπόν εκεί υπήρχε το γήπεδο της ΑΕΚ, που είναι ο ναός 2 εκατ. φίλων της στην Ελλάδα.

Άρα το να κάνει κάποιος πολιτική και αντίδραση σε αυτό, είναι λάθος. Το σωστό είναι να δούμε πώς θα γίνει. Αποφάσισε η βουλή, το ΣτΕ, και περιέγραψε ποια θα είναι τα ανταποδοτικά οφέλη. Έχουμε καταθέσει υπερπλήρεις φακέλους, η διοίκηση έχει λάβει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις και έχει πάρει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και εκκρεμεί μια τυπική διαδικασία που, ό,τι κι αν ισχυρίζεται ο δήμος, θα μπορούσε να την έχει τελειώσει. Η ΑΕΚ θέλει να φτιάξει το σπίτι που αρμόζει στο μέγεθός της και όχι όπως το φαντάζεται ο καθένας. Και η Πολιτεία έχει θέσει όλες τις προϋποθέσεις».

Βασιλόπουλος: «Ο κ. Ανδριόπουλος είναι ένας άνθρωπος με επιχειρηματολογία, αλλά από την άλλη υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που έχει στοχοποιήσει τον Δήμο. Ενώ ο κ. Ανδριόπουλος προσπαθεί να κάνει σωστά τη δουλειά του, υπάρχει ένα σύστημα που καταλήγει να υποδεικνύει τον Δήμαρχο ως ένοχο, με αποτέλεσμα τη δημιουργία αυτού του κλίματος στην πόλη».

Ανδριόπουλος: «Δημοσίως έχουμε πει -ακόμα γι’ αυτά που λέει ο δήμαρχος και δεν τα γνωρίζω- ότι η ένταση δεν βοηθάει ποτέ. Αυτά τα πράγματα δεν βοηθούν τα έργα. Καταδικάζει κανείς τη βία, αλλά δεν μπορεί να καταδικάσει τη διαμαρτυρία. Οι 4.000 πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια διαδήλωσαν απολύτως ειρηνικά».

Βασιλόπουλος: «Κι εμείς είπαμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη διαμαρτυρία του. Όντως η διαδήλωση ήταν ειρηνική. Σας προσκαλώ όμως να έρθετε στο δημαρχείο και να δείτε. Χαίρομαι που καταδικάζει ο κ. Ανδριόπουλος, αλλά οι ανακοινώσεις της ΑΕΚ έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά. Η υπόθεση του γηπέδου δεν είναι καινούργια. Γκρεμίστηκε το 2003 όταν υπήρχε στον φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων. Το θέμα ήρθε ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές. Είναι δίκαιο το αίτημα της ΑΕΚ να φτιάξει γήπεδο στον ιστορικό της χώρο. Η δική μας παράταξη είχε τοποθετηθεί υπέρ του γηπέδου στον ιστορικό χώρο, αλλά με στέγαση των ερασιτεχνικών τμημάτων και σεβασμό στους περιβαλλοντικούς νόμους.

Το ζήτημα δεν είναι αν το γήπεδο θα είναι 3-4 μέρα ψηλότερο. Το θέμα είναι αμιγώς ζήτημα δημοκρατίας. Υπάρχουν χώρες που τέτοια πρότζεκτ συζητιούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτή τη στιγμή για τα υψομετρικά, η αρμοδιότητα του δήμου είναι γνωμοδοτική. Το πρόβλημα είναι ότι ο δήμος δεν έχει στα μέτρα του εγκεκριμένη μελέτη υπογειοποίησης, κάτι που είναι υποχρεωτικό. Εδώ έχει στηθεί μια σκευωρία να υποδειχθεί ως ένοχος ο δήμος. Έχουν εξαγριώσει τον κόσμο της ΑΕΚ. Το 2014 ήμουν ο μοναδικός υποψήφιος που είχε Χ στο πρόσωπο του. Έκανα προεκλογική συγκέντρωση με 5.000 κόσμο της ΑΕΚ να διαδηλώνει. Εμφανίζομαι ως εχθρός της ΑΕΚ. Μην εμφανίζουμε το θύμα ως θύτη. Εδώ προχθές εισέβαλαν σε σπίτι οικογενειακού μου προσώπου».

Ανδριόπουλος: «Για να διαφωτίσουμε τον κόσμο, γιατί τον ξύλινο λόγο τον βαριέται. Αν ο δήμος ήθελε να βοηθήσει, θα είχε τελειώσει καιρό τώρα. Αντ’ αυτού, για να το καθυστερήσει, έχει κάνει διατριβή το θέμα των υψομέτρων και έχει αναλύσει όλα τα κόμματα και τις τελείες. Το τι πρέπει να γίνει το έχει πει η Βουλή και το ΣτΕ. Άρα ο δήμος αυτή τη στιγμή προσπαθεί με τέτοια τεχνάσματα να καθυστερήσει το έργο. Το έργο θα γίνει και θα ξεκινήσει σύντομα. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι η καθυστέρησή του. Με την ανεργία που υπάρχει και με το δικαίωμα το αναφαίρετο της ΑΕΚ να κάνει γήπεδο, θα έπρεπε όλοι να τη βοηθούν.

Δεν υπάρχει εδώ και μήνες καμία εκκρεμότητα από την πλευρά της ΑΕΚ. Ο δήμαρχος δεν τα έχει με τη «Δικέφαλος ΑΕ». Επικαλείται ένα διοικητικό κενό και παίζοντας τένις, λέει ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα. Αυτό είναι προσχηματικό γιατί αν ήθελε, θα το είχε λύσει αυτό το θέμα. Αυτή η εκκρεμότητα έχει γίνει ο λόγος καθυστέρησης».

Βασιλόπουλος: «Αυτό που έφερε την Ελλάδα ως εδώ είναι να χτίζονται μεγαθήρια όπου μετά ανακαλύπτονται παρανομίες. Το θέμα είναι της Περιφέρειας και δεν το λέει κανένας».

Ανδριόπουλος: «Για να ακριβολογούμε. Πρέπει να πω ότι το έγγραφο που ζητήθηκε από την περιφέρεια δόθηκε και λέει ότι αποδέχθηκε τη δωρεά και έχει προεγκρίνει την προμελέτη. Δεν είναι λογικό να ισχυρίζεται κανείς ότι αυτά τα υψόμετρα θα αλλάξουν μετά».

Βασιλόπουλος (κατόπιν ερώτησης του Στέλιου Σεραφείδη αν είναι υπεράνω του νόμου): «Φυσικά και δεν είμαι υπεράνω του νόμου. Εδώ δεν συζητάμε για το αν ο νόμος είναι συνταγματικός. Το μείζον θέμα είναι ότι ο Δήμος δεν έχει στα χέρια του τα χαρτιά που χρειάζονται για να υπογράψει. Όταν λέμε “σπρώξε κι εσύ λίγο” πρέπει να σκεφτόμαστε και τους υπαλλήλους του Δήμου και αν θα έβαζε ο κ. Ανδριόπουλος την υπογραφή του.

Υπάρχουν πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες στο Δημόσιο. Η συγκεκριμένη διαδικασία λέει ότι αποδέχεται τη δωρεά το περιφερειακό συμβούλιο, αλλά δεν έχει γίνει ποτέ εισαγωγή στο περιφερειακό συμβούλιο για να εγκρίνει την προμελέτη. Αν η ΑΕΚ θεωρεί ότι κάνουμε παράβαση καθήκοντος -έχουν οργανώσει εξάλλου μια επίθεση με μηνύσεις- ας έρθει αύριο κιόλας μια γνωμοδότηση από το νομικό συμβούλιο του κράτους που να λέει ότι η διαδικασία είναι σύννομη και εμείς θα υπογράψουμε σε δυο μέρες. Ας βρουν την επιτροπή που συστάθηκε με την απόφαση του 2014 που ορίζει ότι πρέπει να εισαχθεί το θέμα σε περιφερειακό συμβούλιο».

Ανδριόπουλος: «Ο Δήμος για να καθυστερεί το έργο συνδέει την υπογειοποίηση με το γήπεδο. Συνδέονται ως έργα, αλλά είναι δυο ξεχωριστές διαδικασίες. Η ΑΕΚ έχει κάνει τα απολύτως λιγότερα από όσα της έχει δώσει δικαίωμα ο νόμος. Στον συντελεστή δόμησης, στο ύψος, σε όλα, ενώ είναι έτοιμη να δώσει ανταποδοτικά οφέλη. Η ΑΕΚ θέλει να κρατηθεί έξω από αυτό και να ξεκινήσει το έργο. Ο δήμος πρέπει να επικεντρωθεί στα ανταποδοτικά οφέλη και όχι στα κόμματα και στις τελείες».

Βασιλόπουλος (για το επιχείρημα που παρουσίασε ο δήμος ότι με ένα καπνογόνο μπορεί να πάρει φωτιά το άλσος): «Ο Δήμος έχει 12 αιτήματα και ένα από αυτά είναι να ληφθούν μέτρα πυροπροστασίας του άλσους. Αν θεωρείτε ότι η εικόνα ενός καπνογόνου στην παρουσίαση δείχνει ότι δεν θέλουμε το γήπεδο, κάνετε λάθος. Αν κάποιος έχει κάνει υποχώρηση από τις θέσεις του, είναι η πλευρά της ΑΕΚ, που είχε δεσμευτεί σε τρία πράγματα. Ας πούμε, είχε δεσμευτεί ρητά για 1.500 θέσεις πάρκινγκ».

Ανδριόπουλος: «Αυτά που λέει ο Δήμαρχος είναι ιστορίες που δεν ισχύουν. Η Πολιτεία είχε πει για 200 θέσεις. Η ΑΕΚ είπε ότι θα προσπαθήσει σε μέρες αγώνων να εξασφαλίσει 1.500 θέσεις πάρκινγκ σε άλλο χώρο. Το να πάει η ΑΕΚ δεξιά και αριστερά από το οικόπεδό της δεν έχει απάντηση. Απάντησα πριν ότι ο ναός των ΑΕΚτζήδων είναι εκεί. Μια άλλη διοίκηση είχε πει να πάει στον ΟΔΔΥ και δεν πήγε ποτέ. Ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Γουδή, αλλά θα συμφωνήσει η οικογένεια του Παναθηναϊκού για να πάει εκεί.

Πρέπει να εκτιμήσει ο Δήμος ότι δεν μιλάμε για ένα παλαιό φαραωνικό σχέδιο όπως αυτό του Γρανίτσα. Η ΑΕΚ είπε μηδέν εμπορικά, προστασία στο περιβάλλον, λιγότερες θέσεις. Η ΑΕΚ έκανε οτιδήποτε μπορούσε να κάνει για να είναι ένα συμβατό γήπεδο για τα επόμενα 30 χρόνια και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί».

Βασιλόπουλος: «Ο κ. Ανδριόπουλος σε μια δήλωσή του είχε πει ότι υπάρχει ένα νομικό κώλυμα που επικαλείται ο Δήμος. Θα μπορούσε να φύγει από τον Δήμο και να τα εγκρίνει η Περιφέρεια».

Ανδριόπουλος: «Αν ο Δήμος συμφωνεί σε όλα τα άλλα και η μόνη του κάψα είναι τα υψόμετρα, ας έρθει χέρι-χέρι μαζί μας να πάμε σε όλη τη διοίκηση και να τα πάρουμε. Και αν πουν ότι χρειάζονται άλλους τρεις μήνες, εμείς θα περιμένουμε. Για να καταλάβετε πως περιμένει ο κόσμος, ήμουν στη Θεσσαλονίκη τις προάλλες και με σταμάτησε ένας 78χρονος, ο οποίος με ρώτησε «πότε θα τελειώσει το ρημάδι».

Βασιλόπουλος (για το αν θα πορευθεί μαζί με την ΑΕΚ): «Πριν από 10 λεπτά είπα ότι αν μας έρθει γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους, θα υπογράψουμε».

Ανδριόπουλος: «Θα πάμε μαζί στην Περιφέρεια και στο ΥΠΕΝ και θα το πάρουμε. Θα μπορούσαμε ερμηνευτικά να καλύψουμε το κενό. Η πρότασή μου είναι να πάμε μαζί και να δώσουμε μια λύση».

Βασιλόπουλος: «Εμείς είμαστε εκλεγμένοι και λογοδοτούμε στους πολίτες. Στο συγκεκριμένο θέμα έχουμε εξαρχής τοποθετηθεί πριν τις εκλογές».

Ανδριόπουλος: «Ο Δήμαρχος επαναφέρει τη θέση ότι διαφωνεί με τον νόμο. Δεν είναι τα υψόμετρα, διαφωνεί γενικώς με το γήπεδο. Είναι κρίμα σε δυο μήνες να βγει η άδεια του γηπέδου -που θα βγει- και να γίνεται ένα μεγάλο έργο ερήμην του δήμου».

Βασιλόπουλος: «Εμείς έχουμε διατυπώσει και δημόσια την τοποθέτησή μας. Δεν υπήρξε τηλεφώνημα του πρωθυπουργού. Υπήρξε μια επικοινωνία όπου θέσαμε τις θέσεις μας. Κι εμείς βασανιζόμαστε ως δήμοι για να λύσουμε ακανθώδη ζητήματα και κολλάμε στη γραφειοκρατία. Άρα μην εγκαλούμε τον δήμο που θέλει τη νομιμότητα. Μιλάμε για μια τυπική εκκρεμότητα, που έχει όμως νομικό υπόβαθρο. Το πρώτιστο ζήτημα για την πόλη είναι να σταματήσει αυτή η ιδιότυπη ομηρία. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα και εμείς να συζητάμε.

Το ότι υπάρχει ένας νόμος, δεν σημαίνει ότι υπάρχει και δίκαιο. Να πω δηλαδή ότι όλοι οι νόμοι είναι δίκαιοι; Είμαστε υποχρεωμένοι να τον υπηρετήσουμε τον νόμο, αλλά μπορούμε να διεκδικούμε τροποποιήσεις. Στον βαθμό που και η πλευρά της ΑΕΚ συμφωνεί ότι μπορούν να γίνουν βελτιώσεις στα θέματα που ζητάμε, πολύ ευχαρίστως να πάμε».

Ανδριόπουλος: «Δεν με απασχολεί ιδιαιτέρως αν θα έρθει να πάμε για τα υψόμετρα. Να πει όμως: Αν τελειώσει η διοίκηση το θέμα με τα υψόμετρα, δεσμεύεται ο δήμος ότι δεν θα προσβάλλει τη νέα άδεια και θα έρθει στην πλευρά μας για να πορευθούμε μαζί;»

Βασιλόπουλος: «Αυτά έχουν απαντηθεί αυτά στη συνέντευξη Τύπου. Δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για ένα σχέδιο που θεωρούμε ότι θα δημιουργήσει θέματα στην πόλη. Αν γίνει νομοθετική ρύθμιση, αυτοί που θα την κάνουν πρέπει να αναλάβουν και την πολιτική ευθύνη».

Ανδριόπουλος: «Το μήνυμα που επαναλαμβάνω είναι ότι πρέπει να υπάρχει ειρήνη. Το γήπεδο θα ανήκει για πάντα στην ΑΕΚ».

Βασιλόπουλος: «Μακάρι να δρομολογηθούν τα πράγματα και να δοθεί λύση. Εδώ μιλάμε όμως για παρακρατική συμμορία (σ.σ. αναφερόμενος στους οπαδούς στο δημαρχείο). Στον βαθμό που μπορούμε να έχουμε δημοκρατία στην πόλη και να κυκλοφορούμε ελεύθεροι στην πόλη, θα συζητήσουμε».

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Γκραν Κανάρια: Έτσι κέρδισαν οι «πράσινοι» τους Ισπανούς (video)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Γκραν Κανάρια: Έτσι κέρδισαν οι «πράσινοι» τους Ισπανούς (video)
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και το πανόραμα (photo)
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και το πανόραμα (photo)
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 83-73: Έκανε «σεφτέ» με Σίνγκλετον (photos)
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 83-73: Έκανε «σεφτέ» με Σίνγκλετον (photos)
Τσάβι Πασκουάλ: Έγραψε ιστορία με 200 νίκες στην Ευρωλίγκα!
Τσάβι Πασκουάλ: Έγραψε ιστορία με 200 νίκες στην Ευρωλίγκα!

 • Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E42
  21:30Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  21:50SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  22:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Pick n' Roll
  22:35Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  22:55Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2018
  23:10SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  23:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • MotoGP 2018
  23:40Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Κρίστιανσταντ
  23:45VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  23:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Γκραν Κανάρια
  00:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  00:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • WRC 2018
  01:00Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E6
  01:20Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  01:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E3
  02:00Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  02:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν
  03:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • MotoGP 2018
  03:50Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  04:05Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E20
  05:10Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ρότζερ Φέντερερ - Τζον Ίσνερ
  05:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Λοκομοτίβ Κουμπάν
  05:30VTB United League 2018-19. Κανονική σεζόν. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  05:55Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  06:00Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  07:05Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  07:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  07:30Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E9
  07:50Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  08:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  08:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:305η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  09:15Αθλητική εκπομπή.
 • Moto2 2018
  09:25Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin
  10:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto3 2018
  10:40Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • NBA Daily
  10:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  11:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2018
  11:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  12:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:05Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  14:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E20
  14:20Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  14:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπέτις
  15:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  16:0010η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Pick n' Roll
  16:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:35Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  16:55Αφιέρωμα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:257η αγωνιστική.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:35Ισπανία.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:508η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  17:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E20
  18:20Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  18:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  19:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  20:30Αφιέρωμα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  20:35Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies