Άναψε φωτιές ο Μπουονανότε

Άναψε φωτιές ο Μπουονανότε

Ανέβηκαν οι τόνοι με αφορμή την αποδέσμευση του Αργεντινού. Τι είπε ο Μελισσανίδης στον Μιλοβάνοβιτς.

Η στήλη μαθαίνει πως έχει υπάρξει μια μικρό-ένταση αυτές τις μέρες στο κιτρινόμαυρο περιβάλλον με αφορμή το θέμα της αποχώρησης του Ντιέγκο Μπουονανότε.

Πρόσφατα ο προπονητής της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα (σύλλογος της Χιλής που ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό της ΑΕΚ), δήλωσε πως η μεταγραφή δεν προχωράει γιατί ο Ντιέγκο έχει εκκρεμότητες με την ελληνική ομάδα.

Και λόγω αυτών των εκκρεμοτήτων λοιπόν, φαίνεται πως προέκυψε η μικρό-ένταση για την οποία αναφερθήκαμε στον πρόλογό μας.

Τι συμβαίνει; Ακούγεται έντονα στην πιάτσα, πως ο Μπουονανότε ζητάει να μείνει ελεύθερος για να ολοκληρωθεί το ντιλ με τους Χιλιανούς. Την ώρα όμως, που ο Μελισσανίδης θέλει να μπούνε και χρήματα στα κιτρινόμαυρα ταμεία και αξιώνει από τον ενδιαφερόμενο σύλλογο να πληρώσει.

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση και ο Μιλοβάνοβιτς, που φέρεται να εισηγήθηκε την αποδέσμευση του Ντιέγκο χωρίς πολλά-πολλά, χτυπώντας ταυτόχρονα καμπανάκι κινδύνου, ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, αν κάνουν πίσω οι Χιλιανοί, να μην προκύψει άλλος σύλλογος που να είναι διατεθειμένος να προσφέρει στον ποδοσφαιριστή το συμβόλαιο που έχει στην ΑΕΚ και έτσι εκείνος να επιθυμεί την αποχώρησή του.

Με ακόμα πιο απλά λόγια, ο Μιλοβάνοβιτς λέει στον Μελισσανίδη: «Ας τον αφήσουμε ελεύθερο, γιατί στο τέλος θα μας μείνει στα χέρια, μαζί με το συμβόλαιό του...» (κάπου στα 300 χιλιάρικα)!

Ο επιχειρηματίας όμως δε συμφωνεί και ζητάει δουλειά και αποτελέσματα υπέρ της ΑΕΚ, από τον τεχνικό της διευθυντή. Δεν αποδέχεται τις ανησυχίες του και φέρεται να του τόνισε πως αν κάνει πίσω η Ουνιβερσιδάδ, τότε να εντοπίσει άλλο κλαμπ για τον Ντιέγκο. «Αυτή είναι η δουλειά σου...», λένε τα κουτσομπολιά πως του επισημαίνει...

Δεν είμαστε σε θέση να γράψουμε πως οι σχέσεις του «Μίλο» με τον «Τίγρη» περνάνε κρίση. Αλλά σίγουρα ο επιχειρηματίας κάπου την είδε αλλιώς με τον τεχνικό του διευθυντή αυτές τις μέρες και με αφορμή το θέμα του Μπουονανότε.

Αλλά όλα θα διορθωθούν αν τελικά θα έρθουν τα αποτελέσματα που περιμένει...800 δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στο πρώτο επιτυχημένο ΧΑΪΔΑΡΙ RUN
800 δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στο πρώτο επιτυχημένο ΧΑΪΔΑΡΙ RUN
Ολυμπιακός: Διατηρούν πόστα στην ΠΑΕ οι Καρεμπέ και Ανιγκό
Ολυμπιακός: Διατηρούν πόστα στην ΠΑΕ οι Καρεμπέ και Ανιγκό
Παναθηναϊκός: Οικογενειακό δείπνο πριν από τους τελικούς της Basket League με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Οικογενειακό δείπνο πριν από τους τελικούς της Basket League με τον Ολυμπιακό
Μπάγερν Μονάχου: Ηχηρές αποχωρήσεις απ' τους Βαυαρούς
Μπάγερν Μονάχου: Ηχηρές αποχωρήσεις απ' τους Βαυαρούς
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved