«Δεν υπάρχει εκλεκτός επιθετικός»

«Δεν υπάρχει εκλεκτός επιθετικός»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να μην αποκτήσει επιθετικό

Συγκεκριμένα είπε στον NOVA ΣΠΟΡ FM:

-την απόκτηση επιθετικού: «Και μόνο το γεγονός ότι γράφονται τόσα πολλά ονόματα, σημαίνει πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο ένας ξεκάθαρος στόχος. Κάποια ονόματα που γράφονται είναι μέσα σε αυτά που εξετάζονται. Η ΑΕΚ έχει χρονικό περιθώριο να κινηθεί. Μετά τη μεταγραφή του Μπουονανότε υπάρχει ηρεμία στο τι ακόμη θα κάνουμε και αν θα κάνουμε. Δεν υπάρχει κάποιο τρέξιμο για μεταγραφή τελευταίας στιγμής και ούτε καν ακόμη τελική απόφαση. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα είναι εφικτή η περίπτωση να προχωρήσει η ΑΕΚ σε έναν παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν πρόκειται να πάρει η ομάδα παίκτη απλώς για να καλυφθεί αριθμητικά».

-το αν θα αποκτηθεί αμυντικός: «Όχι, δεν νομίζω. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Στις μεταγραφές όλα μπορούν να συμβούν, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο».

-το οικονομικό «ταβάνι» στις μεταγραφές της ΑΕΚ: «Έχει γίνει πολλή κουβέντα για το ‘ταβάνι’ στις μεταγραφές της φετινής ΑΕΚ και σας έχω πει ότι η ομάδα δεν θα ξεφεύγει, όχι μόνο φέτος αλλά και γενικότερα, πέρα από τις δυνατότητες που έχει. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ υστερεί πάρα πολύ σε έσοδα σε σχέση όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν αφορά μόνο στα έσοδα από την Ευρώπη, αλλά και σε άλλα θέματα, όπως τα τηλεοπτικά. Από εκεί και πέρα, το ‘ταβάνι’ το καθορίζει ο στόχος στον οποίο μπορεί να καταλήξεις και για τον οποίο ενδεχομένως να κριθεί ότι πρέπει να γίνει υπέρβαση ή να κριθεί να μη γίνει υπέρβαση. Αυτό δεν θα το κρίνω εγώ, αλλά ο κύριος Μπάγεβιτς, ο κύριος Μιλοβάνοβιτς και ο κύριος Δέλλας, με τον οποίο θα έχουν συνεργασία τη σημερινή μέρα».

-την καθυστέρηση στην έκδοση δελτίου στον Ντίντακ: «Δεν υπάρχει θέμα με τη μεταγραφή του. Ανήκε στη Μίλαν, εμπλέκεται η Εϊμπάρ και έχει προκύψει ένα μπλέξιμο με την ιταλική και την ισπανική ομοσπονδία για να πάρει το χαρτί και να αποκτήσει δικαίωμα να παίξει στην ΑΕΚ. Είναι περισσότερο γραφειοκρατικό θέμα, αλλά έχουμε κάνει ως ΠΑΕ τις απαραίτητες ενέργειες και μπορεί ακόμη και μέσα στη μέρα να λυθεί το ζήτημα».

Μαφιόζικη εκτέλεση στους Αγίους Αναργύρους: Τον «γάζωσαν» με οκτώ σφαίρες
Μαφιόζικη εκτέλεση στους Αγίους Αναργύρους: Τον «γάζωσαν» με οκτώ σφαίρες
Πασκουάλ: «Τιμώρησαν τα λάθη μας»
Πασκουάλ: «Τιμώρησαν τα λάθη μας»
Λάσο: «Το μπάσκετ είναι παιχνίδι λαθών»
Λάσο: «Το μπάσκετ είναι παιχνίδι λαθών»
Τραυματισμός άνδρα έξω από το ΟΑΚΑ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες
Τραυματισμός άνδρα έξω από το ΟΑΚΑ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης