Γιαννίκος: «Μέλος της ΑΕΚ μετέχει στον ΟΠΑΠ»
SHARE

Γιαννίκος: «Μέλος της ΑΕΚ μετέχει στον ΟΠΑΠ»

Για την απόφαση της ΕΕΑ να τεθεί εκτός κουπονιού του ΟΠΑΠ η ΑΕΚ λόγω ασυμβίβαστου μίλησε ο Θοδωρής Γιαννίκος.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νομικός εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του στο «Sport 24 Radio» υποστήριξε πως μέλος του ΔΣ του Οργανισμού εκπροσωπείται σε μία αθλητική ανώνυμη εταιρία, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της καταγγελίας στην UEFA.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη…

Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έκανε την καταγγελία στην ΕΕΑ και νοιώθει δικαιωμένος για αυτή την εξέλιξη. Έτσι δεν είναι;

«Δεν είναι θέμα δικαίωσης, πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να νοιώθει κανείς είναι ότι κάποια πράγματα πρέπει να στηρίζονται σε μια σωστή διάσταση, ειδικά όταν αφορά για ένα οργανισμό που είναι «κολοσσός», όπως και να το κάνουμε. Πρόκειται για ένα μονοπώλιο, που η ιστορία του διατρέχει 50 χρόνια πίσω και καλό θα είναι να έχει την ευαισθησία, την ακεραιότητα να δέχεται την πραγματικότητα έτσι ακριβώς όπως είναι».

Μιλάμε για τον ΟΠΑΠ. Η καταγγελία που κάνατε σήμερα, για την ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ένα πάτημα για να προχωρήσει την υπόθεση και στην Super League;

«Υπήρχε από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, η ένδειξη ότι υπήρχε μια εκπροσώπηση μέλους του ΔΣ του ΟΠΑΠ σε μία αθλητική ανώνυμη εταιρία».

Κάτι το οποίο στο παρελθόν είχε βγάλει και τον Ολυμπιακό, εκτός κουπονιού, επί Σωκράτη Κόκκαλη…

«Ακριβώς, ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο κ. Κόκκαλης ήταν Πρόεδρος της ΠΑΕ και ταυτόχρονα ήταν και μέτοχος της εταιρίας που είχε την τεχνική υποστήριξη της διοργάνωσης του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός ήταν εκτός για πάρα πολλά χρόνια. Και δεν είχε τεθεί θέμα από κανέναν για αυτό το πράγμα να το αμφισβητήσει. Σε αυτή την φάση λοιπόν, όταν έχει γίνει πλέον σαφές ότι υπάρχει αυτή η ένδειξη, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τον ΟΠΑΠ από τον Φεβρουάριο. Δεν προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιου είδους κολλήματα σε άλλα ζητήματα. Ενημέρωσε τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Τον οργανισμό που θα πρέπει να φροντίζει, ακόμα και αν ο ίδιος δεν έχει την κατάλληλη ενημέρωση, έτσι ώστε να αποφύγει τις όποιες νομικές επιπλοκές. Αυτό ήταν το Φεβρουάριο. Τότε η απάντηση ήταν ακαριαία. Μέσα σε λιγότερο από μία ημέρα, μας είπαν ότι ήδη έχουμε κάνει όλους τους ελέγχους μας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κανένα μέλος της διοίκησης μας, ούτε μέτοχος μας δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ. Ήταν κάθετη η απάντηση. Εμείς επανήλθαμε αργότερα, όταν είχαμε μάλιστα και τους αγώνες απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Αλλά και πάλι δεν υπήρξε καμία αντίδραση, όποτε μετά από αυτό η μόνη άλλη διέξοδος που υπήρχε ήταν να ενημερωθεί η αρμόδια επιτροπή».

Μας λέτε δηλαδή πως αν υπήρχε θετική ανταπόκριση από τον ΟΠΑΠ, δεν θα προχωρούσατε στην ΕΕΑ.

«Όχι αν ήταν θετική, αν έδειχνε τουλάχιστον ότι ενδιαφέρεται. Γιατί ακόμα και αυτή η ένδειξη, έδειξε μια πραγματική διάθεση μη συνεργασίας. Παρά το γεγονός ότι η συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ έχει διακοπεί εδώ και αρκετό καιρό, για λόγους που όλοι γνωρίζουν, εμείς είχαμε την ευαισθησία να ενημερώσουμε, τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Γιατί στο κάτω κάτω ο νόμος δεν είναι για την προστασία την δικιά μας, αλλά για την προστασία των παικτών».

Αυτό ήθελα να σας ρωτήσω. Τι νομικά και ηθικά βάζει ο συγκεκριμένος νόμος στην ιστορία και γιατί απαγορεύεται αυτό, γιατί υπάρχει το ασυμβίβαστο να το πούμε έτσι;

«Η λογική είναι πίσω από αυτή την διάταξη, δεν είναι τόσο ηθική αλλά πραγματική. Γιατί δεν μπορεί να είσαι ταυτόχρονα διοργανωτής και να συμμετέχεις και σε ένα στοίχημα. Η απαγόρευση αυτή είναι ρητή. Δεν είναι ηθική. Είναι πραγματική. Είναι νομική και είναι για την προστασία του καταναλωτικού κοινού, δηλαδή του ανθρώπου που θα παίξει και μπορεί να μην γνωρίζει ότι υπάρχει και στις δύο πλευρές του στοιχήματος κοινό πρόσωπο».

Η καταγγελία η δικιά σας συνοδεύτηκε με κάποια στοιχεία να υποθέσουμε;

«Τα στοιχεία που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι στοιχεία τα οποία γνωρίζει σχεδόν ο οποιοσδήποτε που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Είναι η πραγματική διαχείριση, η εκπροσώπηση του διοικητικού διευθυντή δεν ξέρω ποιος είναι ο τίτλος που έχει αλλά και της ΠΑΕ ΑΕΚ, και της μετοχικής του σχέσης με τον ΟΠΑΠ».

Για τον Ολυμπιακό τελειώνει το θέμα εδώ με την σημερινή απόφαση;

«Κοιτάχτε, για εμάς κύριο θέμα είναι η λειτουργία του ΟΠΑΠ στην Ελλάδα. Ο ΟΠΑΠ ήταν μια εταιρία κρατική, 100%, η οποία για 50 ολόκληρα χρόνια διαμόρφωσε τον αθλητισμό στην Ελλάδα μας. Με τις χρηματοδοτήσεις γνωρίζουμε πολύ καλά, ειδικά τα τελευταία χρόνια από το 2000 και μετά, ο ΟΠΑΠ ήταν ένα από τους σημαντικότερους χρηματοδότες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και πολλών άλλων αθλημάτων. Και αυτό γινόταν πάντοτε, διατηρώντας την ουδετερότητα απέναντι στις ομάδες και διατηρώντας πάντα την ενίσχυση των θεσμών του ποδοσφαίρου, όπως ήταν παλιότερα η ΕΠΑΕ, η Super League, Football League και η ΕΠΟ. Βλέπουμε ότι αυτό το μοντέλο αποκρίνεται τώρα τελευταία και βλέπουμε στις άλλες χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, άμα δείτε την Τουρκία, τους μονοπωλιακούς προνομιούχος του στοιχήματος, σε μια τέτοια χώρα να έχουμε πολύ μεγάλη επένδυση στον αθλητισμό. Και βλέπουμε στην Ελλάδα, αυτό το πράγμα τείνει να χαθεί».

Εσείς από ποιον ζητάτε να το ρυθμίσει αυτό από την στιγμή που η μετοχική σύνθεση του ΟΠΑΠ έχει αλλάξει και δεν μιλάμε ποια για κρατική παρέμβαση…

«Ασχέτως από την μετοχική σύνθεση, υπάρχει και εποπτεύουσα αρχή στην Ελλάδα, που πρέπει να εποπτεύει την λειτουργία του. Γι αυτό και έχει την δυνατότητα η ΕΕΑ να βάλει κάποιον περιορισμό στις ομάδες που είναι στο στοίχημα. Επίσης οι επιτροπές και οι αρχές του Υπουργείου Οικονομικών, προφανώς και εποπτεύουν τον τρόπο λειτουργίας του. Πρέπει να ακολουθεί και τις συνταγματικές επιταγές και νομικές επιταγές. Δεν μπορεί ένας μονοπωλιακός παίχτης να ασκεί εξουσία και να διαμορφώνει με διαφορετικό τρόπο τα αθλητικά δρώμενα».

Έχετε απευθυνθεί σε αυτές τις επιτροπές παράλληλα με την ΕΕΑ;

«Κοιτάχτε αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται με μελετημένες και σωστές κινήσεις, δεν θέλουμε να κάνουμε απροειδοποίητες ενέργειες».

Επειδή εσείς βάζετε ένα γενικότερα θέμα, της λειτουργίας του ΟΠΑΠ…

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό θέμα η λειτουργία του ΟΠΑΠ και όταν λέω για εμάς εννοώ όλο το ποδόσφαιρο. Σε όλη την Ευρώπη, έχουν γίνει ολόκληρες συζητήσεις για τον τρόπο που δρούνε οι στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και τον κόσμο γενικότερα και ποιες είναι οι απολαβές του ποδοσφαίρου, του προϊόντος του οποίου αυτές οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν τεράστια οφέλη. Και ενώ βλέπουμε σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της Ευρώπης, αυτό να διαχέεται, δηλαδή τα μεγάλα κέρδη των εταιριών να επιστρέφουν πίσω στο ποδόσφαιρο, εδώ γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Δηλαδή να γιγαντώνονται τα οφέλη και να μειώνονται οι επιστροφές στο ποδόσφαιρο. Την ίδια ώρα που ο οργανισμός δεν τηρεί τις προϋποθέσεις που θα έπρεπε. Από ότι φαίνεται τουλάχιστον».

Άρα δεν μιλάμε για κόντρα Ολυμπιακού – ΑΕΚ, την οποία θα ζήσουμε με ένταση και την νέα σεζόν; Γιατί επιτρέψτε μου να σας πω πως το μυαλό όλων εκεί πάει.

«Θεωρώ ότι οι κόντρες στο γήπεδο είναι κόντρες στο γήπεδο. Αν ρωτάτε την δική άποψη που έχω και μια εμπειρία και στο εξωτερικό, αυτές οι κόντρες πρέπει να είναι μεγάλες και σημαντικές μόνο μέσα στο γήπεδο. Να υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την θέσπιση θεσμών και κανόνων, που θωρακίζουν το προϊόν και θωρακίζουν το άθλημα, έτσι ώστε να έχει ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που το παρακολουθούν, αλλά να προστατεύει τα συμφέροντα και αυτών που στοιχηματίζουν».

Θα κάνετε κάτι επιπλέον με την ΠΑΕ ΑΕΚ , πέρα από την σημερινή απόφαση σαν ΠΑΕ Ολυμπιακός;

«Η σημερινή απόφαση δεν έχει να κάνει τόσο με την ΠΑΕ ΑΕΚ, όσο με τον τρόπο που την χειρίστηκε του αγώνες της συγκεκριμένης ομάδας ο ΟΠΑΠ. Άρα, δεν είναι στα πλαίσια της κόντρας με την Α και την Β ομάδα, αλλά στο αν ο ΟΠΑΠ έκανε σωστά την «ερμηνεία».

Όσον αφορά τις «κόντρες». Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, όπως γνωρίζετε, έφτασαν μέχρι την ΟΥΕΦΑ, ζητώντας μέχρι και την αποβολή του Ολυμπιακού. Και λέω ότι αυτές οι κόντρες είναι λίγο κουραστικές, όχι μόνο για εσάς τους νομικούς…

«Εγώ θα συμφωνήσω. Είναι κουραστικές και πραγματικά είναι άγονες. Γι αυτό και θέλω να επιμείνουμε στα θέματα των θεσμών και σεβασμού των αποφάσεων. Νομίζω ότι εάν δεν έχουμε την ικανότητα να αμφισβητούμε τους δικαστές (αστικό δικαστή, αθλητικό δικαστή κτλ), τότε είναι πάρα πολύ δύσκολο πραγματικά να μιλάμε για θεσμούς, να μιλάμε για δίκαιο και να μιλάμε για νομιμότητα».

Όποτε όσο μιλάμε για θεσμούς, η υπόθεση της ακρόασης στην UEFA, από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό;

«Δεν έχει τελειώσει γιατί δεν έχει βγει απόφαση».

Υπάρχει μια απλή ακρόαση των άλλων πλευρών;

«Ναι αυτό ήταν το αίτημα, αλλά όπως σας είπαμε ακολουθούμε τους θεσμούς αλλά δεν μπορώ να προδικάσω τι θα αποφασίσουν. Μπορεί να αποφασίσουν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που σας λέω, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να σεβόμαστε τους θεσμούς».

Καραμπόλα έξι οχημάτων στον Κηφισό - Ουρές χιλιομέτρων
Καραμπόλα έξι οχημάτων στον Κηφισό - Ουρές χιλιομέτρων
ΠΑΟΚ: Η ευκαιρία του Ουάρντα
ΠΑΟΚ: Η ευκαιρία του Ουάρντα
Μοσχάρι κοκκινιστό μέσα σε κολοκύθα
Μοσχάρι κοκκινιστό μέσα σε κολοκύθα
Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη η ενδεκάδα!
Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη η ενδεκάδα!

 • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  05:55Μαραθώνας. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  06:00Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  07:05Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  07:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E666
  07:30Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E9
  07:50Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  08:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • MotoGP 2018
  08:15Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  08:305η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E10
  09:15Αθλητική εκπομπή.
 • Moto2 2018
  09:25Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 1. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin
  10:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Moto3 2018
  10:40Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • NBA Daily
  10:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  11:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2018
  11:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  12:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:05Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 2. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  13:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250 (Ζ)
  14:00European Open, Αμβέρσα. Προημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • GP Confidential 2018 E20
  14:20Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  14:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  15:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπέτις
  15:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  16:0010η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Pick n' Roll
  16:25Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:35Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  16:55Αφιέρωμα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:257η αγωνιστική.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  17:35Ισπανία.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:508η αγωνιστική.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  17:55H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • GP Confidential 2018 E20
  18:20Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  18:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  18:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  19:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  20:30Αφιέρωμα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  20:35Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 250
  21:30European Open, Antwerp. Προημιτελικοί.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  21:35Betshop Basket League 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Πόρτο
  21:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γαλλία - Γερμανία
  22:00UEFA Nations League 2018-19. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. Όμιλος A1. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ
  22:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • NBA Daily
  23:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • MotoGP 2018
  23:40Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές
  23:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  23:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς (Ζ)
  00:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • GP Confidential 2018 E20
  00:30Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  00:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  01:00Αφιέρωμα.
 • RBAR 2018
  01:15Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε
  01:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Ρίο Άβε
  01:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 7η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  01:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  02:30Σπαθοβούνι.
 • WRC 2018
  03:00SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018
  03:15Motul Grand Prix of Japan. 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  03:30Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • WRC 2018
  04:15SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  04:25Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  05:05Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Pick n' Roll
  05:10Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Topspin
  05:55Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  06:00Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • WRC 2018
  06:05Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E6
  06:25Αφιέρωμα.
 • La Liga Specials - Docs E1
  06:30Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E3
  06:55Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  07:109η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  07:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  07:25NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Αλαβές
  07:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Moto3 2018
  07:50Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
  07:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • MotoGP 2018
  08:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ντινάμο Δρέσδης - Άουε
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Moto2 2018
  09:55Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  10:00Προεπισκόπηση 3ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • NBA Daily
  10:10Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Π. Τρέιλ Μπλέιζερς - Λ. Α. Λέικερς
  10:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Moto3 2018
  11:00Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική.
 • MotoGP 2018
  12:00Motul Grand Prix of Japan. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • MotoGP 2018
  12:40Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ (Ζ)
  13:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική.
 • Moto2 2018
  13:45Motul Grand Prix of Japan. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι (Ζ)
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Λεγανές (Ζ)
  14:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Ζιελόνα Γκόρα (Ζ)
  15:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • NBA Action 2018-19 E2803
  15:30H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  16:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα
  16:05Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Στιγμιότυπα
  16:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 8η αγωνιστική.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • GP Confidential 2018 E20
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E42
  17:30Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  17:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  18:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Εστουντιάντες (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μπόστον Σέλτικς
  18:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Σεβίλη (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς - Γουότφορντ
  19:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:05Talladega 1000Bullbs.com 500. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E20
  20:15Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 9η αγωνιστική.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix ΗΠΑ (Ζ)
  20:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Όστιν του Τέξας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies