Γιαννίκος: «Μέλος της ΑΕΚ μετέχει στον ΟΠΑΠ»
SHARE

Γιαννίκος: «Μέλος της ΑΕΚ μετέχει στον ΟΠΑΠ»

Για την απόφαση της ΕΕΑ να τεθεί εκτός κουπονιού του ΟΠΑΠ η ΑΕΚ λόγω ασυμβίβαστου μίλησε ο Θοδωρής Γιαννίκος.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και νομικός εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του στο «Sport 24 Radio» υποστήριξε πως μέλος του ΔΣ του Οργανισμού εκπροσωπείται σε μία αθλητική ανώνυμη εταιρία, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της καταγγελίας στην UEFA.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη…

Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έκανε την καταγγελία στην ΕΕΑ και νοιώθει δικαιωμένος για αυτή την εξέλιξη. Έτσι δεν είναι;

«Δεν είναι θέμα δικαίωσης, πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να νοιώθει κανείς είναι ότι κάποια πράγματα πρέπει να στηρίζονται σε μια σωστή διάσταση, ειδικά όταν αφορά για ένα οργανισμό που είναι «κολοσσός», όπως και να το κάνουμε. Πρόκειται για ένα μονοπώλιο, που η ιστορία του διατρέχει 50 χρόνια πίσω και καλό θα είναι να έχει την ευαισθησία, την ακεραιότητα να δέχεται την πραγματικότητα έτσι ακριβώς όπως είναι».

Μιλάμε για τον ΟΠΑΠ. Η καταγγελία που κάνατε σήμερα, για την ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ένα πάτημα για να προχωρήσει την υπόθεση και στην Super League;

«Υπήρχε από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, η ένδειξη ότι υπήρχε μια εκπροσώπηση μέλους του ΔΣ του ΟΠΑΠ σε μία αθλητική ανώνυμη εταιρία».

Κάτι το οποίο στο παρελθόν είχε βγάλει και τον Ολυμπιακό, εκτός κουπονιού, επί Σωκράτη Κόκκαλη…

«Ακριβώς, ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο κ. Κόκκαλης ήταν Πρόεδρος της ΠΑΕ και ταυτόχρονα ήταν και μέτοχος της εταιρίας που είχε την τεχνική υποστήριξη της διοργάνωσης του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός ήταν εκτός για πάρα πολλά χρόνια. Και δεν είχε τεθεί θέμα από κανέναν για αυτό το πράγμα να το αμφισβητήσει. Σε αυτή την φάση λοιπόν, όταν έχει γίνει πλέον σαφές ότι υπάρχει αυτή η ένδειξη, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τον ΟΠΑΠ από τον Φεβρουάριο. Δεν προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιου είδους κολλήματα σε άλλα ζητήματα. Ενημέρωσε τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Τον οργανισμό που θα πρέπει να φροντίζει, ακόμα και αν ο ίδιος δεν έχει την κατάλληλη ενημέρωση, έτσι ώστε να αποφύγει τις όποιες νομικές επιπλοκές. Αυτό ήταν το Φεβρουάριο. Τότε η απάντηση ήταν ακαριαία. Μέσα σε λιγότερο από μία ημέρα, μας είπαν ότι ήδη έχουμε κάνει όλους τους ελέγχους μας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, κανένα μέλος της διοίκησης μας, ούτε μέτοχος μας δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ. Ήταν κάθετη η απάντηση. Εμείς επανήλθαμε αργότερα, όταν είχαμε μάλιστα και τους αγώνες απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Αλλά και πάλι δεν υπήρξε καμία αντίδραση, όποτε μετά από αυτό η μόνη άλλη διέξοδος που υπήρχε ήταν να ενημερωθεί η αρμόδια επιτροπή».

Μας λέτε δηλαδή πως αν υπήρχε θετική ανταπόκριση από τον ΟΠΑΠ, δεν θα προχωρούσατε στην ΕΕΑ.

«Όχι αν ήταν θετική, αν έδειχνε τουλάχιστον ότι ενδιαφέρεται. Γιατί ακόμα και αυτή η ένδειξη, έδειξε μια πραγματική διάθεση μη συνεργασίας. Παρά το γεγονός ότι η συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ έχει διακοπεί εδώ και αρκετό καιρό, για λόγους που όλοι γνωρίζουν, εμείς είχαμε την ευαισθησία να ενημερώσουμε, τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Γιατί στο κάτω κάτω ο νόμος δεν είναι για την προστασία την δικιά μας, αλλά για την προστασία των παικτών».

Αυτό ήθελα να σας ρωτήσω. Τι νομικά και ηθικά βάζει ο συγκεκριμένος νόμος στην ιστορία και γιατί απαγορεύεται αυτό, γιατί υπάρχει το ασυμβίβαστο να το πούμε έτσι;

«Η λογική είναι πίσω από αυτή την διάταξη, δεν είναι τόσο ηθική αλλά πραγματική. Γιατί δεν μπορεί να είσαι ταυτόχρονα διοργανωτής και να συμμετέχεις και σε ένα στοίχημα. Η απαγόρευση αυτή είναι ρητή. Δεν είναι ηθική. Είναι πραγματική. Είναι νομική και είναι για την προστασία του καταναλωτικού κοινού, δηλαδή του ανθρώπου που θα παίξει και μπορεί να μην γνωρίζει ότι υπάρχει και στις δύο πλευρές του στοιχήματος κοινό πρόσωπο».

Η καταγγελία η δικιά σας συνοδεύτηκε με κάποια στοιχεία να υποθέσουμε;

«Τα στοιχεία που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι στοιχεία τα οποία γνωρίζει σχεδόν ο οποιοσδήποτε που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Είναι η πραγματική διαχείριση, η εκπροσώπηση του διοικητικού διευθυντή δεν ξέρω ποιος είναι ο τίτλος που έχει αλλά και της ΠΑΕ ΑΕΚ, και της μετοχικής του σχέσης με τον ΟΠΑΠ».

Για τον Ολυμπιακό τελειώνει το θέμα εδώ με την σημερινή απόφαση;

«Κοιτάχτε, για εμάς κύριο θέμα είναι η λειτουργία του ΟΠΑΠ στην Ελλάδα. Ο ΟΠΑΠ ήταν μια εταιρία κρατική, 100%, η οποία για 50 ολόκληρα χρόνια διαμόρφωσε τον αθλητισμό στην Ελλάδα μας. Με τις χρηματοδοτήσεις γνωρίζουμε πολύ καλά, ειδικά τα τελευταία χρόνια από το 2000 και μετά, ο ΟΠΑΠ ήταν ένα από τους σημαντικότερους χρηματοδότες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και πολλών άλλων αθλημάτων. Και αυτό γινόταν πάντοτε, διατηρώντας την ουδετερότητα απέναντι στις ομάδες και διατηρώντας πάντα την ενίσχυση των θεσμών του ποδοσφαίρου, όπως ήταν παλιότερα η ΕΠΑΕ, η Super League, Football League και η ΕΠΟ. Βλέπουμε ότι αυτό το μοντέλο αποκρίνεται τώρα τελευταία και βλέπουμε στις άλλες χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, άμα δείτε την Τουρκία, τους μονοπωλιακούς προνομιούχος του στοιχήματος, σε μια τέτοια χώρα να έχουμε πολύ μεγάλη επένδυση στον αθλητισμό. Και βλέπουμε στην Ελλάδα, αυτό το πράγμα τείνει να χαθεί».

Εσείς από ποιον ζητάτε να το ρυθμίσει αυτό από την στιγμή που η μετοχική σύνθεση του ΟΠΑΠ έχει αλλάξει και δεν μιλάμε ποια για κρατική παρέμβαση…

«Ασχέτως από την μετοχική σύνθεση, υπάρχει και εποπτεύουσα αρχή στην Ελλάδα, που πρέπει να εποπτεύει την λειτουργία του. Γι αυτό και έχει την δυνατότητα η ΕΕΑ να βάλει κάποιον περιορισμό στις ομάδες που είναι στο στοίχημα. Επίσης οι επιτροπές και οι αρχές του Υπουργείου Οικονομικών, προφανώς και εποπτεύουν τον τρόπο λειτουργίας του. Πρέπει να ακολουθεί και τις συνταγματικές επιταγές και νομικές επιταγές. Δεν μπορεί ένας μονοπωλιακός παίχτης να ασκεί εξουσία και να διαμορφώνει με διαφορετικό τρόπο τα αθλητικά δρώμενα».

Έχετε απευθυνθεί σε αυτές τις επιτροπές παράλληλα με την ΕΕΑ;

«Κοιτάχτε αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται με μελετημένες και σωστές κινήσεις, δεν θέλουμε να κάνουμε απροειδοποίητες ενέργειες».

Επειδή εσείς βάζετε ένα γενικότερα θέμα, της λειτουργίας του ΟΠΑΠ…

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό θέμα η λειτουργία του ΟΠΑΠ και όταν λέω για εμάς εννοώ όλο το ποδόσφαιρο. Σε όλη την Ευρώπη, έχουν γίνει ολόκληρες συζητήσεις για τον τρόπο που δρούνε οι στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και τον κόσμο γενικότερα και ποιες είναι οι απολαβές του ποδοσφαίρου, του προϊόντος του οποίου αυτές οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν τεράστια οφέλη. Και ενώ βλέπουμε σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της Ευρώπης, αυτό να διαχέεται, δηλαδή τα μεγάλα κέρδη των εταιριών να επιστρέφουν πίσω στο ποδόσφαιρο, εδώ γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Δηλαδή να γιγαντώνονται τα οφέλη και να μειώνονται οι επιστροφές στο ποδόσφαιρο. Την ίδια ώρα που ο οργανισμός δεν τηρεί τις προϋποθέσεις που θα έπρεπε. Από ότι φαίνεται τουλάχιστον».

Άρα δεν μιλάμε για κόντρα Ολυμπιακού – ΑΕΚ, την οποία θα ζήσουμε με ένταση και την νέα σεζόν; Γιατί επιτρέψτε μου να σας πω πως το μυαλό όλων εκεί πάει.

«Θεωρώ ότι οι κόντρες στο γήπεδο είναι κόντρες στο γήπεδο. Αν ρωτάτε την δική άποψη που έχω και μια εμπειρία και στο εξωτερικό, αυτές οι κόντρες πρέπει να είναι μεγάλες και σημαντικές μόνο μέσα στο γήπεδο. Να υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την θέσπιση θεσμών και κανόνων, που θωρακίζουν το προϊόν και θωρακίζουν το άθλημα, έτσι ώστε να έχει ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που το παρακολουθούν, αλλά να προστατεύει τα συμφέροντα και αυτών που στοιχηματίζουν».

Θα κάνετε κάτι επιπλέον με την ΠΑΕ ΑΕΚ , πέρα από την σημερινή απόφαση σαν ΠΑΕ Ολυμπιακός;

«Η σημερινή απόφαση δεν έχει να κάνει τόσο με την ΠΑΕ ΑΕΚ, όσο με τον τρόπο που την χειρίστηκε του αγώνες της συγκεκριμένης ομάδας ο ΟΠΑΠ. Άρα, δεν είναι στα πλαίσια της κόντρας με την Α και την Β ομάδα, αλλά στο αν ο ΟΠΑΠ έκανε σωστά την «ερμηνεία».

Όσον αφορά τις «κόντρες». Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, όπως γνωρίζετε, έφτασαν μέχρι την ΟΥΕΦΑ, ζητώντας μέχρι και την αποβολή του Ολυμπιακού. Και λέω ότι αυτές οι κόντρες είναι λίγο κουραστικές, όχι μόνο για εσάς τους νομικούς…

«Εγώ θα συμφωνήσω. Είναι κουραστικές και πραγματικά είναι άγονες. Γι αυτό και θέλω να επιμείνουμε στα θέματα των θεσμών και σεβασμού των αποφάσεων. Νομίζω ότι εάν δεν έχουμε την ικανότητα να αμφισβητούμε τους δικαστές (αστικό δικαστή, αθλητικό δικαστή κτλ), τότε είναι πάρα πολύ δύσκολο πραγματικά να μιλάμε για θεσμούς, να μιλάμε για δίκαιο και να μιλάμε για νομιμότητα».

Όποτε όσο μιλάμε για θεσμούς, η υπόθεση της ακρόασης στην UEFA, από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό;

«Δεν έχει τελειώσει γιατί δεν έχει βγει απόφαση».

Υπάρχει μια απλή ακρόαση των άλλων πλευρών;

«Ναι αυτό ήταν το αίτημα, αλλά όπως σας είπαμε ακολουθούμε τους θεσμούς αλλά δεν μπορώ να προδικάσω τι θα αποφασίσουν. Μπορεί να αποφασίσουν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που σας λέω, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να σεβόμαστε τους θεσμούς».

Mediterranean College: Γιατί να περιμένεις τον Σεπτέμβρη για να ξεκινήσεις τις σπουδές σου;
Mediterranean College: Γιατί να περιμένεις τον Σεπτέμβρη για να ξεκινήσεις τις σπουδές σου;
Κοινωνικό μέρισμα 2018 - Ανατροπή στις ημερομηνίες πληρωμών: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα
Κοινωνικό μέρισμα 2018 - Ανατροπή στις ημερομηνίες πληρωμών: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα
Νταρουσάφακα: Και επίσημα Ερνάκ (photo)
Νταρουσάφακα: Και επίσημα Ερνάκ (photo)
Απόλλων Σμύρνης: Εκτός μόνο ο Στάθης
Απόλλων Σμύρνης: Εκτός μόνο ο Στάθης

 • Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Νυρεμβέργη
  15:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Νάπολι
  15:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • WRC 2018
  16:00Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:15Resolute Cup 2018.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  17:45Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - Ρόμα (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  18:15Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  18:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  19:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  19:20NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σαχτάρ Ντονέτσκ - Λιόν (Ζ)
  20:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Moto 2 και 3
  21:15Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  21:45Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E674
  22:05Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  22:30Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ρέθυμνο Cretan Kings
  22:35Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • GP Confidential 2018 E24
  23:00Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  23:45SS14 Dyfnant 1, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  00:00Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • NBA Daily
  00:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  00:45Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  00:55SS23 Great Orme Llandudno 2, Μεγάλη Βρετανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (Ζ)
  01:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  01:4510η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E9
  02:00Αφιέρωμα.
 • Βόλεϊ: Τσιβιτανόβα - Μόντενα
  02:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ζιρόνα
  02:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ντάρμσταντ - Ίνγκολσταντ
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  02:45Μεγάλη Βρετανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  04:00Μαρκόπουλο.
 • Χάντμπολ: Κιέλτσε - Μπαρτσελόνα
  04:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Πορτιμονένσε
  04:50Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  06:10Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:20Ιντιανάπολις, ΗΠΑ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Ούνικς Καζάν
  06:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Λειψία
  06:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βαγιαδολίδ
  07:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  08:00Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Μπάσκετ: Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • WRC 2018
  08:50SS10 El Montmell 1, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντάρμσταντ - Ίνγκολσταντ
  09:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Αμβούργο, Γερμανία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ζιρόνα
  09:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  10:10SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΑΕΚ
  11:15UEFA Πρωτάθλημα Νέων 2018-19. Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Ράγιο Βαγιεκάνο
  11:35Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  12:00Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου
  12:15Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:15Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World SUP and Paddleboard Championship
  13:30Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  13:50Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Π. Τρέιλ Μπλέιζερς
  14:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Νοβάρα - Μπουντοβλάνι Λοτζ
  14:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:00Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • GP Confidential 2018 E24
  15:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  15:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • UEFA Europa League Show 2018-19 (Ζ)
  16:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Europa League.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  16:15Μαρκόπουλο.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E5
  16:25Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  16:40Ανασκόπηση της σεζόν.
 • NBA Daily
  17:05Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  17:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  17:45Η εκπομπή 'UEFA EUROPA LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό' θα συνεχίσει να σας ταξιδεύει στα γήπεδα των αγώνων όπου υπάρχει αγωνιστική δράση προσφέροντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας, μέχρι και την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Σπαρτάκ Μόσχας (Ζ)
  17:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Pregame Show (Ζ)
  19:00Ολυμπιακός - Μίλαν. Παρουσίαση: Τάσος Κολλίντζας.
 • Postgame Show (Ζ)
  19:55ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Παρουσίαση: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Σέλτικ - Σάλτσμπουργκ (Ζ)
  20:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  21:00Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Sports Classics: ABC of Parkour
  21:30Παρκούρ: το άθλημα που περιλαμβάνει τρέξιμο, άλματα και αναρρίχηση σε φυσικά και αστικά εδάφη και ωθεί το σώμα στα όριά του. Είναι απρόβλεπτο και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό λόγω της τέχνης των αθλητών. Μάθετε τα πάντα για τις κινήσεις και τη μαγεία του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies