ΠΑΟΚ: «Μπήκε» κι ο Μαντούρο

ΠΑΟΚ: «Μπήκε» κι ο Μαντούρο

Ευχάριστα για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Χέντβιγκες Μαντούρο μετά από πολύμηνη απουσία επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του «δικεφάλου του Βορρά».

Τις… αντοχές των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ δοκίμασε ο Γιώργος Γεωργιάδης τη Μεγάλη Τετάρτη όπου το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση σε υψηλούς ένταση. Το πρωί η δουλειά επικεντρώθηκε στη φυσική κατάσταση με ασκήσεις για κεντρικές προσαρμογές.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης αυξημένης έντασης, ο Φακούντο Περέιρα έμεινε για θεραπεία κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Στην απογευματινή προπόνηση το βάρος έπεσε στην τακτική με τον Γιώργο Γεωργιάδη να εξηγεί στους παίκτες του πως θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο μέσα από παιχνίδια στο μισό γήπεδο.

Η είδηση της  ήταν η συμμετοχή του Χέντβιγκες Μαντούρο για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Ολλανδός πήρε μέρος στις ασκήσεις τακτικής αποφεύγοντας ωστόσο τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες δεδομένου ότι το χέρι του δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης προπονήθηκε κανονικά, ο Φακούντο έμεινε στο γυμναστήριο, όπως και ο Στέφανος Αθανασιάδης που είχε μικροενοχλήσεις στο ισχίο. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που έχει κάκωση έσω πλαγίου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κατσανίκα.

Την Μ. Πέμπτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 15:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Χάρρυ Κλυνν: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του
Χάρρυ Κλυνν: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του
Παναθηναϊκός: Μόνο… εξωτερικό ο Κουρμπέλης
Παναθηναϊκός: Μόνο… εξωτερικό ο Κουρμπέλης
Ξάνθη: «Τέλος» ο Λουσέρο
Ξάνθη: «Τέλος» ο Λουσέρο
Ολυμπιακός: Θρήνος! Έφυγε ο συνθέτης του ύμνου
Ολυμπιακός: Θρήνος! Έφυγε ο συνθέτης του ύμνου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης