Παναθηναϊκός: Έτοιμος για Λιέγη
Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (28/7) η εν Ελλάδι προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα στον γ’ προκριματικό του Champions League με την Σταντάρ Λιέγης.
Οι «πράσινοι» γυμνάστηκαν το πρωί στο αθλητικό κέντρο στο Κορωπί, με τους Σίλντενφελντ και Πέτριτς να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης για προληπτικούς λόγους, ενώ αντιθέσει με τους υπόλοιπους που έκαναν ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ μετά το τέλος, ο Γιάννης Αναστασίου, ανακοίνωσε την αποστολή για την πρώτη «μάχη» με τους Βέλγιους στο «Μοπρίς Ντουφράσν».
Ο τεχνικός ηγέτης του «τριφυλλιού» συμπεριέλαβε στα πλάνα του 20 ποδοσφαιριστές, ενώ απουσιάζουν οι Σπύρος Ρισβάνης και Χρήστος Μπούρμπος. Συγκεκριμένα, στην αποστολή είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.