Ολυμπιακός: Αποσύρθηκε για Φινμπόγκασον
Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Χέρενφεϊν για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, με τους «ερυθρόλευκους» να αποσύρονται.
Αυτό μεταδίδουν ολλανδικά ΜΜΕ, καθώς δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» στο ποσό που ζητά η Χέρενφεϊν για την παραχώρηση του Ισλανδού επιθετικού. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση έξι εκατ. ευρώ για τον παίκτη την περασμένη εβδομάδα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν προτίθεται να ανέβει παραπάνω. Ωστόσο, ο ολλανδικός σύλλογος την απέρριψε, επιμένοντας στα 10 εκατ. ευρώ. Την είδηση επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος του Φινμπόγκασον, Κεες Πλοέγκσμα στο elfvoetbal.nl.
Ο Ισλανδός φορ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Χέρενφεϊν, ενώ για την απόκτησή του έχουν ενδιαφερθεί οι Άουγκσμπουργκ, η Ρόμα και η Βέρντερ Βρέμης.