ΠΑΟΚ: Υποδοχή στην Τούμπα
Οπαδοί του «Δικεφάλου» βρέθηκαν στο γήπεδο στην άφιξη της αποστολής από την Αθήνα θέλοντας να τονώσουν το ηθικό των παικτών ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Το 2-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» μπορεί να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου αλλά ουσιαστικά αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, με τον ΠΑΟΚ να έχει αρκετές ελπίδες να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς. Αυτό φρόντισαν να τονίσουν στους παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη και οι οπαδοί του «Δικεφάλου» που βρέθηκαν στην Τούμπα αργά το βράδυ της Τετάρτης (2/4).
Λόγω του προχωρημένου της ώρας (λίγο μετά τη 01.00) της άφιξης της αποστολής στη Θεσσαλονίκη οι φίλοι της ομάδας δεν ήταν αρκετοί αλλά θέλησαν με την παρουσία τους να… ντροπάρουν ψυχολογικά τεχνικό τιμ και παίκτες εκφράζοντας την πίστη τους για την ανατροπή και την πρόκριση.