ΠΑΝ.ΚΙ: “Πρόταση για οριστική λύση στη Λεωφόρο”

ΠΑΝ.ΚΙ: “Πρόταση για οριστική λύση στη Λεωφόρο”

Με «καλό» μάτι βλέπει τη βοήθεια της Περιφέρειας Αθηνών προς τον Παναθηναϊκό για τη Λεωφόρο το ΠΑΝ.ΚΙ όμως καταθέτει πρόταση για την ανέγερση νέου γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΚΙ:
«Αποτελεί διακηρυγμένη θέση του Παναθηναϊκού Κινήματος το καλωσόρισμα κάθε προσπάθειας και προσφοράς που εχει στόχο το καλο του Παναθηναϊκού απ' όπου και αν προέρχεται αυτή. Αυτό ισχύει και για την περίπτωση της οικονομικής βοήθειας που προσφέρει στο Σύλλογό μας η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για τη βελτίωση του γηπέδου της Λεωφόρου.
Πρόκειται βέβαια για οικονομική βοήθεια δυσανάλογα μικρότερη απ' αυτή που δικαιούται ο Σύλλογος βάσει του μεγέθους και της ιστορίας του, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι ένα πολύ μικρότερο σωματείο, όπως ο Πανιώνιος, προβλέπεται να εισπράξει υπερδιπλάσιο ποσό. Ωστόσο, δεν παύει να είναι μια σημαντική οικονομική βοήθεια σε δύσκολες εποχές, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα πραγματοποιηθεί και η εκταμίευση του ποσού και η απόδοσή του στο Σύλλογο και δεν θα μείνει το θέμα στις διακηρύξεις.
Το πιο σημαντικό για μας, όμως, είναι η δικαίωση της πάγιας θέσης μας για επιστροφή της ομάδας μας στην ιστορική της έδρα και η απεμπλοκή του Συλλόγου απο τη διπλή ανάπλαση. Στην αρχή για τη θέση μας αυτή μας ασκήθηκε σκληρή κριτική, όμως, στη συνέχεια, όλοι οι εμπλεκόμενοι, ο ένας μετά τον άλλον (Δήμος Αθηναίων, Παναθηναϊκός Α.Ο., ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βωβός, Περιφέρεια Αττικής) άρχισαν να αναγγέλουν ότι η διπλή ανάπλαση δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί - και ήδη αυτή η κίνηση της Περιφέρειας Αττικής είναι και η πρώτη επίσημη, έμπρακτη παραδοχή ότι Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!
Έχουμε ακόμα να παρατηρήσουμε ότι η συγκεκριμένη οικονομική βοήθεια που εξαγγέλθηκε από την Περιφέρεια Αττικής ύστερα από αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει τη δυνατότητα να γίνουν κάποια έργα στην ιστορική μας έδρα. Πρόκειται για παρέμβασεις που θα βελτιώσουν την υπάρχουσα κατάσταση αλλά σε καμιά περίπτωση δεν δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα.
Η πρότασή μας, η οποία σε λίγο καιρό θα γίνει γνωστή στον κόσμο του Παναθηναϊκού, είναι η δημιουργία σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου στο χώρο της Λεωφόρου.
Ενός γηπέδου αντάξιου της ιστορίας, των αναγκών και του μεγέθους του Συλλόγου μας.
Ενός γηπέδου που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες και της μάνας του λόχου, του Παναθηναϊκού Α.Ο. και θα κάνει πράξη το όραμα και τις προσπάθειες της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη να αλλάξει σελίδα.
Ενός γηπέδου με εμπορικές χρήσεις που θα βοηθήσει στην επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας μας.
Ενός γηπέδου, που η παρέμβαση που απαιτείται για την κατασκευή του θα προβλέπει την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής των Αμπελόκηπων και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων.
Το Παναθηναϊκό Κίνημα καλεί τον κόσμο να είναι σε ετοιμότητα για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων, οι οποίοι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από κάθε άλλη φορά.»

Άνετες νίκες για Τζαζ-Ρόκετς
Άνετες νίκες για Τζαζ-Ρόκετς
Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Πάιροτζ για τις τελικές συζητήσεις με τον Αλαφούζο
Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Πάιροτζ για τις τελικές συζητήσεις με τον Αλαφούζο
«Βόμβα» στο «Άνφιλντ»!
«Βόμβα» στο «Άνφιλντ»!
Champions League: Το ταξίδι στα αστέρια… συνεχίζεται!
Champions League: Το ταξίδι στα αστέρια… συνεχίζεται!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης