«Δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο μου»

«Δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο μου»

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης ξεκαθάρισε πως η σωτηρία του Πανιωνίου έχει μεγαλύτερη σημασία από την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Αυτή τη στιγμή το τελευταίο που σκέφτομαι είναι το συμβόλαιο μου. Προέχει η παραμονή του Πανιωνίου και μετά θα δούμε και το θέμα του συμβολαίου. Έχω δεθεί με την ομάδα έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές στη Νέα Σμύρνη αλλά όπως σας είπα προέχει η σωτηρία του Πανιωνίου» δήλωσε χαρακτηριστικά στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο μέσος των «νεοσμυρνιωτών» σχολίασε την βαθμολογική συσσώρευση, η οποία επικρατεί στην επικίνδυνη ζώνη: «Νομίζω ότι έξι με εφτά ομάδες θα παλέψουμε για την παραμονή μέχρι το τέλος. Μόνο ο Πανσερραϊκός θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει πέσει βάση της βαθμολογικής συγκομιδής. Ακόμα και η Λάρισα αν και είναι σε πολύ δύσκολη θέση έχει ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία» και πρόσθεσε: «Σε παιχνίδια για τη σωτηρία δε μετράει η έδρα. Αυτό που μετράει είναι το ποιος το θέλει περισσότερο και το πάθος και η ποιότητα που θα βγάλεις μέσα στον αγώνα. Η παραμονή θα κριθεί στις επόμενες έξι αγωνιστικές και ελπίζω για την ομάδα μου να μην κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές. Πάντως είμαστε έτοιμοι για όλα».

Ακόμα, αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής πορεία του Πανιωνίου: «Ξεκινήσαμε άσχημα τη χρονιά αλλά από κει και πέρα με τη βοήθεια κάποιον αποτελεσμάτων και με την έλευση του κ. Λεμονή που γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα καταφέραμε να ανέβουμε αγωνιστικά και να πάρουμε κάποιους σημαντικούς βαθμούς. Μας βοήθησαν πάρα πολύ και οι προσθήκες των παικτών που ήρθαν τον Ιανουάριο, καθώς ο Μήτρογλου μας έδωσε αυτό που μας έλειπε το γκολ. Και ο Γκαλίτσιος μας βοήθησε πολύ αλλά και όλα τα παιδιά που ήρθαν. Με τις μεγαλύτερες ομάδες πάντα δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Με τις μεγαλύτερες ομάδες κοιτάμε να παίξουμε στην κόντρα ενώ με τις ομάδες τις μικρομεσαίες δυσκολευόμαστε καθώς πρέπει να δημιουργήσουμε παιχνίδι».

Ο Γουνδουλάκης πιστεύει πως ο Ολυμπιακός φτάνει δίκαια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον. Μπορεί στην κορυφή το πρωτάθλημα να κρίθηκε και να έχουν ξεφύγει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, όμως σε ότι αφορά την παραμονή και τα play off τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και όσο πάμε προς το τέλος τόσο πιο ενδιαφέρον θα γίνεται. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι φτάνει δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου ο Ολυμπιακός. Ήταν πιο σταθερός από τον Παναθηναϊκό σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Επίσης σχολίασε τις πορείες της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου: «Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου έχουν φτιάξει πολύ καλές ομάδες ενώ διαθέτουν και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Το μυστικό βέβαια είναι ότι είχαν τον βασικό κορμό από πέρσι και διαθέτουν μια αξιοθαύμαστη ομοιογένεια».
Ο Φανούρης Γουνδουλάκης αναφέρθηκε στην ποιότητα των ξένων που αγωνίζονται στην Super League: «Κι εγώ σαν ποδοσφαιριστής θέλω να έχω καλούς παίκτες δίπλα μου να με βοηθάνε να γίνομαι καλύτερος και οι ξένοι που έρχονται θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά και να βοηθάνε την ομάδα . Εάν δεν την κάνουν καλύτερα να παίζουν Έλληνες που παίζουν και με το φιλότιμο ενώ γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και ίσως βοηθήσουν περισσότερο».

Τέλος, μίλησε για την φιλική του σχέση με τον Νίκο Γεωργέα: «Το Γεωργέα τον γνωρίζω από την Καλαμάτα. Είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ καλό παιδί. Τον συμπαθώ παιδί και νομίζω ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση».



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved