Κατατέθηκε η τροπολογία για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κατατέθηκε η τροπολογία για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα τροπολογία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κατατέθηκε η οποία προτείνει τη κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αρκετά χρόνια οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν ταλαιπωρηθεί σε ότι αφορά το γηπεδικό ζήτημα. Μία νέα τροπολογία στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον, καθώς 57 βουλευτές κατέθεσαν τη νέα τροπολογία, η οποία υποστηρίζει ότι θα ωφελήσει την ΑΕΚ, τον αθλητισμό, αλλά και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η τροπολογία:

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Στο Νομοσχέδιο Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής: «Εναρμόνιση με την Οδηγία 2008/99/ΕΚ – Πλαίσιο παραγωγής και διαχείρισης για τη διαχείριση αποβλήτων – Εναρμόνιση με την Οδηγία 2008/98/ΕΚ Ρύθμιση θεμάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής»

Με την υπ' αριθμ. 62032/2-9-1934 απόφαση του τότε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ που έχει μεταγραφεί στον τόμο 1326 και με αύξ. Αριθμό 386 των βιβλίων του Υποθηκοφυλακείου Αθηνών, παραχωρήθηκε στο Αθλητικό Σωματείο «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» από το Ελληνικό Δημόσιο, έκταση 26.621,50 τ.μ., στην Ν. Φιλαδέλφεια, για την ίδρυση γυμναστηρίου και την εξυπηρέτηση υποχρεωτικά, του κοινωφελούς σκοπού του.

Στην συγκεκριμένη έκταση το αθλητικό σωματείο ανήγειρε προς εξυπηρέτηση του σκοπού του αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδα ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης και υποστηρικτικές αθλητικές-εμπορικές χρήσεις μικρής κλίμακας που λόγω της φήμης και της προέλευσης του σωματείου, προσέδωσαν και οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή, η οποία και ενίσχυσε και την κοινωνική και ατομική ανάπτυξη των κατοίκων της. Οι περισσότερες από αυτές τις εγκαταστάσεις είχαν κτιστεί πριν πολλά χρόνια, δεν τηρούσαν τις σύγχρονες προδιαγραφές και επλήγησαν και από το σεισμό του 1999. Οι μικροεπισκευές που έγιναν με σκοπό να λειτουργήσουν κάποια τμήματα της εξέδρας τελικά δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές.

Τελικά, το 2003, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του αθλητικού σωματείου κατεδαφίσθηκαν, και από τότε η παραχωρηθείσα έκταση παραμένει ακάλυπτη και ανεκμετάλλευτη, δημιουργώντας ταυτόχρονα προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής και κυρίως στερώντας ουσιαστικές υποδομές για αθλητισμό, τόσο από την Α.Ε.Κ., όσο και από φίλους του αθλητισμού. Σημειώνεται ότι μετά από πρόταση του Οργανισμού της Αθήνας ορίσθηκαν νέες οικοδομικές γραμμές, απομακρύνοντας τις εγκαταστάσεις κατά 6 μέτρα από τις κατοικίες, με αντάλλαγμα την παραχώρηση στο Αθλητικό Σωματείο έκτασης περίπου 3 στρεμμάτων στον ίδιο χώρο.

Στην νέα έκταση αυτή που εμφαίνεται στο από 11-12-2003 θεωρημένο από τη ΔΟΚΚ/ΥΠΕΧΩΔΕ τοπογραφικό διάγραμμα και συνοδεύει το Ν.3207 «Ρύθμιση θεμάτων Ολυμπιακής Προετοιμασίας και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ A302), μπορεί κάλλιστα να αναγερθεί ένα «αστικό αθλητικό κέντρο» για την εξυπηρέτηση των σκοπών όχι μόνο του αθλητικού σωματείου, αλλά και των κατοίκων της περιοχής, αφού θα ωφελήσει με εμπορική ανάπτυξη την Ν. Φιλαδέλφεια και τους γύρω Δήμους.

Στα σύγχρονα όμως εμπορικά κέντρα, εκτός από την δημιουργία καθαρά αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι απαραίτητη και η δημιουργία εγκαταστάσεων που συνοδεύουν και συνδράμουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως είναι χώροι συνάθροισης κοινού, εντευκτηρίων, χώρων εστίασης, αιθουσών εξυπηρέτησης Μ.Μ.Ε, κ.λπ.

Επιπλέον, τα σύγχρονα αθλητικά κέντρα μπορούν ν' αντλήσουν τα απαραίτητα για την κατασκευή τους κεφάλαια, από χώρους εμπορικής εκμεταλλεύσεως (καφέ, εμπορικά καταστήματα) που θα δημιουργηθούν εντός του αθλητικού κέντρου και θα επιφέρουν έσοδα που θα καλύψουν το κόστος κατασκευής (τοκοχρεολυτικές δόσεις ή αντιπαροχή) και λειτουργίας του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την παρ. 10 του άρθρου 7 του αθλητικού νόμου 2725/1999, ως ισχύει, η περιουσία του αθλητικού σωματείου Α.Ε.Κ. , όπως και όλων των αθλητικών σωματείων, σε περίπτωση λύσεώς τους περιέρχεται στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με βάση τα πιο πάνω φρονούμε ότι η συνημμένη τροπολογία είναι επιβεβλημένη γιατί θα ωφεληθούν από αυτή, όχι μόνο η ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ., αλλά και η περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας από την ανέγερση νέου γηπέδου, αλλά και γενικά ο Ελληνικός αθλητισμός που στερείται αθλητικών εγκαταστάσεων και κυρίως γηπέδων ποδοσφαίρου.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Στο Ο.Τ 295 του ρυμοτομικού σχεδίου της Νέας Φιλαδέλφειας, στο οποίο έχει παραχωρηθεί χώρος για τις ανάγκες του αθλητικού σωματείου με τίτλο Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (ΑΕΚ), επιτρέπονται πέραν των αθλητικών χρήσεων, σύνοδες χρήσεις των αθλητικών δραστηριοτήτων με τους αντίστοιχους κλειστούς διαδρόμους (πχ χώροι ΜΜΕ, χώροι αναψυχής και εστίασης της αθλητικής ομάδας, χώροι εκπαίδευσης, αθλητικοί ξενώνες, παιδότοπος, εκθεσιακοί χώροι κλπ) καθώς και εμπορικές δραστηριότητες με τους αντίστοιχους κλειστούς διαδρόμους (πχ καφέ, εστιατόρια, μαγειρεία, μπουτίκ αθλητικών ειδών, εμπορικά καταστήματα, συνεδριακό κέντρο, πολυκινηματογράφος, χώρος ψυχαγωγίας και αναψυχής κλπ), άνευ εφαρμογής των περιορισμών του άρθρου 3, παραγρ. 2 της Αποφ 3046/304/13-1-89 του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ «Κτιριοδομικός Κανονισμός» (ΦΕΚ 59/δ/3-2-89), όπως τροποποιήθηκε με την απόφαση 31252/22-7-09 (ΦΕΚ 396/ΑΑΠ/13-8-09.

Οι προτείνοντες Βουλευτές:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΡΔΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΡΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΖΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΕΡΛΕΠΕ - ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΠΛΕΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΣΚΡΑΦΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΖΩΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΙΛΕΝΑ, ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΛΙΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΒΛΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ, ΜΑΡΓΙΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΠΑΝΟΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΕΜΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΝΝΑ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ - ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΛΟΤΡΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΧΑΙΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΡΕΝΤΑΡΗ – ΤΕΝΤΕ ΟΛΓΑ, ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΤΣΕΛΗ ΛΟΥΚΑ, ΦΑΡΜΑΚΗ – ΓΚΕΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ».

ΠΑΟΚ: Έδειξε χαρακτήρα, είχε αμυντικά κενά
ΠΑΟΚ: Έδειξε χαρακτήρα, είχε αμυντικά κενά
Survivor 2: Το νέο μήνυμα όλο νόημα της Κατερίνας Δαλάκα
Survivor 2: Το νέο μήνυμα όλο νόημα της Κατερίνας Δαλάκα
Ολοκληρώθηκε η συνεργασία ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Superfoods
Ολοκληρώθηκε η συνεργασία ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Superfoods
Ξανά μαζί τρεις μήνες μετά τον χωρισμό τους
Ξανά μαζί τρεις μήνες μετά τον χωρισμό τους
 • Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  14:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Κολοσσός H Hotels
  14:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:45Γκστάαντ, Ελβετία. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Moto3 2018
  14:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Μπόχουμ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: Μίρζα Μπάσιτς - Μάριους Κόπιλ
  16:002018 ATP World Tour 250. Σόφια. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto2 2018
  16:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 3η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • MotoGP 2018
  17:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Λεβάντε. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Χιούστον Ρόκετς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Φίλιπ Κολσράιμπερ. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.)
 • GP Confidential 2018 E12
  19:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:15Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Βαλένθια
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Φενέρμπαχτσε
  20:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 3η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Κολοσσός H Hotels
  23:05Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E28
  23:20Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  23:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  00:00Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Σάλκε
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:05Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:20Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Βαλένθια
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • RBAR 2018 - Magazine
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  03:15Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E12
  03:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Μπρέσια
  04:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μαρσέιγ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Τένις: Σλόαν Στέφενς - Γιελένα Οσταπένκο
  05:30WTA 2018. Miami Open presented by Itau. Τελικός. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Σάλκε
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Φενέρμπαχτσε
  06:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • 96ο Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb 2018
  07:00Οι πιο θαρραλέοι οδηγοί μηχανοκίνητων αναμετρούνται σε έναν 'Αγώνα προς τα σύννεφα', το ετήσιο Pikes Peak Climb Event, με στόχο τον τερματισμό στα Βραχώδη Όρη της Βορείου Αμερικής, αψηφώντας το υψόμετρο, την απόσταση 19.99 χιλιομέτρων και τις καιρικές συνθήκες. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • UEFA Youth League 2017-18 - Ανασκόπηση
  07:30Ανασκόπηση σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  07:45Mongolia Bike Challenge.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:154 Deserts Race Series.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  08:25Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:45PANERAI Classic Yachts Challenge.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Κολοσσός H Hotels
  09:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  09:15XTERRA European Tour.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  09:45Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 3η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  10:45XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Τοντέλα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  11:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E6
  12:05Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  12:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:50Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E652
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζιρόνα
  13:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:15Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  14:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  15:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:20Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  16:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Ντόμινικ Τιέμ - Αλίαζ Μπεντένε
  17:002018 ATP World Tour 250. Argentina Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • GP Confidential 2018 E12
  17:30Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Χετάφε. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Ατλάντα Χοκς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Μάλεκ Τζαζίρι - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.)
 • WRC 2018
  19:30Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  20:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies