Κατατέθηκε η τροπολογία για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια
SHARE

Κατατέθηκε η τροπολογία για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα τροπολογία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κατατέθηκε η οποία προτείνει τη κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αρκετά χρόνια οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν ταλαιπωρηθεί σε ότι αφορά το γηπεδικό ζήτημα. Μία νέα τροπολογία στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον, καθώς 57 βουλευτές κατέθεσαν τη νέα τροπολογία, η οποία υποστηρίζει ότι θα ωφελήσει την ΑΕΚ, τον αθλητισμό, αλλά και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η τροπολογία:

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Στο Νομοσχέδιο Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής: «Εναρμόνιση με την Οδηγία 2008/99/ΕΚ – Πλαίσιο παραγωγής και διαχείρισης για τη διαχείριση αποβλήτων – Εναρμόνιση με την Οδηγία 2008/98/ΕΚ Ρύθμιση θεμάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής»

Με την υπ' αριθμ. 62032/2-9-1934 απόφαση του τότε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ που έχει μεταγραφεί στον τόμο 1326 και με αύξ. Αριθμό 386 των βιβλίων του Υποθηκοφυλακείου Αθηνών, παραχωρήθηκε στο Αθλητικό Σωματείο «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» από το Ελληνικό Δημόσιο, έκταση 26.621,50 τ.μ., στην Ν. Φιλαδέλφεια, για την ίδρυση γυμναστηρίου και την εξυπηρέτηση υποχρεωτικά, του κοινωφελούς σκοπού του.

Στην συγκεκριμένη έκταση το αθλητικό σωματείο ανήγειρε προς εξυπηρέτηση του σκοπού του αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδα ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης και υποστηρικτικές αθλητικές-εμπορικές χρήσεις μικρής κλίμακας που λόγω της φήμης και της προέλευσης του σωματείου, προσέδωσαν και οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή, η οποία και ενίσχυσε και την κοινωνική και ατομική ανάπτυξη των κατοίκων της. Οι περισσότερες από αυτές τις εγκαταστάσεις είχαν κτιστεί πριν πολλά χρόνια, δεν τηρούσαν τις σύγχρονες προδιαγραφές και επλήγησαν και από το σεισμό του 1999. Οι μικροεπισκευές που έγιναν με σκοπό να λειτουργήσουν κάποια τμήματα της εξέδρας τελικά δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές.

Τελικά, το 2003, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του αθλητικού σωματείου κατεδαφίσθηκαν, και από τότε η παραχωρηθείσα έκταση παραμένει ακάλυπτη και ανεκμετάλλευτη, δημιουργώντας ταυτόχρονα προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής και κυρίως στερώντας ουσιαστικές υποδομές για αθλητισμό, τόσο από την Α.Ε.Κ., όσο και από φίλους του αθλητισμού. Σημειώνεται ότι μετά από πρόταση του Οργανισμού της Αθήνας ορίσθηκαν νέες οικοδομικές γραμμές, απομακρύνοντας τις εγκαταστάσεις κατά 6 μέτρα από τις κατοικίες, με αντάλλαγμα την παραχώρηση στο Αθλητικό Σωματείο έκτασης περίπου 3 στρεμμάτων στον ίδιο χώρο.

Στην νέα έκταση αυτή που εμφαίνεται στο από 11-12-2003 θεωρημένο από τη ΔΟΚΚ/ΥΠΕΧΩΔΕ τοπογραφικό διάγραμμα και συνοδεύει το Ν.3207 «Ρύθμιση θεμάτων Ολυμπιακής Προετοιμασίας και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ A302), μπορεί κάλλιστα να αναγερθεί ένα «αστικό αθλητικό κέντρο» για την εξυπηρέτηση των σκοπών όχι μόνο του αθλητικού σωματείου, αλλά και των κατοίκων της περιοχής, αφού θα ωφελήσει με εμπορική ανάπτυξη την Ν. Φιλαδέλφεια και τους γύρω Δήμους.

Στα σύγχρονα όμως εμπορικά κέντρα, εκτός από την δημιουργία καθαρά αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι απαραίτητη και η δημιουργία εγκαταστάσεων που συνοδεύουν και συνδράμουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως είναι χώροι συνάθροισης κοινού, εντευκτηρίων, χώρων εστίασης, αιθουσών εξυπηρέτησης Μ.Μ.Ε, κ.λπ.

Επιπλέον, τα σύγχρονα αθλητικά κέντρα μπορούν ν' αντλήσουν τα απαραίτητα για την κατασκευή τους κεφάλαια, από χώρους εμπορικής εκμεταλλεύσεως (καφέ, εμπορικά καταστήματα) που θα δημιουργηθούν εντός του αθλητικού κέντρου και θα επιφέρουν έσοδα που θα καλύψουν το κόστος κατασκευής (τοκοχρεολυτικές δόσεις ή αντιπαροχή) και λειτουργίας του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την παρ. 10 του άρθρου 7 του αθλητικού νόμου 2725/1999, ως ισχύει, η περιουσία του αθλητικού σωματείου Α.Ε.Κ. , όπως και όλων των αθλητικών σωματείων, σε περίπτωση λύσεώς τους περιέρχεται στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με βάση τα πιο πάνω φρονούμε ότι η συνημμένη τροπολογία είναι επιβεβλημένη γιατί θα ωφεληθούν από αυτή, όχι μόνο η ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ., αλλά και η περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας από την ανέγερση νέου γηπέδου, αλλά και γενικά ο Ελληνικός αθλητισμός που στερείται αθλητικών εγκαταστάσεων και κυρίως γηπέδων ποδοσφαίρου.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Στο Ο.Τ 295 του ρυμοτομικού σχεδίου της Νέας Φιλαδέλφειας, στο οποίο έχει παραχωρηθεί χώρος για τις ανάγκες του αθλητικού σωματείου με τίτλο Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (ΑΕΚ), επιτρέπονται πέραν των αθλητικών χρήσεων, σύνοδες χρήσεις των αθλητικών δραστηριοτήτων με τους αντίστοιχους κλειστούς διαδρόμους (πχ χώροι ΜΜΕ, χώροι αναψυχής και εστίασης της αθλητικής ομάδας, χώροι εκπαίδευσης, αθλητικοί ξενώνες, παιδότοπος, εκθεσιακοί χώροι κλπ) καθώς και εμπορικές δραστηριότητες με τους αντίστοιχους κλειστούς διαδρόμους (πχ καφέ, εστιατόρια, μαγειρεία, μπουτίκ αθλητικών ειδών, εμπορικά καταστήματα, συνεδριακό κέντρο, πολυκινηματογράφος, χώρος ψυχαγωγίας και αναψυχής κλπ), άνευ εφαρμογής των περιορισμών του άρθρου 3, παραγρ. 2 της Αποφ 3046/304/13-1-89 του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ «Κτιριοδομικός Κανονισμός» (ΦΕΚ 59/δ/3-2-89), όπως τροποποιήθηκε με την απόφαση 31252/22-7-09 (ΦΕΚ 396/ΑΑΠ/13-8-09.

Οι προτείνοντες Βουλευτές:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΡΔΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΡΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΖΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΕΡΛΕΠΕ - ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΠΛΕΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΣΚΡΑΦΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΖΩΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΙΛΕΝΑ, ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΛΙΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΒΛΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ, ΜΑΡΓΙΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΠΑΝΟΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΕΜΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΝΝΑ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ - ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΛΟΤΡΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΧΑΙΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΡΕΝΤΑΡΗ – ΤΕΝΤΕ ΟΛΓΑ, ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΤΣΕΛΗ ΛΟΥΚΑ, ΦΑΡΜΑΚΗ – ΓΚΕΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ».

Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»

 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  06:40Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  06:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  07:2517η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  07:55Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  08:1017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  08:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
  08:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:10Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  09:15Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:30Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  11:006η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  11:1017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • GP Confidential 2018 E24
  11:25Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  11:5517η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ (Ζ)
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • RBAR 2018
  12:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  12:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  12:40Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  13:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  15:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  20:30Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies