Βέλιτς: «Ο Παναθηναϊκός θέλει δουλειά ακόμα»

Βέλιτς: «Ο Παναθηναϊκός θέλει δουλειά ακόμα»

Μπορεί το «νερό να μπήκε στο αυλάκι» (όπως υποστήριξε), βάζοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας καλής ομάδας, ωστόσο ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Γιάσμικο Βέλιτς χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στις εντυπώσεις του από το φετινό πρωτάθλημα της Super League, αλλά στην πτώση του Παναθηναϊκού τελευταία, τονίζοντας παράλληλα πως η μάχη για τον τίτλο θα «τραβήξει» μέχρι τέλους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάσμικο Βέλιτς.

-Τι πρωτάθλημα παρακολουθούμε από πλευράς θεάματος;

«Είναι μία δύσκολη ερώτηση, γιατί η απάντηση εξαρτάται τι είναι το θέαμα για τον καθένα μας ξεχωριστά. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως είναι λιγότερο ανταγωνιστικό και βρίσκονται σε πτώση τα αγωνιστικά κριτήρια ώστε ένα μην ενθουσιαζόμαστε από το θέαμα που βλέπουμε. Η άποψη μου προέρχεται από τα παιχνίδια των μεγάλων ομάδων και μόνο, επειδή αυτά βλέπω περισσότερο».

-Υπάρχει κάποια ομάδα που έχει ενδιαφέρον φέτος στην Σούπερ Λίγκα;

«Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει η ομάδα της Ξάνθης. Δείχνει καλή εικόνα και βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο».

-Για την πτώση του Παναθηναϊκού;

«Νομίζω, αυτό, έχει σχέση με την νοοτροπία του πως αντιμετωπίζουμε τα πράγματα. Δηλαδή, με την υπερβολή που έχουμε ως λαός. Όπως και στην αρχή, όταν έπαιρνε τα αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός είχε υπερβολικά θετικές κριτικές, έτσι και τώρα, πάμε από το ένα άκρο στο άλλο. Είχα ερωτηθεί και τότε, και πάλι είχα πει το ίδιο. Όσον αφορά στην εικόνα της ομάδας, αυτό που βλέπω είναι πως έχει αρχίσει και μπαίνει νερό στο αυλάκι, πως υπάρχουν θετικά πράγματα, αλλά μέχρι εκεί».

-Αριθμητικά, είναι αρκετό το ρόστερ του ΠΑΟ για πρωτάθλημα;

«Αριθμητικά, ναι. Αριθμητικά και σε σχέση με την ποιότητα και την ισορροπία, μου είναι δύσκολο να το κρίνω. Πάντως σαν ποσότητα, παίκτες υπάρχουν πολλοί. Τώρα, αν αρκούν σαν λύσεις, δεν μπορώ και δεν πρέπει να το κρίνω εγώ».

-Ο τίτλος, θα είναι ανοικτός μέχρι τέλους;

«Νομίζω ναι. Αυτό πίστευα από την αρχή. Βέβαια, ο τίτλος θα κριθεί μεταξύ των δύο μεγάλων, αλλά ενδιαφέρον, θα υπάρχει μέχρι τέλους».

-Από τις μικρότερες ομάδες, υπάρχει κάποια άλλη που έχει κάνει καλή δουλειά εκτός της Ξάνθης που είπατε προηγουμένως;

«Αξιόλογες προσπάθειες κάποιων ομάδων όπως ο Παναιτωλικός που βγάζει μια υγεία, ή η ενδιαφέρουσα προσπάθεια του ΟΦΗ ναι. Αλλά το έργο, δεν μπορώ να το κρίνω αφού δεν ξέρω τα πράγματα από μέσα».

Η απάντηση του Σφαιρόπουλου για τις βολές
Η απάντηση του Σφαιρόπουλου για τις βολές
Γιασικεβίτσιους: «Δεν ήταν 50-50»
Γιασικεβίτσιους: «Δεν ήταν 50-50»
Ανακαλύψαμε το παιχνίδι γνώσεων που πρέπει να παίξει κάθε παρέα!
Ανακαλύψαμε το παιχνίδι γνώσεων που πρέπει να παίξει κάθε παρέα!
Επική ανατροπή από Ηρακλή, στον τελικό με ΠΑΟΚ
Επική ανατροπή από Ηρακλή, στον τελικό με ΠΑΟΚ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης