Κόντης: «Να μην στενοχωριέται ο κόσμος του Άρη»
SHARE

Κόντης: «Να μην στενοχωριέται ο κόσμος του Άρη»

Ο εκτελεστικός διευθυντής του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Μασάδο  ενώ μίλησε και για άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Ο Γιάννης Κόντης επιβεβαίωσε με όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 την πρόσληψη του κ. Μασάδο στον πάγκο του Άρη για 6 μήνες (με oψιόν για 1 χρόνο) αλλά και τις συζητήσεις για την επιστροφή του Σέρχιο Κόκε, επίσης εξέφρασε σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που δεν προστάτεψε τον Καστίγιο ενώ ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στο οικονομικό αλλά θα πληρωθούν σύντομα όλοι οι παίκτες και ο Άρης είναι κοντά στην εξεύρεση χρηματοδότη.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιάννης Κόντης μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι και ανέφερε :

«Πολλά δεν πήγαν καλά στο χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα μέχρι το 70’ περίπου είχε καλό πρόσωπο, όχι όπως το θέλουμε φυσικά αλλά είχε ένα καλό πρόσωπο στον αγώνα. Στην συνέχεια ο προπονητής του Ατρομήτου ρίσκαρε, έβαλε μέσα επιθετικούς και μέσους ενώ η δική μας απόδοση έπεσε. Είμαστε πάντως πολύ απογοητευμένοι από την διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου αλλά δεν βγάζουμε ανακοίνωση, δεν πιστεύουμε ότι κερδίζεις τίποτε βγάζοντας ανακοινώσεις. Άποψη μου είναι ότι ο διαιτητής μας έβαλε στην περιοχή ενώ δεν προστάτεψε τον Καστίγιο, που δεχόταν συνέχεια χτυπήματα και προκλήσεις από τους αντιπάλους του. Προσωπικά του δίνω εύσημα του Καστίγιο γιατί με την απόδοση του χθες έδειξε τον λόγο που τον εμπιστευτήκαμε πέρυσι και βοήθησε την ομάδα αλλά στο τέλος δεν άντεξε και αντέδρασε με αυτό τον τρόπο. Θα πρέπει και ο ίδιος να καταλάβει ότι έχει στοχοποιηθεί και οι αντίπαλοι παίκτες προσπαθούν με αθέμιτους τρόπους να τον προκαλέσουν και να αντιδράσει άσχημα καθώς είναι γνωστό το πάθος του όταν αγωνίζεται. Χθεσινοί ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να φέρονται με αυτό τον τρόπο με την ανοχή του διαιτητή και θα πω για τον Σκόνδρα, που έκανε κάτι δηλώσεις για τον Καστίγιο σήμερα ενώ σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν προκλητικός και είναι κρίμα γιατί είναι νέο παιδί, έχει καλή καριέρα μπροστά του και πρέπει να μάθει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στον αγωνιστικό χώρο και όχι με τέτοιο τρόπο».

Για τον κ. Μασάδο :

«Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία μαζί του και πιστεύω ότι είναι ένας προπονητής που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να δουλέψει με επιτυχία στον Άρη. Έχει συγκεκριμένη ποδοσφαιρική άποψη και ορθολογιστική σκέψη και ελπίζω να μείνει μαζί μας για καιρό. Αρχικά πάντως υπογράφει για 6 μήνες αλλά πρόθεση μας είναι να κάτσει πολύ περισσότερο στον Άρη».

Για τα οικονομικά προβλήματα και τις προσφυγές παικτών στον Άρη τελευταία :

«Υπάρχουν καθυστερήσεις στο οικονομικό κομμάτι καθώς δεν έχουμε πάρει τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ όλες οι ομάδες. Είναι χρήματα που έχουν προϋπολογιστεί και θα έρθουν στα ταμεία της ομάδας στην συνέχεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα εκτός από τους παίκτες έχει υποχρεώσεις και στο κράτος, εφορία, δόσεις κτλ. στις οποίες είναι απόλυτα συνεπής. Ο Άρης είναι η πιο συνεπής ομάδα στην Ελλάδα, έχουν γίνει ένα σωρό έλεγχοι από το ΣΔΟΕ αλλά δεν έχει βρεθεί ποτέ τίποτε μεμπτό για τον Άρη. Λόγω των καθυστερήσεων που υπάρχουν φέτος στις πληρωμές, η ομάδα επέλεξε να είναι απόλυτα συνεπής στην εφορία και να πάει λίγο πίσω τους παίκτες αλλά κανείς παίκτης δεν θα χάσει τα χρήματα του από τον Άρη».

Για το πως αισθάνθηκε με τις προσφυγές του Τσέζαρεκ και του Κουλουχέρη, ο κ. Κόντης τόνισε :

«Με ενόχλησαν φυσικά οι προσφυγές αυτές, είναι κάτι όμως που άπτεται της συνείδησης του καθενός. Η ομάδα τους έδωσε την ευκαιρία, τους έδειξε εμπιστοσύνη και τους ανανέωσε τα συμβόλαια και δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό που έγινε. Προσωπικά δεν συμφωνώ καθόλου με τον δρόμο της προσφυγής και ως μάνατζερ παλαιότερα πάντοτε προσπαθούσα να βρω μια διαφορετική λύση για τους παίκτες που αντιπροσώπευα και μόλις μια φορά τράβηξα ως το τέλος τον δρόμο της προσφυγής. Ήταν με τον Ιρανίλντο ενάντια στον Άρη και το είχα κάνει γιατί είχα καταλάβει ότι ήταν απατεώνας ο Ζαχουδάνης, μάλιστα με την υπόθεση αυτή άρχισε να αποκαλύπτεται τι πραγματικά ήταν ο Ζαχουδάκης και το κατάλαβαν στον Άρη, Ειδικότερα για τον Τσέζαρεκ θέλω πρώτα να εξακριβώσω μερικά πράγματα και μετά να είστε σίγουροι ότι θα βγω και θα τα πω με το όνομα τους».

Συμπλήρωσε επίσης :

«Να μην στενοχωριέται ο κόσμος του Άρη και δεν θα αφήσουμε την ομάδα να διαλυθεί τώρα, στην ομάδα θα παίζουν παίκτες που θέλουν να αγωνίζονται για την ομάδα. Στην συνέχεια πάντως, όχι τώρα γιατί δεν είναι ο καιρός για πολλές κινήσεις σε παίκτες, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πολύ καλύτερη ομάδα ενώ σύντομα θα υπάρξουν κινήσεις από την διοίκηση που θα εκπλήξουν πολλούς και θα ανακοινωθούν όταν πρέπει. Είναι σαφές ότι στο ποδόσφαιρο πλέον πρέπει να βρεθούν επενδυτές, που θα βοηθήσουν οικονομικά τις ομάδες, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να είναι υγιείς οι ομάδες. Βλέπετε τώρα μας έπνιξαν οικονομικά καθώς κόπηκε η ρευστότητα και δημιουργήθηκαν τα προβλήματα. Ο Άρης έχει να παίρνει πάνω από 3,5 εκ ευρώ στην συνέχεια και θα μπορέσει να τακτοποιήσει όλες τις οφειλές».

Στην ερώτηση αν υπάρχει ενδιαφέρον από αραβικό όμιλο για την ομάδα, ο κ. Κόντης ανέφερε :

«Δεν ξέρω τίποτε τέτοιο και δεν νομίζω να υπάρχει ενδιαφέρον από εταιρείες αραβικών συμφερόντων, δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Υπάρχουν όμως επαφές με εταιρείες ευρωπαϊκών συμφερόντων και μιλάμε για εταιρείες που θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα αυτή την στιγμή, δεν μιλάμε για πώληση ή αλλαγή διοίκησης στην ομάδα. Θεωρώ ότι σύντομα θα έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις και θα έρθει ρευστό στα ταμεία της ομάδας από την Ευρώπη».

Για την δήλωση του ότι δεν θα πρέπει οι ομάδες να δίνονται εν λευκώ σε κάποιον προπονητή :

«Συνήθως η πίεση από τα ΜΜΕ κυρίως ωθεί μια διοίκηση να κάνει κάτι τέτοιο, δεν πρέπει όμως να συμβαίνει αυτό. Μου θυμίζει τους ιθαγενείς που πήγαιναν οι Ισπανοί και τους έδιναν καθρεφτάκια και χαίρονταν. Είναι σαφές ότι κάθε προπονητής όταν έχει τέτοια εντολή, θα βολέψει πρώτα τους δικούς του παίκτες για παράδειγμα».

Για τον παραγκωνισμό του Πρίττα :

«Σαφώς και δεν ήταν εντολή της διοίκησης αυτό που έγινε με τον Πρίττα. Μάλιστα η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια να πείσει τον Πρίττα να μείνει και τότε, δεν σας κρύβω ότι είπαμε στον παίκτη ότι αν ο προπονητής επιμείνει σε αυτή την τακτική, η διοίκηση δεν ήταν διατεθειμένη να χάσει έτσι εύκολα περιουσιακά της στοιχεία».

Για την πρόταση του Άρη στην λίγκα να μην υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αδειοδότησης :

«Αυτό δεν ισχύει, είναι παραπληροφόρηση, ο Άρης έχει πάντα πρόταση και δεν κρύβεται. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που προτείναμε ήταν να υπάρχουν εγγυήσεις ότι οι ομάδες που θα ανεβαίνουν από την Β` Εθνική θα έχουν όλα τα εχέγγυα για να αδειοδοτηθούν. Αν όμως δεν έχουν τα πληρούν τα κριτήρια αδειοδότησης, τότε θα είναι καλύτερα να μείνει στην λίγκα μια ιστορική ομάδα παρά να ανέβει ο 13ος της Β` Εθνικής με μηδενικό μπάτζετ. Αν είναι να πέσει μια ιστορική ομάδα που δεν μπορεί να πάρει άδεια και να ανέβει μια τέτοια ομάδα από την Β` Εθνική, για εμάς είναι κοροϊδία και προτιμούμε να μείνει η ιστορική ομάδα, αυτή είναι η θέση του Άρη και αυτό προτείναμε στην λίγκα αλλά παρερμηνεύτηκε μάλλον σκοπίμως από διάφορους. Να ξέρετε πάντως ότι την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ και πιστεύω ότι τελικά θα αποφασίσει να μην πέφτουν ομάδες λόγω αδειοδότησης και αυτό θα ισχύσει μόνο για τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη».

Τέλος, για τον περίπτωση του Κόκε ή της απόκτησης ενός επιθετικού από τον Άρη, ο κ. Κόντης είπε: «Ο Κόκε έχει έρθει, είναι εδώ όπως γνωρίζετε ενώ αν υπάρξει κάποιος άλλος παίκτης θα το μάθετε όταν έρθει και αυτός. Ο Κόκε φυσικά δεν ήρθε για τουρισμό στην Ελλάδα αλλά πρέπει πρώτα να ξεπεραστούν κάποιες λεπτομέρειες και μετά να μιλάμε για συμφωνία. Θέλει πάντως πολύ να έρθει και να παίξει στον Άρη».

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Παπαγιάννης (video+photos)
ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Παπαγιάννης (video+photos)
Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό η Ρόγκα
Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό η Ρόγκα
Στις 27/7 η κλήρωση του Κυπέλλου
Στις 27/7 η κλήρωση του Κυπέλλου
Formula 1: Νέο διετές συμβόλαιο του Χάμιλτον με τη Mercedes
Formula 1: Νέο διετές συμβόλαιο του Χάμιλτον με τη Mercedes
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2018 E12
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  02:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  04:00Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:05Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  04:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  04:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  05:15Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  05:30Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  06:20XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  06:35Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  07:05Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  07:3049η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:35Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  08:20Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  08:45Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  08:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  09:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • WRC 2018
  11:05Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:40Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα (Ζ)
  11:45Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • GP Confidential 2018 E12
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  13:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  13:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:30Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:35Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Νυρεμβέργη
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:35Μαρκόπουλο.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:00Φινλανδία.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  16:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:00Paragliding World Cup.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:30Canada Man.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  18:00Outdoor Specials.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Ραφαέλ Ναδάλ - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • GP Confidential 2018 E12
  20:30Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies