Κόντης: «Να μην στενοχωριέται ο κόσμος του Άρη»
SHARE

Κόντης: «Να μην στενοχωριέται ο κόσμος του Άρη»

Ο εκτελεστικός διευθυντής του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Μασάδο  ενώ μίλησε και για άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Ο Γιάννης Κόντης επιβεβαίωσε με όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 την πρόσληψη του κ. Μασάδο στον πάγκο του Άρη για 6 μήνες (με oψιόν για 1 χρόνο) αλλά και τις συζητήσεις για την επιστροφή του Σέρχιο Κόκε, επίσης εξέφρασε σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που δεν προστάτεψε τον Καστίγιο ενώ ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στο οικονομικό αλλά θα πληρωθούν σύντομα όλοι οι παίκτες και ο Άρης είναι κοντά στην εξεύρεση χρηματοδότη.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιάννης Κόντης μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι και ανέφερε :

«Πολλά δεν πήγαν καλά στο χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα μέχρι το 70’ περίπου είχε καλό πρόσωπο, όχι όπως το θέλουμε φυσικά αλλά είχε ένα καλό πρόσωπο στον αγώνα. Στην συνέχεια ο προπονητής του Ατρομήτου ρίσκαρε, έβαλε μέσα επιθετικούς και μέσους ενώ η δική μας απόδοση έπεσε. Είμαστε πάντως πολύ απογοητευμένοι από την διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου αλλά δεν βγάζουμε ανακοίνωση, δεν πιστεύουμε ότι κερδίζεις τίποτε βγάζοντας ανακοινώσεις. Άποψη μου είναι ότι ο διαιτητής μας έβαλε στην περιοχή ενώ δεν προστάτεψε τον Καστίγιο, που δεχόταν συνέχεια χτυπήματα και προκλήσεις από τους αντιπάλους του. Προσωπικά του δίνω εύσημα του Καστίγιο γιατί με την απόδοση του χθες έδειξε τον λόγο που τον εμπιστευτήκαμε πέρυσι και βοήθησε την ομάδα αλλά στο τέλος δεν άντεξε και αντέδρασε με αυτό τον τρόπο. Θα πρέπει και ο ίδιος να καταλάβει ότι έχει στοχοποιηθεί και οι αντίπαλοι παίκτες προσπαθούν με αθέμιτους τρόπους να τον προκαλέσουν και να αντιδράσει άσχημα καθώς είναι γνωστό το πάθος του όταν αγωνίζεται. Χθεσινοί ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να φέρονται με αυτό τον τρόπο με την ανοχή του διαιτητή και θα πω για τον Σκόνδρα, που έκανε κάτι δηλώσεις για τον Καστίγιο σήμερα ενώ σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν προκλητικός και είναι κρίμα γιατί είναι νέο παιδί, έχει καλή καριέρα μπροστά του και πρέπει να μάθει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στον αγωνιστικό χώρο και όχι με τέτοιο τρόπο».

Για τον κ. Μασάδο :

«Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία μαζί του και πιστεύω ότι είναι ένας προπονητής που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να δουλέψει με επιτυχία στον Άρη. Έχει συγκεκριμένη ποδοσφαιρική άποψη και ορθολογιστική σκέψη και ελπίζω να μείνει μαζί μας για καιρό. Αρχικά πάντως υπογράφει για 6 μήνες αλλά πρόθεση μας είναι να κάτσει πολύ περισσότερο στον Άρη».

Για τα οικονομικά προβλήματα και τις προσφυγές παικτών στον Άρη τελευταία :

«Υπάρχουν καθυστερήσεις στο οικονομικό κομμάτι καθώς δεν έχουμε πάρει τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ όλες οι ομάδες. Είναι χρήματα που έχουν προϋπολογιστεί και θα έρθουν στα ταμεία της ομάδας στην συνέχεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα εκτός από τους παίκτες έχει υποχρεώσεις και στο κράτος, εφορία, δόσεις κτλ. στις οποίες είναι απόλυτα συνεπής. Ο Άρης είναι η πιο συνεπής ομάδα στην Ελλάδα, έχουν γίνει ένα σωρό έλεγχοι από το ΣΔΟΕ αλλά δεν έχει βρεθεί ποτέ τίποτε μεμπτό για τον Άρη. Λόγω των καθυστερήσεων που υπάρχουν φέτος στις πληρωμές, η ομάδα επέλεξε να είναι απόλυτα συνεπής στην εφορία και να πάει λίγο πίσω τους παίκτες αλλά κανείς παίκτης δεν θα χάσει τα χρήματα του από τον Άρη».

Για το πως αισθάνθηκε με τις προσφυγές του Τσέζαρεκ και του Κουλουχέρη, ο κ. Κόντης τόνισε :

«Με ενόχλησαν φυσικά οι προσφυγές αυτές, είναι κάτι όμως που άπτεται της συνείδησης του καθενός. Η ομάδα τους έδωσε την ευκαιρία, τους έδειξε εμπιστοσύνη και τους ανανέωσε τα συμβόλαια και δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό που έγινε. Προσωπικά δεν συμφωνώ καθόλου με τον δρόμο της προσφυγής και ως μάνατζερ παλαιότερα πάντοτε προσπαθούσα να βρω μια διαφορετική λύση για τους παίκτες που αντιπροσώπευα και μόλις μια φορά τράβηξα ως το τέλος τον δρόμο της προσφυγής. Ήταν με τον Ιρανίλντο ενάντια στον Άρη και το είχα κάνει γιατί είχα καταλάβει ότι ήταν απατεώνας ο Ζαχουδάνης, μάλιστα με την υπόθεση αυτή άρχισε να αποκαλύπτεται τι πραγματικά ήταν ο Ζαχουδάκης και το κατάλαβαν στον Άρη, Ειδικότερα για τον Τσέζαρεκ θέλω πρώτα να εξακριβώσω μερικά πράγματα και μετά να είστε σίγουροι ότι θα βγω και θα τα πω με το όνομα τους».

Συμπλήρωσε επίσης :

«Να μην στενοχωριέται ο κόσμος του Άρη και δεν θα αφήσουμε την ομάδα να διαλυθεί τώρα, στην ομάδα θα παίζουν παίκτες που θέλουν να αγωνίζονται για την ομάδα. Στην συνέχεια πάντως, όχι τώρα γιατί δεν είναι ο καιρός για πολλές κινήσεις σε παίκτες, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πολύ καλύτερη ομάδα ενώ σύντομα θα υπάρξουν κινήσεις από την διοίκηση που θα εκπλήξουν πολλούς και θα ανακοινωθούν όταν πρέπει. Είναι σαφές ότι στο ποδόσφαιρο πλέον πρέπει να βρεθούν επενδυτές, που θα βοηθήσουν οικονομικά τις ομάδες, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να είναι υγιείς οι ομάδες. Βλέπετε τώρα μας έπνιξαν οικονομικά καθώς κόπηκε η ρευστότητα και δημιουργήθηκαν τα προβλήματα. Ο Άρης έχει να παίρνει πάνω από 3,5 εκ ευρώ στην συνέχεια και θα μπορέσει να τακτοποιήσει όλες τις οφειλές».

Στην ερώτηση αν υπάρχει ενδιαφέρον από αραβικό όμιλο για την ομάδα, ο κ. Κόντης ανέφερε :

«Δεν ξέρω τίποτε τέτοιο και δεν νομίζω να υπάρχει ενδιαφέρον από εταιρείες αραβικών συμφερόντων, δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Υπάρχουν όμως επαφές με εταιρείες ευρωπαϊκών συμφερόντων και μιλάμε για εταιρείες που θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα αυτή την στιγμή, δεν μιλάμε για πώληση ή αλλαγή διοίκησης στην ομάδα. Θεωρώ ότι σύντομα θα έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις και θα έρθει ρευστό στα ταμεία της ομάδας από την Ευρώπη».

Για την δήλωση του ότι δεν θα πρέπει οι ομάδες να δίνονται εν λευκώ σε κάποιον προπονητή :

«Συνήθως η πίεση από τα ΜΜΕ κυρίως ωθεί μια διοίκηση να κάνει κάτι τέτοιο, δεν πρέπει όμως να συμβαίνει αυτό. Μου θυμίζει τους ιθαγενείς που πήγαιναν οι Ισπανοί και τους έδιναν καθρεφτάκια και χαίρονταν. Είναι σαφές ότι κάθε προπονητής όταν έχει τέτοια εντολή, θα βολέψει πρώτα τους δικούς του παίκτες για παράδειγμα».

Για τον παραγκωνισμό του Πρίττα :

«Σαφώς και δεν ήταν εντολή της διοίκησης αυτό που έγινε με τον Πρίττα. Μάλιστα η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια να πείσει τον Πρίττα να μείνει και τότε, δεν σας κρύβω ότι είπαμε στον παίκτη ότι αν ο προπονητής επιμείνει σε αυτή την τακτική, η διοίκηση δεν ήταν διατεθειμένη να χάσει έτσι εύκολα περιουσιακά της στοιχεία».

Για την πρόταση του Άρη στην λίγκα να μην υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αδειοδότησης :

«Αυτό δεν ισχύει, είναι παραπληροφόρηση, ο Άρης έχει πάντα πρόταση και δεν κρύβεται. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που προτείναμε ήταν να υπάρχουν εγγυήσεις ότι οι ομάδες που θα ανεβαίνουν από την Β` Εθνική θα έχουν όλα τα εχέγγυα για να αδειοδοτηθούν. Αν όμως δεν έχουν τα πληρούν τα κριτήρια αδειοδότησης, τότε θα είναι καλύτερα να μείνει στην λίγκα μια ιστορική ομάδα παρά να ανέβει ο 13ος της Β` Εθνικής με μηδενικό μπάτζετ. Αν είναι να πέσει μια ιστορική ομάδα που δεν μπορεί να πάρει άδεια και να ανέβει μια τέτοια ομάδα από την Β` Εθνική, για εμάς είναι κοροϊδία και προτιμούμε να μείνει η ιστορική ομάδα, αυτή είναι η θέση του Άρη και αυτό προτείναμε στην λίγκα αλλά παρερμηνεύτηκε μάλλον σκοπίμως από διάφορους. Να ξέρετε πάντως ότι την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ και πιστεύω ότι τελικά θα αποφασίσει να μην πέφτουν ομάδες λόγω αδειοδότησης και αυτό θα ισχύσει μόνο για τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη».

Τέλος, για τον περίπτωση του Κόκε ή της απόκτησης ενός επιθετικού από τον Άρη, ο κ. Κόντης είπε: «Ο Κόκε έχει έρθει, είναι εδώ όπως γνωρίζετε ενώ αν υπάρξει κάποιος άλλος παίκτης θα το μάθετε όταν έρθει και αυτός. Ο Κόκε φυσικά δεν ήρθε για τουρισμό στην Ελλάδα αλλά πρέπει πρώτα να ξεπεραστούν κάποιες λεπτομέρειες και μετά να μιλάμε για συμφωνία. Θέλει πάντως πολύ να έρθει και να παίξει στον Άρη».

Το απόλυτο standing ovation για τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στο «Ολντ Τράφορντ» (video)
Το απόλυτο standing ovation για τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στο «Ολντ Τράφορντ» (video)
Τεράστια πρόκριση του Ιπποκράτη στη Νίκαια
Τεράστια πρόκριση του Ιπποκράτη στη Νίκαια
Έγραψε ιστορία ο 700άρης Γιουλ
Έγραψε ιστορία ο 700άρης Γιουλ
Football League: Το τηλεοπτικό «αγκάθι» και τα πλέι οφ/άουτ
Football League: Το τηλεοπτικό «αγκάθι» και τα πλέι οφ/άουτ

 • Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον (Ζ)
  14:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Ποδόσφαιρο: Έιμπαρ - Λεγανές (Ζ)
  14:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018 (Ζ)
  14:20Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  14:45Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο.
 • Τένις: Μαρία Σάκκαρη - Κίκι Μπέρτενς
  15:10WTA 2018. Korea Open. Ημιτελικός. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  15:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • RBAR 2018
  15:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  16:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019 (Ζ)
  16:15Supercopa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • GP Confidential 2018 E18
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια (Ζ)
  17:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018
  17:30Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  17:45Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  18:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο (Ζ)
  18:30Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  18:40Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Πυγμαχία: Άντονι Τζόσουα - Αλεξάντερ Ποβέτκιν (Ζ)
  19:00WBA, IBF, WBO Heavyweight World Championship. Γουέμπλεϊ. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • MotoGP 2018
  19:35Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Στιγμιότυπα
  19:45Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Χάντερσφιλντ
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  20:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Moto2 2018
  20:50Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  22:05Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  22:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  22:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο
  23:00Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:15Μαρκόπουλο.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018 (Ζ)
  23:30Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • MotoGP 2018
  23:35Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Κέβιν Άντερσον (Ζ)
  00:00Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Moto2 2018
  00:50Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 3. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  01:00Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Πόρτο
  01:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Σλάβια Πράγας - Μπορντό
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  02:00Νταβίντ Γκοφάν/Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Τζακ Σοκ/Νικ Κύργιος. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπ. Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • MotoGP 2018
  02:05Gran Premio Movistar de Aragon. Ελεύθερα δοκιμαστικά 4. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018 (Ζ)
  02:30Τιάγκο Σάντος 'de Lima Marreta' - Έρικ Άντερς 'Ya Boi'. Σάο Πάουλο, Βραζιλία. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • Moto3 2018
  03:00Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Ολίμπια Μιλάνο
  03:30Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ
  03:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • MotoGP 2018
  03:55Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά 1&2. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  04:00Αφιέρωμα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης
  04:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  05:05Gran Premio Movistar de Aragon. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  05:45Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Νιουκάστλ
  06:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • MotoGP 2018
  06:20Gran Premio Movistar de Aragon 10' πίστας.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  06:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Γκλάντμπαχ
  06:55Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  07:05Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  07:35Gran Premio Movistar de Aragon. Προθέρμανση. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Μπάσκετ: Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019
  08:00Supercopa. Διαγωνισμός τρίποντων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018 (Ζ)
  08:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Ποδόσφαιρο: Μπέρνλι - Μπόρνμουθ
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  08:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto3 2018 (Ζ)
  08:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  09:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  09:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη (Ζ)
  10:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Moto2 2018 (Ζ)
  10:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον
  10:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  11:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου
  11:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • MotoGP 2018 (Ζ)
  11:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ
  12:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Τσέλσι (Ζ)
  12:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  13:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 2ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  13:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018 (Ζ)
  13:20Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  13:30Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Στιγμιότυπα
  14:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ζ)
  15:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  15:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  16:00Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  16:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  16:30Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Στιγμιότυπα
  17:00Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν (Ζ)
  17:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Moto3 2018
  17:45Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Στιγμιότυπα
  18:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018 (Ζ)
  18:30Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ζιρόνα (Ζ)
  18:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Τένις: Laver Cup 2018 (Ζ)
  19:00Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto2 2018
  19:10Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  19:303ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  20:40Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Βαλένθια
  20:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies