Κόντης: «Να μην στενοχωριέται ο κόσμος του Άρη»
SHARE

Κόντης: «Να μην στενοχωριέται ο κόσμος του Άρη»

Ο εκτελεστικός διευθυντής του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Μασάδο  ενώ μίλησε και για άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Ο Γιάννης Κόντης επιβεβαίωσε με όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 την πρόσληψη του κ. Μασάδο στον πάγκο του Άρη για 6 μήνες (με oψιόν για 1 χρόνο) αλλά και τις συζητήσεις για την επιστροφή του Σέρχιο Κόκε, επίσης εξέφρασε σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που δεν προστάτεψε τον Καστίγιο ενώ ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στο οικονομικό αλλά θα πληρωθούν σύντομα όλοι οι παίκτες και ο Άρης είναι κοντά στην εξεύρεση χρηματοδότη.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιάννης Κόντης μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι και ανέφερε :

«Πολλά δεν πήγαν καλά στο χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα μέχρι το 70’ περίπου είχε καλό πρόσωπο, όχι όπως το θέλουμε φυσικά αλλά είχε ένα καλό πρόσωπο στον αγώνα. Στην συνέχεια ο προπονητής του Ατρομήτου ρίσκαρε, έβαλε μέσα επιθετικούς και μέσους ενώ η δική μας απόδοση έπεσε. Είμαστε πάντως πολύ απογοητευμένοι από την διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου αλλά δεν βγάζουμε ανακοίνωση, δεν πιστεύουμε ότι κερδίζεις τίποτε βγάζοντας ανακοινώσεις. Άποψη μου είναι ότι ο διαιτητής μας έβαλε στην περιοχή ενώ δεν προστάτεψε τον Καστίγιο, που δεχόταν συνέχεια χτυπήματα και προκλήσεις από τους αντιπάλους του. Προσωπικά του δίνω εύσημα του Καστίγιο γιατί με την απόδοση του χθες έδειξε τον λόγο που τον εμπιστευτήκαμε πέρυσι και βοήθησε την ομάδα αλλά στο τέλος δεν άντεξε και αντέδρασε με αυτό τον τρόπο. Θα πρέπει και ο ίδιος να καταλάβει ότι έχει στοχοποιηθεί και οι αντίπαλοι παίκτες προσπαθούν με αθέμιτους τρόπους να τον προκαλέσουν και να αντιδράσει άσχημα καθώς είναι γνωστό το πάθος του όταν αγωνίζεται. Χθεσινοί ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να φέρονται με αυτό τον τρόπο με την ανοχή του διαιτητή και θα πω για τον Σκόνδρα, που έκανε κάτι δηλώσεις για τον Καστίγιο σήμερα ενώ σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν προκλητικός και είναι κρίμα γιατί είναι νέο παιδί, έχει καλή καριέρα μπροστά του και πρέπει να μάθει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στον αγωνιστικό χώρο και όχι με τέτοιο τρόπο».

Για τον κ. Μασάδο :

«Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία μαζί του και πιστεύω ότι είναι ένας προπονητής που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να δουλέψει με επιτυχία στον Άρη. Έχει συγκεκριμένη ποδοσφαιρική άποψη και ορθολογιστική σκέψη και ελπίζω να μείνει μαζί μας για καιρό. Αρχικά πάντως υπογράφει για 6 μήνες αλλά πρόθεση μας είναι να κάτσει πολύ περισσότερο στον Άρη».

Για τα οικονομικά προβλήματα και τις προσφυγές παικτών στον Άρη τελευταία :

«Υπάρχουν καθυστερήσεις στο οικονομικό κομμάτι καθώς δεν έχουμε πάρει τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ όλες οι ομάδες. Είναι χρήματα που έχουν προϋπολογιστεί και θα έρθουν στα ταμεία της ομάδας στην συνέχεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα εκτός από τους παίκτες έχει υποχρεώσεις και στο κράτος, εφορία, δόσεις κτλ. στις οποίες είναι απόλυτα συνεπής. Ο Άρης είναι η πιο συνεπής ομάδα στην Ελλάδα, έχουν γίνει ένα σωρό έλεγχοι από το ΣΔΟΕ αλλά δεν έχει βρεθεί ποτέ τίποτε μεμπτό για τον Άρη. Λόγω των καθυστερήσεων που υπάρχουν φέτος στις πληρωμές, η ομάδα επέλεξε να είναι απόλυτα συνεπής στην εφορία και να πάει λίγο πίσω τους παίκτες αλλά κανείς παίκτης δεν θα χάσει τα χρήματα του από τον Άρη».

Για το πως αισθάνθηκε με τις προσφυγές του Τσέζαρεκ και του Κουλουχέρη, ο κ. Κόντης τόνισε :

«Με ενόχλησαν φυσικά οι προσφυγές αυτές, είναι κάτι όμως που άπτεται της συνείδησης του καθενός. Η ομάδα τους έδωσε την ευκαιρία, τους έδειξε εμπιστοσύνη και τους ανανέωσε τα συμβόλαια και δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό που έγινε. Προσωπικά δεν συμφωνώ καθόλου με τον δρόμο της προσφυγής και ως μάνατζερ παλαιότερα πάντοτε προσπαθούσα να βρω μια διαφορετική λύση για τους παίκτες που αντιπροσώπευα και μόλις μια φορά τράβηξα ως το τέλος τον δρόμο της προσφυγής. Ήταν με τον Ιρανίλντο ενάντια στον Άρη και το είχα κάνει γιατί είχα καταλάβει ότι ήταν απατεώνας ο Ζαχουδάνης, μάλιστα με την υπόθεση αυτή άρχισε να αποκαλύπτεται τι πραγματικά ήταν ο Ζαχουδάκης και το κατάλαβαν στον Άρη, Ειδικότερα για τον Τσέζαρεκ θέλω πρώτα να εξακριβώσω μερικά πράγματα και μετά να είστε σίγουροι ότι θα βγω και θα τα πω με το όνομα τους».

Συμπλήρωσε επίσης :

«Να μην στενοχωριέται ο κόσμος του Άρη και δεν θα αφήσουμε την ομάδα να διαλυθεί τώρα, στην ομάδα θα παίζουν παίκτες που θέλουν να αγωνίζονται για την ομάδα. Στην συνέχεια πάντως, όχι τώρα γιατί δεν είναι ο καιρός για πολλές κινήσεις σε παίκτες, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πολύ καλύτερη ομάδα ενώ σύντομα θα υπάρξουν κινήσεις από την διοίκηση που θα εκπλήξουν πολλούς και θα ανακοινωθούν όταν πρέπει. Είναι σαφές ότι στο ποδόσφαιρο πλέον πρέπει να βρεθούν επενδυτές, που θα βοηθήσουν οικονομικά τις ομάδες, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να είναι υγιείς οι ομάδες. Βλέπετε τώρα μας έπνιξαν οικονομικά καθώς κόπηκε η ρευστότητα και δημιουργήθηκαν τα προβλήματα. Ο Άρης έχει να παίρνει πάνω από 3,5 εκ ευρώ στην συνέχεια και θα μπορέσει να τακτοποιήσει όλες τις οφειλές».

Στην ερώτηση αν υπάρχει ενδιαφέρον από αραβικό όμιλο για την ομάδα, ο κ. Κόντης ανέφερε :

«Δεν ξέρω τίποτε τέτοιο και δεν νομίζω να υπάρχει ενδιαφέρον από εταιρείες αραβικών συμφερόντων, δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Υπάρχουν όμως επαφές με εταιρείες ευρωπαϊκών συμφερόντων και μιλάμε για εταιρείες που θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα αυτή την στιγμή, δεν μιλάμε για πώληση ή αλλαγή διοίκησης στην ομάδα. Θεωρώ ότι σύντομα θα έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις και θα έρθει ρευστό στα ταμεία της ομάδας από την Ευρώπη».

Για την δήλωση του ότι δεν θα πρέπει οι ομάδες να δίνονται εν λευκώ σε κάποιον προπονητή :

«Συνήθως η πίεση από τα ΜΜΕ κυρίως ωθεί μια διοίκηση να κάνει κάτι τέτοιο, δεν πρέπει όμως να συμβαίνει αυτό. Μου θυμίζει τους ιθαγενείς που πήγαιναν οι Ισπανοί και τους έδιναν καθρεφτάκια και χαίρονταν. Είναι σαφές ότι κάθε προπονητής όταν έχει τέτοια εντολή, θα βολέψει πρώτα τους δικούς του παίκτες για παράδειγμα».

Για τον παραγκωνισμό του Πρίττα :

«Σαφώς και δεν ήταν εντολή της διοίκησης αυτό που έγινε με τον Πρίττα. Μάλιστα η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια να πείσει τον Πρίττα να μείνει και τότε, δεν σας κρύβω ότι είπαμε στον παίκτη ότι αν ο προπονητής επιμείνει σε αυτή την τακτική, η διοίκηση δεν ήταν διατεθειμένη να χάσει έτσι εύκολα περιουσιακά της στοιχεία».

Για την πρόταση του Άρη στην λίγκα να μην υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αδειοδότησης :

«Αυτό δεν ισχύει, είναι παραπληροφόρηση, ο Άρης έχει πάντα πρόταση και δεν κρύβεται. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που προτείναμε ήταν να υπάρχουν εγγυήσεις ότι οι ομάδες που θα ανεβαίνουν από την Β` Εθνική θα έχουν όλα τα εχέγγυα για να αδειοδοτηθούν. Αν όμως δεν έχουν τα πληρούν τα κριτήρια αδειοδότησης, τότε θα είναι καλύτερα να μείνει στην λίγκα μια ιστορική ομάδα παρά να ανέβει ο 13ος της Β` Εθνικής με μηδενικό μπάτζετ. Αν είναι να πέσει μια ιστορική ομάδα που δεν μπορεί να πάρει άδεια και να ανέβει μια τέτοια ομάδα από την Β` Εθνική, για εμάς είναι κοροϊδία και προτιμούμε να μείνει η ιστορική ομάδα, αυτή είναι η θέση του Άρη και αυτό προτείναμε στην λίγκα αλλά παρερμηνεύτηκε μάλλον σκοπίμως από διάφορους. Να ξέρετε πάντως ότι την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ και πιστεύω ότι τελικά θα αποφασίσει να μην πέφτουν ομάδες λόγω αδειοδότησης και αυτό θα ισχύσει μόνο για τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη».

Τέλος, για τον περίπτωση του Κόκε ή της απόκτησης ενός επιθετικού από τον Άρη, ο κ. Κόντης είπε: «Ο Κόκε έχει έρθει, είναι εδώ όπως γνωρίζετε ενώ αν υπάρξει κάποιος άλλος παίκτης θα το μάθετε όταν έρθει και αυτός. Ο Κόκε φυσικά δεν ήρθε για τουρισμό στην Ελλάδα αλλά πρέπει πρώτα να ξεπεραστούν κάποιες λεπτομέρειες και μετά να μιλάμε για συμφωνία. Θέλει πάντως πολύ να έρθει και να παίξει στον Άρη».

Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»

 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • RBAR 2018 - Magazine
  04:00Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  06:40Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  06:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  07:2517η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  07:55Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  08:1017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  08:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
  08:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:10Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  09:15Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:30Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  11:006η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  11:1017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • GP Confidential 2018 E24
  11:25Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  11:5517η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ (Ζ)
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • RBAR 2018
  12:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  12:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  12:40Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  13:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  15:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  20:30Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies