Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Καλουτσάκη
SHARE

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Καλουτσάκη

Επιστολή παραίτησης έστειλε στη διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Γιώργος Καλουτσάκης, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.

Με ομόφωνη απόφαση όλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής δεν έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του κ. Καλουτσάκη, ο οποίος έστειλε επιστολή όπου αιτιολογεί την απόφαση που πήρε.

Αναλυτικά η απόφαση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ με ομόφωνη απόφαση δεν κάνουν δεκτή την παραίτηση του μέλους  κ. Γιώργου Καλουτσάκη που κατατέθηκε με την παρακάτω επιστολή. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής που προέκυψε μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη  ΠΑΕ ΟΦΗ κανείς δεν περισσεύει.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αφού έμεινε ακέφαλη μετά τη Γ.Σ. που έγινε στις 30-12-2011, μέσα από τη νόμιμη διαδικασία του Πρωτοδικείου έχει διοικούσα επιτροπή που καλείται να δώσει λύσεις σε  πολυποίκιλα  μεγάλα προβλήματα. Χρειάζεται μια άλλη επιχειρηματική λειτουργία, οργάνωση, συμμάζεμα και στοχευμένη προσπάθεια κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου.

Σ αυτή τη προσπάθεια κανείς που αγαπά αυτή την ομάδα δεν πρέπει να κάνει πίσω και η συμμετοχή του κ. Καλουτσάκης είναι αναγκαία γιατί έχει αποδείξει τι μπορεί να προσφέρει.
Δεν ξεκινήσαμε για να κάνουμε θαύματα, αυτά στις σημερινές συνθήκες είναι πολύ δύσκολα. Η συμμετοχή μας είναι απόλυτα ανιδιοτελής και μέσα απ’ αυτή την προσπάθεια θα δουλέψουμε για να δρομολογήσουμε λύσεις στο βαθμό που θα βρούμε ανταπόκριση.

Ο ΟΦΗ είναι υπόθεση όλων».

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Καλουτσάκη:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Σε ευχαριστώ πολύ για την τιμητική πρόταση να συμμετέχω στο ΔΣ της
ΠΑΕ. Επί δύο χρόνια περάσαμε πολλά και μείναμε ενωμένοι.

Η χθεσινή παρέμβαση του Νίκου Μαχλά στην εκπομπή του Μαν. Χρονάκη στον ραδιοσταθμό Athletic Radio ιδιοκτησίας Ματθαίου Πουλινάκη ήταν για εμένα το τελευταίο δράμα το οποίο σκοπεύω να ζήσω στα κοινά της αγαπημένης μου ομάδας.

Δεν μπορώ να αποδεχτώ τη θέση του μέλους της διοικούσας και παρακαλώ όπως με αντικαταστήσετε με έναν από τους εξαιρετικούς αναπληρωματικούς συναδέλφους.

Ακούγοντας εχθές το Νίκο Μαχλά καθώς και τους δημοσιογράφους του σταθμού στη διάρκεια όλης της ημέρας ένιωσα αηδία και αποτροπιασμό.

Υπάρχει μια συντεταγμένη προσπάθεια απαξίωσης των μελών της νέας διοίκησης με λασπολογία, υπονοούμενα, ανώνυμες πληροφορίες και διαστρέβλωση της αλήθειας.

Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι περήφανα χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους δημοσιογράφο, δεν είχαν ούτε την ελάχιστη ευθιξία να καλέσουν τους ανθρώπους τους οποίους κατηγορούν και να τους ζητήσουν έστω να εκθέσουν την άποψη τους.

Οι ίδιοι που τον τελευταίο μήνα έβαλαν ακατάπαυστα κατά του Μαχλά για να τον σπρώξουν στην παραίτηση τώρα παίζουν τον ρόλο του θιασώτη και χειροκρότητη του.

Όλο αυτό τον καιρό γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν βγήκα ποτέ δημόσια να μιλήσω για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ ΟΦΗ γιατί έτσι ορίζει η εταιρική εχεμύθεια.

Δεν βγήκα δημόσια να μιλήσω για συναδέλφους άσχετα από το αν πίστευα ότι γίνονται λάθη.

Όλα τα συζητούσαμε πίσω από κλειστές πόρτες όπως έπρεπε και από μεριάς μου δεν βγήκαν ποτέ πληροφορίες ούτε στα πιο στενά μου πρόσωπα.

Η ελαφρότητα με την οποία μίλησε ο Νίκος και η οποία προσβάλει όλο το συμβούλιο με φέρνει απέναντι του και όχι δίπλα του.

Όλοι μας πάντα αναγνωρίζαμε την αξία του, τον αγώνα του και τα πόσα πολλά έκανε για την ομάδα.

Αυτή η στήριξη δεν ήταν στα λόγια και στο γλείψιμο του ραδιοφώνου αλλά στις πράξεις, στις συχνές επισκέψεις μας στην Παγκρήτια Τράπεζα όπου ενεχυριάζαμε το μέλλον των παιδιών μας, στις πόρτες του γηπέδου, στα δικαστήρια, στη ζητιανιά για την ΟΦΑΡΑ μας και στα καθημερινά έξοδα τα οποία κάναμε χωρίς ποτέ να πάρουμε ούτε μία τυπική απόδειξη από την εταιρεία.

Ήμασταν τα ΜΟΝΑ άτομα σε όλη την ομιλίτικη οικογένεια που καθόμασταν δίπλα του και συμμετείχαμε στον αγώνα του.

Είμαστε οι μόνοι οι οποίοι μπορούμε να κρίνουμε τον Νίκο γιατί πολύ απλά είμαστε οι μόνοι που έχουμε τέτοιο δικαίωμα σαν συνεργάτες του.

Όλοι οι άλλοι χειροκροτητές και επικριτές κάνουν απλά εύκολη και ανέξοδη κριτική και αν ποτέ δεν κάναμε έναν ειλικρινή απολογισμό τώρα μετά από τα σκληρά λόγια του και ιδιαίτερα την απειλή του ότι αν "οι καινούριοι σε ένα μήνα δεν βάλουν λεφτά θα τους κάνω να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν" επιβάλλεται να τον κάνουμε.

Πως μπορώ να ξεχάσω την ξευτίλα που περάσαμε με το θέμα Φαγαδάκη όπου ο Νίκος μας έβγαζε υπερβολικούς γκρινιάρηδες και ζηλιάρηδες για τον άνθρωπο που έχει τόσα πολλά λεφτά.

Πως μπορώ να ξεχάσω το θέμα Πουλινάκη όπου ήθελε να παραδώσει εν τυφλό την ομάδα σε κάποιον ο οποίος δεν ήθελε να δείξει ότι έχει έστω και ένα ευρώ να επενδύσει στην ομάδα.

Πως μπορώ να ξεχάσω ότι μας οδήγησε σαν τα πρόβατα να υπογράψουμε την εγγυητική της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού όταν οι άλλες ομάδες ενεχυρίασαν την τελευταία δόση των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων.

Πως μπορώ να ξεχάσω τις δόσεις Σουλεάπ και τα 30.000 Ευρώ μαύρα τα οποία εκβιαστικά μας πήρε όταν ο παίκτης παρακαλούσε πριν δυο χρόνια, κατά τα λεγόμενα των υπαλλήλων της ΠΑΕ, στα σκαλιά του λογιστηρίου του ΒΑΚ να του δώσουν 20-30 χιλ. Ευρώ για να λήξει το θέμα.

Πως μπορώ να ξεχάσω το θέμα Ψωμά στο οποίο μας ενημέρωσε ότι ο παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει την προσφυγή γιατί του είχαμε βάλει τα λεφτά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και στο τέλος να πληρώνουμε πολλά παραπάνω.

Πως μπορώ να ξεχάσω την υπόθεση του Σέρβου Τάντιτς ο οποίος έφυγε με άδεια για λίγες ημέρες, δεν γύρισε ποτέ και στο τέλος δεν του κάναμε διακοπή συμβολαίου και τώρα πρέπει να του πληρώσουμε και πριμ ανόδου.

Πως μπορώ να ξεχάσω την υπόθεση Ρόβα ο οποίος δεν είχε συμβόλαιο, τραυματίστηκε και εμείς του κάναμε κλειστό συμβόλαιο με πριμ ανόδου με τα γνωστά αποτελέσματα.

Πως μπορώ να ξεχάσω την υπόθεση Ρούσεφ που χωρίς καμία ενημέρωση στο συμβούλιο τον έβγαλαν εκτός ομάδας και έπρεπε και να τον πληρώνουμε.

Πως μπορώ να ξεχάσω τις κατσάδες για ευχαριστήρια σε μικρούς τοπικούς χορηγούς οι οποίοι χάλαγαν το πρεστίζ της ομάδας.

Πως μπορώ να ξεχάσω τον Σουμπίνιο ο οποίος ενώ έπρεπε να έχει πάρει 10χιλ Ευρώ από την ΠΑΕ ΟΦΗ είχε πάρει 20χιλ Ευρώ χωρίς καμία εξήγηση και ενώ η ομάδα χρώσταγε ένα φορτηγό λεφτά αλλού.

Πως μπορώ να ξεχάσω την άρνηση του Νίκου για φθηνότερες παροχές και την παρατεταμένη χρέωση της ομάδας από ανεπαρκής υπηρεσίες.

Πως μπορώ να ξεχάσω το ότι ο ίδιος ζήτησε μικρό ρόστερ και στο τέλος κάναμε ομάδα με 30+ παίκτες.

Πως μπορώ να ξεχάσω τις αποφάσεις των συμβουλίων οι οποίες ποτέ δεν εφαρμόστηκαν.

Πως μπορώ να ξεχάσω το ότι ούτε μία φορά δεν κλήθηκα να υπογράψω πρακτικά Διοικητικών Συμβουλίων χωρίς να γνωρίζω το τι αναγράφονται εκεί μέσα με ενδεχόμενο να έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή μου.

Πως μπορώ να ξεχάσω την ανάμειξη της ομάδας με θολές καταστάσεις που έφτασαν στη δικαιοσύνη.

Πως μπορώ να ξεχάσω τον οδηγό λεωφορείου ο οποίος κινδυνεύει να χρεώσει την εταιρεία με το υπέρογκο ποσό των 80.000 Ευρώ επειδή ο Διευθύνοντας Σύμβουλος δεν ήξερε σε ποιους περνάει ένσημα.

Πως μπορώ να ξεχάσω το φιάσκο CAS όπου μας απέκρυπταν για εβδομάδες ολόκληρες ότι η υπόθεση δεν εκδικάστηκε γιατί κρίθηκε το δικαστήριο αναρμόδιο.

Πως μπορώ να ξεχάσω την πίεση που ασκήσαμε το καλοκαίρι για να κινηθούμε στην αστική δικαιοσύνη και στο τέλος να δικαιωθούμε.

Πως μπορώ να ξεχάσω που έτρεχα στο αεροδρόμιο να δώσω λεφτά στον Αντώνη Κουτάντο ο οποίος έκανε έρανο να πληρωθεί το χαρτόσημο του δικαστηρίου.

Πως μπορώ να ξεχάσω που έτρεχα να του δώσω λεφτά σε άλλο έρανο για να πληρώσουμε τους διαιτητές.

Πως μπορώ να ξεχάσω τα πριμ τα οποία δίναμε από μόνοι μας και στο τέλος ο Νίκος έταζε πριμ και κόντρα πριμ χωρίς να έχει τα λεφτά, με αποτέλεσμα οι παίκτες να επαναστατούν για την κοροϊδία.

Πως μπορώ να ξεχάσω το χαμένο αθλητικό υλικό της ομάδας και τα μπερδεμένα τιμολόγια που ποτέ δεν ελέγχονταν.

Πως μπορώ να ξεχάσω τα ανύπαρκτα ωράρια τα οποία ποτέ δεν αλλάξανε.

Πως μπορώ να ξεχάσω τις διπλές χορηγικές συμφωνίες οι οποίες μας έβαζαν σε αδιέξοδο με παροχές τις οποίες αδυνατούσαμε να παρέχουμε.

Πως μπορώ να ξεχάσω το θέμα Βατσινά που ο Νίκος επί 2 χρόνια έλεγε στα συμβούλια "Ο ΒΑΤΣΙΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ, έχω μιλήσει με απάνω".

Πως μπορώ να ξεχάσω τις παρατημένες ακαδημίες όπου ο Νίκος δεν ήθελε να αφήσει κανένα να δουλέψει εκεί. Πως μπορώ να ξεχάσω πράγματα με τα οποία γεμίζεις βιβλίο;

Η ουσία όμως κ. Πρόεδρε από τα παραπάνω για εμένα είναι μία, ότι εν
γνώση του ο Νίκος έφερε την ομάδα μέχρι σήμερα με ένα βαρύ κόστος και χωρίς έσοδα για τους επόμενους κρίσιμους μήνες.

Το ξέραμε από το καλοκαίρι ότι τα λεφτά φτάνουν μέχρι τα Χριστούγεννα και ο ίδιος χωρίς να ενημερώσει κανέναν άλλο τα μοίρασε κατά βούληση.

Ο Πρόεδρος υπάρχει για να παίρνει αποφάσεις αλλά αυτές τις αποφάσεις πρέπει να τις εγκρίνει το ΔΣ αλλιώς δεν έχει και λόγο να υπάρχει σαν όργανο.

Είναι ντροπή λοιπόν και ανανδρία να βγαίνει τώρα και απειλεί ένα νέο ΔΣ το οποίο είναι εδώ για να καλύψει και δικά του λάθη.

Η περυσινή χρονιά έβαλε μέσα την ομάδα 3.5 εκατομμύρια Ευρώ.

Ας μην μιλάμε λοιπόν για άθλους ανόδου διότι την πρώτη χρονιά δεν βγήκαμε αν και ξοδέψαμε ένα φορτηγό λεφτά και τη δεύτερη βγήκαμε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι.

Επί 2.5 χρόνια η ομάδα που λέγεται ΟΦΗ δεν έβγαλε ούτε έναν παίκτη.
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και αν κάποιος δεν θέλει να την δει είναι πρόβλημά του.

ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω δεν ήθελε χρήματα για να γίνει,
οργάνωση, καταμερισμό εργασιών και εμπιστοσύνη στους συνεργάτες ήθελε για να γίνει.

Ο Νίκος έκανε πολλά καλά και πολλά κακά. Εμείς κρατήσαμε και κρατάμε τα καλά, αυτά θέλουμε να γράψει η ιστορία. Άλλωστε για να μην κάνεις λάθη πρέπει να κάθεσαι σπίτι σου ή πίσω από ένα μικρόφωνο.

Όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Εμείς ποτέ δεν βγήκαμε να διαλαλήσουμε τα παραπάνω αν και συνεχώς δεχόμασταν προσβολές από τον τοπικό τύπο τις οποίες δεν απαντούσαμε για το καλό της ομάδας.

Δεν βάλαμε το προσωπικό μας "εγώ" και την "εικόνα" μας πάνω από τον ΟΦΗ. Αθόρυβα στηρίξαμε την ομάδα όταν ΚΑΝΕΙΣ δεν ήθελε ούτε να πλησιάσει. Γνωρίζοντας την πρόταση σας στον Νίκο να συμμετέχει στην διοίκηση πρωτοδικείου ή ακόμα να προτείνει ο ίδιος τα μέλη που θέλει, αδυνατώ να κατανοήσω το χθεσινό κοκτέιλ παράκρουσης και απειλών.

Δυστυχώς μου δείχνουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα από τον οποίο γνώριζα. Αποχωρώ αποντροπιασμένος και αηδιασμένος από τις θεωρίες συνωμοσίας και τα φαντάσματα τα οποία δημιουργούν φαντασιόπληκτοι παραμυθατζήδες.

Τελειώνοντας και έχοντας ακόμα πολλά να πω θα μείνω στο εξής, ο λαϊκισμός είναι ό, τι χειρότερο υπάρχει και αν κάποιος κοροϊδεύει τον κόσμο (τους παίκτες και τους συνεργάτες του) τόσο καιρό δεν είμαστε σίγουρα εμείς. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο το οποίο καλείστε για άλλη μια φορά να ολοκληρώσετε».


Η βαθμολογία μετά τη νίκη τετράδας του Ολυμπιακού (photo)
Η βαθμολογία μετά τη νίκη τετράδας του Ολυμπιακού (photo)
Ισόβια στον «γκουρού του σεξ» για τη δολοφονία του δημοσιογράφου που αποκάλυψε τα όργια του
Ισόβια στον «γκουρού του σεξ» για τη δολοφονία του δημοσιογράφου που αποκάλυψε τα όργια του
Αποκλεισμός στην Ουγγαρία για Γκιώνη
Αποκλεισμός στην Ουγγαρία για Γκιώνη
Γκραν Κανάρια-Φενέρμπαχτσε 64-82: Συνεχίζει ακάθεκτη (photos)
Γκραν Κανάρια-Φενέρμπαχτσε 64-82: Συνεχίζει ακάθεκτη (photos)

 • Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ
  22:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Τένις: Σερένα Ουίλιαμς - Βένους Γουίλιαμς
  22:45Mubadala World Tennis Championship 2018. Αγώνας γυναικών. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι
  23:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019
 • Drone Champions League 2018 E4
  00:00Επεισόδιο: Βρυξέλλες. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Τσέλσι
  00:25UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E6
  00:35Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  00:55Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  01:15Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  01:20Χάγη, Ολλανδία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  02:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  02:2023η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λ. Α. Λέικερς (Ζ)
  02:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  02:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - ΑΕΚ
  02:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2019 E3
  03:30Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  04:00Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E15
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  05:45CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Ν. Γιορκ Νικς
  06:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  06:15Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  07:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λ. Α. Λέικερς
  08:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2019
  09:45Χάγη, Ολλανδία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  11:00Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • NBA Daily
  11:10Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  11:30Wr. Neustadt, Αυστρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Τόφας - Μπεσίκτας
  11:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2019 E12
  12:15Αθλητική εκπομπή.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  13:00Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - BBSK Κωνσταντινούπολης
  13:30CEV Cup Ανδρών 2018-19. Φάση των 16. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ποδόσφαιρο: Χόλσταϊν Κίελo - Αμβούργο
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μπόστον Σέλτικς - Τορόντο Ράπτορς
  13:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • GP Confidential 2018 E25
  14:00Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  14:45Μέγαρα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  15:15Sydney Gala.
 • Ποδόσφαιρο: Κισσαμικός - ΑΕΚ
  15:55Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • WRC 2018
  16:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Pick n' Roll
  16:40Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:45Διεθνής Μαραθώνιος - Σαγκάη.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  17:00Talladega 1000Bullbs.com 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  17:30Ανασκόπηση σεζόν.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E13
  17:55Αφιέρωμα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον - Λίβερπουλ
  18:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • NBA Action 2018-19 E2816
  18:20H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E12
  18:25Αφιέρωμα.
 • Topspin
  18:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:5019η αγωνιστική.
 • NBA Daily
  18:55Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Τσάβες - Πόρτο (Ζ)
  19:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λ. Α. Λέικερς
  19:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Βόλεϊ: Ζάξα - Τσιβιτανόβα
  20:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2019
  21:00Μόντε Κάρλο.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα (Ζ)
  21:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λαμία - Παναθηναϊκός
  21:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 5η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Ράλι Ντακάρ 2019
  21:45Ανασκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  21:50Ανασκόπηση της σεζόν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies