«Δεν υπάρχει το αλάθητο στον Άρη»
SHARE

«Δεν υπάρχει το αλάθητο στον Άρη»

Θέση για τα οικονομικά και αγωνιστικά θέματα της ΠΑΕ Άρης πήρε ο συνδυασμός «Άρης-Ενότητα», μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η διοίκηση των «κίτρινων».

{textlink02}

Στην ανακοίνωσή τους, τα μέλη του «Άρης-Ενότητα αναφέρουν»:

«Με αφορμή την δημοσίευση του ισολογισμού και τις συνεντεύξεις τύπου των διοικήσεων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ νιώθουμε την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που μας τίμησε με την ψήφο του αλλά και σε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ να τονίσουμε τα κάτωθι:

Χαρακτηριστήκαμε ως «δούρειοι ίπποι» και «αντιπρόσωποι» του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο κύριος Σαρρής προέβη στους ανωτέρω χαρακτηρισμούς προφανώς ορμώμενος από τον τρόπο που ο ίδιος λειτουργεί. Εμείς εντολές δεν παίρνουμε από κανέναν και το μόνο που μας οδηγεί είναι η αγάπη για τον ΑΡΗ και η αντίληψη που έχουμε για τα πώς πρέπει να διοικείται η ομάδα. Αφού η διοίκηση λοιπόν, έχει κυβερνητικό εκπρόσωπο, πρέπει να καταλάβει πώς στον ΑΡΗ θα υπάρχουν και αντίθετες απόψεις.

Δεν μπορείτε να στηρίζεστε στο ποσοστό που σας έδωσε ένα μέρος του κόσμου που συμμετέχει στην Λέσχη και να αδιαφορείτε για όλο τον υπόλοιπο κόσμο που δείχνει την δυσφορία του με την αποχή του από το γήπεδο και να ζητάτε να μη μιλάει.

Κύριοι, το αλάθητο που διεκδικείτε δεν υπάρχει και η κατάσταση της ομάδας το αποδεικνύει. Αντί να απαντάτε στα ερωτήματα που σας θέτουμε και που κατά κύριο λόγο αφορούν τις προεκλογικές σας εξαγγελίες, προτιμάτε να υπεκφεύγετε βάζοντας ανύπαρκτες ταμπέλες, προφανώς λόγω της αδυναμίας σας να δώσετε ουσιαστικές απαντήσεις.

Αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου ότι ο κόσμος «ή θα είναι με τον ΑΡΗ ή θα είναι με τον Σκόρδα». Πρώτη φορά βλέπουμε διοίκηση ομάδας να προχωράει σε διαχωρισμό των φιλάθλων και να θέτει διλήμματα επειδή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις αντίθετες απόψεις. Η συγκεκριμένη δήλωση μόνο διχασμό μπορεί να φέρει στις τάξεις των φιλάθλων και όχι την συσπείρωση και την ενότητα που μέσα στην ίδια πρόταση ζήτησε η διοίκηση. Περιμέναμε χθες να πάρουμε απαντήσεις, προτάσεις και σχεδιασμό για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την ΠΑΕ και αντ’ αυτού ακούσαμε παρελθοντολογίες και επί της ουσίας τίποτα.

Είδαμε μια διοίκηση να μην συμφωνεί το ένα μέλος με το άλλο σχετικά με το τι πληρώθηκε και τι διακανονίστηκε. Ακούσαμε για κάλυψη υποχρεώσεων από την διοίκηση και είδαμε στον ισολογισμό αύξηση των υποχρεώσεων.

Η συνολική εικόνα της διοίκησης σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας δείχνουν ότι βρίσκονται σε τρικυμία και σε πλήρη αδυναμία στο να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις που έχουν. Επιτέλους κύριοι, αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν μπορεί να φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από σας, που ουσιαστικά διοικείτε την ομάδα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Εσείς δεν μιλούσατε για διπλά παπλώματα; Πώς τώρα επικαλείστε την καθυστέρηση εσόδων και την εξυγίανση; Για ποια εξυγίανση μιλάτε όταν αναφέρετε παλαιότερες προσφυγές και χρέη κι εσείς προχωρούσατε στις μεταγραφές των Αμπρέου, Γκρασιάν και πρόσφατα του Καστίγιο; Τι έγινε τελικά με τις πληρωμές των παικτών; Γιατί υπήρξε προσφυγή όταν μας δηλώνατε τον Μάιο ότι όλοι είναι πληρωμένοι και τον Σεπτέμβριο ότι τους έχει εκχωρηθεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο; Ποια είναι η αλήθεια;

Μελετήσαμε τον ισολογισμό σας με τη βοήθεια έμπειρων οικονομολόγων. Δεν θα αναλωθούμε στην ανάλυση αριθμών παρά μόνο θα δηλώσουμε ότι η εικόνα είναι τραγική. Η ομάδα παρουσιάζει τεράστια χρέη και υποχρεώσεις μετά από τρεις χρονιές με τα μεγαλύτερα έσοδα στην ιστορία της.

Τα δε τρικ που χρησιμοποιούνται δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την ουσία. Θεωρούμε ασέβεια προς τον κόσμο να βγαίνει η διοίκηση και να επικαλείται τους τελευταίους ισολογισμούς προκειμένου να αποδείξει ότι όλα βαίνουν καλώς. Να περηφανεύονται και να μιλάνε για νοικοκύρεμα και για μείωση των χρεών κατά 1,6εκ ευρώ, όταν η μείωση θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 2 εκ ευρώ από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ας μας εξηγήσουν ποιες είναι οι πραγματικές ζημιές χρήσης, πώς τα έξοδα διοικητικής λειτουργίας υπό μορφή ασανσέρ ανεβοκατεβαίνουν, τί γίνεται με τα λοιπά έξοδα εγκατάστασης και πώς οι υποχρεώσεις αυξήθηκαν κατά 3,5εκ Ευρώ τα δύο τελευταία χρόνια; Ο κόσμος θέλει την αλήθεια για να βοηθήσει και όχι λογιστικά κόλπα.

Ακόμη πιο τραγική είναι η κάλυψη όλων των ανωτέρω από την διοίκηση της Λέσχης. Προσπάθησαν να καλύψουν την διοίκηση παρόλο που γνωρίζουν ότι η κατάσταση δεν είναι όπως την παρουσιάζουν και εκτέθηκαν με την συνέντευξη τύπου που έδωσαν. Αφού πρώτα μας δικαιολόγησαν τα αδικαιολόγητα με τα κέρδη των 759.000€ που ανακοινώθηκαν στην Γενική Συνέλευση, έπεσαν σε αντιφάσεις με την ίδια τη Διοίκηση της ΠΑΕ. Δήλωσαν ότι δεν υπήρξε μείωση του αγωνιστικού μπάτζετ και μετά από λίγες μέρες η διοίκηση της ΠΑΕ δήλωνε ότι αυτό μειώθηκε. Το τι ισχύει από τα δύο είναι αδύνατον να το γνωρίζουμε έτσι όπως λειτουργεί η Λέσχη, αφού δεν μας ανακοινώθηκε το φετινό αγωνιστικό μπάτζετ. Γιατί δεν είπαν ποιο είναι το φετινό μπάτζετ; Πήραν προϋπολογισμό από την ΠΑΕ και έλεγξαν αν αυτός τηρείται;

H Λέσχη, σύμφωνα με τα λεγόμενα των διοικούντων της, λειτουργεί ως οίκος αξιολόγησης που κάνει προβλέψεις!!! Δήλωσαν δικαιωμένοι για τις προβλέψεις τους τον Μάιο σε ότι αφορά τα έσοδα και τα κέρδη. Δεν μας είπαν αν τελικά γνώριζαν ότι οι παίκτες ήταν απλήρωτοι. Κι αφού ασχολούνται με προβλέψεις, γιατί δεν μας ανακοίνωσαν τι έχουν προβλέψει για την χρονιά που τρέχει;

Αυτή η στάση δεν έχει καμία σχέση με τον θεσμικό ρόλο που κατέχουν. Οι κύριες αρμοδιότητες του ΔΣ της Λέσχης είναι να ασκεί τα δικαιώματα του μεγαλομετόχου. Να γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου, να ελέγχει αν τηρούνται οι δεσμεύσεις της εκάστοτε διοικήσεως της ΠΑΕ και όχι να καλύπτει τις παραλείψεις και τα λάθη της ΠΑΕ ούτε στις δύσκολες ερωτήσεις να παραπέμπει σ’ αυτήν.

Αλλάξτε όλοι τακτική άμεσα. Ο ΑΡΗΣ έχει μεγάλα προβλήματα που πρέπει να λυθούν και ο μόνος δρόμος προς την λύση είναι η αλήθεια».

ΑΕΚ: Στην Αθήνα την Τετάρτη (18/7) ο Μπογέ
ΑΕΚ: Στην Αθήνα την Τετάρτη (18/7) ο Μπογέ
Νέο «μπαμ» ετοιμάζει η Γιουβέντους με Ζιντάν!
Νέο «μπαμ» ετοιμάζει η Γιουβέντους με Ζιντάν!
ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Σασί
ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Σασί
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη και Κουβόπουλο (video)
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη και Κουβόπουλο (video)
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  15:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:20Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  16:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Ντόμινικ Τιέμ - Αλίαζ Μπεντένε
  17:002018 ATP World Tour 250. Argentina Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • GP Confidential 2018 E12
  17:30Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Χετάφε. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Ατλάντα Χοκς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Μάλεκ Τζαζίρι - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.)
 • WRC 2018
  19:30Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  20:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  21:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:30Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  22:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  00:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  01:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  03:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  05:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζενίτ - Σέλτικ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τένις: Μαρία Σάκκαρη - Στεφανί Βοεγκέλε
  05:30WTA 2018. Acapulco Abierto Mexicano Telcel. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  06:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:10Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  07:15Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • RBAR 2018
  07:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χάιντενχαϊμ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  08:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  09:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:00Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  10:35Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Moto3 2018
  11:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  12:25Mongolia Bike Challenge.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Moto2 2018
  12:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:05Skyrunner World Series.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  13:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:50Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  14:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:05Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:10Salomon Maxi Race.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  16:304 Deserts Race Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:30XTERRA European Tour.
 • MotoGP 2018
  18:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Ντόμινικ Τιέμ. 2018 ATP World Tour 500. Bracelona Open BancSabadell. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.)
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  20:50Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies