Τσάκας: «Μιλάω με 10 Πρίγκιπες»
SHARE

Τσάκας: «Μιλάω με 10 Πρίγκιπες»

Με δέκα πρίγκιπες τονίζει ότι συζητάει για τον Παναθηναϊκό ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος σε μια διαφορετική συνέντευξή του αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές τόσο του ίδιου όσο και του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

{textlink02}

Ο συνεργάτης του Πρίγκιπα σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Nitro» τόνισε: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να προσεγγίσω ανθρώπους. Είμαι ανοιχτό βιβλίο. Είμαι όμως φυσιογνωμιστής. Περνάω τον άλλον από face control. Αν μου κάνει κλικ τότε μπορεί να είμαστε φίλοι για μία ζωή. Αν όχι, προχωράω. Μόνο ήσυχος δεν ήμουν ως παιδί. Είμαστε τρία αγόρια κι ένα κορίτσι. Εγώ ο μεγάλος αδερφός. Ακολουθούσε ο Δημήτρης ένα χρόνο διαφορά, ο μικρός δύο χρόνια διαφορά και η αδερφούλα μας με την οποία έχω 16 χρόνια διαφορά.

Μεγαλώσαμε σε ένα χωριό έξω από το Ηράκλειο. Παίζαμε μπάλα από το πρωί μέχρι το βράδι στις αλάνες. Ηταν το αγαπημένο μας σπορ. Φυσικά δεν ήμουν έτσι όπως είμαι τώρα. Αδύνατο παιδάκι. Αθλητικός τύπος. Παιχνίδι και Αγιος ο Θεός. Ημουν καλός μαθητής γενικώς, εκτός από τη φυσική και τη χημεία. Χρόνια τα οποία και να θέλεις δεν μπορούν με τίποτε να φύγουν από την μνήμη. Είναι καρφωμένα στο μυαλό μου».

Μιλώντας για μια από τις... σκανδαλιές του στο σχολείο, είπε: «Δεν ήμουν το καλύτερο παιδί. Είχα φάει ξύλο μία μέρα από την μακαρίτισα τη γυμνασιάρχη μου. Είχαμε πάει μία εκδρομή, λίγο μετά από ένα ατύχημα όπου είχαν πνιγεί δύο κοριτσάκια στην λίμνη του Kουρνά στα Χανιά. Μαζί μ’ ένα συμμαθητή μου την κοπανήσαμε με κάτι γκόμενες άλλου σχολείου.

Χάσαμε τα λεωφορεία. Μετά κάναμε ωτοστόπ και φτάσαμε στο χωριό. Εγώ τα έριξα στους καθηγητές φυσικά. Γυρίζουν τα πούλμαν στο σχολείο χωρίς εμάς, με αποτέλεσμα η γυμνασιάρχης να έρθει με ταξί στο χωριό για να δει τι έγινε. Εγώ ήμουν στο καφενείο και την κατηγορούσα στον πατέρα μου. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Εφαγα το ξύλο της αρκούδας».

Όσον αφορά στα σχέδια που είχε μικρός, τόνισε: «Στην αρχή όταν με ρωτούσαν τι θα γίνω, έλεγα δικηγόρος. Την ήθελα τη Νομική αλλά μετά είδα πως ήταν καλύτερα να ασχοληθώ με το ξενοδοχειακό κομμάτι. Εκανα το μεταπτυχιακό μου στη Γερμανία, πάνω στα ξενοδοχειακά, οπότε απορροφήθηκα εκεί. Ετσι η ζωή κύλησε στα ξενοδοχεία. Μεγαλώνοντας σε τουριστικό προορισμό, όπως είναι η Κρήτη, δεν μπορείς παρά να στραφείς προς τον τομέα αυτόν. Επίσης μου άρεσε πάντα η επαφή με τον κόσμο και η επιτυχία εξαρτάται από την ικανότητα να συναναστρέφεσαι με κόσμο. Μου άνοιξε καινούργιους ορίζοντες και φίλους.

Είχα περάσει σε έναν διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας και ήθελε να πάω εκεί. Ξέρεις υπήρχε από τότε αυτή η νοοτροπία της σιγουριάς του Δημοσιου τομέα. Μία καλή θέση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. «Παιδί μου θ’ αφήσεις την τράπεζα για να τρέχεις στα ξενοδοχεία, όπου δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει;» θυμάμαι τα λόγια του. Ομως εγώ ήθελα να κάνω το δικό μου. Ο μισθός μου τότε ήταν τετραπλάσιος σε σχέση μ’ εκείνον που θα έπαιρνα στην τράπεζα. Μετά από ένα χρόνο ο πατέρας μου παραδέχθηκε ότι έπραξα ορθά».

Όσον αφορά στο γεγονός που τον ανάγκασε να φύγει από την Κρήτη και να πάει στη Βόρεια Ελλάδα, είπε: «Στο ξενοδοχείο Calypso στον Πλακιά ξεκίνησα τη συνεργασία μ’ ένα μεγάλο γυμνιστικό κλαμπ, που έφερε πολύ τουρισμό. Μάλιστα τότε η ΕΡΤ2 και η εφημερίδα ΤΑΝΕΑ είχαν κάνει μεγάλα ρεπορτάζ για το εγχείρημα αυτό, που έφερε πολύ τουρισμό στην Κρήτη. Τότε με είδε ο μακαρίτης ο Γιάννης ο Σαράντης, που είχε ξενοδοχεία σε Θάσο και Καβάλα. Μου έκανε πρόταση, με μοσχοπλήρωσε κι έφυγα από εκεί».

Για τη γνωριμία του με τη γυναίκα του, είπε: «Στην Καβάλα γνώρισα και τη γυναίκα μου και πολύ γρήγορα, μέσα σε δύο χρόνια, παντρευτήκαμε και φτιάξαμε οικογένεια. Παρά το ότι στο χώρο των τουριστικών επαγγελμάτων υπάρχουν πολλές αλλαγές, μετακομίσεις, ακόμα και πειρασμοί. Εγώ ήξερα τι ήθελα και μπορούσα να κοντρολάρω την ζωή μου. Κάναμε οικογένεια, με δύο πανέμορφα κορίτσια. Η μεγάλη έχει τελειώσει νηπιαγωγός. Η μικρή ξεκινάει τώρα Πολιτικές Επιστήμες στο πρώτο έτος».

Μιλώντας για τη μεγάλη του κόρη, είπε: «Η μεγάλη η κόρη μου κρατά ένα άτυπο γραφείο στο σπίτι στην Καβάλα και παρακολουθεί όλο τον τύπο. Μ’ ενημερώνει για τα πάντα. Κρατά αποκόμματα, ακούει τις συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο, παρακολουθεί τις δηλώσεις στην τηλεόραση. Είναι πολύ μεθοδική και οργανωτική. Δεν το έχει πάρει από μένα, αλλά από την μητέρα της. Εγώ είμαι χύμα και αυθόρμητος. Προσέχει για πάντα. Ακόμα και για το ντύσιμό μου, μου κάνει παρατηρήσεις. Μου λέει «ρε μπαμπά πρέπει ν’αλλάξεις ντύσιμο, στυλ. Να προσέχεις». Εγώ βέβαια δεν αλλάζω. Ετσι ήμουν, έτσι είμαι κι έτσι θα μαι. Σε όποιον αρέσουμε. Τέλος.

Καμιά φορά τα ωραία εξώφυλλα κρύβουν πατάτα περιεχόμενο. Εγώ δυστυχώς άφησα τον εαυτό μου κάποια στιγμή. Τον παραμέλησα. Φρόντιζα για όλα εκτός από τον εαυτό μου. Πήρα τα κιλά. Εκανα πολλές προσπάθειες για να τα χάσω. Ημουν πολύ αδύνατος. Γύρω στα 35 ξεκίνησε ο κατήφορος. Οταν κάτι δεν το προσέχεις σε αφήνει. Κατά καιρούς διάφοροι φίλοι μου, όπως ο Μανώλης ο Κονταρός, μου είπε να πάω να βάλω δαχτυλίδι στο στομάχι. Δεν το δοκίμασα. Δεν είχα και χρόνο για τη διαδικασία. Αλλά η διάθεση του απλού κόσμου είναι θετική προς εμένα. Ο απλός κόσμος κρίνει από το τι είσαι όχι από το τι δείχνεις».

Για το ότι είχε πάει με ταξί στην ΠΑΕ για να καταθέσει την πρόταση του Πρίγκιπα, είπε: «Κοίταξε μπορούσα να πάρω το καλύτερο αυτοκίνητο και να πάω στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οταν εγώ πήρα το τζιπ το Mercedes το ML350 κανείς δεν το κυκλοφορούσε. Μετά, τότε που έδιναν δάνεια οι τράπεζες, το πήραν και οι άλλοι. Μπορούσα να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε. Δεν θέλω να πλασάρω κάτι που δεν είμαι. Το να πάρω δύο μπράβους δίπλα μου, ένα μαύρο τζιπ κι άλλο ένα συνοδεία, είναι το εύκολο. Να φτιάξω δηλαδή μία κουστωδία για να πάω να δώσω ένα χαρτί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το θεωρώ τουλάχιστον χαζό. Πήρα το ταξάκι μου από το ξενοδοχείο, όπως κάνω όταν είμαι στην Αθήνα, πήγα στην ΠΑΕ και νόμιζα ότι θα φύγω όπως πήγα. Εκεί έκανα λάθος. Γιατί βρέθηκα αντιμέτωπος με 50 μικρόφωνα. Με όλα αυτά τα μαρκούτσια. Αιφνιδιάστηκα προς στιγμήν”. Και μετά; “Mετά απλά μίλησα ειλικρινά. Είπα από την αρχή την αλήθεια. Κανείς δεν την πίστεψε. Ολοι είπαν “πως είναι δυνατόν αυτός ο μ…ς να κουβεντιάζει με πρίγκιπες”. Αυτός ο μ….ς λοιπόν δεν μιλάει ούτε μ’ έναν, ούτε με δύο πρίγκιπες, αλλά με δέκα. Κυριολεκτώ. Εχουμε μία ισχυρή ομάδα, η οποία με ακούει και όταν θα τους δουν εδώ πέρα, τότε θα γελάσω πάρα πολύ εγώ».

Για το αν αποτελεί δικαίωση η υπογραφή του MoU, τόνισε: «Δεν το βλέπω σαν δικαίωση. Εγώ έκανα ένα πλάνο και είμαι ικανοποιημένος που το βλέπω να ξετυλίγεται μπροστά μου. Θα ήταν άσχημο αν το πλάνο δεν προχωρούσε. Η σχέση μου με τους Αραβες είναι δεδομένη. Εγώ θα στενοχωριόμουν αν δεν καταφέρναμε να πάρουμε τον Παναθηναϊκό. Οι άλλες δουλειές θα γίνουν. Αλλά ο Παναθηναϊκός είναι το κερασάκι στην τούρτα. Τώρα ο Παναθηναϊκός τους έχει παρασύρει και αυτούς κάτω. Η τρικυμία μας παρέσυρε όλους. Εγώ δεν είχα εκτιμήσει σωστά τη δυναμική του Παναθηναϊκού. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως σε μία χώρα όπου βουλιάζει, το πρώτο θέμα να είναι ο Παναθηναϊκός».

Αναφερόμενος στην πρώτη του επαφή με τον Αλ Σαούντ, είπε: «Η γνωριμία μου με την οικογένεια ξεκίνησε από το Λονδίνο μέσω ενός ξαδέρφου του πρίγκιπα από το Κουβέιτ. Πρίγκιπας κι αυτός. Φτάσαμε εδώ πέρα. Έχω πολλούς φίλους κάτω. Έχω δύο ανθρώπους στη Σαουδική Αραβία τους οποίους υπερεκτιμώ και σέβομαι που μου έχουν ανοίξει όλες τις πόρτες εκεί. Οταν ξέρεις ποιον πας και που τον πάς, είναι εύκολο. Αυτό που μένει είναι να ταιριάξουν οι δύο».

Για το πως ξεκίνησε το ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό, είπε: «Το γκρουπ με τους Αραβες ήταν πολύ ενημερωμένο γύρω από τα μπασκετικά δρώμενα και ήξερε ποιο είναι το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Οχι μόνο ο πρίγκιπας. Οι περγαμηνές του τμήματος μπάσκετ αποτέλεσαν μαγνήτη. Δεν περίμενα την εξέλιξη που θα υπήρχε. Η σκόνη που σηκώθηκε κάτω ήταν τεράστια. Δεν σου κρύβω ότι υπήρξαν και ορισμένες γκρίνιες για τη δημοσιότητα μόνο στην μεριά του πρίγκιπα.

Ξεκινήσαμε στο στυλ «καντο και βλέπουμε». O ίδιος ο Πρίγκιπας δήλωσε ότι θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό μεγάλο. Θα μεγαλουργήσει ο Παναθηναίκός στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα είναι δεδομένη η επιθυμία για τα πρωτεία. Η επένδυση όλη θα είναι καλυμμένη από τις χορηγίες που θα πάρουμε όταν χτιστεί το γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι τυχερός γιατί βρέθηκε ένα γκρουπ που πάντρεψε την τρέλα που έχω εγώ με τον Παναθηναϊκό, μαζί με την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Είναι υποχρέωση δέσμευση αυτό που λέω. Μου είπαν τα θέματα του Παναθηναϊκού θα τα τρέχεις εσύ. Δεν μας ενδιαφέρεις τι δουλειές θα έχεις, πρόβλημά σου, κόψε το κεφάλι σου».

Προσπαθώντας να σκιαγραφήσει το προφίλ του Πρίγκιπα, είπε: «Ο συγκεκριμένος πρίγκιπας είναι ένας πολύ cool τυπος. Ενα πολύ καλό παιδί. Χαίρομαι όταν είμαι στην Τζέντα, γιατί δεν έχουμε κανέναν πάνω από το κεφάλι μας. Παίρνει το αμάξι και με πάει βόλτα μόνος του. Ούτε ασφάλεια, ούτε τίποτε. Οδηγάει ο ίδιος. Αφήνει τους σωματοφύλακες στο σπίτι ή τον ακολουθούν από απόσταση. Νομίζει ότι το ίδιο θα έχει εδώ.

Στην ατζέντα που είχαμε βγάλει για την επίσκεψή του εδώ, η οποία όμως ακυρώθηκε, είχε βάλει στο πρόγραμμα να πάει για shopping μόνος του. «Tι λες ρε, του λέω». Είναι φοβερός τύπος κι εκτιμά αυτό που είμαι. Συνήθως μένω στο σπίτι του. Οταν μένω στο ξενοδοχείο, το κάνει γιατί έχει άλλον κόσμο στο σπίτι και δεν θέλει να με στριμώξει και να μη νιώθω άνετα. Αυτό δείχνει ότι με θεωρεί ισότιμο ανεξαρτήτως περιουσίας. Οταν είναι να του πω όχι του το λέω. Οταν είναι να διαφωνήσουμε του λέω «αυτό που λες είναι μ…α». Είναι ξεκάθαρο και το δέχεται.

Οταν μπήκα πρώτη φορά στο ένα γκαράζ του πρίγκιπα και είδα μέσα 18 αυτοκίνητα, είπα μέσα μου, «ρε π… η μου, τι στο διάολο;» Μετά μου λέει «δεν είναι μόνο εδώ, έλα κι έξω». Και είχε άλλα 6-7. Η υπερβολή είναι στοιχείο τους και δεν είναι κακό. Δεν τα κλέβουν από τον διπλανό τους, ούτε κλέβουν το κράτος».

Για τη γυναίκα του, τόνισε: «Η ηθική αυτουργός των κιλών μου, είναι η γυναίκα μου. Κάνει φοβερό παστίτσιο, μουσακά και μου αρέσουν όλα αυτά ρε γαμώτο. Αν και είναι από την Καβάλα έχει εντρυφήσει και στην Κρητική κουζίνα και μαγειρεύει απ’ όλα. Παρ’ όλο που δεν της αρέσει καθόλου το αρνί και δεν το τρώει, το μαγειρεύει. Από την μητέρα μου μου αρέσει να τρώω κρητικό πιλάφι και φασολάκια το καλοκαίρι. Δεν παίζονται. Με ρακί στο τέλος για χωνευτικό».

Τέλος, για την αγαπημένη του μουσική: «Μου αρέσει πολύ η Κρητική μουσική. Ακούω Κρητικούς καλλιτέχνες. Μου αρέσει το λαϊκό τραγούδι. Μου αρέσει ο Βασίλης ο Καρράς, ο Πασχάλης Τερζής, ο Μητροπάνος. Από την πιο νέα γεννιά ακούω τον Κιάμο, τον Βέρτη, τον Μενιδιάτη και τον Κουρκούλη».

Άρης: Επέστρεψε και περιμένει Παντελίδη
Άρης: Επέστρεψε και περιμένει Παντελίδη
Κωνσταντίνος Κότσαρης: Το παιχνίδι της υπομονής
Κωνσταντίνος Κότσαρης: Το παιχνίδι της υπομονής
Ηρακλής: Η ομιλία που δεν έγινε ποτέ στο Καυτανζόγλειο!
Ηρακλής: Η ομιλία που δεν έγινε ποτέ στο Καυτανζόγλειο!
Καλά τα νέα για Χασάν
Καλά τα νέα για Χασάν

 • Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  06:30SS10 El Montmell 1, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός - Άρης Αβάτου
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  07:154 Deserts Race Series.
 • WRC 2018
  07:50SS19 Santa Marina 2 Power Stage, Ισπανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Topspin
  08:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  08:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ηρακλής - Ατρόμητος Αθηνών
  09:15Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τένις: Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο
  09:30Round Robin.
 • WRC 2018
  09:40Ισπανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:55Χαλκίδα.
 • NBA Daily
  11:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  11:35ISM Can-Am 500. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Σάρλοτ Χόρνετς
  12:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • SportShow
  12:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - ΑΕΚ
  13:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 4η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Ιντιάνα Πέισερς
  14:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  15:15Αυστραλία.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  15:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ντινάμο Δρέσδης
  16:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E10
  16:30Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • UEFA Nations League 2018-19
  16:45Προεπισκόπηση 5ης και 6ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  17:007η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Μπράγκα
  17:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • NBA Action 2018-19 E2806
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  17:45Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00ISM Can-Am 500. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  19:00Στιγμιότυπα.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  19:15Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Τένις: Ρότζερ Φέντερερ - Ντόμινικ Τιέμ (Ζ)
  20:00Nitto ATP Finals 2018 - Λονδίνο. Round Robin.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βραζιλίας
  21:15Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σάο Πάουλο, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies