Τσάκας: «Μιλάω με 10 Πρίγκιπες»
SHARE

Τσάκας: «Μιλάω με 10 Πρίγκιπες»

Με δέκα πρίγκιπες τονίζει ότι συζητάει για τον Παναθηναϊκό ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος σε μια διαφορετική συνέντευξή του αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές τόσο του ίδιου όσο και του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

{textlink02}

Ο συνεργάτης του Πρίγκιπα σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Nitro» τόνισε: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να προσεγγίσω ανθρώπους. Είμαι ανοιχτό βιβλίο. Είμαι όμως φυσιογνωμιστής. Περνάω τον άλλον από face control. Αν μου κάνει κλικ τότε μπορεί να είμαστε φίλοι για μία ζωή. Αν όχι, προχωράω. Μόνο ήσυχος δεν ήμουν ως παιδί. Είμαστε τρία αγόρια κι ένα κορίτσι. Εγώ ο μεγάλος αδερφός. Ακολουθούσε ο Δημήτρης ένα χρόνο διαφορά, ο μικρός δύο χρόνια διαφορά και η αδερφούλα μας με την οποία έχω 16 χρόνια διαφορά.

Μεγαλώσαμε σε ένα χωριό έξω από το Ηράκλειο. Παίζαμε μπάλα από το πρωί μέχρι το βράδι στις αλάνες. Ηταν το αγαπημένο μας σπορ. Φυσικά δεν ήμουν έτσι όπως είμαι τώρα. Αδύνατο παιδάκι. Αθλητικός τύπος. Παιχνίδι και Αγιος ο Θεός. Ημουν καλός μαθητής γενικώς, εκτός από τη φυσική και τη χημεία. Χρόνια τα οποία και να θέλεις δεν μπορούν με τίποτε να φύγουν από την μνήμη. Είναι καρφωμένα στο μυαλό μου».

Μιλώντας για μια από τις... σκανδαλιές του στο σχολείο, είπε: «Δεν ήμουν το καλύτερο παιδί. Είχα φάει ξύλο μία μέρα από την μακαρίτισα τη γυμνασιάρχη μου. Είχαμε πάει μία εκδρομή, λίγο μετά από ένα ατύχημα όπου είχαν πνιγεί δύο κοριτσάκια στην λίμνη του Kουρνά στα Χανιά. Μαζί μ’ ένα συμμαθητή μου την κοπανήσαμε με κάτι γκόμενες άλλου σχολείου.

Χάσαμε τα λεωφορεία. Μετά κάναμε ωτοστόπ και φτάσαμε στο χωριό. Εγώ τα έριξα στους καθηγητές φυσικά. Γυρίζουν τα πούλμαν στο σχολείο χωρίς εμάς, με αποτέλεσμα η γυμνασιάρχης να έρθει με ταξί στο χωριό για να δει τι έγινε. Εγώ ήμουν στο καφενείο και την κατηγορούσα στον πατέρα μου. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Εφαγα το ξύλο της αρκούδας».

Όσον αφορά στα σχέδια που είχε μικρός, τόνισε: «Στην αρχή όταν με ρωτούσαν τι θα γίνω, έλεγα δικηγόρος. Την ήθελα τη Νομική αλλά μετά είδα πως ήταν καλύτερα να ασχοληθώ με το ξενοδοχειακό κομμάτι. Εκανα το μεταπτυχιακό μου στη Γερμανία, πάνω στα ξενοδοχειακά, οπότε απορροφήθηκα εκεί. Ετσι η ζωή κύλησε στα ξενοδοχεία. Μεγαλώνοντας σε τουριστικό προορισμό, όπως είναι η Κρήτη, δεν μπορείς παρά να στραφείς προς τον τομέα αυτόν. Επίσης μου άρεσε πάντα η επαφή με τον κόσμο και η επιτυχία εξαρτάται από την ικανότητα να συναναστρέφεσαι με κόσμο. Μου άνοιξε καινούργιους ορίζοντες και φίλους.

Είχα περάσει σε έναν διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας και ήθελε να πάω εκεί. Ξέρεις υπήρχε από τότε αυτή η νοοτροπία της σιγουριάς του Δημοσιου τομέα. Μία καλή θέση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. «Παιδί μου θ’ αφήσεις την τράπεζα για να τρέχεις στα ξενοδοχεία, όπου δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει;» θυμάμαι τα λόγια του. Ομως εγώ ήθελα να κάνω το δικό μου. Ο μισθός μου τότε ήταν τετραπλάσιος σε σχέση μ’ εκείνον που θα έπαιρνα στην τράπεζα. Μετά από ένα χρόνο ο πατέρας μου παραδέχθηκε ότι έπραξα ορθά».

Όσον αφορά στο γεγονός που τον ανάγκασε να φύγει από την Κρήτη και να πάει στη Βόρεια Ελλάδα, είπε: «Στο ξενοδοχείο Calypso στον Πλακιά ξεκίνησα τη συνεργασία μ’ ένα μεγάλο γυμνιστικό κλαμπ, που έφερε πολύ τουρισμό. Μάλιστα τότε η ΕΡΤ2 και η εφημερίδα ΤΑΝΕΑ είχαν κάνει μεγάλα ρεπορτάζ για το εγχείρημα αυτό, που έφερε πολύ τουρισμό στην Κρήτη. Τότε με είδε ο μακαρίτης ο Γιάννης ο Σαράντης, που είχε ξενοδοχεία σε Θάσο και Καβάλα. Μου έκανε πρόταση, με μοσχοπλήρωσε κι έφυγα από εκεί».

Για τη γνωριμία του με τη γυναίκα του, είπε: «Στην Καβάλα γνώρισα και τη γυναίκα μου και πολύ γρήγορα, μέσα σε δύο χρόνια, παντρευτήκαμε και φτιάξαμε οικογένεια. Παρά το ότι στο χώρο των τουριστικών επαγγελμάτων υπάρχουν πολλές αλλαγές, μετακομίσεις, ακόμα και πειρασμοί. Εγώ ήξερα τι ήθελα και μπορούσα να κοντρολάρω την ζωή μου. Κάναμε οικογένεια, με δύο πανέμορφα κορίτσια. Η μεγάλη έχει τελειώσει νηπιαγωγός. Η μικρή ξεκινάει τώρα Πολιτικές Επιστήμες στο πρώτο έτος».

Μιλώντας για τη μεγάλη του κόρη, είπε: «Η μεγάλη η κόρη μου κρατά ένα άτυπο γραφείο στο σπίτι στην Καβάλα και παρακολουθεί όλο τον τύπο. Μ’ ενημερώνει για τα πάντα. Κρατά αποκόμματα, ακούει τις συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο, παρακολουθεί τις δηλώσεις στην τηλεόραση. Είναι πολύ μεθοδική και οργανωτική. Δεν το έχει πάρει από μένα, αλλά από την μητέρα της. Εγώ είμαι χύμα και αυθόρμητος. Προσέχει για πάντα. Ακόμα και για το ντύσιμό μου, μου κάνει παρατηρήσεις. Μου λέει «ρε μπαμπά πρέπει ν’αλλάξεις ντύσιμο, στυλ. Να προσέχεις». Εγώ βέβαια δεν αλλάζω. Ετσι ήμουν, έτσι είμαι κι έτσι θα μαι. Σε όποιον αρέσουμε. Τέλος.

Καμιά φορά τα ωραία εξώφυλλα κρύβουν πατάτα περιεχόμενο. Εγώ δυστυχώς άφησα τον εαυτό μου κάποια στιγμή. Τον παραμέλησα. Φρόντιζα για όλα εκτός από τον εαυτό μου. Πήρα τα κιλά. Εκανα πολλές προσπάθειες για να τα χάσω. Ημουν πολύ αδύνατος. Γύρω στα 35 ξεκίνησε ο κατήφορος. Οταν κάτι δεν το προσέχεις σε αφήνει. Κατά καιρούς διάφοροι φίλοι μου, όπως ο Μανώλης ο Κονταρός, μου είπε να πάω να βάλω δαχτυλίδι στο στομάχι. Δεν το δοκίμασα. Δεν είχα και χρόνο για τη διαδικασία. Αλλά η διάθεση του απλού κόσμου είναι θετική προς εμένα. Ο απλός κόσμος κρίνει από το τι είσαι όχι από το τι δείχνεις».

Για το ότι είχε πάει με ταξί στην ΠΑΕ για να καταθέσει την πρόταση του Πρίγκιπα, είπε: «Κοίταξε μπορούσα να πάρω το καλύτερο αυτοκίνητο και να πάω στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οταν εγώ πήρα το τζιπ το Mercedes το ML350 κανείς δεν το κυκλοφορούσε. Μετά, τότε που έδιναν δάνεια οι τράπεζες, το πήραν και οι άλλοι. Μπορούσα να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε. Δεν θέλω να πλασάρω κάτι που δεν είμαι. Το να πάρω δύο μπράβους δίπλα μου, ένα μαύρο τζιπ κι άλλο ένα συνοδεία, είναι το εύκολο. Να φτιάξω δηλαδή μία κουστωδία για να πάω να δώσω ένα χαρτί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το θεωρώ τουλάχιστον χαζό. Πήρα το ταξάκι μου από το ξενοδοχείο, όπως κάνω όταν είμαι στην Αθήνα, πήγα στην ΠΑΕ και νόμιζα ότι θα φύγω όπως πήγα. Εκεί έκανα λάθος. Γιατί βρέθηκα αντιμέτωπος με 50 μικρόφωνα. Με όλα αυτά τα μαρκούτσια. Αιφνιδιάστηκα προς στιγμήν”. Και μετά; “Mετά απλά μίλησα ειλικρινά. Είπα από την αρχή την αλήθεια. Κανείς δεν την πίστεψε. Ολοι είπαν “πως είναι δυνατόν αυτός ο μ…ς να κουβεντιάζει με πρίγκιπες”. Αυτός ο μ….ς λοιπόν δεν μιλάει ούτε μ’ έναν, ούτε με δύο πρίγκιπες, αλλά με δέκα. Κυριολεκτώ. Εχουμε μία ισχυρή ομάδα, η οποία με ακούει και όταν θα τους δουν εδώ πέρα, τότε θα γελάσω πάρα πολύ εγώ».

Για το αν αποτελεί δικαίωση η υπογραφή του MoU, τόνισε: «Δεν το βλέπω σαν δικαίωση. Εγώ έκανα ένα πλάνο και είμαι ικανοποιημένος που το βλέπω να ξετυλίγεται μπροστά μου. Θα ήταν άσχημο αν το πλάνο δεν προχωρούσε. Η σχέση μου με τους Αραβες είναι δεδομένη. Εγώ θα στενοχωριόμουν αν δεν καταφέρναμε να πάρουμε τον Παναθηναϊκό. Οι άλλες δουλειές θα γίνουν. Αλλά ο Παναθηναϊκός είναι το κερασάκι στην τούρτα. Τώρα ο Παναθηναϊκός τους έχει παρασύρει και αυτούς κάτω. Η τρικυμία μας παρέσυρε όλους. Εγώ δεν είχα εκτιμήσει σωστά τη δυναμική του Παναθηναϊκού. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως σε μία χώρα όπου βουλιάζει, το πρώτο θέμα να είναι ο Παναθηναϊκός».

Αναφερόμενος στην πρώτη του επαφή με τον Αλ Σαούντ, είπε: «Η γνωριμία μου με την οικογένεια ξεκίνησε από το Λονδίνο μέσω ενός ξαδέρφου του πρίγκιπα από το Κουβέιτ. Πρίγκιπας κι αυτός. Φτάσαμε εδώ πέρα. Έχω πολλούς φίλους κάτω. Έχω δύο ανθρώπους στη Σαουδική Αραβία τους οποίους υπερεκτιμώ και σέβομαι που μου έχουν ανοίξει όλες τις πόρτες εκεί. Οταν ξέρεις ποιον πας και που τον πάς, είναι εύκολο. Αυτό που μένει είναι να ταιριάξουν οι δύο».

Για το πως ξεκίνησε το ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό, είπε: «Το γκρουπ με τους Αραβες ήταν πολύ ενημερωμένο γύρω από τα μπασκετικά δρώμενα και ήξερε ποιο είναι το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Οχι μόνο ο πρίγκιπας. Οι περγαμηνές του τμήματος μπάσκετ αποτέλεσαν μαγνήτη. Δεν περίμενα την εξέλιξη που θα υπήρχε. Η σκόνη που σηκώθηκε κάτω ήταν τεράστια. Δεν σου κρύβω ότι υπήρξαν και ορισμένες γκρίνιες για τη δημοσιότητα μόνο στην μεριά του πρίγκιπα.

Ξεκινήσαμε στο στυλ «καντο και βλέπουμε». O ίδιος ο Πρίγκιπας δήλωσε ότι θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό μεγάλο. Θα μεγαλουργήσει ο Παναθηναίκός στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα είναι δεδομένη η επιθυμία για τα πρωτεία. Η επένδυση όλη θα είναι καλυμμένη από τις χορηγίες που θα πάρουμε όταν χτιστεί το γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι τυχερός γιατί βρέθηκε ένα γκρουπ που πάντρεψε την τρέλα που έχω εγώ με τον Παναθηναϊκό, μαζί με την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Είναι υποχρέωση δέσμευση αυτό που λέω. Μου είπαν τα θέματα του Παναθηναϊκού θα τα τρέχεις εσύ. Δεν μας ενδιαφέρεις τι δουλειές θα έχεις, πρόβλημά σου, κόψε το κεφάλι σου».

Προσπαθώντας να σκιαγραφήσει το προφίλ του Πρίγκιπα, είπε: «Ο συγκεκριμένος πρίγκιπας είναι ένας πολύ cool τυπος. Ενα πολύ καλό παιδί. Χαίρομαι όταν είμαι στην Τζέντα, γιατί δεν έχουμε κανέναν πάνω από το κεφάλι μας. Παίρνει το αμάξι και με πάει βόλτα μόνος του. Ούτε ασφάλεια, ούτε τίποτε. Οδηγάει ο ίδιος. Αφήνει τους σωματοφύλακες στο σπίτι ή τον ακολουθούν από απόσταση. Νομίζει ότι το ίδιο θα έχει εδώ.

Στην ατζέντα που είχαμε βγάλει για την επίσκεψή του εδώ, η οποία όμως ακυρώθηκε, είχε βάλει στο πρόγραμμα να πάει για shopping μόνος του. «Tι λες ρε, του λέω». Είναι φοβερός τύπος κι εκτιμά αυτό που είμαι. Συνήθως μένω στο σπίτι του. Οταν μένω στο ξενοδοχείο, το κάνει γιατί έχει άλλον κόσμο στο σπίτι και δεν θέλει να με στριμώξει και να μη νιώθω άνετα. Αυτό δείχνει ότι με θεωρεί ισότιμο ανεξαρτήτως περιουσίας. Οταν είναι να του πω όχι του το λέω. Οταν είναι να διαφωνήσουμε του λέω «αυτό που λες είναι μ…α». Είναι ξεκάθαρο και το δέχεται.

Οταν μπήκα πρώτη φορά στο ένα γκαράζ του πρίγκιπα και είδα μέσα 18 αυτοκίνητα, είπα μέσα μου, «ρε π… η μου, τι στο διάολο;» Μετά μου λέει «δεν είναι μόνο εδώ, έλα κι έξω». Και είχε άλλα 6-7. Η υπερβολή είναι στοιχείο τους και δεν είναι κακό. Δεν τα κλέβουν από τον διπλανό τους, ούτε κλέβουν το κράτος».

Για τη γυναίκα του, τόνισε: «Η ηθική αυτουργός των κιλών μου, είναι η γυναίκα μου. Κάνει φοβερό παστίτσιο, μουσακά και μου αρέσουν όλα αυτά ρε γαμώτο. Αν και είναι από την Καβάλα έχει εντρυφήσει και στην Κρητική κουζίνα και μαγειρεύει απ’ όλα. Παρ’ όλο που δεν της αρέσει καθόλου το αρνί και δεν το τρώει, το μαγειρεύει. Από την μητέρα μου μου αρέσει να τρώω κρητικό πιλάφι και φασολάκια το καλοκαίρι. Δεν παίζονται. Με ρακί στο τέλος για χωνευτικό».

Τέλος, για την αγαπημένη του μουσική: «Μου αρέσει πολύ η Κρητική μουσική. Ακούω Κρητικούς καλλιτέχνες. Μου αρέσει το λαϊκό τραγούδι. Μου αρέσει ο Βασίλης ο Καρράς, ο Πασχάλης Τερζής, ο Μητροπάνος. Από την πιο νέα γεννιά ακούω τον Κιάμο, τον Βέρτη, τον Μενιδιάτη και τον Κουρκούλη».

Viral: Δείτε τι απίστευτο σκαρφίστηκε αυτός ο τύπος για να βγάλει εύκολα και γρήγορα λεφτά (video)
Viral: Δείτε τι απίστευτο σκαρφίστηκε αυτός ο τύπος για να βγάλει εύκολα και γρήγορα λεφτά (video)
Αυτόν θέλει η Μπάγερν Μονάχου για νέο ηγέτη! (photos)
Αυτόν θέλει η Μπάγερν Μονάχου για νέο ηγέτη! (photos)
Κλειστό ματς στην Ολλανδία
Κλειστό ματς στην Ολλανδία
Οδηγός ξεγέννησε καγκουρό από την κοιλιά της νεκρής μαμά του (video)
Οδηγός ξεγέννησε καγκουρό από την κοιλιά της νεκρής μαμά του (video)

 • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  15:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
  16:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  16:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Μπεσίκτας
  16:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  18:15Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  18:45Outdoor Specials.
 • Pre Stand Up (Ζ)
  18:50Σύνδεση με το γήπεδο για τον αγώνα που ακολουθεί.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • RBAR 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite 2017
  19:30Ημιτελική φάση ανδρών και γυναικών.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  20:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  20:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:45Μαρκόπουλο.
 • GP Confidential 2018 E15
  22:15Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Ντι Όιλεν Λούντβισχαφεν
  22:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - Μπούρσα
  22:30CEV Challenge Cup Γυναικών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν
  22:55UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Ουνιόν Βερολίνου
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018
 • Μπάσκετ: Φ. Μέρκιουρι - Ντάλας Γουίνγκς (Ζ)
  00:30Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  00:502η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  01:45Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  01:50Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Λ.Α. Σπαρκς - Μινεσότα Λινξ (Ζ)
  02:30Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  03:00SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Ερυθρός Αστέρας - Σάλτσμπουργκ
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:10Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  04:15SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  05:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Γκέπινγκεν
  05:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  05:55Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΠΑΟΚ
  06:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  06:05Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E15
  07:20Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  07:25Fed Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Φ. Μέρκιουρι - Ντάλας Γουίνγκς
  07:50Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Λειψία
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • RBAR 2018
  08:05Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Γούλβερχαμπτον Γουάντερερς
  08:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  09:25Outdoor Specials.
 • Μπάσκετ: Λ.Α. Σπαρκς - Μινεσότα Λινξ
  10:00Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E8
  10:05Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν
  10:30UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  10:35Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:45Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • WRC 2018
  11:50SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  11:55Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Γκέπινγκεν
  12:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Ερυθρός Αστέρας - Σάλτσμπουργκ
  12:45UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • WRC 2018
  13:05SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:10Canada Man.
 • Βόλεϊ: Ολυμπιακός - Μπούρσα
  13:55CEV Challenge Cup Γυναικών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Λειψία
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2018
  14:55Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2017-18 - Στιγμιότυπα
  15:00Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Αλαβές
  15:40Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - ΠΑΟΚ
  16:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • GP Confidential 2018 E15
  16:10Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φ. Μέρκιουρι - Ντάλας Γουίνγκς
  16:25Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E1
  16:45Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Moto3 2018
  16:55Motorrad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Ράιν Νέκαρ (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. Super Cup. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  17:401η αγωνιστική.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  18:05Playoff, 1ος αγώνας. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  18:15Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • Moto2 2018
  18:25Motorrad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E658
  18:40Στιγμιότυπα.
 • Pre Stand Up (Ζ)
  18:50Σύνδεση με το γήπεδο για τον αγώνα που ακολουθεί.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Λ.Α. Σπαρκς - Μινεσότα Λινξ
  19:10Playoff NBA Γυναικών 2018. 1ος γύρος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • MotoGP 2018
  19:55Motorrad Grand Prix Von Osterreich. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies