«Εξαντλούνται τα συνδεσμιακά διαρκείας του Ολυμπιακού»
SHARE

«Εξαντλούνται τα συνδεσμιακά διαρκείας του Ολυμπιακού»

Στενεύουν τα περιθώρια για τους φίλους του Ολυμπιακού που θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση τη νέα αγωνιστική σεζόν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού όπως ανακοίνωσε η «Θύρα 7» έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα συνδεσμιακά διαρκείας.

Παράλληλα ο μεγαλύτερος «ερυθρόλευκος» σύνδεσμος οπαδών, μέσω της ανακοίνωσης πληροφορεί τον κόσμο για τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεσή τους.

Η ανακοίνωση της Θύρας 7 αναφέρει:

«Πλέον έχουν απομείνει λιγότερα από 170 συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας της Θύρας 7. Όσοι θέλουν να έχουν μόνιμη θέση και να απαλλαγούν από το άγχος ανεύρεσης εισιτηρίου, έχουν ακόμη λίγες μέρες στην διάθεση τους.
Η διάθεσή των διαρκείας συνεχίζεται από το γήπεδο Καραϊσκάκη από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 17:00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 320 ευρώ ενώ απαιτούνται και 60 ευρώ για την συνδρομή μέλους στον Ερασιτέχνη. Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, πιστωτική κάρτα, επιταγή ημέρας σε διαταγή ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν στην Θύρα 21, θα διατίθενται στα μέλη των Συνδέσμων της επαρχίας κατόπιν αίτησης που θα υποβάλλουν στους κατά τόπους συνδέσμους τους. Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας με την χρήση Ολυμπιακός Citibank Visa, υπάρχει δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων».

Ανοίγει και η θύρα 10 για τα διαρκείας

Χαρακτηριστικό της μεγάλης ζήτησης που παρουσιάζουν μάλιστα τα διαρκείας του Ολυμπιακού είναι η απόφαση της πειραϊκής ΠΑΕ να εκδοθούν διαρκείας και στη θύρα 10 του «Γεώργιου Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, λόγω των ελάχιστων θέσεων που έχουν απομείνει στις θύρες 1,2,8,9,19,20 με τιμή εισιτηρίου διαρκείας 400€ και της μεγάλης ζήτησης, αποφάσισε την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στην θύρα 10 με τιμή 575€

Η διάθεση θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 31/08

Την Τέταρτη 31/08  και μόνο, το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων Διαρκείας θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 21:00 για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων φιλάθλων.

Από Πέμπτη 01/09 θα συνεχιστεί καθημερινά 10:00 έως τις 17:00.»

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πέμπτο σερί πρωτάθλημα για τον Γκιώνη
Πέμπτο σερί πρωτάθλημα για τον Γκιώνη
Υποψήφιος πλάνταξε στο κλάμα γιατί πήρε 5 ψήφους από την εννιαμελή οικογένειά του (vid)
Υποψήφιος πλάνταξε στο κλάμα γιατί πήρε 5 ψήφους από την εννιαμελή οικογένειά του (vid)
Αναφέρθηκε στο μέλλον του ο Ντε Λιχτ
Αναφέρθηκε στο μέλλον του ο Ντε Λιχτ
Αποχωρεί από τη Λιόν ο Φεκίρ
Αποχωρεί από τη Λιόν ο Φεκίρ