Tζίγγερ: «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»
SHARE

Tζίγγερ: «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»

Εμμένει στην απόφαση αποχώρησής του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τονίζοντας ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και κάνοντας λόγο για τον κίνδυνο να οδηγηθεί ο Παναθηναϊκός στο Πρωτοδικείο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαπολύει δριμεία επίθεση στους οπαδούς του «τριφυλλιού» που προκάλεσαν τα χθεσινά (25/08) επεισόδια, τους χαρακτηρίζει «υποκινούμενους» που σκοπό έχουν να υποθηκεύσουν τις μελλοντικές αγωνιστικές προσπάθειες της ομάδας και μάλιστα χρησιμοποιεί μια φράση των οργανωμένων, κάνοντας λόγο για «ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω».

Παράλληλα, τονίζει πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη λειτουργεί ως θεματοφύλακας της διοικητικής σταθερότητας και αυτός είναι ο λόγος που διατηρεί έξι θέσεις στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Επαναλαμβάνει πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είναι αποφασισμένοι να παραδώσουν το ποσοστό τους αν βρεθεί ενδιαφερόμενος που να εξασφαλίζει μια μακροχρόνια βιώσιμη λύση για την ομάδα, ενώ προειδοποιεί για τον κίνδυνο διάλυσης της ομάδας που μπορεί να την οδηγήσει στο Πρωτοδικείο.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη:

«Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά από 15 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας.

Παρά τις κίβδηλες εξαγγελίες, όπως αποδείχτηκε, για μια ακόμη φορά προκλήθηκαν επεισόδια που επιβάρυναν την ομάδα στον χθεσινό αγώνα. Θα οδηγήσουν στην τιμωρία της, υποθηκεύοντας και μελλοντικές αγωνιστικές της προσπάθειες.

Η αυτονόητη και σημαντική για τους παίκτες στήριξη της ομάδας από τους φιλάθλους της, κατά τη διάρκεια του αγώνα, μετατράπηκε σε μια παράσταση ύβρεων και βανδαλισμών από συγκεκριμένα πλέον, γνωστά σε όλους, άτομα. Γίναμε μάρτυρες του γεγονότος, η έδρα της ομάδας να είναι αφιλόξενη για τους παίκτες της και για το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων της. Συγκεκριμένοι οπαδοί επέλεξαν αντί να στηρίζουν με πάθος την ομάδα, να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους με τον απαράδεκτο αυτό τρόπο, βασιζόμενοι σε προσχηματικούς λόγους.

Η θέση μου είναι ξεκάθαρη και συνεπής από την πρώτη στιγμή. Ο μοναδικός λόγος που διατηρούμε, ως οικογένεια, έξι θέσεις στο ΔΣ της ΠΑΕ, είναι για να υπάρχει ελάχιστη διοικητική σταθερότητα. Είμαστε αποφασισμένοι να παραδώσουμε το ποσοστό που κατέχουμε εφόσον βρεθεί μια βιώσιμη λύση που θα εξασφαλίσει μακροχρόνια το μέλλον της ομάδας.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να αντιμετωπίσει άμεσα την οριστική του διάλυση, οδηγούμενος στο Πρωτοδικείο, κάτι που σήμερα δεν φαντάζει πλέον καθόλου απίθανο. 

Η κατάσταση αυτή, όπως διαμορφώνεται, δυσχεραίνει την εύρεση μιας ρεαλιστικής λύσης, αποτελώντας τροχοπέδη για να έρθουν κοντά στην ομάδα, ακόμη και αν υπήρχαν, άνθρωποι που θα ηθελαν να βοηθήσουν. Στο μεταξύ όμως, οι υποκινητές και υποκινούμενοι των χθεσινών γεγονότων, επιτυγχάνουν την απαξίωση, τη διάλυση και την αποδόμηση του Παναθηναϊκού.

Κύριοι, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

«Καίγεται» ο Λευκός Πύργος για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (photos)
«Καίγεται» ο Λευκός Πύργος για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (photos)
Πασχαλάκης: «Ήταν το ξέσπασμα όλης της χρονιάς»
Πασχαλάκης: «Ήταν το ξέσπασμα όλης της χρονιάς»
Ας τελειώσει το… μαρτύριο
Ας τελειώσει το… μαρτύριο
Μυθικός Λέο Μάτος: Στη φιέστα με μπίρες στα χέρια! (video+photos)
Μυθικός Λέο Μάτος: Στη φιέστα με μπίρες στα χέρια! (video+photos)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies