Τρέχουν για να προλάβουν στον ΟΦΗ (photos)
SHARE

Τρέχουν για να προλάβουν στον ΟΦΗ (photos)

Τρέχουν για να προλάβουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στην πρεμιέρα της Super League με τον Ατρόμητο το Σάββατο (27/08, 19.15) στο «Γεντί Κουλέ».

Οι εργασίες -βάσει των όσων πρότειναν πριν από λίγες ημέρες οι επιθεωρητές της διοργανώτριας αρχής και του συνδρομητικού καναλιού- συνεχίζονται στο γήπεδο και κορυφώνονται όσο πλησιάζουμε στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής κόντρα στους Περιστεριώτες.

Ήδη ανακαινίστηκαν τ’ αποδυτήρια των φιλοξενούμενων (μπήκαν καινούργιοι πάγκοι και υπάρχει ξεχωριστός χώρος για τον καθένα ποδοσφαιριστή). Παράλληλα διαχωρίστηκαν με ξύλινα κατασκευάσματα ο χώρος για τη «Νova» έξω από τ’ αποδυτήρια όπου οι άνθρωποί της θα πραγματοποιούν τις συνεντεύξεις μετά τη λήξη κάθε παιχνιδιού αλλά και τ’ αποδυτήρια των αντιπάλων ομάδων (σ’ αυτά δεν υπάρχει πλέον η έντονη οπτική ορατότητα όπως συνέβαινε πριν). Επίσης βάφονται οι τοίχοι γύρω από τον αγωνιστικό χώρο από τους οποίους έχουν αφαιρεθεί οι διαφημιστικές πινακίδες.

Ενώ ετοιμάζεται και το μπουθ εννέα συνολικά μέτρων του συνδρομητικού καναλιού στο πάνω μέρος της θύρας 9 και τέρμα αριστερά (από το σημείο εκείνο φαίνεται… πιάτο ο αγωνιστικός χώρος). Στο συγκεκριμένο μπουθ θα φιλοξενείται και η στατιστική υπηρεσία του «Galanis Sports Data». Δεξιά του μπουθ, στο πάνω μέρος της θύρας 9, θα κατασκευαστεί μία σουίτα έξι μέτρων στην οποία θα φιλοξενούνται υψηλοί προσκεκλημένοι της διοίκησης του Ηρακλειώτικου συλλόγου αλλά και πρόεδροι και μέλη της διοίκησης φιλοξενούμενων ομάδων. Επίσης προστέθηκαν επιπλέον τραπέζια στα δημοσιογραφικά θεωρεία αλλά και σε διπλανή αίθουσα της συνέντευξης Τύπου προκειμένου να εξυπηρετούν και τους εκπροσώπους του Τύπου που θα επισκέπτονται το «Γεντί Κουλέ» από διάφορα μέρη της Ελλάδας για την κάλυψη των αναμετρήσεων.

Ηράκλειο: Τάσος Βαρδάκης

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
10 PHOTOS

Ασος κινήτρου, νίκη ελπίδας
Ασος κινήτρου, νίκη ελπίδας
Κιλπάτρικ: «Πρέπει να είμαστε Παναθηναϊκός»
Κιλπάτρικ: «Πρέπει να είμαστε Παναθηναϊκός»
Ο Ζλάταν ξαναχτυπά!
Ο Ζλάταν ξαναχτυπά!
NBA: Μαγικό Top-10 (video)
NBA: Μαγικό Top-10 (video)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies