«Με ανησυχεί το ότι είμαστε... φαβορί»
SHARE

«Με ανησυχεί το ότι είμαστε... φαβορί»

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός χρίζεται από πολλούς ως το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φοβίζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού στο συνδρομητικό κανάλι, είπε:

Σχετικά με την παρουσία του ίδιου προπονητή στον πάγκο της ομάδας: «Για τον προπονητή είναι καλό γιατί σημαίνει πως έχει ακόμη δουλειά. Η αλήθεια είναι πως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν συχνές αλλαγές προπονητών. Όταν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να αρχίσεις από την αρχή. Η διατήρηση του προπονητή σημαίνει συνέχεια στο έργο του. Έτσι ο σύλλογος διαθέτει μια καθορισμένη αγωνιστική φιλοσοφία. Ας ελπίσουμε να επωφεληθούμε από αυτό το γεγονός. Βεβαίως κάθε σεζόν αποτελεί ένα νέο στοίχημα. Σίγουρα δεν ξεκινάμε από τη θέση που ήμασταν πέρσι τέτοια εποχή. Όλα αυτά είναι θετικά. Ας έρθουν τα αποτελέσματα και στη συνέχεια βλέπουμε...»

Σχετικά με τη διατήρηση του βασικού κορμού παικτών και αν αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για μια ομάδα: «Προφανώς, όταν δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στο δυναμικό μιας ομάδας, η σταθερότητα είναι εγγυημένη, εφόσον βεβαίως η ομάδα τα έχει πάει καλά την προηγούμενη σεζόν. Για παράδειγμα πέρσι ο Ολυμπιακός άλλαξε πολύ, έγιναν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Φέτος δεν είχαμε τόσες πολλές αλλαγές. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, ούτε κι ο Παναθηναϊκός. Σε γενικές γραμμές, όταν μια ομάδα διατηρεί τον αγωνιστικό κορμό της, αποκτάει και ταυτότητα. Από εκεί και πέρα εξαρτάται εάν σου αρέσει ή όχι αυτό που σου παρουσιάζει».

Αν η ταχύτητα και η πίεση είναι τα στοιχεία που του αρέσουν στον Ολυμπιακό: «Προσπαθούμε να έχουμε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό, είτε έχουμε κατοχή είτε όχι. Όταν έχουμε τη μπάλα, στόχος μας είναι να φέρουμε την κυκλοφορία στην αντίπαλη περιοχή. Όταν την έχει ο αντίπαλος, θέλουμε να την κλέψουμε. Αυτό όμως απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση και διάθεση. Δεν είναι εύκολο να την επιτύχεις. Σε καθημερινή βάση, σε κάθε παιχνίδι. θα δούμε φέτος τί θα καταφέρουμε. Υπάρχει μια απαιτητική διοργάνωση, το Champions League. Θέλουμε να δείξουμε το στυλ παιχνιδιού μας, μολονότι γνωρίζουμε πως οι αντίπαλοι ξέρουν τον τρόπο παιχνιδιού μας και θα προσπαθήσουν να μας αναχαιτίσουν».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι και φέτος το φαβορί: «Με ανησυχεί λίγο, θα έλεγα αρκετά, όχι λίγο. Το κλίμα έχει διαμορφωθεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε οι φίλαθλοι να πιστεύουν πως θα κατακτήσουμε εύκολα το πρωτάθλημα. Συν τοις άλλοις οι Έλληνες έχουν την υπερβολή στο αίμα τους.

Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η... αύρα. Μου φαίνεται αρνητική. Πέρσι δεν είχαμε πολλά να χάσουμε, αφού την προηγούμενη σεζόν τα είχαμε πάει άσχημα. Επίσης η ομάδα είχε να ασχοληθεί με μία μόνο διοργάνωση, το πρωτάθλημα. Φέτος υπάρχει και το Champions League, δηλαδή ακόμη μια σημαντική διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, είναι δυνατές ομάδες, κι αυτές θα επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα. Κατ' εμέ η φετινή Superleague είναι πολύ πιο δύσκολη σε σχέση με την περσινή. Τότε είχαμε έναν αποκλειστικό στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν υπήρχε Europa League, Champions League. Τίποτα δεν μας αποσπούσε την προσοχή. Αντιθέτως φέτος υπάρχουν κι άλλες διοργανώσεις. Πρέπει να... βάλεις στο μυαλό του παίκτη, πως πρέπει να νικάει σε κάθε ματς, σε δύσκολες έδρες. Αυτό είναι δύσκολο...»

Για το αν θεωρεί το φετινό πρωτάθλημα ανταγωνιστικό: «Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα πρέπει να διαγράψουμε την περσινή σεζόν. Γνωρίζουμε πως υπάρχει κρίση, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που επενδύουν αρκετά χρήματα. Οι περισσότερες όμως δεν έχουν αυτή την ικανότητα.

Εμείς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτή την κρίση, και η φετινή σεζόν θα είναι δύσκολη, όπως κι οι προηγούμενες. Πρέπει οπωσδήποτε να νικούμε εκτός έδρας, είμαστε η ομάδα που όλοι θέλουν να νικούν. Θα είναι δύσκολη σεζόν. Οι αντίπαλοι μας ξέρουν καλύτερα, γνωρίζουν το στυλ μας. Μπορούν να μας κοντράρουν πιο αποτελεσματικά. Όπως προείπα υπάρχει και η συμμετοχή στο Champions League. Αποτελεί προνόμιο για εμάς, αλλά είναι μειονέκτημα για το πρωτάθλημα».

Σχετικά με τις απαιτήσεις του κόσμου για συνδυασμό ουσίας και θεάματος από την ομάδα: «Πάντα προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε το κοινό μας, αλλά και τους εαυτούς μας, για να είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να νικήσεις ένα ματς. Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου, με επιθετικότητα, με πρωτοβουλία.

Ομάδες σαν τη δική μας και τον Παναθηναϊκό, είναι υποχρεωμένες να το κάνουν αυτό. Λόγω ονόματος πρέπει να έχουμε πάντα την πρωτοβουλία. Είναι κάτι που απαιτούν κι οι φίλαθλοί μας, οι οποίοι πρέπει να είναι υπερήφανοι για το σύλλογο, γνωρίζοντας βεβαίως πως φέτος θα συναντήσουμε δυσκολίες. Θα είναι πολύ δύσκολο να έχουμε την υπεροχή στους αγώνες του Champions League, αφού οι αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Η ευχή του για τη φετινή αγωνιστική χρονιά: «Αυτό που εύχομαι είναι, ανεξαρτήτως του ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα -βεβαίως εγώ θα ήθελα να το πάρουμε εμείς- και ανεξαρτήτως του ποιος θα νικήσει στα ντέρμπι, να υπάρχει καλύτερο κλίμα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, και κάθε χρονιά να είναι και καλύτερη. Εύχομαι τα μεγάλα ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, να τα απολαύσει ο κόσμος. Έχουμε ανάγκη από μεγάλες ομάδες, εάν ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίος, τότε εμείς γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί.

Το ίδιο συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Άρη. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Ωστόσο τα ντέρμπι δεν είναι πόλεμος. Πρέπει να είναι γιορτή για όλους, από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν, δηλαδή ποιός δημιούργησε επεισόδια σε ποιά έδρα και πότε. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Ας ξεχάσουμε όποια επεισόδια συνέβησαν και ας απολαύσουμε το ποδόσφαιρο».

Η βόμβα της ημέρας
Η βόμβα της ημέρας
ΠΑΟΚ: Η 18άδα για Λιβαδειά
ΠΑΟΚ: Η 18άδα για Λιβαδειά
Live Chat: Τα αποτελέσματα στη Football League και στη Γ' Εθνική (16/12)
Live Chat: Τα αποτελέσματα στη Football League και στη Γ' Εθνική (16/12)
Καρεμπέ: «Μετά από το επεισόδιο με τον Οκκά, σκέφτηκα την αποχώρηση»
Καρεμπέ: «Μετά από το επεισόδιο με τον Οκκά, σκέφτηκα την αποχώρηση»

 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ (Ζ)
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  12:35SS21 Wedding Bells 1, Αυστραλία. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ (Ζ)
  13:00VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Σαουθάμπτον - Άρσεναλ (Ζ)
  13:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • WRC 2018
  13:55SS24 Wedding Bells 2 Power Stage, Αυστραλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT Highlights HD
  14:00Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα κάθε αγωνιστικής, νέα και ειδήσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, αποτελέσματα, βαθμολογίες, στατιστικά και live σκορ, 24 ώρες το 24ωρο.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  14:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  15:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
  15:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • WRC 2018
  15:45Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ)
  16:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Στιγμιότυπα
  16:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  16:45Στιγμιότυπα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  17:00Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  17:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • NBA Daily
  17:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • RBAR 2018
  17:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Στον Ρυθμό των Ντέρμπι 2018-19 (Ζ)
  18:00Postgame. Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  18:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  18:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Moto 2 και 3
  19:00Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Νασιονάλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  20:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  22:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  22:30Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:00Μαρκόπουλο.
 • NASCAR Decades: 80's
  23:30Ντοκιμαντέρ.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  23:45Ραφαέλ Ντος Άνιος - Καμάρου Ούσμαν 'Nigerian Nightmare'. Ο απόλυτος τελικός στο Τορόντο του Καναδά.
 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπασκόνια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • RBAR 2018
  00:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  02:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  02:45Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ
  04:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρίτιμο - Μπενφίκα
  04:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  05:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  07:10Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  09:00Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  09:45Αφιέρωμα.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  10:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Μπέργκισερ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • SportShow
  10:45Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  11:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Pre Show (Ζ)
  11:25Παρακολουθήστε την pre show εκπομπή για την κλήρωση για τη φάση των 32 των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:05Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  12:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Post Show (Ζ)
  12:40Παρακολουθήστε την post show εκπομπή για την κλήρωση για τα playoff των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  12:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  13:3018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:35Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  14:55WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  15:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  15:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:0015η αγωνιστική.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  17:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  17:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  17:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Sak Attack
  18:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις σημαντικότερες 'μάχες' της Μαρίας Σάκκαρη που την έφεραν στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του WTA. (Μαρία Σάκκαρη - Αράντξα Ρους. WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Grand Prix of Qatar).
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Motul de la Republica Argentina).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Red Bull Grand Prix of The Americas).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies