ΑΕΚ: Ετοιμάζεται για Πάτρα
Μετά το ρεπό της 5ης αγωνιστικής, η Ένωση μπαίνει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς ξεκινώντας την προετοιμασία της για το εκτός έδρας ματς με την Παναχαϊκή
Έχοντας τον «αέρα» των τριών πόντων διαφοράς από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης, η ΑΕΚ ακόμη και σε περίπτωση που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικρατήσει του Αλίμου στη Ριζούπολη την Δευτέρα (10/11) απλά θα έχει… συγκάτοικο στο ρετιρέ του Νοτίου ομίλου. Οπότε το ρεπό της 5ης αγωνιστικής περνάει «αναίμακτα» για την Ένωση που θα παραμείνει επικεφαλής του ομίλου.
Έτσι, ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους την Δευτέρα (10/11) στις 16.30 στα Σπάτα για την προσεχή αναμέτρηση με την Παναχαϊκή χωρίς να… βλέπουν την πλάτη άλλης ομάδας στη βαθμολογία. Ο «Κολοσσός» θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Κυριακής (16/11) έχοντας δεδομένη την απουσία δυο εκ των βασικών στελεχών της ενδεκάδας και τον «πονοκέφαλο» τριών ακόμη παικτών.
Οι Μάνταλος και Μπακάκης λοιπόν έχουν κληθεί από το Κλαούντιο Ρανιέρι στην αποστολή της Εθνικής για το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016 και θα απουσιάσουν από τον αγώνα του «Δικεφάλου» με τους Αχαιούς. Αναφορικά με εκείνους που είναι στα… πιτς, το βλέμμα του Δέλλα είναι στραμμένο στους Γεωργέα και Σοϊλέδη που ακόμη δεν έχουν επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς αλλά και στον Σβάρνα που αναμένεται όμως να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των υπολοίπων τις προσεχείς ημέρες.