«Πιστεύουμε στην άνοδο»

«Πιστεύουμε στην άνοδο»

Την πίστη του ότι ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει την απευθείας άνοδο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Κατσικογιάννης.

Με δηλώσεις του στον «Κρήτη Σπορ Fm 87,6», ο νεαρός μέσος του ΟΦΗ τόνισε ότι πιστεύουν στην απευθείας άνοδο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον διαιτητή του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν έφταιξε η διαιτησία η οι χαμένες ευκαιρίες για την ήττα του ΟΦΗ στην Κομοτηνή:

«Πιστεύω ότι ήταν και τα δύο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε το ματς ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε μια δυστοκία αλλά πιστεύω ότι οι αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του, διαμόρφωσαν την εξέλιξη. Δεν μας άφησαν να παίξουμε καθόλου ποδόσφαιρο. Αυτό δεν κάνει καλό σε έναν ποδοσφαιριστή γιατί χάνει την αυτοσυγκέντρωση του και δεν μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο».

Για τις χαμένες ευκαιρίες του ΟΦΗ:

«Πιστεύω σε ότι έχει να κάνει με το ματς της Κομοτηνής δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα στην τελική προσπάθεια. Στα περισσότερα όμως ματς, βρίσκουμε δίχτυα και αν πετυχαίναμε γκολ στην Κομοτηνή το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό».

Για το αν ο ΟΦΗ προλαβαίνει την απευθείας ανόδου:

«Πιστεύουμε στην απευθείας άνοδο. Το πρωτάθλημα της Football League είναι πολύ ανταγωνιστικό και όλες οι ομάδες μπορούν να χάσουν βαθμούς.  Υπάρχουν ακόμα άλλα πέντε παιχνίδια έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και άμα δεν καταφέρουμε να βγούμε απευθείας υπάρχουν και τα πλεί οφ . Πάντως θα θέλαμε να βγάλουμε την ομάδα απευθείας».

Για τις διαφορές της ομάδας με πέρυσι:

«Έχουμε την εμπειρία από πέρυσι με τα πλέι οφ και με τις κατάλληλες προσθήκες που έχουν έρθει θα πάνε όλα καλά. Η φετινή ομάδα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή. Είναι πιο γεμάτο το ρόστερ και φέτος νομίζω ότι θα είναι η χρονιά του ΟΦΗ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Είχαμε πολλές απουσίες στο ματς με τον Παναθρακικό αλλά προσπαθούμε όσοι παίζουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό:

«Είναι ένα ματς πάρα πολύ δύσκολο αυτό με τον Εθνικό. Η βαθμολογική θέση του Εθνικού δεν δείχνει την πραγματικότητα. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή για να καθαρίσουμε το ματς γιατί ο Εθνικός θα έρθει να παίξει κλειστά για να μην δεχτεί γκολ και να πάρει ένα βαθμό. Οι περισσότερες ομάδες δεν έρχονται για να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο αλλά πλέον έχουμε συνηθίσει και το δουλεύουμε και στην προπόνηση και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα στην έδρα μας».

Για το μέλλον του στην ομάδα:

«Είμαι δανεικός στον ΟΦΗ και κοιτάω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Απ΄ ότι ξέρω όταν λήξει ο δανεισμός μου το καλοκαίρι είναι να επιστρέψω στον Ολυμπιακό αλλά αν ο ΟΦΗ βγει στην Σούπερ Λίγκα θα ήθελα να παραμείνω και να παίξω μαζί του στη μεγάλη κατηγορία. Είμαι δεμένος με την ομάδα και ο κόσμος από την πλευρά του έχει δείξει ότι με αγαπάει. Ήρθα στον ΟΦΗ για δεύτερη φορά γιατί είμαι παίκτης που θέλω να αγωνίζομαι. Έχω κάνει 18 παιχνίδια είμαι ικανοποιημένος και για έναν παίκτη εξελίξιμο είναι ότι καλύτερο να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του».



Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved