Τι λέει η πιάτσα για Τσέριν, το λάθος της ΑΕΚ και οι μεταγραφές που «φουντώνουν»
Instagram/adam.gc

Τι λέει η πιάτσα για Τσέριν, το λάθος της ΑΕΚ και οι μεταγραφές που «φουντώνουν»

Ο Μαρτυριάρης κάνει ποδαρικό στον Ιούλιο, μήνα που αρχίζουν οι υποχρεώσεις των περισσότερων Ευρωπαίων μας και ο χρόνος αρχίζει να πιέζει για τις μεταγραφές πλέον!

*Άνταμ Τσέριν. Φέξε μου και γλίστρησα, χαφ 22 ετών από Σλοβενία. 22 στα 23. Οπότε ταλέντο δεν είναι. Αν αυτός είναι ταλέντο, ο Αλεξανδρόπουλος τι θέλει; Μπιμπερό;

*Καλά πράγματα μαθαίνω για τον Σλοβένο. Όχι εγώ δεν τον ξέρω, δεν τον είδα να αγωνίζεται σε ολόκληρα ματς κι όχι σε βιντεάκια που τον παρουσιάζουν κράμα Τσάβι-Καντέ. Γενικά πάντως ξαφνιάστηκε η ποδοσφαιρική πιάτσα που τον πήρε ο Παναθηναϊκός και μάλιστα τόσο εύκολα. Αν έδωσε 800.000 δεν το ξέρω, μεγάλο ποσό φαίνεται, αλλά λογιστής δεν είμαι.

*Χαφάκι με προοπτική για άμεση βοήθεια, όχι στο μέλλον και βλέπουμε. Κοινώς, δεν είναι λαχείο τύπου Λούντκβιστ. Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις. Και στον τομέα της έντασης όπου πέρα απ’ τον Αλεξανδρόπουλο δεν υπήρχε κανείς στο ρόστερ.

*Έχει δρόμο ο Παναθηναϊκός μεταγραφικά πάντως. Τρεις κινήσεις βασικών και ενός που χρειάζεται για το βασικό rotation τους θέλει μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Γιατί σε τέσσερις έχει τον πρώτο του επίσημο αγώνα μην ξεχνιόμαστε.

*Εγώ θα πόνταρα σε ονόματα που δεν έχουν γραφτεί, τόσο για στόπερ όσο και για χαφ. Ειδικά για στόπερ, μεταξύ μας τώρα, καλύτερα για τον Παναθηναϊκό να είναι παίκτης που δεν έχει γραφτεί.

*Μία σημαντική απουσία θα έχει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός. Δυστυχώς δεν μπορεί καμία ομάδα να αποφύγει τα απρόοπτα.

*Μίλησε ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ, καλά τα είπε, άρεσε σε όλους. Αργεντινός και να τα πει άσχημα, δύσκολο. Το τι θα κάνει είναι το θέμα. Η απορία μου με τον Αλμέιδα είναι άλλη πάντως. Αυτός δε θα έφερνε το μισό Μεξικό και την άλλη μισή Αργεντινή;

*Αν ο Γκατσίνοβιτς δεν κατάγεται απ’ τη Σάντα Φε κι ο Γιόνσον απ’ την Τιχουάνα, κάτι λάθος έχουμε καταλάβει. Καλοί παίκτες σαφώς, αλλά πρέπει να δούμε και τις πραγματικές επιλογές του προπονητή.

*Με τον Λοβέρα τι έγινε; Πήγε Άρη; Άρχισε προπονήσεις; Πήρε κάτι το αυτί σας, επειδή εγώ δεν άκουσα το παραμικρό; Οκ, ίσως να μην πάει στο τέλος. Αλλά αν δεν πάει, δεν πρέπει να καλυφθεί η διαφορά της ελεύθερης παραχώρησής του από τον Ολυμπιακό στον Άρη, στο πλαίσιο της συμφωνίας για τον Καμαρά; Θα δείξει τι θα γίνει, μην προτρέχουμε.

*Μ’ αυτά και μ’ αυτά πάντως, όλη την ομάδα κοντεύει να αλλάξει ο Άρης. Μεγάλο ερωτηματικό για τη σεζόν που έρχεται, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Θέλω να τον δω στα ευρωπαϊκά. Μη μου πείτε πως πάει καλά στα φιλικά, πιστεύω πως δε μας διαβάζουν άμπαλοι.

*Και σκέψου πως ο Άρης δεν ήξερε μέχρι πριν 3 εβδομάδες αν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές. Άρα ο σχεδιασμός γίνεται στο μπαμ. Αυτά εγώ τα φοβάμαι, το λέω. Ξέρω πως ο Καρυπίδης στα μεταγραφικά είναι ατσίδας. Αλλά εδώ μιλάμε για άψε-σβήσε.

*Πριν αφήσω τον Άρη, μην κοιτάτε όσα ονόματα γράφονται μόνο. Έναν με δύο Έλληνες θα τους αποκτήσει. Όχι πιτσιρίκια, έμπειρους.

*Πήρε άδεια ο Μουργκ να βρει ομάδα. Αλλά θα βρει; Μάλλον ναι, λόγω του γραφείου που τον εκπροσωπεί. Αλλά δύσκολα θα καλύψει τη χασούρα ο ΠΑΟΚ, που είχε δώσει 2-2,5 εκατ. ευρώ για να τον πάρει όταν έφυγε ο Πέλκας.

*Άδεια πήρε και ο Ζαμπά. Αφού δεν μπόρεσε ο Βραζιλιάνος να αναστηθεί με τον Λουτσέσκου. Αραβική χερσόνησο ή Βραζιλία είναι το μέλλον του.

*Τρεις παίκτες προανήγγειλε ο Μαρτίνς πως θα πάνε Πειραιά. Ποιοι είναι δεν ξέρω. Ξέρω όμως πως γίνεται προσπάθεια ο ένας εξ αυτών να κάνει γκελ επιπέδου Βρσάλικο. Και λογικά θα γίνει.

*Όλες οι ομάδες χωρίζουν σε μέρη τις μεταγραφές τους. Δηλαδή, πρώτο μέρος καλύπτουμε τις ανάγκες μας. Δεύτερο, κοιτάμε τι επιπλέον μπορούμε να προσθέσουμε στο ρόστερ. Στην πράξη ξέρετε τι σημαίνει η δεύτερη πράξη τώρα που λήγουν μέσα Σεπτέμβρη οι μεταγραφές; Θα δουν αν μπουν σε ευρωπαϊκούς ομίλους, για να ξέρουν τα οικονομικά τους.

*Όσο για τις ομάδες που δεν έχουν Ευρώπη, απλά περιμένουν να περάσει ο καιρός και να πέσουν οι τιμές. Στον ΟΦΗ, πάντως, έχει πέσει ήδη αρκετή γκρίνια.

*Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήγε καλά με τον Γιαννίκη. Εξαιρετικά με τον Μεταξά. Αλλά τώρα έχασε ήδη τους τέσσερις από τους πέντε των μετόπισθεν. Πίρσμαν, Λοντίγκιν, Σάλιακα, Κάργα. Κι αυτό είναι μεγάλο ζόρι.

*Πολύ δυναμικά βγήκε κατά Κλάτενμπεργκ η ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν θα της κάνει καλό στο τέλος. Ήδη μια πρώτη ιδέα την πήραμε, καθώς φάνηκε να είναι εντελώς μόνη της στο θέμα του Άγγλου. Οι υπόλοιποι ή τον θέλουν ή δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί του.

*Τι σημασία μπορεί να έχει αυτό; Θα το δούμε στους αγώνες. Απλά μέχρι τώρα όποιος φωνάζει για τον Κλάτενμπεργκ κι όποιος απαιτεί, συνήθως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

 



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved