ΕΠΣ Θεσσαλίας: «Κακουργηματικά διωκόμενος ο Γκιρτζίκης»

ΕΠΣ Θεσσαλίας: «Κακουργηματικά διωκόμενος ο Γκιρτζίκης»

Ο... χορός των καταγγελιών από την ΕΠΣ Θεσσαλίας προς την ΕΠΟ συνεχίζεται. 

Η Ένωση με επιστολή της προς τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, κάνει λόγο για έμμεσους εκβιασμούς ενόψει των επερχόμενων αρχαιρεσιών κι επιτίθεται προσωπικά στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη χαρακτηρίζοντάς τον «κακουργηματικά διωκόμενο».

Αναλυτικά η επιστολή:

«ΠΡΟΣ

Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

1.Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή

2.Ε.Π.Ο.

Κύριε Εισαγγελέα με την με αριθμό 225/29-7-2015 απόφασή του, το Ειρηνοδικείο Βόλου, προέβει στο ορισμό προσωρινής διοίκησης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, καθώς διέγνωσε τόσο πραγματική όσο και πλασματική έλλειψη διοίκησης, παρά τις αντιδράσεις μερίδας εναπομεινάντων μελών του απερχόμενου Δ.Σ., που ενεργούν σύμφωνα με δηλώσεις τους, υπό τις οδηγίες του κακουργηματικά διωκόμενου προέδρου της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη.

Η Προσωρινή Διοίκηση δια τον Πρόεδρο της κ. Γεωργίου Μουλά και στα πλαίσια του διατακτικού της ως άνω εκδοθείσας απόφασης, αποφάσισε την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και την διενέργεια αρχαιρεσιών για την 10η Αυγούστου με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο, όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Δυστυχώς και ενώ σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος του Νομού Μαγνησίας και ιδιαίτερα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού, αναμένουν την εκλογή νέας Διοίκησης, ώστε να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα που έχει περιέλθει η ΕΠΣ Θεσσαλίας, με την άδικη και παράνομη ποινή που της έχει επιβάλλει η Ε.Π.Ο., επειδή τόλμησε να της αντιταχθεί, μια μερίδα παραγόντων, που τυγχάνει της αναγνώρισης μέχρι σήμερα του διωκόμενου κ. Γκιρτζίκη, απειλεί τα τοπικά Σωματεία, με σκοπό όπως να μην συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση και κατ΄ επέκταση στις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ., γιατί η ΕΠΟ δήθεν στην προγραμματισθείσα Γ.Σ. της 28ης Αυγούστου δεν θα αναγνωρίσει τη νόμιμη εκλεγείσα διοίκηση.

Διερωτάται κανείς τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές που μπορούν να οδηγήσουν το άμοιρο ποδόσφαιρο; Είναι ανεπίτρεπτο να επιχειρείται από την ΕΠΟ έμμεσος εκβιασμός σε μια συνταγματικά κατοχυρωμένη διαδικασία, αυτή των εκλογών.

Παρακαλούμε κ. Εισαγγελέα όπως επιληφθείτε άμεσα της υποθέσεως και προβείτε σε όλες τις δέουσες ενέργειες».

Run Jordi, run!
Run Jordi, run!
Σου μαζέψαμε τα 9 καλύτερα πικ απ της αγοράς για το 2018
Σου μαζέψαμε τα 9 καλύτερα πικ απ της αγοράς για το 2018
Ο ορισμός του μπάχαλου!
Ο ορισμός του μπάχαλου!
Η θέση Γιαννακόπουλου για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Η θέση Γιαννακόπουλου για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης