Κοτσάτος: «Πρωταγωνίστρια παντού η ΑΕΚ» (video)
SHARE

Κοτσάτος: «Πρωταγωνίστρια παντού η ΑΕΚ» (video)

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος ανέλυσε το πλάνο της αναγέννησης σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΟΠΑΠ TV:

Για την προεδρία της ερασιτεχνικής: «Είναι πολύ βαρύς ο χαρακτηρισμός και η ερώτηση για αν αισθάνομαι πατέρας για την μάνα ΑΕΚ, την ερασιτεχνική δηλαδή. Πολύ μεγάλη η ευθύνη στους ώμους τόσο τους δικούς μου και των συνεργατών μου όσο και του κυρίου Μελισσανίδη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κόσμου για αναγέννηση σε όλα τα αθλήματα».

Για τον βασικό στόχο του: «Οι στόχοι είναι πρωτίστως να υπάρξει εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα κάτι που θέλει αρκετό χρόνο. Εμείς σε μικρό χρόνο καλούμαστε να καλύψουμε προβλήματα και υποχρεώσεις αρκετών ετών, και πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία ετών ώστε να λειτουργεί σε άλλα πρότυπα πιο τεχνοκρατικά η ΑΕΚ. Σίγουρα το συναίσθημα είναι σημαντικό για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της ΑΕΚ αλλά θέλει σχέδιο, όραμα και ανθρώπους για να πετύχει αυτό».

Για τα γηπεδικά προβλήματα: «Δεν είναι καθόλου εύκολο και το πρώτο βήμα είναι να βλέπουμε τα προβλήματα κάθε τμήματος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά στην έλλειψη εγκαταστάσεων και προπονητηρίων, γι αυτό και φτάσαμε σε αυτό το σημείο καταστροφής. Είμαστε σε κάθε άθλημα δυστυχώς σαν περιφερόμενοι τσιγγάνοι από πόλη σε πόλη και από δήμο σε δήμο. Προσπαθούμε να τακτοποιήσουμε τα τμήματά μας».

Για το κλειστό του Γαλατσίου: «Σε πρώτη φάση επιδίωξη είναι να βρούμε ένα ενιαίο γήπεδο για να καλύπτει τα ομαδικά σπορ της ερασιτεχνικής ώστε του χρόνου να παίξουν εκεί. Το ανδρικό μπάσκετ, το γυναικείο μπάσκετ αν έχουμε του χρόνου, ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ, ποδόσφαιρο σάλας και το χάντμπολ. Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα, τους φιλάθλους και τους χορηγούς.

Είμαστε σε αναζήτηση και θα τολμήσω να πω ότι διακαής μου πόθος είναι το κλειστό του Γαλατσίου εκεί όπου έπαιζε παλιά η ΑΕΚ στο μπάσκετ. Μάθαμε πρόσφατα ότι ένας διαγωνισμός που διενήργησε το δημόσιο για το συγκεκριμένο κλειστό με σκοπό να γίνει εμπορικό κέντρο δεν ευοδώθηκε. Έχουμε ξεκινήσει διαδικασία για να δούμε αν είναι εφικτό να πάρουμε το συγκεκριμένο γήπεδο.

Φοβούμαι ότι δεν θα γνωρίζουμε γρήγορα τι θα γίνει. Υπάρχουν γραφειοκρατικές διαδικασίες αλλά και άλλα ζητήματα προκειμένου να επιστρέψει στην προηγούμενή του κατάσταση και να λειτουργήσει ως γυμναστήριο. Ελπίζουμε ότι στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα έχουμε ευχάριστα νέα».

Για την ανάμειξή του με την ΑΕΚ: «Η ανάμειξή μου προήλθε μέσω του στενού μου συνεργάτη και κουμπάρου Αλέξη Αλεξίου ο οποίος επί σειρά ετών και αφιλοκερδώς προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ερασιτεχνική ΑΕΚ. Φτάσαμε σε ένα σημείο να βοηθούμε συγκεκριμένα τμήματα, όπως στο μπάσκετ, με χορηγίες. Κάποια στιγμή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου με την ομάδα μπάσκετ να φτάνει σε οριακές καταστάσεις και αν δεν κάναμε κάποιες κινήσεις, τώρα ο σύλλογος μπορεί να έπαιζε στο τοπικό».

Για τον στόχο της μπασκετικής ΑΕΚ: «Φέτος ο στόχος είναι μονόδρομος. Πρέπει με οποιοδήποτε κόστος και τρόπο να ανέβει η ΑΕΚ στην Α1. Εν συνεχεία να πρωταγωνιστήσει, να κάνει πρωταθλητισμό σε Ελλάδα και να διακριθεί στην Ευρώπη. Ελπίζω κατά την διάρκεια της θητείας μου και άλλα τμήματα να φέρουν τίτλους.

Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές και όταν πιέζεται κάποιος άνθρωπος πλησιάζει στην αναθεώρηση κάποιων επιλογών. Έστω και μέσω μπαράζ που αδίκως παίξαμε διότι είχαμε παίξει πολύ καλό μπάσκετ όλη την χρονιά, ανεβήκαμε. Όταν έρχεται αυτή η χαρά, ξεχνάς τις δυσκολίες και τις λύπες. Στο τέλος μένει μόνο το θετικό, η χαρά.

Δεν έχει νόημα να πέσει η ΑΕΚ στο μπάσκετ δύο κατηγορίες με τα χρέη να παραμένουν. Έχει ξεκινήσει διαδικασία εκκαθάρισης της ΚΑΕ, όπως στην ΠΑΕ, και πιστεύουμε ότι θα έχει ολοκληρωθεί στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.
Στον πρώτο και τον τελευταίο αγώνα του μπάσκετ στην Πάτρα, συγκινήθηκα πολύ που είδα τους οπαδούς μας να πανηγυρίζουν όπως και στο τέλος στα Τρίκαλα όταν πήραμε την άνοδο».

Για το τμήμα βόλεϊ: «Το βόλεϊ των ανδρών είχε την ίδια ιστορία όπως το μπάσκετ πριν από δύο χρόνια. Δεν μπορούσε να παίξει ούτε στην α τοπική. Είχε φτάσει να έχει ένα εκατομμύριο χρέη συσσωρευμένα από προηγούμενα χρόνια. Κληθήκαμε να αποφασίσουμε αν η ομάδα θα διαλυθεί ή αν θα σηκώσουμε τα μανίκια, θα βουτήξουμε στον ωκεανό και θα δημιουργήσουμε ένα ρόστερ ικανό. Έγινε με μεγάλες θυσίες κι ελπίζουμε ότι θα μας δώσει μεγάλες χαρές.

Στις τελευταίες 15 ημέρες κερδίσαμε δύο φορές τον Ολυμπιακό, η πρώτη μας νίκη επί του Ολυμπιακού στην ιστορία μας στο βόλεϊ και δυστυχώς δεν προβλήθηκε αυτή η επιτυχία αρκετά. Το βόλεϊ θεωρούμε ότι αξίζει ο κόσμος να το αγαπήσει, να έρθει κοντά μας. Έχουμε τα εισιτήρια διαρκείας σε διάθεση με ένα συμβολικό ποσό 20 ευρώ κοινό εισιτήριο για μπάσκετ και βόλεϊ. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει κοντά. Ότι και να κάνουμε εμείς, αν δεν υπάρχουν οι φίλαθλοι, δεν γίνεται τίποτα».

Για το χάντμπολ: «Στο χάντμπολ έχουμε και τον κύριο Λαζόπουλο ο οποίος τρέχει οικονομικά το τμήμα, έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και θέλει να πάρουμε ευρωπαϊκό τίτλο . Αυτός είναι ο στόχος για το εγγύς μέλλον. Νομίζω ότι ο κόσμος οφείλει να αγκαλιάσει το χάντμπολ. Δυστυχώς έχουμε το πρόβλημα του γηπέδου όπου παίζουμε στα Άνω Λιόσια κλειστό στο οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση. Ο κόσμος θέλουμε να στηρίξει τους παίκτες διότι το αξίζουν».

Για τους συνεργάτες του και το χρέος της Ερασιτεχνικής: «Όλοι οι άνθρωποι είναι προσωπικές μου επιλογές και συνδράμουν όσο μπορούν. Με προσωπικές θυσίες, με έξοδα από την τσέπη τους, προσπαθούν να προσφέρουν παντού. Η οικονομική εξυγίανση είναι πάρα πολύ σημαντική. Αθορύβως αναλάβαμε την ερασιτεχνική με ένα χρέος 7,5 εκατομμύρια ευρώ και το μειώσαμε στα πέντε εκατομμύρια. Ελπίζω ότι μέσα στο τέλος της χρονιάς θα κατέβουμε πιο κάτω από τα τέσσερα εκατομμύρια».

Για τη σημασία της θέσης του προέδρου: «Εγώ απλώς βάζω το όραμα και τους στόχους και αυτό που πιστεύω ότι θα έκανε ο καθένας στην θέση μου. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι δεν είναι μία απλή θέση προέδρου. Είναι μία θέση ευθύνης μεγάλης οπότε οι αποφάσεις που λαμβάνουμε καθορίζουν το μέλλον του συλλόγου.

Οφείλει ο καθένας να καταλάβει το βάρος της ευθύνης που έχει. Δεν είναι κάτι δικό μας, το σπίτι μας, η επιχείρησή μας, είναι κάτι που απευθύνεται σε εκατομμύρια οπαδούς κι επηρεάζει τις ζωές τους, την καθημερινότητά τους. Οφείλουμε να αντιληφθούμε αυτή την ευθύνη.

Όταν ήμουν μικρό παιδί, οπαδός, από την εκάστοτε διοίκηση και τις αποφάσεις της επηρεαζόμουν. Έπαιρνα μία εφημερίδα ή έβλεπα έναν αγώνα και χαιρόμουν ή στεναχωριόμουν. Έφτιαχνε ή χαλούσε η ημέρα μου».

Για το ποδοσφαιρικό γήπεδο και το κλειστό της ΑΕΚ: «Καταρχήν θέλω να πω ότι ναι μεν εξετάζουμε την λύση του Γαλατσίου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εγκαταλείπουμε την προσπάθεια να κτιστεί το δικό μας κλειστό γήπεδο σε όμορο οικόπεδο με το ποδοσφαιρικό στάδιο.

Το θέμα του ποδοσφαιρικού γηπέδου είναι πολύ σημαντικό κι έχουμε ακόμα πολύ χρόνο με πολλά διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν. Δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι όλα θα γίνουν εύκολα και να εφησυχάζουμε. Όλοι πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση, εμείς ως διοίκηση, ο κάθε φίλαθλος, για να μπορέσει αυτό το σχέδιο που συντάξαμε με τον κύριο Μελισσανίδη να γίνει πράξη».

Για τα υπόλοιπα τμήματα και τις ακαδημίες: «Μου κάνει εντύπωση ότι στο παρελθόν δεν υπήρχαν τόσο καλές σχέσεις ανάμεσα στις διοικήσεις της ερασιτεχνικής και της ΠΑΕ. Η ΑΕΚ είναι μία ενιαία και αδιαίρετη ομάδα. Βεβαίως το ποδόσφαιρο έχει την μερίδα του λέοντος αλλά υπάρχουν φίλαθλοι για το σκάκι, την ποδηλασία, την ξιφασκία.

Έχουμε υποχρέωση να αναγεννήσουμε όλα τα τμήματα και συν τω χρόνω και με την οικονομική εξυγίανση να δημιουργήσουμε και άλλα. Πρέπει να ξαναφέρουμε παιδιά από όλες τις οικογένειες σε όλα μας τα αθλήματα. Να έχει την πολυτέλεια ο γονιός να επιλέξει όποιο άθλημα θέλει. Πιστεύω ότι ομάδα που δεν έχει ακαδημίες κι εγκαταστάσεις, όσα χρήματα κι αν μπουν, στο μέλλον θα πεθάνει. Αυτό είναι το σκεπτικό μας».

Για το πώς θα τιμηθεί η μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου: «Ήταν λίγο αυτό που είπα για τον Αμερικάνο. Δυστυχώς δεν τον έχω δει να παίζει, θεωρώ όμως ότι ο Γιώργος Αμερικάνος ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην ιστορία του μπάσκετ. Ο Γκάλης ήταν ο νεώτερος αναγεννητής, αλλά ο Αμερικανός έκανε τον κόσμο να αγαπήσει το μπάσκετ, να έρθει στην ΑΕΚ και βεβαίως έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην χώρα μας.

Έχουμε σκοπό του χρόνου κιόλας να διοργανώσουμε τουρνουά στην μνήμη του και θα ήθελα να ονομάσουμε το νέο μας κλειστό Γιώργος Αμερικάνος. Δεν είναι δική μου η απόφαση αποκλειστικά, ελπίζω πως όταν θα έρθει η ώρα, θα προχωρήσουμε».

Για το όραμα της νέας ΑΕΚ: «Στόχος της διοίκησής μας είναι να κάνει πράξεις όχι λόγια που έρχονται και παρέρχονται. Θέλουμε η ΑΕΚ να φτάσει σε όλα τα επίπεδα όσο πιο ψηλά γίνεται, να δημιουργηθεί μία σταθερότητα. Ο στόχος μας με τον κύριο Μελισσανίδη, κάποια στιγμή που θα φύγουμε από την ομάδα είναι η ΑΕΚ να πορεύεται μόνη της, χωρίς να χρειάζεται την οικονομική συνδρομή επιφανών παραγόντων οι οποίοι θα την βγάζουν προσωρινά από το αδιέξοδο αλλά όταν θα φεύγουν θα έρχονται «μαύρες» ημέρες.

Σκοπός μας είναι να αποκτήσει το σπίτι της, τις έδρες της, τα έσοδά της και να γίνει αυτοχρηματοδοτούμενη. Θα είναι μία μοναδική επιτυχία για τα ελληνικά δεδομένα, όχι τα ευρωπαϊκά βεβαίως. Εναρμονιζόμαστε με τις απαιτήσεις που θέτει ο Μισέλ Πλατινί για τους συλλόγους, ώστε ανάλογα με τα έσοδά τους να καταρτίζουν τους προϋπολογισμούς τους».

Κοτσάτος: «Πρωταγωνίστρια παντού η ΑΕΚ» (video)

Live: Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης 2-1, Πανιώνιος-Λεβαδειακός 0-0
Live Chat οι αγώνες της Super League (10/12)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Περιστέρι: Έκανε το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα ο Σακελλαρίου
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Περιστέρι: Έκανε το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα ο Σακελλαρίου
ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοινώθηκε η πρώτη αποδέσμευση
ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοινώθηκε η πρώτη αποδέσμευση
Η θέση της ΕΙΟ για το νέο αθλητικό νόμο
Η θέση της ΕΙΟ για το νέο αθλητικό νόμο

 • Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
 • COSMOTE SPORT 7HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  18:05Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  18:10Στιγμιότυπα.
 • SportShow (Ζ)
  19:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  19:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  19:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Γουότφορντ (Ζ)
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2018
  20:05Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  21:20Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  22:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  22:05Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • GP Confidential 2018 E24
  22:50Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2802
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:35SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ζιρόνα
  23:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
 • Beach Volley: FIVB 2018
  00:00Γκστάαντ, Ελβετία. Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  00:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  00:55SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου
  01:00Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  01:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  01:3014η αγωνιστική.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  01:50CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Σαουθάμπτον
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Θέλτα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • WRC 2018
  02:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  03:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς (Ζ)
  03:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E49
  03:45Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E24
  04:00Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Μονπελιέ - Ράιν Νέκαρ
  04:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Καζάν, Ρωσία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Σάλκε
  04:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:20Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ζιρόνα
  06:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου
  06:30Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Λίβερπουλ
  07:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  07:3014η αγωνιστική.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  08:00Τελικός, Γαλλία-Κροατία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  08:40NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • WRC 2018
  08:50SS12 Datca 2, Τουρκία.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Γκστάαντ, Ελβετία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:10SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  10:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλαβές
  10:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • SportShow
  11:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  11:10Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Τότεναμ
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • WRC 2018
  12:00Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς
  12:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  12:55XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:15Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Άγιαξ
  13:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 5ος όμιλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  14:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  14:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  15:10Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:2515η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  16:0016η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E9
  16:15Αφιέρωμα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  16:25Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • UEFA Nations League 2018-19
  16:45Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  17:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2018 E24
  17:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E14
  17:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • NBA Action 2018-19 E2810
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  17:45Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Λοκομοτίβ Μόσχας (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  18:15Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  18:45Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  19:15Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  21:15Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies