Κοτσάτος: «Πρωταγωνίστρια παντού η ΑΕΚ» (video)
SHARE

Κοτσάτος: «Πρωταγωνίστρια παντού η ΑΕΚ» (video)

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος ανέλυσε το πλάνο της αναγέννησης σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΟΠΑΠ TV:

Για την προεδρία της ερασιτεχνικής: «Είναι πολύ βαρύς ο χαρακτηρισμός και η ερώτηση για αν αισθάνομαι πατέρας για την μάνα ΑΕΚ, την ερασιτεχνική δηλαδή. Πολύ μεγάλη η ευθύνη στους ώμους τόσο τους δικούς μου και των συνεργατών μου όσο και του κυρίου Μελισσανίδη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κόσμου για αναγέννηση σε όλα τα αθλήματα».

Για τον βασικό στόχο του: «Οι στόχοι είναι πρωτίστως να υπάρξει εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα κάτι που θέλει αρκετό χρόνο. Εμείς σε μικρό χρόνο καλούμαστε να καλύψουμε προβλήματα και υποχρεώσεις αρκετών ετών, και πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία ετών ώστε να λειτουργεί σε άλλα πρότυπα πιο τεχνοκρατικά η ΑΕΚ. Σίγουρα το συναίσθημα είναι σημαντικό για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της ΑΕΚ αλλά θέλει σχέδιο, όραμα και ανθρώπους για να πετύχει αυτό».

Για τα γηπεδικά προβλήματα: «Δεν είναι καθόλου εύκολο και το πρώτο βήμα είναι να βλέπουμε τα προβλήματα κάθε τμήματος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά στην έλλειψη εγκαταστάσεων και προπονητηρίων, γι αυτό και φτάσαμε σε αυτό το σημείο καταστροφής. Είμαστε σε κάθε άθλημα δυστυχώς σαν περιφερόμενοι τσιγγάνοι από πόλη σε πόλη και από δήμο σε δήμο. Προσπαθούμε να τακτοποιήσουμε τα τμήματά μας».

Για το κλειστό του Γαλατσίου: «Σε πρώτη φάση επιδίωξη είναι να βρούμε ένα ενιαίο γήπεδο για να καλύπτει τα ομαδικά σπορ της ερασιτεχνικής ώστε του χρόνου να παίξουν εκεί. Το ανδρικό μπάσκετ, το γυναικείο μπάσκετ αν έχουμε του χρόνου, ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ, ποδόσφαιρο σάλας και το χάντμπολ. Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα, τους φιλάθλους και τους χορηγούς.

Είμαστε σε αναζήτηση και θα τολμήσω να πω ότι διακαής μου πόθος είναι το κλειστό του Γαλατσίου εκεί όπου έπαιζε παλιά η ΑΕΚ στο μπάσκετ. Μάθαμε πρόσφατα ότι ένας διαγωνισμός που διενήργησε το δημόσιο για το συγκεκριμένο κλειστό με σκοπό να γίνει εμπορικό κέντρο δεν ευοδώθηκε. Έχουμε ξεκινήσει διαδικασία για να δούμε αν είναι εφικτό να πάρουμε το συγκεκριμένο γήπεδο.

Φοβούμαι ότι δεν θα γνωρίζουμε γρήγορα τι θα γίνει. Υπάρχουν γραφειοκρατικές διαδικασίες αλλά και άλλα ζητήματα προκειμένου να επιστρέψει στην προηγούμενή του κατάσταση και να λειτουργήσει ως γυμναστήριο. Ελπίζουμε ότι στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα έχουμε ευχάριστα νέα».

Για την ανάμειξή του με την ΑΕΚ: «Η ανάμειξή μου προήλθε μέσω του στενού μου συνεργάτη και κουμπάρου Αλέξη Αλεξίου ο οποίος επί σειρά ετών και αφιλοκερδώς προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ερασιτεχνική ΑΕΚ. Φτάσαμε σε ένα σημείο να βοηθούμε συγκεκριμένα τμήματα, όπως στο μπάσκετ, με χορηγίες. Κάποια στιγμή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου με την ομάδα μπάσκετ να φτάνει σε οριακές καταστάσεις και αν δεν κάναμε κάποιες κινήσεις, τώρα ο σύλλογος μπορεί να έπαιζε στο τοπικό».

Για τον στόχο της μπασκετικής ΑΕΚ: «Φέτος ο στόχος είναι μονόδρομος. Πρέπει με οποιοδήποτε κόστος και τρόπο να ανέβει η ΑΕΚ στην Α1. Εν συνεχεία να πρωταγωνιστήσει, να κάνει πρωταθλητισμό σε Ελλάδα και να διακριθεί στην Ευρώπη. Ελπίζω κατά την διάρκεια της θητείας μου και άλλα τμήματα να φέρουν τίτλους.

Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές και όταν πιέζεται κάποιος άνθρωπος πλησιάζει στην αναθεώρηση κάποιων επιλογών. Έστω και μέσω μπαράζ που αδίκως παίξαμε διότι είχαμε παίξει πολύ καλό μπάσκετ όλη την χρονιά, ανεβήκαμε. Όταν έρχεται αυτή η χαρά, ξεχνάς τις δυσκολίες και τις λύπες. Στο τέλος μένει μόνο το θετικό, η χαρά.

Δεν έχει νόημα να πέσει η ΑΕΚ στο μπάσκετ δύο κατηγορίες με τα χρέη να παραμένουν. Έχει ξεκινήσει διαδικασία εκκαθάρισης της ΚΑΕ, όπως στην ΠΑΕ, και πιστεύουμε ότι θα έχει ολοκληρωθεί στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.
Στον πρώτο και τον τελευταίο αγώνα του μπάσκετ στην Πάτρα, συγκινήθηκα πολύ που είδα τους οπαδούς μας να πανηγυρίζουν όπως και στο τέλος στα Τρίκαλα όταν πήραμε την άνοδο».

Για το τμήμα βόλεϊ: «Το βόλεϊ των ανδρών είχε την ίδια ιστορία όπως το μπάσκετ πριν από δύο χρόνια. Δεν μπορούσε να παίξει ούτε στην α τοπική. Είχε φτάσει να έχει ένα εκατομμύριο χρέη συσσωρευμένα από προηγούμενα χρόνια. Κληθήκαμε να αποφασίσουμε αν η ομάδα θα διαλυθεί ή αν θα σηκώσουμε τα μανίκια, θα βουτήξουμε στον ωκεανό και θα δημιουργήσουμε ένα ρόστερ ικανό. Έγινε με μεγάλες θυσίες κι ελπίζουμε ότι θα μας δώσει μεγάλες χαρές.

Στις τελευταίες 15 ημέρες κερδίσαμε δύο φορές τον Ολυμπιακό, η πρώτη μας νίκη επί του Ολυμπιακού στην ιστορία μας στο βόλεϊ και δυστυχώς δεν προβλήθηκε αυτή η επιτυχία αρκετά. Το βόλεϊ θεωρούμε ότι αξίζει ο κόσμος να το αγαπήσει, να έρθει κοντά μας. Έχουμε τα εισιτήρια διαρκείας σε διάθεση με ένα συμβολικό ποσό 20 ευρώ κοινό εισιτήριο για μπάσκετ και βόλεϊ. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει κοντά. Ότι και να κάνουμε εμείς, αν δεν υπάρχουν οι φίλαθλοι, δεν γίνεται τίποτα».

Για το χάντμπολ: «Στο χάντμπολ έχουμε και τον κύριο Λαζόπουλο ο οποίος τρέχει οικονομικά το τμήμα, έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και θέλει να πάρουμε ευρωπαϊκό τίτλο . Αυτός είναι ο στόχος για το εγγύς μέλλον. Νομίζω ότι ο κόσμος οφείλει να αγκαλιάσει το χάντμπολ. Δυστυχώς έχουμε το πρόβλημα του γηπέδου όπου παίζουμε στα Άνω Λιόσια κλειστό στο οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση. Ο κόσμος θέλουμε να στηρίξει τους παίκτες διότι το αξίζουν».

Για τους συνεργάτες του και το χρέος της Ερασιτεχνικής: «Όλοι οι άνθρωποι είναι προσωπικές μου επιλογές και συνδράμουν όσο μπορούν. Με προσωπικές θυσίες, με έξοδα από την τσέπη τους, προσπαθούν να προσφέρουν παντού. Η οικονομική εξυγίανση είναι πάρα πολύ σημαντική. Αθορύβως αναλάβαμε την ερασιτεχνική με ένα χρέος 7,5 εκατομμύρια ευρώ και το μειώσαμε στα πέντε εκατομμύρια. Ελπίζω ότι μέσα στο τέλος της χρονιάς θα κατέβουμε πιο κάτω από τα τέσσερα εκατομμύρια».

Για τη σημασία της θέσης του προέδρου: «Εγώ απλώς βάζω το όραμα και τους στόχους και αυτό που πιστεύω ότι θα έκανε ο καθένας στην θέση μου. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι δεν είναι μία απλή θέση προέδρου. Είναι μία θέση ευθύνης μεγάλης οπότε οι αποφάσεις που λαμβάνουμε καθορίζουν το μέλλον του συλλόγου.

Οφείλει ο καθένας να καταλάβει το βάρος της ευθύνης που έχει. Δεν είναι κάτι δικό μας, το σπίτι μας, η επιχείρησή μας, είναι κάτι που απευθύνεται σε εκατομμύρια οπαδούς κι επηρεάζει τις ζωές τους, την καθημερινότητά τους. Οφείλουμε να αντιληφθούμε αυτή την ευθύνη.

Όταν ήμουν μικρό παιδί, οπαδός, από την εκάστοτε διοίκηση και τις αποφάσεις της επηρεαζόμουν. Έπαιρνα μία εφημερίδα ή έβλεπα έναν αγώνα και χαιρόμουν ή στεναχωριόμουν. Έφτιαχνε ή χαλούσε η ημέρα μου».

Για το ποδοσφαιρικό γήπεδο και το κλειστό της ΑΕΚ: «Καταρχήν θέλω να πω ότι ναι μεν εξετάζουμε την λύση του Γαλατσίου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εγκαταλείπουμε την προσπάθεια να κτιστεί το δικό μας κλειστό γήπεδο σε όμορο οικόπεδο με το ποδοσφαιρικό στάδιο.

Το θέμα του ποδοσφαιρικού γηπέδου είναι πολύ σημαντικό κι έχουμε ακόμα πολύ χρόνο με πολλά διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν. Δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι όλα θα γίνουν εύκολα και να εφησυχάζουμε. Όλοι πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση, εμείς ως διοίκηση, ο κάθε φίλαθλος, για να μπορέσει αυτό το σχέδιο που συντάξαμε με τον κύριο Μελισσανίδη να γίνει πράξη».

Για τα υπόλοιπα τμήματα και τις ακαδημίες: «Μου κάνει εντύπωση ότι στο παρελθόν δεν υπήρχαν τόσο καλές σχέσεις ανάμεσα στις διοικήσεις της ερασιτεχνικής και της ΠΑΕ. Η ΑΕΚ είναι μία ενιαία και αδιαίρετη ομάδα. Βεβαίως το ποδόσφαιρο έχει την μερίδα του λέοντος αλλά υπάρχουν φίλαθλοι για το σκάκι, την ποδηλασία, την ξιφασκία.

Έχουμε υποχρέωση να αναγεννήσουμε όλα τα τμήματα και συν τω χρόνω και με την οικονομική εξυγίανση να δημιουργήσουμε και άλλα. Πρέπει να ξαναφέρουμε παιδιά από όλες τις οικογένειες σε όλα μας τα αθλήματα. Να έχει την πολυτέλεια ο γονιός να επιλέξει όποιο άθλημα θέλει. Πιστεύω ότι ομάδα που δεν έχει ακαδημίες κι εγκαταστάσεις, όσα χρήματα κι αν μπουν, στο μέλλον θα πεθάνει. Αυτό είναι το σκεπτικό μας».

Για το πώς θα τιμηθεί η μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου: «Ήταν λίγο αυτό που είπα για τον Αμερικάνο. Δυστυχώς δεν τον έχω δει να παίζει, θεωρώ όμως ότι ο Γιώργος Αμερικάνος ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην ιστορία του μπάσκετ. Ο Γκάλης ήταν ο νεώτερος αναγεννητής, αλλά ο Αμερικανός έκανε τον κόσμο να αγαπήσει το μπάσκετ, να έρθει στην ΑΕΚ και βεβαίως έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην χώρα μας.

Έχουμε σκοπό του χρόνου κιόλας να διοργανώσουμε τουρνουά στην μνήμη του και θα ήθελα να ονομάσουμε το νέο μας κλειστό Γιώργος Αμερικάνος. Δεν είναι δική μου η απόφαση αποκλειστικά, ελπίζω πως όταν θα έρθει η ώρα, θα προχωρήσουμε».

Για το όραμα της νέας ΑΕΚ: «Στόχος της διοίκησής μας είναι να κάνει πράξεις όχι λόγια που έρχονται και παρέρχονται. Θέλουμε η ΑΕΚ να φτάσει σε όλα τα επίπεδα όσο πιο ψηλά γίνεται, να δημιουργηθεί μία σταθερότητα. Ο στόχος μας με τον κύριο Μελισσανίδη, κάποια στιγμή που θα φύγουμε από την ομάδα είναι η ΑΕΚ να πορεύεται μόνη της, χωρίς να χρειάζεται την οικονομική συνδρομή επιφανών παραγόντων οι οποίοι θα την βγάζουν προσωρινά από το αδιέξοδο αλλά όταν θα φεύγουν θα έρχονται «μαύρες» ημέρες.

Σκοπός μας είναι να αποκτήσει το σπίτι της, τις έδρες της, τα έσοδά της και να γίνει αυτοχρηματοδοτούμενη. Θα είναι μία μοναδική επιτυχία για τα ελληνικά δεδομένα, όχι τα ευρωπαϊκά βεβαίως. Εναρμονιζόμαστε με τις απαιτήσεις που θέτει ο Μισέλ Πλατινί για τους συλλόγους, ώστε ανάλογα με τα έσοδά τους να καταρτίζουν τους προϋπολογισμούς τους».

Κοτσάτος: «Πρωταγωνίστρια παντού η ΑΕΚ» (video)

Τέλος ο Μπάρλοου από την Κύμη
Τέλος ο Μπάρλοου από την Κύμη
Παναθηναϊκός: Μια εβδομάδα εκτός ο Κάτσε
Παναθηναϊκός: Μια εβδομάδα εκτός ο Κάτσε
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τα «είπαν» Ουζουνίδης-Σαββίδης
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τα «είπαν» Ουζουνίδης-Σαββίδης
Βάσω Λασκαράκη: Το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη και ο θάνατος της καλύτερής της φίλης
Βάσω Λασκαράκη: Το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη και ο θάνατος της καλύτερής της φίλης

 • Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
 • RBAR 2018 - Magazine
  01:25Wr. Neustadt, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:30Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Άβες
  01:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ραπίντ Βιέννης - Σπαρτάκ Μόσχας
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  01:55Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Αμβούργο - Ρέγκενσμπουργκ
  02:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - ΑΕΚ
  03:45ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • SportShow
  04:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  04:20Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • GP Confidential 2018 E18
  05:15Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  05:45Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  05:55Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Μπάγερν Μονάχου - Λιαόνινγκ Λέοπαρντς
  06:00Zadar Basketball Tournament 2018. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • WRC 2018
  06:15SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E4
  07:00Αφιέρωμα.
 • WRC 2018
  07:30SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  08:00Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο.
 • Μπάσκετ: Ούνικς Καζάν - Γαλατάσαραϊ
  08:153ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. 1ος Ημιτελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  09:20Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • SportShow
  09:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Μπάσκετ: 3ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη
  10:30Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:35Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  11:45Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: 3ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη
  12:45Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  12:55Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto3 2018
  14:05Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:555η αγωνιστική.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018
  15:00Τελικός 5ης θέσης. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Moto2 2018
  15:30Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Topspin (Ζ)
  16:00Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • MotoGP 2018
  17:00Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  17:30Στιγμιότυπα.
 • SportShow (Ζ)
  18:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • GP Confidential 2018 E18
  18:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Zadar Basketball Tournament 2018
  19:00Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Σεβίλη
  19:05Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:15Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E3
  20:45Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies