Κοτσάτος: «Πρωταγωνίστρια παντού η ΑΕΚ» (video)

Κοτσάτος: «Πρωταγωνίστρια παντού η ΑΕΚ» (video)

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος ανέλυσε το πλάνο της αναγέννησης σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΟΠΑΠ TV:

Για την προεδρία της ερασιτεχνικής: «Είναι πολύ βαρύς ο χαρακτηρισμός και η ερώτηση για αν αισθάνομαι πατέρας για την μάνα ΑΕΚ, την ερασιτεχνική δηλαδή. Πολύ μεγάλη η ευθύνη στους ώμους τόσο τους δικούς μου και των συνεργατών μου όσο και του κυρίου Μελισσανίδη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κόσμου για αναγέννηση σε όλα τα αθλήματα».

Για τον βασικό στόχο του: «Οι στόχοι είναι πρωτίστως να υπάρξει εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα κάτι που θέλει αρκετό χρόνο. Εμείς σε μικρό χρόνο καλούμαστε να καλύψουμε προβλήματα και υποχρεώσεις αρκετών ετών, και πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία ετών ώστε να λειτουργεί σε άλλα πρότυπα πιο τεχνοκρατικά η ΑΕΚ. Σίγουρα το συναίσθημα είναι σημαντικό για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της ΑΕΚ αλλά θέλει σχέδιο, όραμα και ανθρώπους για να πετύχει αυτό».

Για τα γηπεδικά προβλήματα: «Δεν είναι καθόλου εύκολο και το πρώτο βήμα είναι να βλέπουμε τα προβλήματα κάθε τμήματος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά στην έλλειψη εγκαταστάσεων και προπονητηρίων, γι αυτό και φτάσαμε σε αυτό το σημείο καταστροφής. Είμαστε σε κάθε άθλημα δυστυχώς σαν περιφερόμενοι τσιγγάνοι από πόλη σε πόλη και από δήμο σε δήμο. Προσπαθούμε να τακτοποιήσουμε τα τμήματά μας».

Για το κλειστό του Γαλατσίου: «Σε πρώτη φάση επιδίωξη είναι να βρούμε ένα ενιαίο γήπεδο για να καλύπτει τα ομαδικά σπορ της ερασιτεχνικής ώστε του χρόνου να παίξουν εκεί. Το ανδρικό μπάσκετ, το γυναικείο μπάσκετ αν έχουμε του χρόνου, ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ, ποδόσφαιρο σάλας και το χάντμπολ. Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα, τους φιλάθλους και τους χορηγούς.

Είμαστε σε αναζήτηση και θα τολμήσω να πω ότι διακαής μου πόθος είναι το κλειστό του Γαλατσίου εκεί όπου έπαιζε παλιά η ΑΕΚ στο μπάσκετ. Μάθαμε πρόσφατα ότι ένας διαγωνισμός που διενήργησε το δημόσιο για το συγκεκριμένο κλειστό με σκοπό να γίνει εμπορικό κέντρο δεν ευοδώθηκε. Έχουμε ξεκινήσει διαδικασία για να δούμε αν είναι εφικτό να πάρουμε το συγκεκριμένο γήπεδο.

Φοβούμαι ότι δεν θα γνωρίζουμε γρήγορα τι θα γίνει. Υπάρχουν γραφειοκρατικές διαδικασίες αλλά και άλλα ζητήματα προκειμένου να επιστρέψει στην προηγούμενή του κατάσταση και να λειτουργήσει ως γυμναστήριο. Ελπίζουμε ότι στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα έχουμε ευχάριστα νέα».

Για την ανάμειξή του με την ΑΕΚ: «Η ανάμειξή μου προήλθε μέσω του στενού μου συνεργάτη και κουμπάρου Αλέξη Αλεξίου ο οποίος επί σειρά ετών και αφιλοκερδώς προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ερασιτεχνική ΑΕΚ. Φτάσαμε σε ένα σημείο να βοηθούμε συγκεκριμένα τμήματα, όπως στο μπάσκετ, με χορηγίες. Κάποια στιγμή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου με την ομάδα μπάσκετ να φτάνει σε οριακές καταστάσεις και αν δεν κάναμε κάποιες κινήσεις, τώρα ο σύλλογος μπορεί να έπαιζε στο τοπικό».

Για τον στόχο της μπασκετικής ΑΕΚ: «Φέτος ο στόχος είναι μονόδρομος. Πρέπει με οποιοδήποτε κόστος και τρόπο να ανέβει η ΑΕΚ στην Α1. Εν συνεχεία να πρωταγωνιστήσει, να κάνει πρωταθλητισμό σε Ελλάδα και να διακριθεί στην Ευρώπη. Ελπίζω κατά την διάρκεια της θητείας μου και άλλα τμήματα να φέρουν τίτλους.

Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές και όταν πιέζεται κάποιος άνθρωπος πλησιάζει στην αναθεώρηση κάποιων επιλογών. Έστω και μέσω μπαράζ που αδίκως παίξαμε διότι είχαμε παίξει πολύ καλό μπάσκετ όλη την χρονιά, ανεβήκαμε. Όταν έρχεται αυτή η χαρά, ξεχνάς τις δυσκολίες και τις λύπες. Στο τέλος μένει μόνο το θετικό, η χαρά.

Δεν έχει νόημα να πέσει η ΑΕΚ στο μπάσκετ δύο κατηγορίες με τα χρέη να παραμένουν. Έχει ξεκινήσει διαδικασία εκκαθάρισης της ΚΑΕ, όπως στην ΠΑΕ, και πιστεύουμε ότι θα έχει ολοκληρωθεί στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.
Στον πρώτο και τον τελευταίο αγώνα του μπάσκετ στην Πάτρα, συγκινήθηκα πολύ που είδα τους οπαδούς μας να πανηγυρίζουν όπως και στο τέλος στα Τρίκαλα όταν πήραμε την άνοδο».

Για το τμήμα βόλεϊ: «Το βόλεϊ των ανδρών είχε την ίδια ιστορία όπως το μπάσκετ πριν από δύο χρόνια. Δεν μπορούσε να παίξει ούτε στην α τοπική. Είχε φτάσει να έχει ένα εκατομμύριο χρέη συσσωρευμένα από προηγούμενα χρόνια. Κληθήκαμε να αποφασίσουμε αν η ομάδα θα διαλυθεί ή αν θα σηκώσουμε τα μανίκια, θα βουτήξουμε στον ωκεανό και θα δημιουργήσουμε ένα ρόστερ ικανό. Έγινε με μεγάλες θυσίες κι ελπίζουμε ότι θα μας δώσει μεγάλες χαρές.

Στις τελευταίες 15 ημέρες κερδίσαμε δύο φορές τον Ολυμπιακό, η πρώτη μας νίκη επί του Ολυμπιακού στην ιστορία μας στο βόλεϊ και δυστυχώς δεν προβλήθηκε αυτή η επιτυχία αρκετά. Το βόλεϊ θεωρούμε ότι αξίζει ο κόσμος να το αγαπήσει, να έρθει κοντά μας. Έχουμε τα εισιτήρια διαρκείας σε διάθεση με ένα συμβολικό ποσό 20 ευρώ κοινό εισιτήριο για μπάσκετ και βόλεϊ. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει κοντά. Ότι και να κάνουμε εμείς, αν δεν υπάρχουν οι φίλαθλοι, δεν γίνεται τίποτα».

Για το χάντμπολ: «Στο χάντμπολ έχουμε και τον κύριο Λαζόπουλο ο οποίος τρέχει οικονομικά το τμήμα, έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και θέλει να πάρουμε ευρωπαϊκό τίτλο . Αυτός είναι ο στόχος για το εγγύς μέλλον. Νομίζω ότι ο κόσμος οφείλει να αγκαλιάσει το χάντμπολ. Δυστυχώς έχουμε το πρόβλημα του γηπέδου όπου παίζουμε στα Άνω Λιόσια κλειστό στο οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση. Ο κόσμος θέλουμε να στηρίξει τους παίκτες διότι το αξίζουν».

Για τους συνεργάτες του και το χρέος της Ερασιτεχνικής: «Όλοι οι άνθρωποι είναι προσωπικές μου επιλογές και συνδράμουν όσο μπορούν. Με προσωπικές θυσίες, με έξοδα από την τσέπη τους, προσπαθούν να προσφέρουν παντού. Η οικονομική εξυγίανση είναι πάρα πολύ σημαντική. Αθορύβως αναλάβαμε την ερασιτεχνική με ένα χρέος 7,5 εκατομμύρια ευρώ και το μειώσαμε στα πέντε εκατομμύρια. Ελπίζω ότι μέσα στο τέλος της χρονιάς θα κατέβουμε πιο κάτω από τα τέσσερα εκατομμύρια».

Για τη σημασία της θέσης του προέδρου: «Εγώ απλώς βάζω το όραμα και τους στόχους και αυτό που πιστεύω ότι θα έκανε ο καθένας στην θέση μου. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι δεν είναι μία απλή θέση προέδρου. Είναι μία θέση ευθύνης μεγάλης οπότε οι αποφάσεις που λαμβάνουμε καθορίζουν το μέλλον του συλλόγου.

Οφείλει ο καθένας να καταλάβει το βάρος της ευθύνης που έχει. Δεν είναι κάτι δικό μας, το σπίτι μας, η επιχείρησή μας, είναι κάτι που απευθύνεται σε εκατομμύρια οπαδούς κι επηρεάζει τις ζωές τους, την καθημερινότητά τους. Οφείλουμε να αντιληφθούμε αυτή την ευθύνη.

Όταν ήμουν μικρό παιδί, οπαδός, από την εκάστοτε διοίκηση και τις αποφάσεις της επηρεαζόμουν. Έπαιρνα μία εφημερίδα ή έβλεπα έναν αγώνα και χαιρόμουν ή στεναχωριόμουν. Έφτιαχνε ή χαλούσε η ημέρα μου».

Για το ποδοσφαιρικό γήπεδο και το κλειστό της ΑΕΚ: «Καταρχήν θέλω να πω ότι ναι μεν εξετάζουμε την λύση του Γαλατσίου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εγκαταλείπουμε την προσπάθεια να κτιστεί το δικό μας κλειστό γήπεδο σε όμορο οικόπεδο με το ποδοσφαιρικό στάδιο.

Το θέμα του ποδοσφαιρικού γηπέδου είναι πολύ σημαντικό κι έχουμε ακόμα πολύ χρόνο με πολλά διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν. Δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι όλα θα γίνουν εύκολα και να εφησυχάζουμε. Όλοι πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση, εμείς ως διοίκηση, ο κάθε φίλαθλος, για να μπορέσει αυτό το σχέδιο που συντάξαμε με τον κύριο Μελισσανίδη να γίνει πράξη».

Για τα υπόλοιπα τμήματα και τις ακαδημίες: «Μου κάνει εντύπωση ότι στο παρελθόν δεν υπήρχαν τόσο καλές σχέσεις ανάμεσα στις διοικήσεις της ερασιτεχνικής και της ΠΑΕ. Η ΑΕΚ είναι μία ενιαία και αδιαίρετη ομάδα. Βεβαίως το ποδόσφαιρο έχει την μερίδα του λέοντος αλλά υπάρχουν φίλαθλοι για το σκάκι, την ποδηλασία, την ξιφασκία.

Έχουμε υποχρέωση να αναγεννήσουμε όλα τα τμήματα και συν τω χρόνω και με την οικονομική εξυγίανση να δημιουργήσουμε και άλλα. Πρέπει να ξαναφέρουμε παιδιά από όλες τις οικογένειες σε όλα μας τα αθλήματα. Να έχει την πολυτέλεια ο γονιός να επιλέξει όποιο άθλημα θέλει. Πιστεύω ότι ομάδα που δεν έχει ακαδημίες κι εγκαταστάσεις, όσα χρήματα κι αν μπουν, στο μέλλον θα πεθάνει. Αυτό είναι το σκεπτικό μας».

Για το πώς θα τιμηθεί η μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου: «Ήταν λίγο αυτό που είπα για τον Αμερικάνο. Δυστυχώς δεν τον έχω δει να παίζει, θεωρώ όμως ότι ο Γιώργος Αμερικάνος ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην ιστορία του μπάσκετ. Ο Γκάλης ήταν ο νεώτερος αναγεννητής, αλλά ο Αμερικανός έκανε τον κόσμο να αγαπήσει το μπάσκετ, να έρθει στην ΑΕΚ και βεβαίως έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην χώρα μας.

Έχουμε σκοπό του χρόνου κιόλας να διοργανώσουμε τουρνουά στην μνήμη του και θα ήθελα να ονομάσουμε το νέο μας κλειστό Γιώργος Αμερικάνος. Δεν είναι δική μου η απόφαση αποκλειστικά, ελπίζω πως όταν θα έρθει η ώρα, θα προχωρήσουμε».

Για το όραμα της νέας ΑΕΚ: «Στόχος της διοίκησής μας είναι να κάνει πράξεις όχι λόγια που έρχονται και παρέρχονται. Θέλουμε η ΑΕΚ να φτάσει σε όλα τα επίπεδα όσο πιο ψηλά γίνεται, να δημιουργηθεί μία σταθερότητα. Ο στόχος μας με τον κύριο Μελισσανίδη, κάποια στιγμή που θα φύγουμε από την ομάδα είναι η ΑΕΚ να πορεύεται μόνη της, χωρίς να χρειάζεται την οικονομική συνδρομή επιφανών παραγόντων οι οποίοι θα την βγάζουν προσωρινά από το αδιέξοδο αλλά όταν θα φεύγουν θα έρχονται «μαύρες» ημέρες.

Σκοπός μας είναι να αποκτήσει το σπίτι της, τις έδρες της, τα έσοδά της και να γίνει αυτοχρηματοδοτούμενη. Θα είναι μία μοναδική επιτυχία για τα ελληνικά δεδομένα, όχι τα ευρωπαϊκά βεβαίως. Εναρμονιζόμαστε με τις απαιτήσεις που θέτει ο Μισέλ Πλατινί για τους συλλόγους, ώστε ανάλογα με τα έσοδά τους να καταρτίζουν τους προϋπολογισμούς τους».

Κοτσάτος: «Πρωταγωνίστρια παντού η ΑΕΚ» (video)

«Τρελαμένος» ο Μουνιέ για το Μουντιάλ! (photo)
«Τρελαμένος» ο Μουνιέ για το Μουντιάλ! (photo)
Οι Γάλλοι του Παναθηναϊκού! (videos+photos)
Οι Γάλλοι του Παναθηναϊκού! (videos+photos)
Δεν τα κατάφερε η Ελλάδα, ήττα από τη Γερμανία
Δεν τα κατάφερε η Ελλάδα, ήττα από τη Γερμανία
Στον ΑΠΟΕΛ ο Γκέντσογλου
Στον ΑΠΟΕΛ ο Γκέντσογλου
 • Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  21:40Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Αναντολού Εφές
  21:45Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E28
  22:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - Λαμία
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 3η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  23:05Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Άρης
  23:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Λίβερπουλ
  00:25UEFA Champions League 2017-2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  01:35Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα
  01:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • RBAR 2018 - Magazine
  02:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  03:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Αβελίνο
  03:35Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Προημιτελικός. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός - Λαμία
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 3η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  05:15Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  05:30WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Αναντολού Εφές
  05:45Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:30Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E28
  07:20Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18 E32
  07:30Επεισόδιο: Ανασκόπηση Τελικού. Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Άρης
  07:40Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E1
  08:00Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Ντάρμσταντ - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  08:20Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E2
  08:30Outdoor Specials.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα - Κορυφαίος Σκόρερ
  08:45Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E3
  09:00Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E4
  09:30Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E5
  10:00Outdoor Specials.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα
  10:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E6
  10:30Outdoor Specials.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  10:35Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  11:00Skyrunner World Series.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  11:40Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Αβελίνο
  12:10Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Προημιτελικός. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:30Γκστάαντ, Ελβετία. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρόμα - Λίβερπουλ
  13:45UEFA Champions League 2017-2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  14:05Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Κολοσσός H Hotels
  14:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:45Γκστάαντ, Ελβετία. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Moto3 2018
  14:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Μπόχουμ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Τένις: Μίρζα Μπάσιτς - Μάριους Κόπιλ
  16:002018 ATP World Tour 250. Σόφια. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Moto2 2018
  16:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος Αθηνών - Αστέρας Τρίπολης
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. 3η φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.
 • MotoGP 2018
  17:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Λεβάντε. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Χιούστον Ρόκετς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Φίλιπ Κολσράιμπερ. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.)
 • GP Confidential 2018 E12
  19:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:15Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Βαλένθια
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Φενέρμπαχτσε
  20:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies