Ανδριόπουλος: «Το γήπεδο που της αξίζει η ΑΕΚ»
SHARE

Ανδριόπουλος: «Το γήπεδο που της αξίζει η ΑΕΚ»

Ο αρχιτέκτονας που έχει αναλάβει το πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ομάδας, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ανέλυσε όλα τα δεδομένα της κατασκευής.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτησή του: «Τα δέκα τελευταία χρόνια δεν έχω νιώσει σε ποσότητα και σε ποιότητα συναισθήματος όσο απόψε εδώ. Η δουλειά μας είναι αυτή εδώ. Θα σας δείξουμε τι έχει γίνει, να απαντήσουμε στα πάντα. Με την δήμαρχο και τους συνεργάτες της προχωρήσαμε τις μελέτες μας από τον περασμένο Μάιο. Δεν είναι μόνο ο αθλητικός χώρος, αλλά επηρεάζει όλη την περιοχή. Επηρεάζει όλο το Δήμο. Ανάπτυξη για όλο το Δήμο. Η οικογένεια της ΑΕΚ θέλει κέντρο μνήμης και πολιτισμού, με ενέργειες του Δήμου θα γίνει ανάπλαση και αναμόρφωση της περιοχής. Το άλσος είναι 485 στρέμματα, 2,5 φορές ο εθνικός κήπος. Θησαυρός πραγματικά για τη πόλη. Πρέπει να αναδειχθεί και έτσι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων».

Για τον πεζόδρομο μεταξύ του σταθμού του Μετρό και του νέου γηπέδου, είπε: «Το πιο κοντινό ΜΜΜ είναι ο σταθμός του Περισσού. Πρέπει η πόλη να έχει καλύτερη πρόσβαση εκεί. Σήμερα διαπιστώσαμε ότι η γραμμή 4 του Μετρό που βρίσκεται σε προκαταρκτικό σχέδιο θα φτάνει μέχρι τα Πευκάκια. Σήμερα πήραμε τα σχέδια στα χέρια μας από την εταιρία. Σε 6-10 χρόνια θα είναι ο σταθμός στα Πευκάκια.

Η πρόταση μας είναι η αθλητική εγκατάσταση και το μουσείο της ΑΕΚ, όπως κάθε μεγάλη ομάδα της αξίζει. Και για το μεγαλύτερο προσφυγικό μουσείο στην Ελλάδα, όνειρο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα μεγάλα έργα θέλουν και μεγάλα οράματα. Όταν μας το είπε δεν καταλάβαμε τι εννοεί. Εκτός από όλους τους πρόσφυγες θα αφορά και όλους τους Έλληνες. Και εγώ έχω ιστορίες από τον παππού μου για την προσφυγιά. Αφορά τον κάθε Έλληνα που έχει μια ιστορία. Το τρίτο μέρος της πρότασης είναι το άλσος. Αν το συντηρείται κανονικά η ΑΕΚ θα είναι μαζί σας. Από την αρχή η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν από τις τις λίγες περιοχής με ορθή δόμηση. Το 1960 έπαιζε και μεγαλουργούσε εδώ. Το 1978 δημιούργησε την σκεπαστή ένας οραματιστής ο Λουκάς Μπάρλος, το 1990 είδαμε υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο, το 2003 ήταν μια μέρα που στην ιστορία της ΑΕΚ πρέπει να μας διδάσκει. Όποιος μένει πίσω δεν βοηθά. Μετά το 2013, έρχεται το 2015. Το σπίτι μας! Η διετία αυτή θα είναι η υλοποίηση του έργου. Θα μας πείτε πως το θέλετε και με ποιες παρατηρήσεις. Από τις καλύτερες ομάδες που έχουν δημιουργηθεί για το γήπεδο είναι με τον κ.Κυρατσού για το γήπεδο, που έχει παραστάσεις από Ελλάδα και Ευρώπη. Ο κ.Μαγιοκέφσκι είναι υπεύθυνος για την στατική μελέτη και το στέγαστρο. Και μετά θα έχουμε όλες τις απαραίτητες ειδικότητες του έργου».

Για τα δύο μουσεία που θα έχει το νέο γήπεδο, ο κ.Ανδριόπουλος είπε: «Το μουσείο της ομάδας θα είναι 950 τετραγωνικά μέτρα, το μουσείο προσφυγιάς επίσης 950 τετραγωνικά μέτρα. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Θα ολοκληρωθεί η μελέτη σε 60-90 μέρες και θα είναι 31-34.000 θέσεις, θα φανεί το επόμενο διάστημα. Θα είναι γήπεδο 4 αστέρων, θα έχει 40 σουίτες με 5 διαφορετικούς τύπους καθισμάτων. Δεν θα έχει καθόλου εμπορικές χρήσεις, που είναι μια πονεμένη ιστορία για την ΑΕΚ. Θα έχει μόνο σύνοδες αθλητικές χρήσεις. Θα διαθέτει 1.200 υπαίθριες θέσεις πάρκινγκ και 400-500 υπόγειες θέσεις πάρκινγκ».

Για τις διαφορές της παλιάς μακέτας με την καινούργια, είπε ο κ. Ανδριόπουλος: «Το 2003 υπήρχε νόμος για εμπορικό κέντρο 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Σήμερα είναι μηδέν! Τότε είχε 40.000 τετραγωνικά μέτρα, σήμερα 38.000. Τότε είχε χώρους 60.000 τετραγωνικά μέτρα, σήμερα όχι πάνω από 19.000 θέσεις. Οι σύνοδες χρήσεις θα είναι μόλις 3.000 τετραγωνικά μέτρα.

Δεν θα ξεπεράσει τα 65.000 τετραγωνικά μέτρα όλο το έργο. Θα σέβεται το έργο τα πολεοδομικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας. Δεν θα έχει καμία ανάγκη αντιδράσεων. Έχοντας μεγάλη εμπειρία αυτό που είχε σχεδιαστεί το 2003 ήταν ένα φαραωνικό σχέδιο και δεν ξέρω αν θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί. Το σημερινό είναι το εφικτό. Μας αρέσει να δημιουργούμε έργα εφικτά, που σε 2 χρόνια θα γίνουν πραγματικότητα, δεν θα μείνουν στις μακέτες. Θα γίνει μια επένδυση 65 εκατομμυρίων ευρώ, ο Δήμος θα αποκτήσει έσοδα σε μία διετία από τέλη και από την αθλητική εγκατάσταση που έχει στερηθεί πάνω από 5 εκατ.ευρω.»

Για τα έσοδα που θα έχει το Δημόσιο από το έργο, τόνισε: «Το κράτος από το ΦΠΑ θα εισπράξει πάνω από 11 εκατ.ευρώ, οι φόροι από τις συνεργαζόμενες εταιρίες θα φτάσουν τα 10 εκατ.ευρώ, ενώ 2,5 εκατ.ευρώ θα είναι οι σφαλιστικές εισφορές. Στόχος είναι και η αναβάθμιση του Δήμου που έχει χάσει 130 εκατ.ευρώ τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ένας απλός υπολογισμός. Είναι 25 Κυριακές, με 24.000 κόσμο και 12 ευρώ το κάθε άτομο.

Επίσης θα δημιουργηθούν 2.000 θέσεις εργασίας κατά την πορεία των έργων. Όταν θα ξεκινήσει η λειτουργία του θα υπάρχουν 400-500 θέσεις εργασίας.

Το χρονοδιάγραμμα αναφέρει ότι από τον Μάιο μέχρι και τον Δεκέμβριο θα ασχοληθούμε με την μελέτη, με το επιχειρηματικό σχέδιο. Είναι ένα έργο που δεν αναζητά χρηματοδότηση από τράπεζες, θα το πληρώσει η οικογένεια της ΑΕΚ και θα της ανήκει. Θα συνδράμει η Πολιτεία επίσης με νέες οι παλαιότερες ανακοινώσεις της. Αυτή είναι η πρόταση μας, θα καλύψει η ΑΕΚ το κόστος κατασκευής για αυτή. Θα δημιουργήσουμε νέους και κοινόχρηστους χώρους, που θα φέρουν έσοδα στον Δήμο, θα αναβαθμιστεί η περιοχή και το πάρκινγκ του γηπέδου θα λειτουργεί όλη την εβδομάδα για τους πολίτες. Αυτή είναι η προσφορά της ΑΕΚ προς τη Νέα Φιλαδέλφεια».

Για όσα περιμένει η ΑΕΚ από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είπε ο κ. Ανδριόπουλος: «Τι απαιτείτε από τον Δήμο; Πρέπει η πρόταση να ψηφιστεί από το συμβούλιο σας. Πρώτον επί της αρχής δηλαδή σήμερα και μετά πάνω στις λεπτομέρειες με όλο τον φάκελο που θα πάρετε σε λίγες μέρες από εμάς.

Επίσης, πρέπει να απομακρυνθεί ο χώρος απορριμμάτων που υπάρχει βορειοανατολικά του γηπέδου. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιος χώρος με τέτοιο έργο δίπλα, πρέπει να βρεθεί νέος χώρος. Επίσης, αν θέλετε στην Πατριάρχου Ιωακείμ και Φωκών για να μεγαλώσει ο χώρος εκτόνωσης και να βοηθήσει την κυκλοφορία. Έτσι, ο δημόσιος χώρος μεγαλώνει κατά 15 στρέμματα. Με κόστος της ΑΕΚ το κάνουμε, κατατέθηκε ήδη η μελέτη στην Περιφέρεια. Περιμένουμε να δούμε αν το θέλετε και αν έχετε άλλες προτάσεις.
Όπως σας είπα η κατασκευή του γηπέδου θα βοηθήσει στην ανάπλαση της πόλης, ο σταθμός του Περισσού θα συγκοινωνεί με τον Δήμο που δεν είναι συγκεντρωμένος τώρα. Μπορεί πεζόδρομος να γίνει για 500 μέτρα που θα περπατά ευχάριστα ο δημότης από το σταθμό προς το γήπεδο ή στο κέντρο της πόλης. Σε αυτούς τους χώρους μπορούν να υπάρχουν και υπαίθριοι χώροι στάθμευσης. Επίσης στο ρέμα του Ποδονίφτη πρέπει να γίνει καθαρισμός να καθαριστεί και να γίνει ένας ωραίος κοινόχρηστος χώρος. Με αυτές τις παρεμβάσεις αλλάζει την εικόνα και την λειτουργία του χώρου. Σήμερα στην περιοχή υπάρχουν ιδέες πεζοδρόμου, να φωτισθούν και μετά να οδηγούν τον θεατή ή τον πολίτη στον προορισμό του.

Να υπάρχει ένα άλσος κέντρο οξυγόνου για δράσεις οικογένειας για πολιτών, να αγαπηθεί το άλσος και να αγκαλιαστεί. Είναι σε καλή κατάσταση ήδη, μπορεί να βελτιωθεί και άλλο για να το πετύχουμε αυτό.

Η ΑΕΚ και η οικογένεια της είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια λειτουργίας του άλσους. Θέλω να πω ότι έχω δει ακόμη δύο τέτοια έργα και είμαι βέβαιος ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει το σπίτι που της αξίζει».

Ανδριόπουλος: «Το γήπεδο που της αξίζει η ΑΕΚ»

Επτά ομάδες διεκδικούν τέσσερα εισιτήρια του Champions League
Επτά ομάδες διεκδικούν τέσσερα εισιτήρια του Champions League
Σκωτσέζος διαιτητής στο Μπενφίκα-ΑΕΚ
Σκωτσέζος διαιτητής στο Μπενφίκα-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» έβγαλε η κλήρωση του Κυπέλλου
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» έβγαλε η κλήρωση του Κυπέλλου
Ρίβερ-Μπόκα: Επεισόδια στη Μαδρίτη (vid)
Ρίβερ-Μπόκα: Επεισόδια στη Μαδρίτη (vid)

 • Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
 • SportShow
  10:45Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  11:00Αθλητική εκπομπή.
 • NBA Daily
  11:15Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Χάντερσφιλντ
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  11:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ρέθυμνο Cretan Kings
  12:00Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  12:10Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:25Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  13:30Resolute Cup 2018.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ντάλας Μάβερικς - Χιούστον Ρόκετς
  14:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  15:40Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπαχτσεσεχίρ Κολέτζι - Αναντολού Εφές (Ζ)
  16:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2018-19. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  16:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018
  16:50Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  16:55Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου (Ζ)
  17:00Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  18:05Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  18:10Στιγμιότυπα.
 • SportShow (Ζ)
  19:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  19:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  19:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς
  19:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Γουότφορντ (Ζ)
  20:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • WRC 2018
  20:05Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  21:20Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  22:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Sports Classics: ABC of Hard Enduro
  22:05Το Hard Enduro είναι το πιο πειθαρχημένο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απαιτεί μια ιδιαίτερη 'τρέλα' από τους οδηγούς. Μάθετε την ορολογία τους και τα πάντα για τους επαγγελματίες οδηγούς και βιώστε ένα άθλημα που και μόνο ο τερματισμός αποτελεί άθλο.
 • GP Confidential 2018 E24
  22:50Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2802
  23:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • WRC 2018
  23:35SS12 Panzerplatte 2, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ζιρόνα
  23:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
 • Beach Volley: FIVB 2018
  00:00Γκστάαντ, Ελβετία. Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  00:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • WRC 2018
  00:55SS18 Bosenberg Power Stage, Γερμανία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου
  01:00Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  01:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  01:3014η αγωνιστική.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  01:50CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Σαουθάμπτον
  02:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Θέλτα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • WRC 2018
  02:45Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  03:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς (Ζ)
  03:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E49
  03:45Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E24
  04:00Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Μονπελιέ - Ράιν Νέκαρ
  04:15VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  04:30Καζάν, Ρωσία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Σάλκε
  04:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  06:20Καζάν, Ρωσία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Ζιρόνα
  06:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γ.Σ. Περιστερίου
  06:30Betshop Basket League 2018-19. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Λίβερπουλ
  07:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 3ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  07:3014η αγωνιστική.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  08:00Τελικός, Γαλλία-Κροατία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  08:40NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Σαν Πάουλι
  08:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • WRC 2018
  08:50SS12 Datca 2, Τουρκία.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  09:15Γκστάαντ, Ελβετία. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  10:10SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Υδάτινα Σπορ: Kite Masters 2018 E5
  10:30Ακολουθήστε τα καλύτερα event και τους καλύτερους αθλητές στο kiteboarding, από τα πιο όμορφα σημεία του βόρειου και νότιου ημισφαιρίου!
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλαβές
  10:55Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • SportShow
  11:00Δείτε ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και highlights για και από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  11:10Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:25Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Ποδόσφαιρο: Λέστερ - Τότεναμ
  11:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • WRC 2018
  12:00Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς
  12:10NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  12:55XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα
  13:10Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:15Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ - Άγιαξ
  13:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 5ος όμιλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  14:45CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Ντιτρόιτ Πίστονς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  14:55NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • WRC 2018
  15:10Ανασκόπηση της σεζόν.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:2515η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  16:0016η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E9
  16:15Αφιέρωμα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  16:25Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Show 2018-19 (Ζ)
  16:30Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Champions League.
 • UEFA Nations League 2018-19
  16:45Ανασκόπηση φάσης ομίλων. Στιγμιότυπα.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Μαγδεβούργο
  17:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • GP Confidential 2018 E24
  17:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E14
  17:15Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • NBA Action 2018-19 E2810
  17:25H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  17:45Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Λοκομοτίβ Μόσχας (Ζ)
  17:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 4ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Pick n' Roll (Ζ)
  18:00Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Sports Classics: ABC of Snowboarding
  18:15Μάθετε την ιστορία του snowboarding, από την ταπεινή του προέλευση μέχρι το γεμάτο αδρεναλίνη παρόν.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Junior Surfing Championships
  18:45Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: ABC of Rally Raid
  19:15Ο στόχος για τους οδηγούς απλός: να βρουν την πιο γρήγορη διαδρομή σε ανώμαλο έδαφος και να την ολοκληρώσουν πριν από τους αντιπάλους. Αυτό που χρειάζονται είναι ικανότητα στον προσανατολισμό, ομαδικότητα και εντυπωσιακές ικανότητες στην οδήγηση.
 • NBA Daily
  19:30Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:00Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Γκόλντεν Στ. Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
  20:05NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • WRC 2018
  21:15Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies