Ανδριόπουλος: «Το γήπεδο που της αξίζει η ΑΕΚ»
SHARE

Ανδριόπουλος: «Το γήπεδο που της αξίζει η ΑΕΚ»

Ο αρχιτέκτονας που έχει αναλάβει το πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ομάδας, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ανέλυσε όλα τα δεδομένα της κατασκευής.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτησή του: «Τα δέκα τελευταία χρόνια δεν έχω νιώσει σε ποσότητα και σε ποιότητα συναισθήματος όσο απόψε εδώ. Η δουλειά μας είναι αυτή εδώ. Θα σας δείξουμε τι έχει γίνει, να απαντήσουμε στα πάντα. Με την δήμαρχο και τους συνεργάτες της προχωρήσαμε τις μελέτες μας από τον περασμένο Μάιο. Δεν είναι μόνο ο αθλητικός χώρος, αλλά επηρεάζει όλη την περιοχή. Επηρεάζει όλο το Δήμο. Ανάπτυξη για όλο το Δήμο. Η οικογένεια της ΑΕΚ θέλει κέντρο μνήμης και πολιτισμού, με ενέργειες του Δήμου θα γίνει ανάπλαση και αναμόρφωση της περιοχής. Το άλσος είναι 485 στρέμματα, 2,5 φορές ο εθνικός κήπος. Θησαυρός πραγματικά για τη πόλη. Πρέπει να αναδειχθεί και έτσι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων».

Για τον πεζόδρομο μεταξύ του σταθμού του Μετρό και του νέου γηπέδου, είπε: «Το πιο κοντινό ΜΜΜ είναι ο σταθμός του Περισσού. Πρέπει η πόλη να έχει καλύτερη πρόσβαση εκεί. Σήμερα διαπιστώσαμε ότι η γραμμή 4 του Μετρό που βρίσκεται σε προκαταρκτικό σχέδιο θα φτάνει μέχρι τα Πευκάκια. Σήμερα πήραμε τα σχέδια στα χέρια μας από την εταιρία. Σε 6-10 χρόνια θα είναι ο σταθμός στα Πευκάκια.

Η πρόταση μας είναι η αθλητική εγκατάσταση και το μουσείο της ΑΕΚ, όπως κάθε μεγάλη ομάδα της αξίζει. Και για το μεγαλύτερο προσφυγικό μουσείο στην Ελλάδα, όνειρο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα μεγάλα έργα θέλουν και μεγάλα οράματα. Όταν μας το είπε δεν καταλάβαμε τι εννοεί. Εκτός από όλους τους πρόσφυγες θα αφορά και όλους τους Έλληνες. Και εγώ έχω ιστορίες από τον παππού μου για την προσφυγιά. Αφορά τον κάθε Έλληνα που έχει μια ιστορία. Το τρίτο μέρος της πρότασης είναι το άλσος. Αν το συντηρείται κανονικά η ΑΕΚ θα είναι μαζί σας. Από την αρχή η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν από τις τις λίγες περιοχής με ορθή δόμηση. Το 1960 έπαιζε και μεγαλουργούσε εδώ. Το 1978 δημιούργησε την σκεπαστή ένας οραματιστής ο Λουκάς Μπάρλος, το 1990 είδαμε υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο, το 2003 ήταν μια μέρα που στην ιστορία της ΑΕΚ πρέπει να μας διδάσκει. Όποιος μένει πίσω δεν βοηθά. Μετά το 2013, έρχεται το 2015. Το σπίτι μας! Η διετία αυτή θα είναι η υλοποίηση του έργου. Θα μας πείτε πως το θέλετε και με ποιες παρατηρήσεις. Από τις καλύτερες ομάδες που έχουν δημιουργηθεί για το γήπεδο είναι με τον κ.Κυρατσού για το γήπεδο, που έχει παραστάσεις από Ελλάδα και Ευρώπη. Ο κ.Μαγιοκέφσκι είναι υπεύθυνος για την στατική μελέτη και το στέγαστρο. Και μετά θα έχουμε όλες τις απαραίτητες ειδικότητες του έργου».

Για τα δύο μουσεία που θα έχει το νέο γήπεδο, ο κ.Ανδριόπουλος είπε: «Το μουσείο της ομάδας θα είναι 950 τετραγωνικά μέτρα, το μουσείο προσφυγιάς επίσης 950 τετραγωνικά μέτρα. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Θα ολοκληρωθεί η μελέτη σε 60-90 μέρες και θα είναι 31-34.000 θέσεις, θα φανεί το επόμενο διάστημα. Θα είναι γήπεδο 4 αστέρων, θα έχει 40 σουίτες με 5 διαφορετικούς τύπους καθισμάτων. Δεν θα έχει καθόλου εμπορικές χρήσεις, που είναι μια πονεμένη ιστορία για την ΑΕΚ. Θα έχει μόνο σύνοδες αθλητικές χρήσεις. Θα διαθέτει 1.200 υπαίθριες θέσεις πάρκινγκ και 400-500 υπόγειες θέσεις πάρκινγκ».

Για τις διαφορές της παλιάς μακέτας με την καινούργια, είπε ο κ. Ανδριόπουλος: «Το 2003 υπήρχε νόμος για εμπορικό κέντρο 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Σήμερα είναι μηδέν! Τότε είχε 40.000 τετραγωνικά μέτρα, σήμερα 38.000. Τότε είχε χώρους 60.000 τετραγωνικά μέτρα, σήμερα όχι πάνω από 19.000 θέσεις. Οι σύνοδες χρήσεις θα είναι μόλις 3.000 τετραγωνικά μέτρα.

Δεν θα ξεπεράσει τα 65.000 τετραγωνικά μέτρα όλο το έργο. Θα σέβεται το έργο τα πολεοδομικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας. Δεν θα έχει καμία ανάγκη αντιδράσεων. Έχοντας μεγάλη εμπειρία αυτό που είχε σχεδιαστεί το 2003 ήταν ένα φαραωνικό σχέδιο και δεν ξέρω αν θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί. Το σημερινό είναι το εφικτό. Μας αρέσει να δημιουργούμε έργα εφικτά, που σε 2 χρόνια θα γίνουν πραγματικότητα, δεν θα μείνουν στις μακέτες. Θα γίνει μια επένδυση 65 εκατομμυρίων ευρώ, ο Δήμος θα αποκτήσει έσοδα σε μία διετία από τέλη και από την αθλητική εγκατάσταση που έχει στερηθεί πάνω από 5 εκατ.ευρω.»

Για τα έσοδα που θα έχει το Δημόσιο από το έργο, τόνισε: «Το κράτος από το ΦΠΑ θα εισπράξει πάνω από 11 εκατ.ευρώ, οι φόροι από τις συνεργαζόμενες εταιρίες θα φτάσουν τα 10 εκατ.ευρώ, ενώ 2,5 εκατ.ευρώ θα είναι οι σφαλιστικές εισφορές. Στόχος είναι και η αναβάθμιση του Δήμου που έχει χάσει 130 εκατ.ευρώ τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ένας απλός υπολογισμός. Είναι 25 Κυριακές, με 24.000 κόσμο και 12 ευρώ το κάθε άτομο.

Επίσης θα δημιουργηθούν 2.000 θέσεις εργασίας κατά την πορεία των έργων. Όταν θα ξεκινήσει η λειτουργία του θα υπάρχουν 400-500 θέσεις εργασίας.

Το χρονοδιάγραμμα αναφέρει ότι από τον Μάιο μέχρι και τον Δεκέμβριο θα ασχοληθούμε με την μελέτη, με το επιχειρηματικό σχέδιο. Είναι ένα έργο που δεν αναζητά χρηματοδότηση από τράπεζες, θα το πληρώσει η οικογένεια της ΑΕΚ και θα της ανήκει. Θα συνδράμει η Πολιτεία επίσης με νέες οι παλαιότερες ανακοινώσεις της. Αυτή είναι η πρόταση μας, θα καλύψει η ΑΕΚ το κόστος κατασκευής για αυτή. Θα δημιουργήσουμε νέους και κοινόχρηστους χώρους, που θα φέρουν έσοδα στον Δήμο, θα αναβαθμιστεί η περιοχή και το πάρκινγκ του γηπέδου θα λειτουργεί όλη την εβδομάδα για τους πολίτες. Αυτή είναι η προσφορά της ΑΕΚ προς τη Νέα Φιλαδέλφεια».

Για όσα περιμένει η ΑΕΚ από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είπε ο κ. Ανδριόπουλος: «Τι απαιτείτε από τον Δήμο; Πρέπει η πρόταση να ψηφιστεί από το συμβούλιο σας. Πρώτον επί της αρχής δηλαδή σήμερα και μετά πάνω στις λεπτομέρειες με όλο τον φάκελο που θα πάρετε σε λίγες μέρες από εμάς.

Επίσης, πρέπει να απομακρυνθεί ο χώρος απορριμμάτων που υπάρχει βορειοανατολικά του γηπέδου. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιος χώρος με τέτοιο έργο δίπλα, πρέπει να βρεθεί νέος χώρος. Επίσης, αν θέλετε στην Πατριάρχου Ιωακείμ και Φωκών για να μεγαλώσει ο χώρος εκτόνωσης και να βοηθήσει την κυκλοφορία. Έτσι, ο δημόσιος χώρος μεγαλώνει κατά 15 στρέμματα. Με κόστος της ΑΕΚ το κάνουμε, κατατέθηκε ήδη η μελέτη στην Περιφέρεια. Περιμένουμε να δούμε αν το θέλετε και αν έχετε άλλες προτάσεις.
Όπως σας είπα η κατασκευή του γηπέδου θα βοηθήσει στην ανάπλαση της πόλης, ο σταθμός του Περισσού θα συγκοινωνεί με τον Δήμο που δεν είναι συγκεντρωμένος τώρα. Μπορεί πεζόδρομος να γίνει για 500 μέτρα που θα περπατά ευχάριστα ο δημότης από το σταθμό προς το γήπεδο ή στο κέντρο της πόλης. Σε αυτούς τους χώρους μπορούν να υπάρχουν και υπαίθριοι χώροι στάθμευσης. Επίσης στο ρέμα του Ποδονίφτη πρέπει να γίνει καθαρισμός να καθαριστεί και να γίνει ένας ωραίος κοινόχρηστος χώρος. Με αυτές τις παρεμβάσεις αλλάζει την εικόνα και την λειτουργία του χώρου. Σήμερα στην περιοχή υπάρχουν ιδέες πεζοδρόμου, να φωτισθούν και μετά να οδηγούν τον θεατή ή τον πολίτη στον προορισμό του.

Να υπάρχει ένα άλσος κέντρο οξυγόνου για δράσεις οικογένειας για πολιτών, να αγαπηθεί το άλσος και να αγκαλιαστεί. Είναι σε καλή κατάσταση ήδη, μπορεί να βελτιωθεί και άλλο για να το πετύχουμε αυτό.

Η ΑΕΚ και η οικογένεια της είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια λειτουργίας του άλσους. Θέλω να πω ότι έχω δει ακόμη δύο τέτοια έργα και είμαι βέβαιος ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει το σπίτι που της αξίζει».

Ανδριόπουλος: «Το γήπεδο που της αξίζει η ΑΕΚ»

ΑΕΚ: «Πάτησε» Ελλάδα ο Πόνσε
ΑΕΚ: «Πάτησε» Ελλάδα ο Πόνσε
Καραμπόλα στην Εγνατία Οδό με έναν τραυματία: Εικόνες – σοκ
Καραμπόλα στην Εγνατία Οδό με έναν τραυματία: Εικόνες – σοκ
Ολυμπιακός: Στο κάδρο και ο Καμπελά
Ολυμπιακός: Στο κάδρο και ο Καμπελά
Όλγα Φαρμάκη: Ποζάρει με μαγιό, χωρίς φίλτρα και ρετούς!
Όλγα Φαρμάκη: Ποζάρει με μαγιό, χωρίς φίλτρα και ρετούς!
 • Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
 • MotoGP 2018
  11:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Βιτόρια Γκιμαράες
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E7
  11:50Αθλητική εκπομπή.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  12:15Μαρκόπουλο.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  12:55Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Σάλκε
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:00Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Κύμη
  14:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E1
  15:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E2
  15:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E3
  16:15Outdoor Specials.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  16:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E4
  16:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E5
  17:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E6
  17:45Outdoor Specials.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  18:15Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  18:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάμπλο Καρένο Μπούστα. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • GP Confidential 2018 E12
  21:00Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  21:05Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:20Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  21:35Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  21:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  23:30Στιγμιότυπα.
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
 • WRC 2018
  00:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  00:10Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  00:25Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • GP Confidential 2018 E12
  01:15Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  02:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • WRC 2018
  04:00Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:05Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  04:15Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Αναντολού Εφές - Τόφας
  04:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 22η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • WRC 2018
  05:15Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  05:30Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  06:20XTERRA Pan-Am Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Μπέτις - Βαλένθια
  06:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  06:35Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  07:05Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  07:3049η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:35Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  08:20Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  08:45Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  08:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Βαλένθια - Μπασκόνια
  09:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:35Μαρκόπουλο.
 • WRC 2018
  11:05Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:40Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Beach Soccer: Λιθουανία - Ελλάδα (Ζ)
  11:45Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • GP Confidential 2018 E12
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πέτρος Δριτσάκος.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:50Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  13:45Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels
  13:50Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:30Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:35Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Νυρεμβέργη
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:35Μαρκόπουλο.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  16:00Φινλανδία.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  16:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 1 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:00Paragliding World Cup.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:30Canada Man.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  18:00Outdoor Specials.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 2 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Ραφαέλ Ναδάλ - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. Τελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • GP Confidential 2018 E12
  20:30Στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies