Ανδριόπουλος: «Το γήπεδο που της αξίζει η ΑΕΚ»
SHARE

Ανδριόπουλος: «Το γήπεδο που της αξίζει η ΑΕΚ»

Ο αρχιτέκτονας που έχει αναλάβει το πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ομάδας, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ανέλυσε όλα τα δεδομένα της κατασκευής.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτησή του: «Τα δέκα τελευταία χρόνια δεν έχω νιώσει σε ποσότητα και σε ποιότητα συναισθήματος όσο απόψε εδώ. Η δουλειά μας είναι αυτή εδώ. Θα σας δείξουμε τι έχει γίνει, να απαντήσουμε στα πάντα. Με την δήμαρχο και τους συνεργάτες της προχωρήσαμε τις μελέτες μας από τον περασμένο Μάιο. Δεν είναι μόνο ο αθλητικός χώρος, αλλά επηρεάζει όλη την περιοχή. Επηρεάζει όλο το Δήμο. Ανάπτυξη για όλο το Δήμο. Η οικογένεια της ΑΕΚ θέλει κέντρο μνήμης και πολιτισμού, με ενέργειες του Δήμου θα γίνει ανάπλαση και αναμόρφωση της περιοχής. Το άλσος είναι 485 στρέμματα, 2,5 φορές ο εθνικός κήπος. Θησαυρός πραγματικά για τη πόλη. Πρέπει να αναδειχθεί και έτσι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων».

Για τον πεζόδρομο μεταξύ του σταθμού του Μετρό και του νέου γηπέδου, είπε: «Το πιο κοντινό ΜΜΜ είναι ο σταθμός του Περισσού. Πρέπει η πόλη να έχει καλύτερη πρόσβαση εκεί. Σήμερα διαπιστώσαμε ότι η γραμμή 4 του Μετρό που βρίσκεται σε προκαταρκτικό σχέδιο θα φτάνει μέχρι τα Πευκάκια. Σήμερα πήραμε τα σχέδια στα χέρια μας από την εταιρία. Σε 6-10 χρόνια θα είναι ο σταθμός στα Πευκάκια.

Η πρόταση μας είναι η αθλητική εγκατάσταση και το μουσείο της ΑΕΚ, όπως κάθε μεγάλη ομάδα της αξίζει. Και για το μεγαλύτερο προσφυγικό μουσείο στην Ελλάδα, όνειρο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα μεγάλα έργα θέλουν και μεγάλα οράματα. Όταν μας το είπε δεν καταλάβαμε τι εννοεί. Εκτός από όλους τους πρόσφυγες θα αφορά και όλους τους Έλληνες. Και εγώ έχω ιστορίες από τον παππού μου για την προσφυγιά. Αφορά τον κάθε Έλληνα που έχει μια ιστορία. Το τρίτο μέρος της πρότασης είναι το άλσος. Αν το συντηρείται κανονικά η ΑΕΚ θα είναι μαζί σας. Από την αρχή η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν από τις τις λίγες περιοχής με ορθή δόμηση. Το 1960 έπαιζε και μεγαλουργούσε εδώ. Το 1978 δημιούργησε την σκεπαστή ένας οραματιστής ο Λουκάς Μπάρλος, το 1990 είδαμε υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο, το 2003 ήταν μια μέρα που στην ιστορία της ΑΕΚ πρέπει να μας διδάσκει. Όποιος μένει πίσω δεν βοηθά. Μετά το 2013, έρχεται το 2015. Το σπίτι μας! Η διετία αυτή θα είναι η υλοποίηση του έργου. Θα μας πείτε πως το θέλετε και με ποιες παρατηρήσεις. Από τις καλύτερες ομάδες που έχουν δημιουργηθεί για το γήπεδο είναι με τον κ.Κυρατσού για το γήπεδο, που έχει παραστάσεις από Ελλάδα και Ευρώπη. Ο κ.Μαγιοκέφσκι είναι υπεύθυνος για την στατική μελέτη και το στέγαστρο. Και μετά θα έχουμε όλες τις απαραίτητες ειδικότητες του έργου».

Για τα δύο μουσεία που θα έχει το νέο γήπεδο, ο κ.Ανδριόπουλος είπε: «Το μουσείο της ομάδας θα είναι 950 τετραγωνικά μέτρα, το μουσείο προσφυγιάς επίσης 950 τετραγωνικά μέτρα. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Θα ολοκληρωθεί η μελέτη σε 60-90 μέρες και θα είναι 31-34.000 θέσεις, θα φανεί το επόμενο διάστημα. Θα είναι γήπεδο 4 αστέρων, θα έχει 40 σουίτες με 5 διαφορετικούς τύπους καθισμάτων. Δεν θα έχει καθόλου εμπορικές χρήσεις, που είναι μια πονεμένη ιστορία για την ΑΕΚ. Θα έχει μόνο σύνοδες αθλητικές χρήσεις. Θα διαθέτει 1.200 υπαίθριες θέσεις πάρκινγκ και 400-500 υπόγειες θέσεις πάρκινγκ».

Για τις διαφορές της παλιάς μακέτας με την καινούργια, είπε ο κ. Ανδριόπουλος: «Το 2003 υπήρχε νόμος για εμπορικό κέντρο 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Σήμερα είναι μηδέν! Τότε είχε 40.000 τετραγωνικά μέτρα, σήμερα 38.000. Τότε είχε χώρους 60.000 τετραγωνικά μέτρα, σήμερα όχι πάνω από 19.000 θέσεις. Οι σύνοδες χρήσεις θα είναι μόλις 3.000 τετραγωνικά μέτρα.

Δεν θα ξεπεράσει τα 65.000 τετραγωνικά μέτρα όλο το έργο. Θα σέβεται το έργο τα πολεοδομικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας. Δεν θα έχει καμία ανάγκη αντιδράσεων. Έχοντας μεγάλη εμπειρία αυτό που είχε σχεδιαστεί το 2003 ήταν ένα φαραωνικό σχέδιο και δεν ξέρω αν θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί. Το σημερινό είναι το εφικτό. Μας αρέσει να δημιουργούμε έργα εφικτά, που σε 2 χρόνια θα γίνουν πραγματικότητα, δεν θα μείνουν στις μακέτες. Θα γίνει μια επένδυση 65 εκατομμυρίων ευρώ, ο Δήμος θα αποκτήσει έσοδα σε μία διετία από τέλη και από την αθλητική εγκατάσταση που έχει στερηθεί πάνω από 5 εκατ.ευρω.»

Για τα έσοδα που θα έχει το Δημόσιο από το έργο, τόνισε: «Το κράτος από το ΦΠΑ θα εισπράξει πάνω από 11 εκατ.ευρώ, οι φόροι από τις συνεργαζόμενες εταιρίες θα φτάσουν τα 10 εκατ.ευρώ, ενώ 2,5 εκατ.ευρώ θα είναι οι σφαλιστικές εισφορές. Στόχος είναι και η αναβάθμιση του Δήμου που έχει χάσει 130 εκατ.ευρώ τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ένας απλός υπολογισμός. Είναι 25 Κυριακές, με 24.000 κόσμο και 12 ευρώ το κάθε άτομο.

Επίσης θα δημιουργηθούν 2.000 θέσεις εργασίας κατά την πορεία των έργων. Όταν θα ξεκινήσει η λειτουργία του θα υπάρχουν 400-500 θέσεις εργασίας.

Το χρονοδιάγραμμα αναφέρει ότι από τον Μάιο μέχρι και τον Δεκέμβριο θα ασχοληθούμε με την μελέτη, με το επιχειρηματικό σχέδιο. Είναι ένα έργο που δεν αναζητά χρηματοδότηση από τράπεζες, θα το πληρώσει η οικογένεια της ΑΕΚ και θα της ανήκει. Θα συνδράμει η Πολιτεία επίσης με νέες οι παλαιότερες ανακοινώσεις της. Αυτή είναι η πρόταση μας, θα καλύψει η ΑΕΚ το κόστος κατασκευής για αυτή. Θα δημιουργήσουμε νέους και κοινόχρηστους χώρους, που θα φέρουν έσοδα στον Δήμο, θα αναβαθμιστεί η περιοχή και το πάρκινγκ του γηπέδου θα λειτουργεί όλη την εβδομάδα για τους πολίτες. Αυτή είναι η προσφορά της ΑΕΚ προς τη Νέα Φιλαδέλφεια».

Για όσα περιμένει η ΑΕΚ από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είπε ο κ. Ανδριόπουλος: «Τι απαιτείτε από τον Δήμο; Πρέπει η πρόταση να ψηφιστεί από το συμβούλιο σας. Πρώτον επί της αρχής δηλαδή σήμερα και μετά πάνω στις λεπτομέρειες με όλο τον φάκελο που θα πάρετε σε λίγες μέρες από εμάς.

Επίσης, πρέπει να απομακρυνθεί ο χώρος απορριμμάτων που υπάρχει βορειοανατολικά του γηπέδου. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιος χώρος με τέτοιο έργο δίπλα, πρέπει να βρεθεί νέος χώρος. Επίσης, αν θέλετε στην Πατριάρχου Ιωακείμ και Φωκών για να μεγαλώσει ο χώρος εκτόνωσης και να βοηθήσει την κυκλοφορία. Έτσι, ο δημόσιος χώρος μεγαλώνει κατά 15 στρέμματα. Με κόστος της ΑΕΚ το κάνουμε, κατατέθηκε ήδη η μελέτη στην Περιφέρεια. Περιμένουμε να δούμε αν το θέλετε και αν έχετε άλλες προτάσεις.
Όπως σας είπα η κατασκευή του γηπέδου θα βοηθήσει στην ανάπλαση της πόλης, ο σταθμός του Περισσού θα συγκοινωνεί με τον Δήμο που δεν είναι συγκεντρωμένος τώρα. Μπορεί πεζόδρομος να γίνει για 500 μέτρα που θα περπατά ευχάριστα ο δημότης από το σταθμό προς το γήπεδο ή στο κέντρο της πόλης. Σε αυτούς τους χώρους μπορούν να υπάρχουν και υπαίθριοι χώροι στάθμευσης. Επίσης στο ρέμα του Ποδονίφτη πρέπει να γίνει καθαρισμός να καθαριστεί και να γίνει ένας ωραίος κοινόχρηστος χώρος. Με αυτές τις παρεμβάσεις αλλάζει την εικόνα και την λειτουργία του χώρου. Σήμερα στην περιοχή υπάρχουν ιδέες πεζοδρόμου, να φωτισθούν και μετά να οδηγούν τον θεατή ή τον πολίτη στον προορισμό του.

Να υπάρχει ένα άλσος κέντρο οξυγόνου για δράσεις οικογένειας για πολιτών, να αγαπηθεί το άλσος και να αγκαλιαστεί. Είναι σε καλή κατάσταση ήδη, μπορεί να βελτιωθεί και άλλο για να το πετύχουμε αυτό.

Η ΑΕΚ και η οικογένεια της είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια λειτουργίας του άλσους. Θέλω να πω ότι έχω δει ακόμη δύο τέτοια έργα και είμαι βέβαιος ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει το σπίτι που της αξίζει».

Ανδριόπουλος: «Το γήπεδο που της αξίζει η ΑΕΚ»

KAE Περιστέρι Βίκος Cola: Μαζί στη νέα εποχή!
KAE Περιστέρι Βίκος Cola: Μαζί στη νέα εποχή!
Σαββίδης: «Τα σκυλιά γαβγίζουν - Τα καραβάνια συνεχίζουν» (photo)
Σαββίδης: «Τα σκυλιά γαβγίζουν - Τα καραβάνια συνεχίζουν» (photo)
Ο Παύλος ενώνει!
Ο Παύλος ενώνει!
Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε φοιτήτρια - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε φοιτήτρια - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

 • Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  15:00Σπαθοβούνι.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:304η αγωνιστική.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  15:40Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E2
  16:00Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E9
  16:30Outdoor Specials.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:50Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  17:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. Τελικός. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  17:152η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Richmond Federated Auto Parts 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ανόβερο - Χόφενχαϊμ (Ζ)
  18:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ράγιο Βαγιεκάνο (Ζ)
  19:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  19:15SS12 Datca 2, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Χάντμπολ: Μπαρτσελόνα - Βέσπρεμ
  20:00VELUX EHF Champions League 2018-19. Φάση ομίλων. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • WRC 2018
  20:25SS17 Marmaris 2 Power Stage, Τουρκία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  21:003ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  21:452η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ράγιο Βαγιεκάνο
  22:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  22:15Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Κυριακής
  22:256η αγωνιστική. Η εκπομπή εστιάζει στους αγώνες της Κυριακής, αναλύοντας και την αθλητική δράση της προηγούμενης μέρας. Επίσης, περιλαμβάνει στατιστικά και τακτικές ενώ αναμεταδίδει και τα αθλητικά νέα που ξεχώρισαν στις Κυριακάτικες εφημερίδες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Topspin
  22:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης
  23:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  23:256η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  23:30Λουτράκι. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ
  23:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018
 • Χάντμπολ: Λέμγκο - Φλένσμπουργκ
  00:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: ΟΦ Ιεράπετρας - Κισσαμικός
  00:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
  01:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  01:45Masters 1000 Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βίντι - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
  01:50UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 12ος όμιλος. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Απόλλων Παραλιμνίου - Τρίκαλα AO
  02:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  03:00Σπαθοβούνι.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:25Wr. Neustadt, Αυστρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπριζ - Ντόρτμουντ
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 1ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  04:15Αμβούργο, Γερμανία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Σάλκε
  04:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  05:10Wr. Neustadt, Austria. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  05:302η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  05:35Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Φούλαμ - Γουότφορντ
  06:00Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 6η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου
  06:05Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός 3ης θέσης. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Τένις: Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Τζον Ίσνερ
  06:15Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλος ΝΠΣ - Απόλλων Λάρισας
  07:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  07:40Αραγκόν, Ισπανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Γαλατάσαραϊ - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  08:153ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός 3ης Θέσης. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  08:50Αραγκόν, Ισπανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουργκ
  09:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς - Κέβιν Άντερσον
  09:20Laver Cup 2018. Αγώνας Μονού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον Τζον ΜακΕνρό, σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Moto3 2018
  10:00Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Σιάτλ Στορμ - Γ. Μίστικς
  10:30Τελικοί NBA Γυναικών 2018. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Moto2 2018
  11:25Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Τένις: Laver Cup 2018
  12:10Νταβίντ Γκοφάν/Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Τζακ Σοκ/Νικ Κύργιος. Αγώνας Διπλού. Η ομάδα της Ευρώπης με προπονητή τον Μπιορν Μποργκ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κόσμου, με προπονητή τον ΜακΕνρό σε συναρπαστικούς αγώνες ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις στο United Center του Σικάγο. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Nations League 2018-19
  12:30Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. Supercopa. 2ος ημιτελικός. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • MotoGP 2018
  12:55Gran Premio Movistar de Aragon. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Αήττητος Σπατών - Εργοτέλης (Ζ)
  13:30Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  13:50Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E9
  14:20Αθλητική εκπομπή.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  14:30Richmond Federated Auto Parts 400. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  15:00Zadar Basketball Tournament 2018. Τελικός. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • UEFA Nations League 2018-19
  15:30Ανασκόπηση 2ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E3
  15:45Εκπομπή ιστιοπλοϊας.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Άρης (Ζ)
  16:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Λεβερκούζεν (Ζ)
  16:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E663
  17:15Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  18:00Gran Premio Movistar de Aragon. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  18:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Άρης (Ζ)
  18:45Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 4η φάση. 1η αγωνιστική.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  19:00Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • GP Confidential 2018 E18
  19:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  20:00Richmond Federated Auto Parts 400. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν
  20:403ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ - Ηράκλειο/Κρήτη. Τελικός. Το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης φιλοξενεί και φέτος το τουρνουά και το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι υψηλό. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Topspin
  20:45Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies