Μάχες σε κορυφή και ουρά

Μάχες σε κορυφή και ουρά

Τα τελευταία χρόνια το γαλλικό πρωτάθλημα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και ο λόγος είναι πολύ απλός. Κάθε εβδομάδα υπάρχει συνεχής εναλλαγή θέσεων στο βαθμολογικό πίνακα, από την κορυφή έως το τέλος!

Σήμερα, λοιπόν, Σάββατο (26/02) περιλαμβάνονται στο κουπόνι του στοιχήματος επτά παιχνίδια για την 25η αγωνιστική. 

ΑΡΛ – ΜΠΡΕΣΤ


Αρλ: Μπορεί να είναι θεωρητικά ομάδα της Λιγκ 2, αλλά σίγουρα δεν χαρίζεται σε κανέναν. Το έδειξε και με το δικαιότατο 1-1 στην Οσέρ. Επιστρέφουν ο αμυντικός Φαντσόν (15 συμμ.) και ο μέσος Μπεν Ιντίρ (16 συμμ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Μερβίλ (16 συμμ.), ο επιθετικός Τζα Τζετζέ (23/4) και ο φορ Κερμογκάν (14/1).

Μπρεστ: Απέναντι στη Μονακό, ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, έπαιξε έξυπνα κι αφού στάθηκε τυχερή σε δύο περιπτώσεις, διπλασίασε τα τέρματά της στο φινάλε (2-0). Τραυματίστηκαν και είναι αμφίβολοι ο αμυντικός Κανταρί (22 συμμ.), ο αμυντικός Νταφ (23 συμμ.). Παραμένει εκτός ο επιθετικός Ρου (18/5).

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ


Βαλενσιέν: Εκεί που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία από την Καέν (2-2) και παρέμεινε για τέταρτο ματς αήττητη. Επανέρχεται ο σημαντικός μέσος Κάρλος Σάντσεζ (14/2). Τραυματίας ο μέσος Μπονγκ (14/1).

Λοριάν: Θυμίζοντας κάποιες στιγμές… Μπαρτσελόνα κι έχοντας σε δαιμονιώση φόρμα τον επιθετικό Γκαμέρο (22/15), ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, σκόρπισε την Μπορντό στους πέντε ανέμους (5-1). Επιστρέφει σήμερα ο αμυντικός Μορέλ (15/1). Παραμένει εκτός ο αμυντικό Εκουέλε (19 συμμ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός Σόσα (12 συμμ.).

ΜΟΝΑΚΟ – ΚΑΕΝ


Μονακό: Πλήρωσε το νωθρό ξεκίνημα στο εκτός έδρας ματς με την Μπρεστ (2-0)κι όταν στο τέλος προσπάθησε να αντιδράσει, η τύχη της γύρισε την πλάτη. Αμφίβολος ο αμυντικός Μπονάρ, τιμωρημένος ο αμυντικός Αντριάνο (20/2). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Καέν: «Αυτοκτόνησε» απέναντι στην Βαλενσιέν, καθώς βρέθηκε δέκα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα να κερδίζει με 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε. Σαν να μην έφτανε αυτό, τραυματίστηκαν και θα απουσιάσουν σήμερα οι σημαντικοί μέσοι Προμάν και Αμουμά (22/3) και ο αμυντικός Σεούμπ (18/1).

ΡΕΝ – ΛΑΝΣ


Ρεν: Με τρεις σερί νίκες απέχει πλέον δύο βαθμούς από την κορυφή και κάνει όνειρα τίτλου. Στη νίκη με την Τουλούζ (2-1), έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα στο τέλος, στάθηκε όμως αρκετά τυχερή. Επιστρέφει ο φορ Κέμπο (19/3), ίσως προλάβουν ο επιθετικός Μπραϊμί (19/4) και ο αμυντικός Μαγκάν (17/2).

Λανς: Για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης από τη διαιτησία έκανε λόγο ο πρόεδρος, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σοσό με 2-3. Τεταμένο το κλίμα πριν από το τελευταίο ματς, πιάστηκαν στα χέρια Ρούνιε και Ακαλέ. Πάλι εκτός ο μέσος Ερμάς (20/2) και ο τιμωρημένος ο φορ Μαουλιντά (22/2).

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΝΙΣ


Σεντ Ετιέν: Αν και μπήκε δυνατά, όσο περνούσε η ώρα η απόδοσή της έπεφτε και τελικά δίκαια ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ με 2-1. Επέστρεψε στις προπονήσεις κι αναμένεται να παίξει ο νεοαποκτηθείς μέσος Αλονζό, ενώ επιστρέφει και ο αμυντικός Αντρέ, μετά από πολύμηνο τραυματισμό.

Νις: Μέχρι τώρα μπορούσε να χαρακτηριστεί «μέτρια», μετά όμως από την εντός έδρας ήττα από την Παρί με 3-0, μπορούμε να πούμε ότι της αξίζει η δεύτερη κατηγορία. Υπάρχουν σενάρια επίσης για αλλαγή προπονητή. Επιστρέφει ο μέσος Κουλιμπαλί (20 συμμ.), ενώ τιμωρημένος είναι ο μέσος Ντιακιτέ (18 συμμ.).

ΣΟΣΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ


Σοσό: Ύστερα από πολύ καιρό και πολλές ήττες εκτός έδρας, επικράτησε στο «Φελίξ Μπολάρ» της Λανς με 3-2, σε ένα ματς που σίγουρα έδειξε ψυχικό σθένος, αλλά πήρε και αρκετά «σφυρίγματα»! Αμφίβολος ο τερματοφύλακας Ρισέρ, παραμένει εκτός ο αμυντικός Μπρεσέ (20 συμμ.) και ο τιμωρημένος μέσος Ανέν (21 συμμ.).

Μονπελιέ: Σε έναν αγώνα με ελάχιστες φάσεις, μια ατομική ενέργεια του μέσου Μπελαντά (23/3) προς το φινάλε στάθηκε αρκετή για να της χαρίσει τη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Λιλ (1-0). Επιστρέφουν από τιμωρία ο αμυντικός Μποκαλί (17/2) και ο φορ Ζιρού (23/7).

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΟΣΕΡ


Μπορντό: Με τους αμυντικούς της να δίνουν ρεσιτάλ ζεϊμπέκικου και να ικετεύουν για έλεος, διασύρθηκε από τη Λοριάν με 5-1! Πάντα εκτός ο φορ Γκουφράν (21/2), παραμένει τιμωρημένος ο αμυντικός Τρεμουλινάς (21 συμμ.).

Οσέρ: Δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την ουραγό Αρλ. Ισοφάρισε με τον επιθετικό Γέλεν (11/3) στο 85’, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε τεράστια ευκαιρία στο φινάλε. Μέσα σήμερα οι μέσοι Τραορέ (9/3), Ντίνγκα (15 συμμ.) και Ολιέκ (22/2). Εκτός παραμένουν οι αμυντικοί Μινιό (17/3) και ο Γκρίχτινγκ (20 συμμ.).

Πηγή: www.bettv.gr



Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
Στο Βερολίνο θα είναι ωραία με το 7ο παρέα -Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στο Final-4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved