Γερουλάνος: «Να αποδείξει το εύρος του ο κάθε επενδυτής»
SHARE

Γερουλάνος: «Να αποδείξει το εύρος του ο κάθε επενδυτής»

Για τον νέο αθλητικό νόμο, το όραμα που έχει για την εξέλιξη του αθλητισμού, τη μάστιγα της βίας αλλά και του ντόπινγκ μίλησε ο Παύλος Γερουλάνος.

{textlink02}

Ο υπουργός Πολιτισμού τόνισε με δηλώσεις του στη Nova πως το νέο νομοσχέδιο έχει μπει στη Βουλή και αποτελεί προτεραιότητα η ψήφισή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μάστιγα της βίας και του ντόπινγκ: «Πρέπει να έχεις ένα πλαίσιο για να αντιμετωπίσεις τα πράγματα αλλά και να έχεις μια Πολιτεία που εφαρμόζει τους κανόνες. Πολλές φορές τα πράγματα αυτά δεν έγιναν όπως έπρεπε. Το νομοσχέδιο είναι ένα βήμα. Η εφαρμογή του είναι το πιο σημαντικό».

Για τον αθλητισμό στη χώρα μας γενικότερα: «Ο αθλητισμός πρέπει να αρχίσει να εμπνέει κόσμο πάλι. Έχουμε περισσότερους πρωταθλητές σε αναλογία με τους αθλούμενους. Υπήρχαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και έπρεπε να βγάλουμε μια καλή εικόνα προς τα έξω. Τώρα όμως πρέπει να ασχοληθούμε λίγο με τα δικά μας. Στην Ελλάδα έχουν γίνει υποδομές. Όμως όχι σε όλες τις περιοχές. Παρατηρήσαμε το φαινόμενο άλλες περιοχές να παρουσιάζουν ανάπτυξη και κάποιες άλλες καθόλου».

Για τα έργα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες έγιναν μια σειρά από επενδύσεις. Ηταν φυσιολογικό να φτιαχτούν Στάδια εν όψει των αγώνων. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Τα Λιόσια. Το κόστος για τη συντήρηση του γηπέδου είναι 2 εκατομμύρια. Η οικονομία που κάναμε ανοίγοντας το Στάδιο ήταν λανθασμένη. Αντί να το δώσουμε στην Ομοσπονδία, το κλειδώσαμε, ήταν λάθος αυτό».

Για την αξία του αθλητισμού στην Ελλάδα: «Δουλειά του Συμβουλίου είναι να δει τις ανάγκες για Στάδια για γυμναστήρια σε όλες τις περιοχές. Πρέπει να αποφασίσουμε όμως τι είδους αθλητισμό θέλουμε σαν χώρα. Πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχαμε πει πως θέλουμε μετάλλια. Και δεν τα πήγαμε και άσχημα. Τώρα όμως επαναλαμβάνω πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Να περάσουμε στις αξίες που πρέπει να εκπέμπονται από τον αθλητισμό σαν Ελλάδα. Μια χώρα που έχει προβλήματα σε βία, ντόπινγκ κτλ δεν εκπέμπει τέτοια μηνύματα. Πρέπει να έχουμε στόχο την επόμενη δεκαετία να δυναμώσουμε τις βάσεις πάνω στις οποίες στεκόμαστε, να πολεμήσουμε αυτά τα φαινόμενα».

Για τη βία: «Με την υπάρχουσα κατάσταση μας είναι αδύνατο να φανταστούμε τα ελληνικά γήπεδα γεμάτα με οικογένειες. Είναι δύσκολο να πείσεις όλους τους φορείς να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να κάνουμε εμείς σαν Πολιτεία τους υπόλοιπους πως πρέπει να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Όταν οι οπαδοί ομάδων σχηματίζουν στρατούς, ακόμα και έξω από τα γήπεδα, δεν μπορείς να περιμένεις πως θα πας με το κασκόλ της αντίπαλης ομάδας στην έδρα μιας άλλης. Οι κυρώσεις είναι θέμα της Πολιτείας. Το πρόβλημα σήμερα είναι πως συνδέεται η ομάδα, αλλά μόνο τα φυσικά πρόσωπα με τις ποινές. Έχουμε ένα θέμα εφαρμογής στην Ελλάδα. Πάντα υπήρχαν 'παραθυράκια' που δεν επέτρεπαν στη δικαιοσύνη αλλά και την αστυνομία να κάνουν τη δουλειά τους. Υπάρχουν στο νέο νομοσχέδιο σκληρά μέτρα. Το κόστος για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια θα τα καλύψουμε εμείς. Το συγκεκριμένο θέμα δεν αφορά μόνο τη βία αλλά και τη φοροδιαφυγή. Πρώτη προτεραιότητα της Πολιτείας είναι να ξέρει ποιοι άνθρωποι φυλάσσουν τα γήπεδα. Από και πέρα και η Πολιτεία και η Ομοσπονδία και οι Φορείς πρέπει να συνεργαστούμε. Πρέπει να φανταστούμε πως θα είναι τα γήπεδα γεμάτα με οικογένειες για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Πρέπει να πειστεί η οικογένεια πως το παιδί στο γήπεδο θα αισθάνεται ασφάλεια».

Για τις αυστηρές ποινές: «Έχουμε κάνει μια αρχή. Ο πρώτος που θα τιμωρηθεί αισθάνεται αδικημένος. Σου λέει γιατί εγώ;. Π.χ έχω ακούσει ανθρώπους από τον Βόλο να μου λένε 'μας υποτίμησες'. Δεν ήμασταν εμείς το πρόβλημα αλλά οι άνθρωποι που υπήρχαν σε αυτές τις ομάδες. Πρέπει οι σύλλογοι να αντεπεξέρχονται σε αυτά που απαιτούν οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Πρέπει να υπάρχει κοινωνική απαίτηση, οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τους συλλόγους να αντεπεξέρχονται σε αυτά που απαιτούνται. Η πραγματικότητα είναι πως δεν θα υπήρχε περίπτωση να σταματήσουμε κάπου ακόμα και αν πρόκειται για μεγάλη ομάδα. Απλά η μεγάλη διαφθορά γίνεται σε μικρούς αγώνες, όπου μπορούν να στοιχηματίσουν πολλά λεφτά με μικρό κόστος. Από τις 13 ομάδες που έχουν υποβιβαστεί, οι περισσότερες ομάδες έχουν τιμωρηθεί από την αθλητική δικαιοσύνη. Είναι ιδιαίτερα λυπηρό να πιστεύει η κοινωνία μας πως όλα αυτά τα πράγματα γίνονται κάτω από το τραπέζι. Εμείς αυτό που είπαμε είναι πως θα εμπιστευτούμε τους θεσμούς. Αυτό είναι το ουσιαστικό. Να λειτουργήσουν οι θεσμοί. Όταν είδαμε πως υπάρχει μια ανακολουθία στην ΕΠΟ, διακόψαμε την χρηματοδότηση μέχρι να δούμε πως τα πράγματα βαίνουν καλώς. Αν το δούμε αυτό τότε θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η σχέση μου με την ΕΠΟ είναι καθαρά θεσμική και έτσι θέλω να την κρατήσω. Έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας».

Για τη χρηματοδότηση στο ποδόσφαιρο από την Πολιτεία: «Η παρέμβαση του ΟΠΑΠ στο πρωτάθλημα ήταν να υποστηρίζει μια ομάδα έναντι κάποιας άλλης. Και αυτό είπαμε πως πρέπει να σταματήσει. Ο ΟΠΑΠ δεν έχει λόγο να στηρίζει ομάδες που μπλέκονται σε μη νόμιμες διαδικασίες. Μέχρι τώρα με τα λεφτά είτε της NOVA είτε της Πολιτείας, γίνονταν δυνατοί ορισμένοι άνθρωποι και νόμιζε ο κόσμος πως αυτοί βάζουν τον οβολό τους και χρηματοδοτούν τις ομάδες. Δεν μπορεί ο Έλληνας φορολογούμενος να βλέπει αυτό το θέαμα στα γήπεδα».

Για τις συγχωνεύσεις: «Θεωρήσαμε πως πρέπει να προστατέψουμε την ιστορία και την παράδοση της κάθε ομάδας στην πόλη της από την ισοπέδωση».

Για το... μεγάλο εύρος του επαγγελματικού αθλητισμού: «Είναι ένα θέμα που θα συζητήσουμε στη Βουλή. Και εγώ είμαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις».

Για το... περιβόητο νέο νομοσχέδιο: «Υπήρχε ένα αναχρονιστικό μοντέλο. Αν είχε την ομάδα Έλληνας σημαίνει πως είναι καλός επενδυτής αν ήταν ξένος όχι. Το λέω με ακρίβεια. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελέγξουμε αυτόν τον οποίο επενδύει. Ο μέτοχος που μπαίνει πια σε μια ομάδα, πάνω από 2% πρέπει να δείξει το οικονομικό εύρος, να μην είναι π.χ 'μαύρα' τα χρήματα που βάζει στον κάθε σύλλογο. Θα κάνουμε και λάθη, όμως είναι ένα βήμα προς την εξέλιξη. Έχει μπει το νέο νομοσχέδιο στη Βουλή. Εξαρτάται πότε θα τελειώσει και από τη γραφειοκρατία, όμως είναι μέσα στις πρώτες προτεραιότητες».

ΑΕΚ: Στην Αθήνα την Τετάρτη (18/7) ο Μπογέ
ΑΕΚ: Στην Αθήνα την Τετάρτη (18/7) ο Μπογέ
Νέο «μπαμ» ετοιμάζει η Γιουβέντους με Ζιντάν!
Νέο «μπαμ» ετοιμάζει η Γιουβέντους με Ζιντάν!
ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Σασί
ΟΦΗ: Ανακοίνωσε Σασί
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη και Κουβόπουλο (video)
Η «Πράσινη Ώρα» με Νικολογιάννη και Κουβόπουλο (video)
 • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  15:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:20Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  16:40Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Ντόμινικ Τιέμ - Αλίαζ Μπεντένε
  17:002018 ATP World Tour 250. Argentina Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • GP Confidential 2018 E12
  17:30Στιγμιότυπα.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Χετάφε. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Ατλάντα Χοκς. NBA 2017 - 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Μάλεκ Τζαζίρι - Στέφανος Τσιτσιπάς. 2018 ATP World Tour 500. Dubai Duty Free Tennis Championships. Προημιτελικός. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.)
 • WRC 2018
  19:30Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  20:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  21:00Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  21:30Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E12
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  22:25Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  22:55Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  00:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  01:10Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  01:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • WRC 2018
  03:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  05:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζενίτ - Σέλτικ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τένις: Μαρία Σάκκαρη - Στεφανί Βοεγκέλε
  05:30WTA 2018. Acapulco Abierto Mexicano Telcel. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  06:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:10Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  07:15Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • RBAR 2018
  07:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χάιντενχαϊμ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  08:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  09:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:00Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  10:35Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Moto3 2018
  11:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  12:25Mongolia Bike Challenge.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Moto2 2018
  12:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:05Skyrunner World Series.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  13:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:50Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  14:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:05Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:10Salomon Maxi Race.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  16:304 Deserts Race Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:30XTERRA European Tour.
 • MotoGP 2018
  18:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Ντόμινικ Τιέμ. 2018 ATP World Tour 500. Bracelona Open BancSabadell. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.)
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  20:50Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies