Πιλάβιος: «Και οι εισαγγελείς θέλουν… rotation»!
SHARE

Πιλάβιος: «Και οι εισαγγελείς θέλουν… rotation»!

Κάθε άλλο παρά πειστικές ήταν οι απαντήσεις του Σοφοκλή Πιλάβιου σχετικά με τα… καυτά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ενδεικτικά δεν δίστασε να τονίσει σχετικά με την καρατόμηση των αθλητικών εισαγγελέων πως: «oι θέσεις αυτές είναι τόσο ευαίσθητες που πρέπει να υπάρχει ένα rotation», αφού όμως πρώτα υποστήριξε πως στάθηκαν στο ύψος τους, κάνοντας μάλιστα άψογα τη δουλειά τους!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» όπου αρνήθηκε για μία ακόμα φορά να σχολιάσει το σκάνδαλο της τιμωρίας της Καβάλας και την παράλληλη αθώωση του Αγροτικού Αστέρα (παρά τα στοιχεία που του παρουσιάστηκαν), χαρακτηρίζοντας μάλιστα «κληρονομιά» που αφήνει το γεγονός πως η UEFA δεν στέλνει φακέλους με ύποπτα ματς! Παράλληλα, ο Πιλάβιος μεταξύ άλλων (τουλάχιστον) δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο, στη διαιτησία, στις απειλές που δέχθηκε ο ίδιος, στην υπόθεση των στημένων αγώνων, στις πλαστογραφίες, στην ΕΕΑ, αλλά και στις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης.

Aναλυτικά όσα είπε ο Σοφοκλή Πιλάβιος:

-Για την αλλαγή του Αθλητικού Νόμου περί επένδυσης μη πολιτών Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ΠΑΕ:

«Είμαι επιφυλακτικός. Πρέπει να υπάρχουν όλα τα εχέγγυα. Ότι ισχύει για τον Έλληνα να ισχύει και για τον ξένο. Να λαμβάνονται τα ίδια μέτρα. Να δούμε από πού προέρχονται οι επενδύσεις».

-Για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο για τη βία και τους στημένους αγώνες:

«Έχουμε μερικές διαφωνίες για το νομοσχέδιο. Για θέματα που αφορούν το αυτοδιοίκητο. Τελικά ελπίζουμε ότι δεν θα ισχύσουν κάποια πράγματα. Όπου το κράτος επιβάλει αθλητική ποινή, είναι δύσκολο να περάσει. Δεν θέλω να πω ανακρίβειες γιατί δεν το έχω δει αναλυτικά. Θα το συζητήσουμε στο αυριανό Δ.Σ. Ένα παράδειγμα είναι ότι μπορεί η πολιτεία να αλλάζει την έδρα διεξαγωγής ενός αγώνα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει».

-Για το περίφημο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και τις κυρώσεις της FIFA:

«Η FIFA και η UEFA δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ άδικα. Μόνοι τους μαθαίνουν τι γίνεται στην Ελλάδα, δεν τη χρησιμοποιούμε εμείς. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν παρενέβη η FIFA γιατί είχαμε καλή συνεργασία με την πολιτεία. Παλαιότερα υπήρχαν προβλήματα και κακές σχέσεις με την πολιτεία».

-Για το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ:

«Το θέμα αυτό έχει λυθεί. Ψηφίζουν και θα ψηφίζουν οι 57 Ενώσεις. Το ίδιο γίνεται στη FIFA και την UEFA. Εγώ προσπάθησα να ψηφίζουν όλες οι ΠΑΕ της Super League ξεχωριστά, αλλά δεν πέρασε η αλλαγή αυτή από το Πρωτοδικείο.

-Για την πρόταση Μπιτσαξή περί κλήρωσης των διαιτητών:

«Διαφωνώ κάθετα με το να γίνεται κλήρωση διαιτητών. Ακόμη και με προεπιλογή, δεν αλλάζει κάτι. Νοοτροπία πρέπει να αλλάξουμε. Όχι να αλλάξουμε το σύστημα που εφαρμόζει όλη η Ευρώπη επειδή εμείς δεν έχουμε σωστή νοοτροπία. Δεν είναι λύση αυτό. Λύση είναι να μην ασχολείται κανείς με τη διαιτησία».

-Γιατί το γεγονός πως ο Κάκος δεν ορίζεται σε αγώνες:

«Δεν παρεμβαίνω σε αυτά. Η κάθε ΚΕΔ κρίνεται στο τέλος της σεζόν».

-Για την επιστροφή Καλόπουλου:

«Η ΚΕΔ τον αθώωσε αθλητικά. Με τα στοιχεία που είδε, είπε αυτό. Η ΚΕΔ θα κριθεί στο τέλος για όλες τις αποφάσεις της και για το πώς πάει η διαιτησία. Δεν γνωρίζω αν ο Καλόπουλος θα σφυρίξει τώρα στο Κύπελλο και μετά θα κάνει δήλωση αποχώρησης. Φαντάζομαι ότι σκέφτεται «πώς θα πάω να σφυρίξω έναν αγώνα του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού».

-Για τον φόβο των διαιτητών και τις καταγγελίες Κύρκου:

«Ο φόβος είναι κακό πράγμα. Δεν γνωρίζω αν φοβάται ο κ. Κύρκος. Ότι καταγγελία υπάρχει, πρέπει να γίνεται γραπτώς».

-Για το αν δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον της διαιτητικής τετράδας του περσινού επεισοδιακού ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού  προκειμένου να του καταγγείλει κάποιο περιστατικό μία ώρα μετά το ματς:

«Δεν θυμάμαι αν με πήρε κάποιος από τη διαιτητική τετράδα. Εκατόν πενήντα άνθρωποι με πήραν. Αλλά και να με πήρε, θα του είπα να καταγγείλει ότι θέλει γραπτώς. Αυτό είναι το μότο μου άλλωστε».

-Για τις απειλές που δέχτηκε ο ίδιος το καλοκαίρι εν μέσω της υπόθεσης αδειοδότησης του ΟΦΗ:

«Πράγματι απειλήθηκα και το κατέθεσα δύο φορές στον Εισαγγελέα».

-Για το αν για το συγκεκριμένο θέμα ζήτησε προστασία από παράγοντα που είναι σήμερα προφυλακισμένος:

«Ζήτησα τη βοήθεια κάποιων. Είναι ένα θέμα προσωπικό και δεν θέλω να πω κάτι».

-Για τις αποφάσεις σχετικά με τα στημένα παιχνίδια:

«Δεν σχολιάζω ποτέ αποφάσεις της δικαιοσύνης. Εν μέσω τέτοιας δίνης, αν ζητούσα τις παραιτήσεις των αθλητικών δικαστών θα λέγατε όλοι γιατί το κάνω τη συγκεκριμένη στιγμή. Έχω άποψη για τις αποφάσεις. Πιστεύετε ότι όλες οι αποφάσεις μου άρεσαν;»

-Για τη δήλωση Μπιτσαξή περί «επιτροπής αφέσεων και όχι εφέσεων»:

«Διαφωνώ με αυτό, με την έννοια ότι υπάρχουν τόσα πράγματα που έγιναν το καλοκαίρι που δεν έχουν γίνει τριάντα χρόνια στο ποδόσφαιρο. Έγιναν κοσμοϊστορικά γεγονότα. Κάποιοι στάθηκαν στο ύψος τους, κάποιοι έβγαλαν πάρα πολύ δουλειά,. Έγινε δουλειά που δεν μπορεί να την ακυρώσει κανείς».

-Για την αποπομπή των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων, Φάκου και Αντωνακάκη:

«Βεβαίως και στάθηκαν στο ύψος τους οι εισαγγελείς. Ο τρόπος που έγινε η αλλαγή τους, βαρύνει εμένα. Είναι λάθος δικό μου ο τρόπος που έγινε αυτό. Οι θέσεις αυτές είναι τόσο ευαίσθητες που πρέπει να υπάρχει ένα rotation. Πρέπει να υπάρχει εναλλαγή, ειδικά όταν έχουν φάει τόση κριτική. Τις δηλώσεις τους εναντίον της ΕΠΟ και των παραγόντων, δεν θα τις σχολιάσω. Τους σέβομαι και έκαναν τη δουλειά τους καλά. Η απόφαση αυτή βαρύνει εμένα».

-Για την αντικατάσταση τους:

«Δεν αντικαταστάθηκαν από την εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ. Θα μπουν άλλοι στη θέση τους σύντομα. Θα είναι συνταξιούχοι δικαστές, διότι οι τακτικοί δεν μπορούν, βάσει γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Αυτό που έχω κάνει, είναι ότι απευθύνθηκα στην Ένωση Εισαγγελέων και τους ζήτησα να μου κάνουν μια πρόταση και να επιλέξουμε πρόσωπα».

-Για την επικοινωνία με τον Ζαγοράκη και την καταγγελία μέλους της ρωσικής ομοσπονδίας που άφηνε υπονοούμενα ότι η ισοπαλία στο ΠΑΟΚ-Ρούμπιν πιθανόν να ήταν προσυνεννοημένη:

«Με πήρε ο Ζαγοράκης και με ρώτησε τι να κάνει. Εγώ του είπα ποιες ενέργειες πιστεύω ότι πρέπει να κάνει. Του είπα να κάνει καταγγελία».

-Για τις εκθέσεις της UEFA σχετικά με τα ύποπτα ματς:

«Δεν μου στέλνουν πλέον εκθέσεις. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό. Είναι μια κληρονομιά».

-Για την ποινή της Καβάλας για τα ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, σε συνδυασμό με την αθώωση του Αγροτικού:

«Είναι δικαστική απόφαση. Δεν μπορώ να τη σχολιάσω. Σίγουρα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην αιτιολογία των αποφάσεων, αλλά δεν το σχολιάζω. Δικαστές είναι και τους τιμώ. Εφέτες και αρεοπαγίτες είναι. Έχω πει ότι η αθλητική δικαιοσύνη έχει καλές και κακές στιγμές. Δεν θα σχολιάσω τις αποφάσεις της».

-Συνολικά για τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης:

«Είκοσι δύο ομάδες ελέγχθηκαν πειθαρχικά για τα στημένα και ποινές επιβλήθηκαν σε έξι. Από πρόσωπα, τιμωρήθηκε το 20% των κατηγορουμένων. Για τις πλαστογραφίες, ελέγχθηκαν πειθαρχικά 21 ομάδες, ενώ έλεγχος έγινε σε όλες. Υποβιβάστηκαν εννέα, όχι μόνο ο Ηρακλής. Απ’ όσο γνωρίζω, ο Ηρακλής ήταν η μοναδική ομάδα της Σούπερ Λίγκας με πλαστή ενημερότητα».

-Για το αν είπε σε Καράογλου και Πατουλίδου να αλλάξει διοίκηση ο Ηρακλής ώστε να σωθεί:

«Δεν μιλάω για πρόσωπα, όχι για να διατηρήσω ένα επίπεδο, αλλά για να διαφυλάξω κάποια πράγματα. Δεν θα πω ποτέ τι μου είπε κάποιος και τι του είπα εγώ».

-Για την κάθαρση:

«Μην πυροβολούμε το ποδόσφαιρο. Πείτε μου σε ποιο τομέα του πολιτικού βίου έχει γίνει μία, έστω χάλια, αυτοκάθαρση. Η κάθαρση είναι μιας διαρκής διαδικασία. Το ότι δεν έχει σταλεί άλλο ύποπτο ματς από την ΟΥΕΦΑ, δεν είναι κάτι θετικό;»

-Για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού:

«Το ποδόσφαιρο έχει δεχτεί την ΕΕΑ μέσω του καταστατικού της Σούπερ Λίγκας. Δεν υπάρχει παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο. Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το δικαίωμα του κράτους να διαλύσει μια ανώνυμη εταιρία. Αλλά αυτό θα έπρεπε να είναι είναι δικαίωμα του υπουργείου Ανάπτυξης».

-Για την αδειοδότηση της νέας περιόδου:

«Με επισκέφτηκε σήμερα η Σούπερ Λίγκα για αυτό το θέμα, να μου πουν τις απόψεις τους. Το συζητήσαμε και θα επανέλθουν με προτάσεις και για τις κυρώσεις. Εγώ ζήτησα σύνεση. Μία σκέψη δική μου, είναι να γίνει πιο μεγάλη η επιτροπή αδειοδότησης και να συμμετάσχει και ένας άνθρωπος της λίγκας. Το financial fair play είναι άλλο θέμα. Είναι πρόγραμμα της ΟΥΕΦΑ και εκτελείται από την ΟΥΕΦΑ».

-Για την πρόσληψη στην ΕΠΟ της κόρης του κ. Σμαϊλη ο οποίος κρίθηκε ότι παρανόμως συμμετείχε στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ:

«Έχει ένα καταπληκτικό βιογραφικό και γι αυτό το λόγο προσλήφθηκε».

-Για το αν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ (και το πανό των οπαδών του Ηρακλή για τα παιδιά του):

«Είναι αρκετά νωρίς. Θα δω τις συνθήκες. Αν αισθανθώ ότι μπορώ να προσφέρω, μπορεί και να είμαι. Μερικά πράγματα με απομακρύνουν, όπως το πανό του Ηρακλή. Είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. Άλλα πράγματα με φέρνουν κοντά, όπως η Εθνική ομάδα. Είναι θέμα ψυχισμού και αντοχών».

-Για το προσωνύμιο «ψηλός Σισέ» που χρησιμοποιούν παράγοντες για εκείνον στις συνομιλίες της ΕΥΠ:

«Αυτά είναι σαχλαμάρες, ούτε με απασχολούν. Αυτή η υπόθεση, σε κάποιο μελλοντικό χρόνο θα δικαιώσει την ΕΠΟ».

-Για την ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος:

«Θέλουμε να μείνει για όσο περισσότερο γίνεται. Είμαστε σε συζητήσεις. Όλοι του οι όροι έχουν γίνει δεκτοί από μένα».

-Για τα πεπραγμένα της ΕΠΟ γενικά:

«Η ΕΠΟ κάνει μια τεράστια προσπάθεια και κάποια πράγματα δεν αναγνωρίζονται. Έχουμε τρεις συνεχόμενες θετικές χρήσεις. Είχαμε έλλειμμα 50 εκατ. ευρώ και τώρα έχουμε 17 εκατ. Όμως όλοι λένε για την ΕΠΟ των σκανδάλων».

Ιωνικός: Αυτό είναι το πλάνο του Κούγια
Ιωνικός: Αυτό είναι το πλάνο του Κούγια
Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Επιτυχίες με τον ελληνικό κορμό»
Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Επιτυχίες με τον ελληνικό κορμό»
Μπενφίκα: Πρόταση… έκπληξη για Σάμαρη!
Μπενφίκα: Πρόταση… έκπληξη για Σάμαρη!
Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η απόκτηση του Χατζηθεοδωρίδη
Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η απόκτηση του Χατζηθεοδωρίδη
 • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
 • WRC 2018
  11:05Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βιτόρια Σετούμπαλ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Ντάλας Γουίνγκς - Γ. Μίστικς
  11:40NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  11:50Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • GP Confidential 2018 E12
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σάλκε - Ντόρτμουντ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:50Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:05Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  13:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο MEGABOLT
  14:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  14:20Μαρκόπουλο.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  14:30Paragliding World Cup.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  15:00Φινλανδία.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  15:30Στιγμιότυπα.
 • RBAR 2018 - Magazine
  15:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  16:00Outdoor Specials.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  16:30Παρακολουθήστε τα ελεύθερα δοκιμαστικά 3 που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Πυγμαχία: Μάνι Πακιάο - Λούκας Ματίς
  17:00WBA Welterweight Championship 2018. Μετά από έναν χρόνο αποχής από τα ρινγκ, ο μύθος του μποξ από τις Φιλιππίνες Manny Pacquiao θα αντιμετωπίσει τον Lucas Matthysse για τον τίτλο WBA Welterweight Championship στην Κουάλα Λουμπούρ. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Έστερσουντ
  17:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:00Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μιλγουόκι Μπακς - Μπόστον Σέλτικς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Λούκας Πουίγ. 2018 ATP World Tour 500. Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • Ποδόσφαιρο: Neymar Jr's Five 2018
  19:10Παγκόσμιοι Τελικοί. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Χόφενχαϊμ
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • GP Confidential 2018 E12
  19:50Στιγμιότυπα.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  20:30Φινλανδία.
 • Μπάσκετ: Ουσάκ - Φενέρμπαχτσε
  20:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  21:10Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Λίβερπουλ
  21:25UEFA Champions League 2017-2018. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ίνγκολσταντ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  22:00Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Μπενφίκα
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  23:00Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  23:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός ανδρών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Έστερσουντ
  23:25UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο MEGABOLT
  23:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  23:35Φινλανδία.
 • Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:05Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Σέλτικ
  00:25UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  00:30Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Χόφενχαϊμ
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Λίβερπουλ
  01:20Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  01:45Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:50Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  02:20Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  03:00Μαρκόπουλο.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  03:10Fever Tree Championships. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Λίβερπουλ
  03:20UEFA Champions League 2017-2018. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  03:30Φινλανδία.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Βενέτσια
  03:50Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • GP Confidential 2018 E12
  04:15Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  05:00Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Έστερσουντ
  05:35UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Χόφενχαϊμ
  05:40Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 31η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  06:00Outdoor Specials.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  06:05Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  06:30Outdoor Specials.
 • Μπάσκετ: Ουσάκ - Φενέρμπαχτσε
  06:35Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 27η αγωνιστική. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  06:50Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  07:15Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  07:35Φινλανδία.
 • Bundesliga 2017-18 - Στιγμιότυπα E27
  07:50Αφιέρωμα.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  08:10Skyrunner World Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  08:20Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Beach Soccer: Ελλάδα - Καζακστάν
  08:30Euro 2018. Μόσχα. Αγώνας ανδρών. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  08:40Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο MEGABOLT
  08:45Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  09:15Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  09:25Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα
  10:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Έστερσουντ
  10:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • GP Confidential 2018 E12
  10:30Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:40Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  11:05Παρακολουθήστε τα δοκιμαστικά που διεξάγονται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  11:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Μπενφίκα
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 20ή αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  11:55Γκστάαντ, Ελβετία. Τρίτη θέση γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Εστουντιάντες - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Λίβερπουλ
  12:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας (Ζ)
  12:45Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Παρί Σεν Ζερμέν - Σέλτικ
  13:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 5η αγωνιστική. 2ος όμιλος. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Άρης
  14:10Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • COSMOTE SPORT 7HD
  14:15Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E7
  14:30Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν
  14:45UEFA Champions League 2017-2018. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E8
  15:00Outdoor Specials.
 • MotoGP 2018
  15:30Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:00Canada Man.
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπαρτσελόνα
  16:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  16:45Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E7
  17:00Αθλητική εκπομπή.
 • Sports Classics: Poseidon Game 2018 E1
  17:30Outdoor Specials.
 • WRC Μαγκαζίνο 2018
  18:00Φινλανδία.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Γερμανίας
  18:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Nurburgring, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Ατλάντα Ντριμ - Σιάτλ Στορμ (Ζ)
  19:00NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Μπαρτσελόνα
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies