Η κυβέρνηση δεν κουκουλώνει τα «στημένα» (video)

Η κυβέρνηση δεν κουκουλώνει τα «στημένα» (video)

Τη διαβεβαίωση πως από την πλευρά της κυβέρνησης δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα απολύτως κουκούλωμα στην υπόθεση των στημένων, έδωσε από το βήμα της Βουλής, ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Νικητιάδης, απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ της Καβάλας, κ. Εμινίδη.

«Επειδή το μήνυμα που εκπέμψατε το λαμβάνει η κυβέρνηση σας δηλώνω ότι καμία μα καμία υπόθεση δεν πρόκειται να κουκουλωθεί και ούτε υπάρχει καμία πρόθεση να κουκουλωθεί καμία υπόθεση στο χώρο του ποδοσφαίρου», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Νικητιάδης.

Διαβάστε την ερώτηση που είχε κάνει ο κ. Εμινίδης, ΕΔΩ

Δείτε τη συζήτηση στη Βουλή στο video:

Διαβάστε αναλυτικά τη συζήτηση του κ. Εμινίδη και του κ. Νικητιάδη στη Βουλή:

Η αρχική τοποθέτηση του Σάββα Εμινίδη, ήταν η εξής:

«Κύριε υπουργέ, όταν τον περασμένο Ιούνιο αποκαλύφθηκαν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας για τα στημένα, όλος ο φίλαθλος κόσμος πίστεψε ότι υπάρχει η πολιτική βούληση και ότι επιτέλους θα προχώρηση για πρώτη φορά η κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

Παρά τις εύλογες επιφυλάξεις που υπήρχαν για το βάθος και εύρος της εξυγίανσης, όταν έγιναν οι συλλήψεις και ανακοινώθηκαν οι πρώτες ποινές υπήρχε διάχυτη η εντύπωση ότι θα απονεμηθεί  για πρώτη φορά δικαιοσύνη και θα αποκατασταθούν οι αδικίες για τις οποίες όλοι οι φίλαθλοι μιλούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Δυστυχώς, όμως, οι όποιες ελπίδες κατόπιν διαψεύστηκαν. Οι πρωτοφανείς και απίστευτες παλινωδίες με τις αντικρουόμενες και αντιφατικές αποφάσεις όλων των οργάνων της αθλητικής δικαιοσύνης, που ανέτρεψαν πρωτόδικες ποινές  εκτός ελαχίστων και συγκεκριμένων εξαιρέσεων, έριξαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως λέγεται στην ποδοσφαιρική ορολογία, στο καναβάτσο.

Όπως λέω και στην ερώτηση, φαίνεται από τις αποφάσεις ότι κάποιοι παράγοντες έστηναν τους αγώνες μόνοι τους χωρίς να συμμετέχει ούτε ο αντίπαλος ούτε κανένας άλλος, παρά μόνο ίσως ο αέρας, ενώ  οι ομάδες της Καβάλας, του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία, έγιναν τα εξιλαστήρια θύματα με επιλεκτική ερμηνεία και εφαρμογή  των νόμων, την ίδια στιγμή που άλλες ομάδες, με τις ίδιες ή μεγαλύτερες κατηγορίες αθωώθηκαν ή τιμωρήθηκαν με ελαφριές ποινές.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έδωσε πιστοποιητικό στην  Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου, που αρχικά είχαν τιμωρηθεί με υποβιβασμό και μετά με μείωση βαθμών αντίστοιχα και τις καταδίκασε ουσιαστικά σε διάλυση με τον υποβιβασμό τους στην Δ΄ Εθνική, με το σκεπτικό ότι δεν επήλθε καμία μεταβολή στο μετοχολόγιό τους, ενώ οι άνθρωποι που υπάρχουν σήμερα εκεί δεν κατηγορούνται για τίποτα. Κι εδώ τίθεται το θέμα που είναι κυρίαρχο σε όλο τον φίλαθλο κόσμο, ότι όλα αυτά έγιναν με πολιτική παρέμβαση. Σε αυτό τι απαντάτε;

Το κλείσιμο άρον-άρον της υπόθεσης με τους στημένους αγώνες από την αθλητική δικαιοσύνη μέχρι να προκύψουν, εάν προκύψουν, νεότερα στοιχεία από την ποινική δικαιοσύνη, με δεκάδες μάλιστα παιχνίδια που κρίθηκαν ύποπτα από την UEFA και από την εισαγγελέα Πρωτοδικών να μην έχουν καν εξεταστεί, είναι θέμα στο οποίο η πολιτεία δεν μπορεί να παραμένει θεατής.

Πρέπει, μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας, να παρέμβετε και να στείλετε το μήνυμα ότι δεν θα κουκουλωθεί η υπόθεση, θα απονεμηθεί δικαιοσύνη σε αυτούς που πραγματικά φταίνε και θα αρθούν οι αδικίες από ομάδες που αντιμετωπίστηκαν διαφορετικά και επιλεκτικά για τις ίδιες κατηγορίες».

Η απάντηση του υφυπουργού, Γιώργου Νικητιάδη, ήταν η ακόλουθη:

«Κύριε συνάδελφε, επειδή το μήνυμα που εκπέμψατε το λαμβάνει η κυβέρνηση, σας δηλώνω αμέσως ότι από την πλευρά της κυβέρνησης καμία υπόθεση δεν πρόκειται να κουκουλωθεί και ούτε υπάρχει καμία πρόθεση να κουκουλωθεί καμία υπόθεση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Πρέπει κατ’ αρχήν να χαιρετήσω το ενδιαφέρον σας και το πάθος με το οποίο και την ερώτηση αυτή θέτετε αλλά και τα ζητήματα του αθλητισμού συνεχώς αναδεικνύετε, τόσο ως εισηγητής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Αθλητισμού αλλά και ως παράγων που ενδιαφέρεται διαρκώς για τα τεκταινόμενα γύρω από τον αθλητικό χώρο.

Παραλλήλως αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι αισθάνεστε μια σχετική αδικία για όσα έλαβαν χώρα στη δική σας περιοχή. Θα διαφωνήσω μόνο με το… καναβάτσο, εξ’ άλλου δεν είναι ποδοσφαιρικός όρος αλλά της πυγμαχίας.

Κατ’ αρχήν η αντιμετώπιση της διαφθοράς στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν έχει ως αντικείμενο μόνο τους στημένους αγώνες. Υπάρχει μια σειρά από άλλους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν μια ομάδα στον υποβιβασμό ή εκτός του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Όλοι αυτοί είναι οι σχετιζόμενοι με τα νομιμοποιητικά της έγγραφα, με την ουσιαστική παρουσία της, με την πραγματική της δυνατότητα να στηρίξει το ποδόσφαιρο, να μπορεί να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές, να μπορεί να είναι συνεπής με την πολιτεία, να μην κλέβει την πολιτεία, να μην κοροϊδεύει την πολιτεία.

Το καλοκαίρι που πέρασε οι ομάδες που υποβιβάστηκαν, όχι εξαιτίας της αγωνιστικής τους παρουσίας η επειδή συνέβη κάτι στα γήπεδα, ήταν συνολικά 13: Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής, Καβάλα, Ηλιούπολη, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικός, Ιωνικός, Τρίκαλα, Αίας Σαλαμίνας, Ασπρόπυργος, Κόρινθος, Παναιγιάλειος, Χερσόνησος. Δεν είναι μόνο μία ομάδα που αδικήθηκε. Είναι 13 ομάδες που δεν αδικήθηκαν αλλά δικαιώθηκε η πολιτεία που αποκατέστησε το δίκαιο, διότι δεν μπορούμε να εξαπατούμε την πολιτεία, δεν μπορούμε να εμφανίζουμε χαρτιά που δεν έχουμε, δεν μπορούμε να προσκομίζουμε πλαστογραφημένα έγγραφα».

Στη δευτερολογία του, ο Σάββας Εμινίδης επισήμανε:

«Κύριε υπουργέ, θα κάνω μια περιγραφή της κατάστασης που έχουμε σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τι έγινε τους τελευταίους 6 μήνες.

Έχουμε ένα πρωτάθλημα της Super League που κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει. Ξεκίνησε με 14 ομάδες, κάποια στιγμή έγιναν 13, μετά πήγαν να γίνουν 18 και τελικά έγιναν 16, από την 10η αγωνιστική και μετά.

Έχουμε ένα πρωτάθλημα της Football League  που ξεκίνησε κουτσουρεμένο στο τέλος του Οκτωβρίου, ενώ τα πρωταθλήματα της  Δ’ Εθνικής και της Football League  2  ξεκίνησαν τον Νοέμβριο.

Έχουμε ομάδες που δεν ήξεραν σε ποια κατηγορία θα παίξουν και άρα τι προετοιμασία θα κάνουν, ενώ τα έξοδα και οι μισθοί έτρεχαν κανονικά και δεν ξέρουν πώς θα τα πληρώσουν.

Έχουμε ιστορικές ομάδες όπως η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου, με χιλιάδες φιλάθλους, να οδηγούνται στη Δ’ Εθνική για στημένους αγώνες, ενώ άλλες ομάδες είτε υποβιβάστηκαν στην αμέσως επόμενη κατηγορία και καταδικάστηκε μόνο ο ιδιοκτήτης τους, είτε καταδικάστηκαν αλλά στη συνέχεια αθωώθηκαν όλοι με περίεργα και αντιφατικά στοιχεία, είτε τους επιβλήθηκαν διαφορετικές ποινές για ίδιες κατηγορίες.

Έχουμε την ιστορική ομάδα του Ηρακλή που έπεσε στη Δ’ Εθνική, χωρίς να έχει δωροδοκήσει κανέναν αλλά για μία παρανομία που έκαναν για χρόνια και άλλες ομάδες χωρίς να το πληρώσουν με αντίστοιχη ποινή.

Δύο αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων του ποδοσφαίρου, που βγήκαν και οι δύο την 1η Νοεμβρίου, ήρθαν να ολοκληρώσουν τον κύκλο της αυτοκάθαρσης η οποία δυστυχώς κατέληξε σε φιάσκο.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αθωώθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και παρέμεινε στην Football League ενώ στις 28 Ιουλίου η ίδια επιτροπή για την ίδια υπόθεση είχε ενοχοποιήσει την ομάδα, τον πρόεδρο και τους ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα, γιατί στήσανε το παιχνίδι με την Καβάλα κι έτσι έπρεπε να τιμωρηθεί η Καβάλα. Τελικά όλοι αυτοί ήταν αθώοι, άρα με ποιον το έστησε η Καβάλα; Με τον αέρα; Με τα πουλιά; Γιατί να τιμωρηθεί, λοιπόν; Αυτή η αδικία είναι που υπάρχει στο μυαλό όλων. Αφού αθωώθηκε ο Αστέρας έπρεπε να αθωωθεί και η Καβάλα.

Η άλλη απόφαση αφορά τον Αετό Σκύδρας που τελικά «πλήρωσε» μόνο με πέντε βαθμούς και έμεινε στην κατηγορία.

Θέλω να επισημάνω ότι η άποψη μου και το πιστεύω μου είναι να τιμωρηθούν όλοι όσοι παρανόμησαν, όποιοι και αν είναι αυτοί, όσο ψηλά κι αν είναι και ειδικά όσοι είχαν εμπλοκή με στημένα παιχνίδια, με παράνομο στοίχημα, με ντόπινγκ και με άλλες εγκληματικές δραστηριότητες. Η ποινική δικαιοσύνη πρέπει να επιταχύνει τις διαδικασίες και να τελεσιδικήσουν όλες αυτές οι υποθέσεις.

Οι αποφάσεις που βγάζει η αθλητική δικαιοσύνη καταδεικνύουν ότι δεν υπάρχει ισονομία, ότι υπάρχει επιλεκτική αντιμετώπιση, ότι εμπαίζεται η πολιτεία,  ότι καταρρακώνεται το κύρος και η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου και εν τέλει ότι μπροστά σε αυτό το μεγάλο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου φαίνεται να μην αλλάζει απολύτως τίποτα σε αυτόν τον δύσμοιρο χώρο.

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση η πολιτεία δεν μπορεί να μένει αμέτοχη. Πρέπει να παρέμβει και να προστατεύσει πρώτα απ’ όλους τους φιλάθλους.

Θα ήθελα τελειώνοντας να σας θέσω μερικά μόνο από τα πολλά ερωτήματα που απασχολούν τους όλους φιλάθλους.

Γιατί δεν κλήθηκαν να καταθέσουν όλοι όσοι ακούγονται στις κασέτες;

Πως εξηγείτε την ανατροπή και ακύρωση των πρωτόδικων ποινών από τις επιτροπές εφέσεων για όλες σχεδόν τις ομάδες που εμπλέκονται στις κασέτες και στις εκθέσεις της UEFA, με περίεργα σκεπτικά όπως ότι όσα ακούγονται στις κασέτες είναι «καφενειακές συζητήσεις»;

Ποιους σκοπούς εξυπηρέτησε η αλλαγή των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού;

Γιατί αλλάζει χέρια η δικογραφία των στημένων αγώνων και ανατίθεται σε ειδικό εφέτη ανακριτή; Μήπως θέλουν να παρεμποδίσουν το έργο της δικαιοσύνης;

Θα προχωρήσει τελικά η κάθαρση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο; Τι θα κάνει το αρμόδιο Υπουργείο για να μην γίνει αυτό το μεγάλο κουκούλωμα,. Οι 35.000 κασέτες να απομαγνητοφωνηθούν και όσοι ακούγονται εκεί να πάνε στη δικαιοσύνη».

Ο υφυπουργός, Γιώργος Νικητιάδης, στη δική του δευτερολογία ανέφερε:

«Κατ’ αρχήν εκλαμβάνω ότι σέβεστε κι εσείς το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ως εκ τούτου εμείς οφείλουμε τα δικαιοδοτικά όργανα του αθλητικού χώρου να τα σεβαστούμε και να δεχθούμε τις αποφάσεις τους. Η αθλητική δικαιοσύνη κάνει τη δική της δουλειά, η ποινική δικαιοσύνη κάνει τη δική της δουλειά. Το αν η αθλητική δικαιοσύνη δικαίωσε κάποιες ομάδες καλώς ή κακώς, αυτό είναι ένα ζήτημα που σχετίζεται απολύτως με το σεβασμό που θέλουμε να διατηρήσουμε για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Αν αυτό το αυτοδιοίκητο απαιτεί κάποιες «θυσίες», εμείς το καταλαβαίνουμε απολύτως, αλλά έτσι είναι τα πράγματα: όταν έχεις να διαλέξεις μεταξύ δύο καλών διαλέγεις το περισσότερο καλό γιατί αυτό θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα. Χωρίς το αυτοδιοίκητο η UEFA ουδέποτε θα μας έδινε τους 42 φακέλους αυτούς με τους οποίους καταφέραμε να εντοπίσουμε ό,τι εντοπίσαμε μέχρι σήμερα.

Εμείς από την πλευρά μας εκείνο που κάναμε, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, είναι να διατηρήσουμε το πάγωμα κάθε επιχορήγησης σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν το χώρο, έως ότου ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ούτε η Super League θα πάρει χρήματα και το ίδιο κάνουμε με όλους τους φορείς όπου μπορεί να παρέμβει και να ελέγξει το δημόσιο, ούτε η ΕΠΟ θα πάρει χρήματα αν δεν διασφαλιστεί ότι ο χώρος λειτουργεί με στοιχειώδεις κανόνες. Να σας υπενθυμίσω ότι ήμασταν εμείς που εμμέσως αλλά με σαφήνεια πείσαμε την ΕΠΟ ότι θα πρέπει να αυστηροποιηθεί το πειθαρχικό της δίκαιο.

Μπορεί να μην είναι αρκετά τα μέτρα που λαμβάνονται μέχρι σήμερα, μπορεί να χρειάζονται πολύ περισσότερα. Μπορεί αν θέλετε, και σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σας, ότι αυτός ο νομοθετικός κυκεώνας που υπάρχει να χρειάζεται κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις έτσι ώστε να είναι ξεκάθαρο το τοπίο και να ξέρει κάποιος ποιο είναι το όργανο που εκδικάζει την οποιαδήποτε απόφαση. Σε αυτό υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα. Παραμένει, όμως, πάντοτε το πρόβλημα του σεβασμού στο αυτοδιοίκητο που θέλουμε να το διατηρήσουμε πάση θυσία και υπό οποιεσδήποτε προϋποθέσεις.

Θα σας πω επίσης το εξής: όταν μια ομάδα υποβιβάζεται μπορεί κάποιοι παράγοντες α οδηγούνται στις φυλακές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα χάνει την αίγλη της την αγωνιστική και ποδοσφαιρική. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι αγνοί φίλαθλοι δεν θα συνεχίσουν να ακολουθούν την ομάδα τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί μετά από ένα – δύο χρόνια, εφ’ όσον πραγματικά είναι άξια, δεν θα ανέβει ξανά στην κατηγορία που ήταν. Αυτό δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε καμία υπόθεση στην τύχη της, σε ό,τι αφορά την εξέλιξή της, θα σεβαστούμε απολύτως την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, αλλά επ’ ουδενί δεν θα επιτρέψουμε οποιοδήποτε κουκούλωμα. Θα δείτε και τις επόμενες ημέρες τις εξελίξεις που θα υπάρχουν».

Η κυβέρνηση δεν κουκουλώνει τα «στημένα» (video)

Ιτούδης: «Ευεργέτης ο Παύλος Γιαννακόπουλος»
Ιτούδης: «Ευεργέτης ο Παύλος Γιαννακόπουλος»
Με Καλάθη και Γκάμπριελ οι καλύτεροι αιφνιδιασμοί (video)
Με Καλάθη και Γκάμπριελ οι καλύτεροι αιφνιδιασμοί (video)
Με Καμπερίδη οδηγό και στόχο την Α1 ο Παναθηναϊκός!
Με Καμπερίδη οδηγό και στόχο την Α1 ο Παναθηναϊκός!
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Το πανόραμα της διοργάνωσης
Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Το πανόραμα της διοργάνωσης
 • Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018
 • WRC 2018
  03:00Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Ποδόσφαιρο: ΑΠΟΕΛ - Ντόρτμουντ
  03:30UEFA Champions League 2017-2018. Φάση ομίλων. 3η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Πορτιμονένσε - Πόρτο
  03:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • WRC 2018
  04:15Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500
  04:45Gerry Weber Open. Αγώνες κυρίως ταμπλό.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E649
  05:30Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός
  06:00Stoiximan.gr Basket League - Τελικοί 2017 - 2018. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  06:05Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ντένις Κούντλα - Στέφανος Τσιτσιπάς
  07:002018 ATP World Tour 500. Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • RBAR 2018 - Magazine
  07:20Τσίμπα, Ιαπωνία. Στιγμιότυπα.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2017-18
  07:4545η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  08:05Τσίμπα, Ιαπωνία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Γκρόιτερ Φιρτ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  09:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας - Τελικοί 2017- 2018. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Υδάτινα Σπορ: Ο Κόσμος της Ιστιοπλοΐας 2018 E5
  09:15Η ιστιοπλοΐα είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα. Η εκπομπή παρουσιάζει την καρδιά της ιστιοπλοΐας, από την κομψότητα και το πρεστίζ των εκπληκτικών γιοτ μέχρι την αντοχή που χρειάζεται στους αγώνες και τον σκληρό κόσμο των αγώνων dinghy και του kite surfing.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:55Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  10:00Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Πορτιμονένσε - Πόρτο
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  11:00Fever Tree Championships. Αγώνες κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E649
  11:15Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  11:45Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  12:00Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • GP Confidential 2018 E9
  12:20Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  13:05Σέρρες. 3ος αγώνας.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Αρμάνι Μιλάνο
  13:45Ιταλικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017 - 2018. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP World Tour 500 (Ζ)
  14:00Gerry Weber Open. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  15:00Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E649
  16:00Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας - Τελικοί 2017- 2018. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Formula 1 2018
  17:00Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Μόντρεαλ, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Greek Night
  18:00Οι Έλληνες βρίσκουν δίχτυα στην Ευρώπη! Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέτσος, Δώνης, Σάμαρης, Σιόβας και Διαμαντάκος σε αγώνες που σκοράρουν και βάζουν την υπογραφή τους σε νίκες των ομάδων τους. (Βιτόρια Γκιμαράες - Μπενφίκα. Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Γ. Μπιτσικώκος.)
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  18:30Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Χέρτα Βερολίνου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  19:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • GP Confidential 2018 E9
  19:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  20:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 14η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • MotoGP 2018
  20:15Gran Premi Monster Energy de Catalunya. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Τρέντο - Αρμάνι Μιλάνο
  20:30Ιταλικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017 - 2018. 6ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies