Βελτιώνεται η υγεία του Ρικ. Γκόμεζ
Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η πορεία της υγεία του τεχνικού της Βάσκο Ντα Γκάμα, Ρικάρντο Γκόμεζ, ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση πριν λίγες ημέρες πριν.
Ο Γκόμεζ βγήκε από το τεχνητό κώμα την περασμένη Τετάρτη (30/08) ενώ είχε υποστεί εγκεφαλικό κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Βάσκο με την Φλαμένγκο.
Το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου «Παστέρ» του Ρίο Ντε Τζανέιρο, αναφέρει πως ο Γκόμεζ άρχισε να κινεί τα άκρα του ενώ έχει ανοίξει και τα μάτια του, με την νοσηλεία του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να ολοκληρώνεται σε τρεις μέρες.
Ο Γκόμεζ είχε υποστεί εγκεφαλικό την περσινή σεζόν ενώ τον επισκέπτονται μόνο μέλη της οικογένειας του καθώς η κατάσταση της υγείας του πρώην τεχνικού της Μπορντό, είναι αρκετά βεβαρημένη και η αναπνοή του υποστηρίζεται με μηχανήματα.