Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Έλαμψε το διάσημο ζευγάρι (photos)
Τη λάμψη του, ο καθένας στη δική του … σκηνή έδωσε το ζευγάρι Μάριο Μπαλοτέλι και Φάνι Νεγκουέσα στην αναμέτρηση της Ιταλίας με την Αγγλία τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο γήπεδο του «Αρένα ντα Αμαζόνια» της πόλης Μανάους στο ντέρμπι του 4ου ομίλου του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο μεν σούπερ Μάριο έδρασε εντός αγωνιστικού χώρου καθώς όχι απλά ήταν ο σκόρερ του νικητήριου γκολ της Ιταλίας αλλά και ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με τα «λιοντάρια».

Το δε μοντέλο από το Βέλγιο που βρίσκεται στη χώρα της σάμπα εδώ και λίγες ημέρες για να σταθεί στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της έκλεψε με τη σειρά της την παράσταση στην εξέδρα.

Και φυσικό ήταν να συγκεντρώσει επίσης επάνω της τον φωτογραφικό φακό που την συνέλαβε σε ουκ ολίγες περιπτώσεις να πανηγυρίζει για τα κατορθώματα του αγαπημένου της.

Απόλυτα δικαιολογημένα καθώς ο Μπαλοτέλι πέτυχε ένα γκολ που πολύ σημαντικού γκολ το οποίο πιθανότατα να παίξει καταλυτικό ρόλο σε έναν όμιλο που έγινε ακόμα πιο περίπλοκος μετά και την απίθανη νίκη της Κόστα Ρίκα επί της Ουρουγουάης.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι το ζευγάρι Νεγκουέρα Μπαλοτέλι έχει ένα μάτσο λόγους να αισθάνεται ευτυχισμένο και να υπάρχουν μία σειρά φρέσκες φωτογραφικές αποδείξεις για αυτά τα συναισθήματα.