Λεουτσάκος: «Αν μείνει έτσι και με τα χρέη η Football League ως τρίτη κατηγορία θα φαλιρίσει»
SHARE

Λεουτσάκος: «Αν μείνει έτσι και με τα χρέη η Football League ως τρίτη κατηγορία θα φαλιρίσει»

Ο πρόεδρος της Football League, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της κατηγορίας, σε περίπτωση αναδιάρθρωσης.

 Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στην εκπομπή «Sport News» του Action 24 κι αναφέρθηκε στους κινδύνους για το μέλλον της Football League από την αναδιάρθρωση.

«Τώρα υπάρχει πάλι θέμα αναδιάρθρωσης, πήγαμε δύο φορές το καλοκαίρι και είδαμε τον υφυπουργό μαζί με αντιπροσωπεία ομάδων, μας είπε ότι για το καλό του ποδοσφαίρου θα πρέπει να συμμετέχουμε και εμείς στη διαδικασία της αναδιάρθρωσης.

Μας ανακοίνωσε το σχέδιο του, εμείς δεχθήκαμε να μπούμε σε αυτό το σχέδιο, με τα λεφτά που είναι εγγυημένα. Να πέσουν τέσσερις ομάδες, τρεις και μία με μπαράζ. Το χειμώνα περάσαμε μια δύσκολη στιγμή με τη Σούπερ Λίγκα αναφορικά με το μπαράζ, υπήρξαν δικαστήρια για τις προκηρύξεις…

Εμείς λέμε ένας να ανέβει και ο δεύτερος να παίξει μπαράζ. Εμείς τηρήσαμε και πέρσι και φέτος ότι έχει συμφωνηθεί και στην προκήρυξη μας. Ο κ. Βασιλειάδης θέλει να βοηθήσει ώστε οι ομάδες να είναι βιώσιμες…», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην Επιτροπή, που συστήθηκε από την ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση, αλλά ποτέ δεν συνεδρίασε μέχρι τώρα… «Εμείς δεν σας κρύβω ότι είχαμε πει να βρεθεί μια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας και της Football League για το πώς θα λειτουργήσει η αναδιάρθρωση.

Έστειλα επιστολή στον κ. Γραμμένο προ 20 ημερών πως θα γίνει… Υπάρχουν λεπτομέρειες, που θα πρέπει να συζητηθούν. Υπάρχουν οικονομικά θέματα. Και να ξέρετε ότι το 2006 που χωρίστηκαν οι δύο διοργανώτριες, έμειναν στην Football League κάποια χρέη από τη Σούπερ Λίγκα. Αυτά κάποιος πρέπει να τα πάρει.

Θα γίνει και Σούπερ Λίγκα 2, αν μείνει έτσι και με τα χρέη η Football League ως τρίτη κατηγορία θα φαλιρίσει. Αυτή η Επιτροπή πρέπει να λειτουργήσει για το ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται όμως όλα αυτά σε πέντε μέρες να λυθούν όλα, θα πρέπει να δοθεί παράταση… Από τον Νοέμβριο έπρεπε να υπάρχει αυτή η επιτροπή.

Πιστεύω να μας φωνάξει ο κ. Γραμμένος. Θέλει ο κ. Βασιλειάδης να βοηθήσει, αλλά θα πρέπει να λυθεί το θέμα και να δοθεί χρόνος. Δεν μπορούμε κάθε χρόνο να υπάρχει η Football League με 60.000 – 80.000 ευρώ σε κάθε ομάδα. Υπάρχουν μεγάλες ανισότητες, για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε. Αλλά και η Γ’ Εθνική θα πρέπει να έχει έσοδα. Δεν είναι μόνο η Σούπερ Λίγκα».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Διπλή αντίδραση
Διπλή αντίδραση
Τελειώνει του Σιαμπάνη στο «τριφύλλι»
Τελειώνει του Σιαμπάνη στο «τριφύλλι»
NBA: Υποδοχή ηρώων για τους Μπακς (video)
NBA: Υποδοχή ηρώων για τους Μπακς (video)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Συλλεκτικά προϊόντα Playoffs
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Συλλεκτικά προϊόντα Playoffs

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies